In direct de la Iasi Sfanta Liturghie a praznicului Sfintei Cuvioase Parascheva

Acest articol a fost publicat în Stiri și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la In direct de la Iasi Sfanta Liturghie a praznicului Sfintei Cuvioase Parascheva

 1. Pingback: Sfanta Parascheva, Imparateasa din pustiu. Programul sărbătorilor ‘Sf. Cuvioasa Parascheva’ de la Iaşi (9 – 17 octombrie 2010) | Victor Roncea Blog

 2. Mos Ioan zice:

  Minunata Slujba si minunate cântari întru’ Slava lui Dumnezeu!

  Rugaciune

  Doamne Dumnezeul nostru, Tu cel ce ai zis si s-a facut toata faptura, nu întoarce fata Ta de la noi pacatosii ca sa nu vina asupra-ne mânia cea groaznica si înfricosatoare a durerilor, care este rodul pacatelor noastre, ce în toata ziua, nenumarate, cu nesocotinta dobitoceasca le savârsim. Noi suntem pacatosi, netrebnici si plini de rautate; iar Tu esti izvorul vietii si al milostivirii. Nu ne lasa, Doamne! Nu trece rugaciunea noastra a pacatosilor, nici nu ne rasplati noua dupa nelegiuirile noastre, ci pentru ca nu suntem vrednici a câstiga milostivirea prin sârguinta cea de toate zilele, daruieste-ne-o Tu ca un îndurat si mult milostiv.
  Doamne, pentru rugaciunile Cuvioasei Maicii noastre Parascheva, daruieste-ne noua sanatate si viata ferita de toata rautatea si ne întareste cu Duhul Tau cel stapânitor, ca din adâncul inimilor, cu bucurie, sa slavim preasfânt numele Tau în veci. Amin.

 3. carolina zice:

  Doamne, pentru rugaciunile Cuvioasei Maicii noastre Parascheva, daruieste-ne noua sanatate si viata ferita de toata rautatea si ne întareste cu Duhul Tau cel stapânitor, ca din adâncul inimilor, cu bucurie, sa slavim preasfânt numele Tau în veci. Amin.

 4. luciana zice:

  Doamne iarta greselile noastre, fa-ne vrednici de bunatatea ta si de iertarea pacatelor noastre si ne mantuieste pe noi pacatosii. Slava tie bunule si iubitorule de oameni, Amin. Pios omagiu Sfintei Parascheva, Amin . Lucien .

 5. Alexandru zice:

  Doamne Dumnezeul meu,Tu esti scaparea mea si izbavirea mea de toate pacatele……Ajutatorul meu si a familiei mele.te rog intoarce fata catre noi si ajutane sa trecem peste toate nevoile vetii….acoperane pe noi de tot raul cu cinstitul tau acoperimant…….multimea arhanghiiilor si a ingerilor aveti grija de noi…….Bucurate sf.Parascheva, cea la care ma inchin si te rog sa ma ajuti,simpt ca nu sunt bine…..Doamne ajuta toti oamenii si familia mea……AMIN

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s