Bill Gates dezvaluie o alta metoda de control a cresterii populatiei: inregistrarea pe mobil a fiecarei nasteri pentru a asigura vaccinarea. Se incepe cu poliomelita

Dupa o recenta conferinta TED in cadrul careia Bill Gates a declarat ca vaccinurile trebuie sa fie utilizate pentru a reduce numarul populatiei lumii, a mai adaugat ceva la aceasta nebunie si saptamana trecuta, cu o declaratie facuta la Summit-ul mHealth, o reuniune anuala ce se presupune ca se concentreaza pe imbunatatirea ingrijirii sanatatii prin intermediul tehnologiei mobile.
Gates a spus unui public de mai mult de 2.000 de oameni faptul ca, daca am putea inregistra fiecare nastere din toata lumea pe un telefon mobil, ne-am putea asigura ca toti copiii primesc vaccinuri adecvate. El a mai spus ca esential pentru controlul cresterii populatiei este  salvarea vietilor copiilor sub 5 ani; iar cea mai mare inovatie in tehnologie o reprezinta robotii.
Gates a spus ca tehnologia de calcul reprezinta ceva bun pentru ingrijirea sanatatii, si exista o mulţime de oportunitati de a utiliza telefonul mobil in sistemul clinic. Desi el a remarcat ca multe locuri au nevoie de tehnologia mhealth, majoritatea dintre acestea nu pot beneficia pe deplin de ea.

Trebuie sa abordam aceste lucruri cu umilinta”, a spus el. “Nu exista conexiuni la internet acolo. Adesea [pacietii sunt prea bolnavi] pentru ca un obiect precum telefonul mobil sa mai poata face ceva pentru ei.

Gates a spus ca un indicativ al calitatii ingrijirii sanatatii ar trebui sa fie numarul deceselor sub varsta de 5 ani. Astazi, a spus el, sunt 8,5 milioane la nivel mondial; in 1960 numarul deceselor a fost de 20 milioane.

Aproximativ o treime [din aceasta imbunatatire] este obtinuta prin cresterea venitului”, a spus el. “Majoritatea imbunatatirilor au venit prin vaccinuri. Vaccinurile vor fi cheia. Daca am putea inregistra fiecare nastere pe un telefon mobil- obtinand si amprentele digitale, o locatie- atunci am putea [pune la punct] un sistem pentru a ne asigura ca se face imunizarea.

Gates a spus ca rata de vaccinare in zonele mai sarace, cum ar fi Nordul Nigeriei si Nordul Indiei, este sub 50%, iar tehnologia mobila ar putea face o diferenta semnificativa.

De asemenea, el a spus ca tehnologia va fi importanta in monitorizarea lantului de aprovizionare (de exemplu, ne putem asigura ca nu exista doze falsificate printre vaccinuri si medicamente), precum si pentru salvarea de vieti pe teren. “Malaria si tuberculoza vor fi primele boli despre care vei spune: Uau, fara aceasta aplicatie pe telefon, toti acesti oameni ar fi murit. ”

Gates a declarat public ca nu exista o tara sanatoasa cu o crestere ridicata a populatiei. “Daca e sanatoasa, cresterea populatiei e scazuta”, a spus el.

In timp ce majoritatea dintre noi presupunem ca salvarea vietilor copiilor va contribui la suprapopulare, Gates a afirmat contrariul.

Lucrul esential, faptul cel mai important pe care oamenii ar trebui sa-l stie si sa-l impartaseasca si altor oameni este ca salvarea copiiilor sub 5 ani este lucrul care reduce cresterea populatiei. Asta suna paradoxal. Realitatea este ca, intr-un deceniu de imbunatatire a sanatatii, parintii decid sa aiba mai putini copii. Pe masura ce lumea creste de la 6 miliarde la 9 miliarde, toata cresterea populatiei este in mahalalele urbane”, a spus el. “Mahalale se dezvolta continuu. Este o problema foarte interesanta.

Gates a spus ca a recurs la pledoaria pentru bani. “Sunt un cersetor acum”, a spus el. “Merg peste tot si cer guvernelor ultimii bani [milioane de dolari] necesari pentru a eradica poliomielita(nn. nu intamplator la noi are loc campania de vaccinare impotriva poliomelitei). Componenta financiara face diferenta. ”

Cand a fost intrebat ce urmeaza in evolutia noastra tehnologica, Gates a spus ca, fara nici o indoiala, robotii sunt urmatorul pas. “Daca nu vreti sa mergeti la o conventie”, a spus el, “trimiteti un robot”. “Cand ne uităm la ceva de genul mortalitatii infantile, exista un anumit prag peste care nu se poate trece fara a face cezariana.” El a spus ca o nastere prin cezariana necesita un mediu steril, dar Gates a declarat ca este o interventie de rutina, asa ca ar putea fi realizata si de catre un robot.

“Computerele invata sa vada, invata sa vorbeasca, invata sa asculte, invata sa se deplaseze”, a declarat Gates. “Partea cu dexteritatea este, probabil, cu cinci ani in urma.” Dar, a spus el, o data ce robotul invata o sarcina, “nu uita cum sa o faca. Poate face acelasi lucru 24 de ore pe zi. ”

Gates a folosit un exemplu din Africa de Sud, pentru a ilustra modul in care educatia pentru sanatate nu conduce intotdeauna la o schimbare de comportament. El a spus ca Fundatia Gates in parteneriat cu Fundatia Kaiser Family educa tinerii cu privire la HIV, prin mai multe tipuri de activitati de informare, inclusiv prin panouri. Cand au fost intervievati, nu a existat nici o indoiala ca tinerii au inteles ce anume provoaca HIV, dar nu au existat schimbari semnificative de comportament, pentru ca in mintea lor, boala era in viitorul indepartat.

“Daca SIDA ar ucide imediat, lucrurile ar sta mai bine pentru ca ati putea vedea mormanele de corpuri in afara barurilor [si v-ati gandi],” nu vreau sa merg acolo … pare suspect”. Aceste discontinuitati reprezinta problema”, a spus Gates. “Daca toti oamenii saraci locuiau in cartier, nu am mai avea probleme cu ajutor strain.”

Fundatia Bill si Melinda Gates, impreuna cu Fundatia Rockefeller a lui David Rockefeller, creatorii biotehnologiei organismelor modificate genetic, finanteaza un proiect numit Alianta pentru o revolutie verde în Africa (AGRA), condusa de fostul sef al ONU, Kofi Annan. Acceptand rolul de sef al AGRA in Iunie 2007, Annan si-a exprimat “recunostinta fata de Fundatia Rockefeller, Fundatia Bill & Melinda Gates, si fata de toti ceilalti care sprijina campania noastra din Africa.” Comitetul director al AGRA este dominat de oameni din Fundatiile Gates si Rockefeller”.

sursa: infowars.com

Acest articol a fost publicat în anti-vaccin și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Bill Gates dezvaluie o alta metoda de control a cresterii populatiei: inregistrarea pe mobil a fiecarei nasteri pentru a asigura vaccinarea. Se incepe cu poliomelita

 1. ATENŢIE, ÎNCEPE VACCINAREA ANTIPOLIO !

  În această perioadă, noiembrie 2010, în România, începe campania de vaccinare antipolio în şcoli la elevii de casa a III-a cu vaccin injectabil VPI.

  Vaccinurile se fac după cum ştiţi, pe bandă rulantă, după un examen medical superficial, în mare grabă, să se vaccineze cât mai repede toţi copiii, fără informarea corectă, fără explicaţii.

  Cel mai grav însă e faptul că vaccinarea se face FĂRĂ A SE CERE ACORDUL părinţilor, care de multe ori află de vaccinare după ce aceasta a avut loc.

  Vaccinul folosit este IMOVAX POLIO de la Sanofi Pasteur, din prospect, unele aspecte îngrijorătoare: – conţine trei tipuri de virus poliomielitic inactivat, cultivat pe celule vero (celule care provin din rinichi de maimuţe africane verzi); – conţine adjuvanţi şi alte componente periculoase: aldehidă formică; polisorbat 80;[….] – Efecte adverse : edem Quinke, şoc anafilactic la unul din compuşii din vaccin, convulsii asociate sau nu cu febră în ziua următoare, parestezii în special la membrele inferioare survenite la 2 săptămâni după vaccinare […]

  Vaccinul antipolio, atât cel oral cât şi cel injectabil, este incriminat ca fiind cancerigen, fiind implicat în în multiple forme de cancer (mezotelioame, limfoame, osteosarcoame etc.) […]

  ٭٭ Pentru a refuza vaccinarea, parintii trebuie doar sa-si manifeste in scris dezacordul.

  Articolul intreg (cu linkuri si spre alte artcole despre istoria ascunsa a vaccinarilor, cu un model de declaratie de refuz) aici: http://bucovinaprofunda.wordpress.com/2010/11/17/928/

 2. garduldefier zice:

  Pai daca trebuie sa ramanem 500 de milioane…

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s