Un alt pas al fiarei: cardul de sanatate cu cip va fi introdus de la 1 ianuarie 2011

Ministrul Sanatatii, Cseke Attila, a declarat, dupa sedinta de Guvern de astazi, ca de la 1 ianuarie 2011 romanii vor avea carduri de sanatate cu cip, pe care vor fi inregistrate informatii privind valoarea contributiilor la sistemul de asigurari de sanatate, vizitele medicale efectuate si diagnosticele puse.

Romanii vor primi cardurile acasa, gratuit, prin intermediul Postei Romane.
Seful de la Sanatate nu a vrut sa dea informatii referitoare firma care va produce aceste carduri de sanatate, daca se va organiza o licitatie pentru selectarea producatorului sau cat vor costa aceste carduri.
Totusi, cel mai ieftin card destinat sistemului bancar si care are cip incorporat se vinde la preturi incepand de la 2 euro/bucata. Pretul final variaza si in functie de gradul de personalizare, numarul de carduri comandate sau de capacitatea de stocare de date a cipului.

sursa: evz.ro

Acest articol a fost publicat în anti-cip și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

52 de răspunsuri la Un alt pas al fiarei: cardul de sanatate cu cip va fi introdus de la 1 ianuarie 2011

 1. Marturiseste-L pe Hristos zice:

  Vedem ca ne baga pe gat cu forta aceste carduri, acasa, prin posta. Inainte era vorba ca le ridicam de la Casa de Sanatate. Acum slujitorii satanei au pofta draceasca sa le atingem efectiv cu mana, inainte sa le dam foc. Macar sa le atingem … Dar daca Dumnezeu e cu noi, cine e impotriva noastra … (Epistola către Romani a Sfântului Apostol Pavel, cap. 8, versetul 31)

 2. Stefan zice:

  comentariu postat si la saccsiv

  E bine sa mentinem pacea intre noi cat putem de mult! Inca de anul trecut anumite personaje au incercat sa faca dezbinare intre cei de acelasi gand. Au inceput cei pusi de patriarhie, prin angajatii de la radio dobrogea. S-a continuat prin angajatii statului care au introdus indoiala ca permisele auto nu ar contine cip. Usor, usor o parte au renuntat la lupta anti-cip. Acum cand ne apropiem de un pas mai grav, al buletinelor cu cip, pe care orice roman va fi nevoit sa-l aiba, apare o alta ruptura intre cei ce erau de aceeasi parte a baricadei. Se incearca slabirea noastra in aceasta lupta, facandu-ne sa cadem in capcana discordiei si a urii fata de aproapele. Din neputinta unii, iar din viclesug altii se pun de-a curmezisul sfaturilor unor duhovnici pe care pana acum ii ascultau.
  Trebuie sa stiti niste lucruri foarte importante, caci altfel nu avea sens aceasta marturie. Si anume care ar fi motivele inversunarii celor ce nu mai considera un pericol actele cu cip.
  Despre Mihail Stanciu:
  – el este format de catre Vincentiu (Grifoni) Ploiesteanu, care dupa spusele sale a “lucrat 10 ani la formarea lui” ; despre Vicentiu Ploiesteanu se stie ca are un frate evreu in America care este rabin intr-o sinagoga. Despre IPS Vincentiu Ploiesteanul parerile sunt radical impartite, acesta avand manifestari antimasonice, intersectate cu intalniri “de gradul trei” in sanul albastrei familii Grifoni.”
  – Mihai Stanciu tocmai a fost inlaturat din functia de staret al manastirii Sf. Antim din Bucuresti, in locul sau fiind pus parintele Vincetiu, provenit din manastirea Petru Voda; foarte suspecta aceasta alegere, luand seama cine este patriarh acum. Prin urmare, aceasta demitere poate fi considerata ca o sanctionare a lui Mihail Stanciu, datorita pozitiei sale anti-cip (mai mult sau mai putin clara si asumata public), pozitie pe care o puteti gasi in cartea Dictatura-biometrica si cu a carei publicare Mihail Stanciu a spus celor de la pangarul man. Sf. Antim ca nu a fost de acord (poate il si intrebati de ce). Iata dintr-o data o posibila explicatie pentru aversiune fata de manastirea Petru Voda si de atacul perfid la adresa parintelui Iustin. Prin acestea el incearca sa-si recastige simpatia oficialilor patriarhali, lucrand acum la surparea miscarii anticip si catalogarea ei ca eritica, pentru asi recapata postul pierdut la man. Sf. Antim.
  – despre acest Mihail Stanciu, cu ceva ani in urma parintele Adrian Fageteanu a zis: “l-au ametit si pe Mihail asta”
  – ca ucenic al parintelui Adrian Fageteanu, ati vazut si singuri cum isi tradeaza duhovnicul, parand la parintele Arsenie ca “unii parinti” – printre care si parintele Adrian Fageteanu – “spun ca acceptarea actelor este lepadare”. Nu zice nimeni ca e lepadarea finala ca in cazul pecetii lui antihrist (cand nu mai ai cale de intoarcere), insa este o lepadare din care multi nu-si vor mai reveni (asta o zic toti cei trei mari duhovnici: Iustin, Arsenie, Adrian). Insa si in inregistrarea video de pe 30 august, parintele Arsenie spune ca nu suntem departe de acea “lepadare”
  Despre razbointrucuvant:
  – ei nu sunt independenti, ci scriu la sfaturile diferitilor preoti mai tinerei, ce se cred mari teologi, capabili sa nege si sa renege pe orice mare duhovnic, care dupa mintea lor nu se afla in accord cu Sfintii Parinti.
  – sufera de patima vedetismului duhovnicesc (considerand ca ei sunt in duhul sf. Parinti) si se folosesc de cuvintele sfinte pentru rafuielile lor cu ceilalti;
  – viata lor particulara este prea dependenta de cele lumesti si li se pare greu a se desprinde acum de sistem, pentru ca au copii, au sotie bolnava etc. Astfel ei sunt fortati de imprejurari si duc un razboi in propria familie vis-a-vis de plecare din Bucuresti, stabilirea intr-un sat, fara a accepta niciun act cu cip. E de inteles de ce se inversuneaza impotriva celor(nu conteaza cine ar fi: parintele Iusin, parintele Adrian Fageteanu) care considera ca pentru a mai lungi timpul independentei noastre fata de stat, trebuie sa ne retragem din mrejele statului acum, cat inca se mai poate. Ei nu pot recomanda asa ceva, atata timp cat nu o fac, din neputinta. Dar oare unde e purtarea de grija a lui Dumnezeu si unde e nadejdea lor castigata prin credinta in Sfintele Taine ale Bisericii despre care tot zic sa le folosim?
  – tot o patima foarte daunatoare este numarul celor care ii citesc, care de la o zi la alta se imputineaza si pentru ei este motiv mare de mahnire, caci se considerau buricul internetului ortodox, dar in ultima vreme foarte multa lume s-a convins de ipocrizia lor, caci una publica si alta fac. Daca le priviti comentariile pline de ura, de cuvinte grele, de demonizare a unor oameni, va veti da seama ce este si in sufletul lor;
  – umbla un zvon, cum ca unul dintre ei, Ionut Butoi ar fi membru de partid in PNL si ca ar avea legaturi cu cei de la mises.ro, indivizi foarte dubiosi cu legaturi in evreime.
  Ar mai fi multe de zis, dar sa le judece Dumnezeu pe toate, caci nu asta am urmarit, ci doar expunerea unor realitati, concluzii pe seama unor fapte pe care le puteti verifica si singuri. Trebuie tinut cont de ele ca sa stim cu cine avem de-a face.
  Frate SACCSIV, Dumnezeu sa te intareasca si sa-ti lumineze mintea sa faci cele ale Sf. Scripturi, spunand mai departe adevarul direct, netrunchiat si fara frica. Doamne, ajuta!

 3. FrYgY zice:

  yo unul nu accept asa cva….ba chiar absolut nimik ce contzine cip……scurt si la obiect…

 4. alexbidam91 zice:

  dar eu daca nu vreau sa am card din asta de sanatate si vreau sa merg tot pe metodele traditionale ce fac ?

 5. Mihaela zice:

  Mda….
  Cum spuneam intr-un comentariu anterior…..

  Nu e oare…DUBIOS si ALARMANT…ca se cheltuie atatia bani pe aceste spurcaciuni numite carduri de sanatate …? cand tara noastra se afla intr-un colaps fin-ec… si…sunt multe alte prioritati vitale…? Adica…nu se aloca bani pentru spitale…pentru aparatura si instrumentar elementar…si…se aloca pentru aceste uraciuni…? Cand sunt atatea si atatea prioritati in domeniul sanitar…care…practic…e la pamant…?
  Si…mai ales GRABA ! cu care se doreste a fi introduse…intr-un fel…aproape obligatoriu….

  Stau si ma intreb….oare cat de prosti ne cred…si pana la ce nivel de IQ…ne evalueaza…?
  Dar ..probabil , se mizeaza pe faptul ca…pe majoritatea nu-i intereseaza…si accepta orice…neconditionat….iar cei carora le pasa si ridica intrebari sunt prea putini…nesemnificativi….si…la o adica…daca fac prea multa zarva… agitatie….”panica ~ psihoza”….pot fi redusi la tacere…..

  Dar poate ca…in noul imprumut de la FMI…( inutil si aberant…) este prevazuta si aceasta conditie….

  Offff !

  Dumnezeu sa ne ierte ! si sa ne-ajute….

 6. fanu zice:

  ciudat, foarte ciudat; mai întâi paşapoarte cu cip, apoi buletine cu cip astea pe bani şi să vedem pentru câtă vreme facultative acum cardurile cu cip de sănătate obligatorii iar ceea ce văd eu pare se că sunt eforturi întretăiate de a instaura e România, adică fix ce mă enervează mai mult să fiu indirect scanat…

  nu ştiu ce să mai zic…

 7. gabriel zice:

  Citind Sfanta Evanghelie, capitolul referitor la porunca divina: ”Dati cezarului ce este al cezarului si lui Dumnezeu ce este a lui Dumnezeu”, am constat urmatoarele:
  1. Mantuitorul este rugat cu viclenie sa dea raspuns daca e bine sa se plateasca bir cezarului.
  2. Mantuitorul, desi suparat, cere sa i se arate banul cu care se face plata birului. I se aduce un dinar.
  3. Mantuitorul intreaba a cui este chipul si inscrisul de pe ban.Ise raspunde : al cezarului.
  4. apoi da porunca binecunoscuta de mai sus.
  O porunca divina inseamna ca ea trebuie respectata mereu si se aplica mereu. Deci,sa presupunem ca suntem noi cei care il intreaba pe Mantuitor:
  1.este bine sa platim impozit statului in forma electronica ?
  2.Mantuitorul ne va cere sa aducem banul cu care se plateste impozitul. Cum banii vor fi electronici nu putem sa-i aducem decat cartea de identitate electronica care este noul ban.
  3. Mantuitorul ne va intreba a cui este chipul si inscrisul de pe acest mijloc nou de plata? Noi vom raspunde ca este chipul nostru si numele nostru.
  intrebare pentru toti: ce va raspunde Mantuitorul?

 8. Mihaela zice:

  ….si…ca sa-mi continui ideea….cu aceste card-uri de sanatate….

  Orice argument ~ explicatie ar aduce „EI” in favoarea acestora…e din start unul mincinos…viclean ~ pervers…
  De ce ? Foarte simplu :
  Cred ca deja e un fapt clar pentru toata lumea ca , de cel putin cativa ani….statul ~ sistemul isi bate joc in mod sistematic…de oameni…de popor…si ca prea putin ii pasa de nevoile…grijile sale…ca sa nu mai vorbim de ajutor…facilitati…bunastare….Practic…milioanele de exemple vin sa certifice ca…se lucreaza in defavoarea cetateanului…si nu in folosul sau….
  Deci : cum ar putea sa ne convinga…ca…dintr-o data ii pasa ! ( ? ) si…”vrea sa ne ajute ~ faciliteze”…si ca…vezi, „ne vrea binele”… mai…sa fie…! :))))))

  Offffffffffffffffffffff !!!!!!!

  ….

  Dumnezeu sa ne ierte ! si sa ne-ajute….

 9. markel zice:

  Doamne Ajuta la toata lumea .
  Permiteti mi citeva consideratiuni.Cei care ne doresc atit de insistent sa devenim aidoma maidanezilor cu tablite in urechi si au facut calculele.Ei le cred corecte si nu se inseala prea mult.Pentru ei sintem o turma de animale ciudate care nici macar nu indraznesc sa se impotriveasca decit pe forumuri ,virtual.Este in spiritul perfect romanesc.Amintiti va de protestele din vara cind in loc de incrincenare si hotarire unii dintre manifestanti dansau jalnicul pinguin.Se pare ca sintem ca natiune o natiune …ciudata,pentru a nu folosi cuvinte dure.
  Oare cum sintem ca ortodocsi?Turma ortodocsa este jalnica si este batjocorita si umilita de guverne .Ceea ce este si mai deprimant este ca pastorii turmei par a fi in concediu .Daca intri pe site ul patriarhiei sau al ziarului Lumina ortodoxa constati o pace olimpiana ,preocuparile sint inundatiile ,diferite sfintiri ,colocvii,cuvintari eteceuri.Nu au oamenii astia vreun stres.Ai zice ca pentru ei problema cip nu exista.
  Macar ca bloggeri puteau sa constate preocuparile unei parti a turmei ,nelinistile lor.Sint trei siteuri care clocotesc realmente ,stiti de care zic.
  Poate sa imi explice cineva ,varianta lui ,de ce patriarhia nu ia o pozitie cu privire la cipuri?Sau cu privire la atitudinea Parintilor Iustin,Papacioc,Fageteanu etc.
  Scuze ca o sa imi dau cu parerea asupra unei probleme grave ca un savant desi nu sint.Cipurile nu ar reprezenta o catastrofa atit timp cit iti ofera alternativa demna .Confesiunea iti impune sa refuzi acte biometrice atunci o tara normala care se vrea democratica va asigura celor care nu isi pot permite sa accepte aceste uriciuni documente alternative. Adica cele vechi.Insa aroganta si nesimtirea guvernului roman depaseste orice limita.Ei practic dicteaza populatiei ce sa accepte fara a arata alternativa .
  Prin tacerea sa BOR se face partasa la incipuire.Va intreb daca ma insel,va intreb daca mai asteptati vreo scapare dela BOR sau vreo atitudine noua a BOR.Multumesc pentru raspunsuri anticipat.Doamne Ajuta

 10. MIRRA zice:

  Da..se cam grabesc antihristii sa ne subjuge! Ma asteptam oarecum la asta dar parca e mult prea repede..Sa ne intareasca bunul Dz si Maica Dl in lupta aceasta groaznica impotriva sistemului masonic..

 11. stefan zice:

  Asa cum era de asteptat,toate cozile de topor s-au salasluit pe aceste 3 site-uri Crestin Ortodoxe insa ce este mai grav este faptul ca la toate subiectele propuse pentru sensibilizarea nu a noastra a celor multi impotriva sistemului satanic,nu,ci a celor care in naivitatea lor spera sa aiba de toate fara sa dea nimic pe lumea asta,adica sufletul.Demult,eu am incercat prin cateva comentarii sa avertizez ca toti manipulatorii sistemului s-au aciuiat si aici iar deformarea subiectelor indreptand discutia in cu totul alta parte,este o formidabila arma de lupta a „lor” impotriva noastra.Observati cat de candid si mestesugit isi lanseaza comentariile acesti masoni infiltrati printre noi.Observati dupa cum bine spunea un frate de aici,ca am ramas putini din cei de la inceput care luam pozitie inversunati impotriva cipului satanic.Si mai observati cum chiar unii parintii duhovnici si chiar renumiti pentru lupta lor impotriva cipurilor,ACUM,cand totul este inconjurat de o acalmie de groaza inaintea furtunii,chiar ei(Dumnezeu sa ma ierte) fac vorbire de cu totul altceva punand accent mai mult pe rugaciune si nu pe lupta impotriva acestor aberante hotarari masonice guvernamentale.Cati dintre noi or sa refuze cardul de sanatate?Cati dintre noi or sa refuze actele biometrice?Degeaba tot spun unii dintre noi pomenind pe cei 3 stalpi ai Ortodoxiei Romane,sa nu luam niciun act satanic?Nu cred,si nu cred ca mare parte dintre noi cei care am postat revoltati sufleteste multe comentarii antisistem si anticipuri satanice nu vom intreprinde legal tot ceea ce se poate face si depinde de noi,noi nu adevaratii (ca aceia sunt Martirii)ci sarmanii Crestin Ortodocsi Romani parasiti de pastorii lor!Marturisindu-l pe HRISTOS sunt constient ca voi avea de suferit si nu numai eu, dar este singura cale spre mantuire si mai stiu ca nu sunt singur si ca in afara de surorile si fratii mei intru Hristos,noi avem pavaza Sfanta Treime si pe Maicuta Domnului!Nu o spun infatuat si nici cu trufie dar acum spun doar atat si mai adevarat ca niciodata : ORTODOXIE sau Moarte!

 12. codrut zice:

  ok, dar daca nu il vreau cum pot sa-l refuz? sa-i spun postasului sa-l duca inapoi? sau cum?

 13. paul zice:

  Organizam conferinte si tot ceea ce e necesar pt informarea oamenilor cu privire la cip-ul din cardul de sanatate, solicitam o alternativa de la Ministerul Sanatatii pt cei care nu vor asemenea acte electronice, mobilizam avocati.
  Daca nu avem succes cu asta,renuntam la calitatea de asigurati, sa vedem daca convine institutelor medicale de stat sa nu mai platim asigurarile. Punem ban pe ban deoparte pt sanatate, ne ducem la policlinicile PARTICULARE CU PLATA, asa cum se duc cei care nu au serviciu si care au depasit varsta de 27 de ani.

 14. Liliana T. zice:

  Ai dreptate,frate Stefane.Asa sa facem.Cu nadejdea mintuirii.Dumnezeu sa ne aibe pina la capat in paza Sa.

 15. mishi55 zice:

  @paul

  Bine, pe moment alternativa policlinicilor cu plata exista. Dar cand vor vedea guvernantii cum merg lucrurile, crezi ca le va fi greu sa impuna vreo noua lege, sa introduca si acolo cardurile – sa zicem, pentru evitarea evaziunii fiscale, sau sa le bage cine stie ce taxe sau impozite, sa creasca taxa pe consultatie… sau altele, ca sunt mesteri la gasit, gasesc ei ceva, cusut cu ata alba sau colorata…
  Asta vor, sa ne inghesuie cat mai rau. Sa nu lase alternative. Si apoi, gandeste-te la inca ceva: sunt oameni care dintr-o amarata de pensie nu vor putea plati o consultatie. Ca una e sa duca un pachetel de cafea sau o cutie de bomboane la medicul de familie, si alta e sa scoata din buzunar 40-50 de RON, pentru o simpla consultatie, si daca mai e si un tratament… sau analize, gandeste-te ca nu vor face fata nicicum. Sau, inca ceva: ce faci cu copiii? Sunt inca familii care au mai mult de unul-doi copii, care mai mici, care mai mari. Sau cu bolnavii cronici, care au nevoie de tratament permanent… Nu e chiar la indemana oricui.

 16. markel zice:

  Asa este Paul…
  Asta este atitudinea care trebuie sa ne caracterizeze pe cei care traim in lume.Nu trebuie sa ne lasam injositi .Asta e calea de a te impotrivi unor manechine ale satanei.
  Mie mi-a placut mult ceea ce s-a intimplat la MAI unde s-a vazut clar ca sint oameni care organizat incearca sa coaguleze o miscare de rezistenta .Avocati care sa fie de partea noastra,chiar pe un blog roncea .ro parca sau ceva asemanator am citit o intrebare presanta.Unde este asociatia avocatilor ortodocsi? Poate suna cam pretios dar suna adevarat si diaperat.Sint convins ca acesti oameni exista.Trebuiesc chemati la cauza.Pe saccsiv am citit chiar despre o judecatoare care se impotriveste acestot cipuri.Totul incepe cu aducerea lor la cauza .Marturisesc ca nu ma pricep la PR dar din toti cei care cauta sa evite actele biometrice trebuie sa se gaseasca oameni care sa se priceapa la aceste intreprinderi .Doamne Ajuta …

 17. Stefan zice:

  Frate Codrut,daca vine postasul la usa este firesc sa citesc ce scrisoare primesc si daca sunt de acord cu ea,o primesc, daca nu, voi spune si scrie direct pe formularul de primire :DESI EU SUNT OBLIGAT SA PLATESC TAXELE PTR. SANATATE,NU AM CERUT NICIODATA UN CARD SATANIC SI REFUZ CATEGORIC ASA CEVA!!! Nimeni nu te poate forta sa iei cipul cu forta iar cat priveste pe fratele Paul si sora Liliana,sigur ca numai impreuna vom reusi,avand speranta in Bunul Dumnezeu ca vor fi avocati Crestin Ortodocsi care sa ne apere iar daca nu macar sa cerem sprijinul administratorilor de la Apologeticum si Saccsiv pentru a ne constitui intr-o forma legala de asociatie sau organizatie prin care sa cerem sa ne pastram Taina Sfantului Botez pe care am primit-o iara nu pecetea satanica de pe actele ce ni se pregatesc si in continuare cipul implantat in frunte!
  Dumnezeu sa binecuvanteze Crestin Ortodocsii !

 18. camian zice:

  Stiinta omului devenita nebunie sau intrarea in gandul halucinant si blestemat de Dumnezeu al fiarei.

  Nu am pretentii ca as face profetii, insa din ce am inteles eu din scrierile si avertismentele Parintilor Crestin -Ortodocsi cred ca in timpurile acstea se deslusesc germenii vremurilor celor mai de pe urma. Eu cred ca noi oamenii avem puterea sa intarziem implinirea acestor cremuri prin unirea in gand crestin si iesirea din lucrarea faradelegii care se lucreaza pe Pamant:
  -Adunarea in duh antihristic a tuturor neamurilor in lupta cea de pe urma pe pamantul Israelului. Ei vor fi ingenunchiati si invinsi de Hristos care ii va judeca pentru faradelegea lor.
  -Inchinarea omului la chipul fiarei: Calculatorul este una din bestiile apocaliptice (tv-ul este o alta modalitate a acleasi entitati a intunericului) . In gandul lui oligofren, nebun si smintit se vor prinde toti aceia care nu pot primi si pastra cum se cuvine Adevarul credintei crestin-ortodoxe si vor fi prazi usoare pentru primirea pecetei antihristului. Aceasta masina blestemata are si chipuri in lumea reala–mortaciuni ale iadului care inconjoara cetatea Lui Hristos -Biserica Crestin-Ortodoxa, dar nu o vor putea birui pe ea. Biserica apostata, marea curva a Babilonului i se inchina acestei bestii, de aceea Vaticanul care are o putere politica foarte insemnata NU lupta impotriva actelor biometrice prin care chipul Lui Dumnezeu din om este pingarit prin asocierea numelui de botez cu un numar care face legatura cu aceasta masina. Studiaza despre baza de date de la Bruxellles.

 19. markel zice:

  Ce bine ar fi sa se infiinteze o asociatie care sa asigure actele alternative la cele cu cip.Ar fi ideal.O asociatie se infiinteaza foarte usor si cu cheltuieli minime.Conform legii fara nimic palpitant.O banala asociatie intemeiata pe principii juridice care sa apere libertatea de confesiune a ortodocsilor.
  Acum ceva timp au fost probleme asemanatoare cu ale noastre in Serbia si o singura asociatie a reusit sa se impotriveasca acestor tentative de pecetluire.Nu am cunostinta de existenta vreunei asociatii de acest fel in Romania.Stiti vreunul din voi ,exista?

 20. Petru zice:

  …acceptarea actelor biometrice cu cip,s-ar putea sa ne coste capul(asa cum spune parintele Arsenie Papacioc… si asa si cred ca e)

 21. admin zice:

  @Petru
  Parintele Arsenie spune ca daca nu acceptam actele cu cip, vom suporta niste consecinte, cum zicea si Parintele Justin: e vremea muceniciei

 22. diana zice:

  eu sunt avocat, dragii mei si stiti care e singura solutie pe care o vad?

  sa nu accept card-ul si sa nu mai fiu asigurat
  soacra mea este medic si mi-a explicat (din pacate fara a intelege sensul acestor metode) ca ei, medicii, vor avea cititoare de card-uri pentru fiecare pacient si vor verifica si-au platit asigurarea. adica, eu pot sa mi-o platesc, am un drept constitutional la sanatate, dar daca nu am card-ul nu beneficiez de asigurare.

  ce inselatorie….din nefericire, dpdv legal trebuie sa cautam solutii. nu sunt asa simple, sa stiti. nu s-a ridicat nimeni dintre avocati, pentru ca si eu stau sa ma gandesc ce am putea face…in ultimul timp Guvernul a emis un pachet de legi foarte agresiv si de control asupra populatiei…

  eu, astfel cum v-am zis, pana sa astept sa se faca ceva in acest sens, eu nu voi accepta cardul de sanatate. iar solutia cu asigurarile private nu e fezabila, deoarece asigurarea de sanatate la stat e obligatorie.

  iar statul de va executa pe bunuri. mai intai pune poprire pe conturi si apoi incepe executarea silita pe bunuri.

  eu m-am gandit sa inchid absolut orice cont (chiar si cel de salariu negociind cu orice pret plata in mana) ca sa nu aiba pe ce sa puna poprire si sa nu am nimic pe numele meu.

  din fericire singurele bunuri pe care le am sunt de la tatal meu, Dumnezeu sa-l ierte, si nu am facut succesiunea…iar in acest sens, nimeni nu ma poate obliga…

  intr-adevar, solutia e sa fim ca nomazii…asa o vad eu. cu Dumnezeu inainte, si asa e fratilor: „e vremea muceniciei”

 23. amc zice:

  Incep prin a-mi cere scuze daca bat campii; subliniez -sunt doar pareri personale.Spicuind comentariile …antecomentatorilor mei afirm:
  1. Nimeni nu ajunge intr-o pozitie de frunte (chiar si in ierarhie ) fara sa treaca prin tabara celor cu „manusi albe”
  2.Alaltaieri un pasaport cu cip, un card cu cip la serviciu, ieri un permis de conducere cu cip,azi un buletin cu cip,maine un carnet de sanatate cu cip,poimaine trebuie sa mai inventeze ei ceva-vor zice:Fratilor,prea multe acte,ca sa nu le pierdeti sau sa vi le fure ,nu vreti voi sa bagati „boaba asta de grau”sub piele?
  3.Impozitarea venitului Bisericii e cea mai mare idiotenie pentru ca Biserica este o „organizatie non-profit”.Toate veniturile se ..reinvestesc tot in mediul social sub sustinerea partiala a veniturilor preotilor, acte de caritate, asezaminte sociale, constructia sau renovarea asezamintelor bisericesti.Daca ar fi sa ne „uitam in gura lu` Prigoana” ar trebui impozitate si veniturile Crucii Rosii,Fundatiei Salvati copii sau SMURD

 24. un fir de praf zice:

  @Mihaela -pt asa ceva primeste bani statul de la fmi sa ne darame pe noi ortodocsi

 25. Stefan zice:

  Sora Diana bine ai venit printre noi ! Cautam cu toti un avocat Crestin Ortodox care sa ne apere in fata sistemului si mai ales sa ne ajute sa ne infiintam dpdv legal ca si organizatie, nu pentru a fi mai bine „vanati” de sistem,oricum suntem urmariti toti care postam comentarii, cat pentru a protesta legal impotriva acestor hotarari aberante.Este f.adevarat ce spui despre conturi blocate,am un amic,el nu si-a platit o amenda la timp si i-a blocat circa financiara contul din cardul de salariu si pana ce nu a platit amenda el nu si-a putut folosi cardul.Concluzia: logic trebuie renuntat de urgenta la ….iar daca ne poti ajuta sa intreprindem tot ceea ce se poate ptr a ne apara drepturile si obligatiile moralei Crestin Ortodoxe,eu(si cred ca si altii casi mine) ti-as ramane indatorat pentru toata viata cat mi-a mai ramas!Exista si posibilitatea financiara pe care poate si alte surori si frati ai mei intru Hristos sa o suportam! Cat priveste medicina,cardul de sanatate,pai suntem aici de 2000 de ani si au fost medici sau moase sau cum s-or mai fi numit ei inainte,dar TOTI au practicat medicina fara carduri! Noi tragem nadejde ca vor fi si medici Crestin Ortodocsi care ne vor ajuta asa cum au facut-o odinioara si Sfantul Pantelimon sau Sfintii Cosma si Damian doctorii fara arginti! Eu cred ca prin voia Bunului Dumnezeu,toate ce sunt benefice pentru mantuirea noastra a slabanogilor pacatosi,este cu putinta!
  Dumnezeu sa binecuvanteze pe toti Crestin Ortodocsii!

 26. markel zice:

  Buna Diana..imi permit sa te deranjez cu niste consideratiuni…
  Ma bucur ca esti un avocat.Ai o perspectiva asupra a ceea ce ne asteapta dar indraznesc sa gindesc ca nu s-au epuizat metodele legale de impotrivire.
  Sint multi care gindesc simplist …dar ce nevoie am eu de pasaport?dar ce nevoie am de doctor ?Ma rog la Dumnezeu si o sa p[rimesc de la el sanatate.Aruncam pasaportul, refuzam cardul de sanatate.Ce facem cu cartile de identitate?Aici e miezul problemei.Iar oroblema este simpla .ASigurarea de documente alternative deci fara cip .Este extrem de simplu.In asta chiar consta mizeria morala a guvernantilor pentru ca trebuie sa raspunda unei cerinte simple si normale.Acte vechi valabile si basta.Decurge logic consecinta ca orice ar inventa ei pentru noi aceste acte vechi vor functiona in orice sistem.
  Poate ca ar trebui sa plecam de la premisa ca putem si trebuie sa reusim.Sintem obligati sa reusim .Ai invatat o meserie trebuie sa cunosti iesirea din impas pentru ca ea exista.Iesirea exista pentru nu se cere absolut nimic aberant totul este in spiritul drepturilor si liberatilor umane…europene alte bla bla uri deci legal si moral nu ar trebui sa fie un chin sa reusim.Nu trebuie decit ceruta o respectare a religiei si a sensibilitatilor noastre.
  Nu te descuraja .Banuiesc mai degraba ca esti dezamagita ca daca ai spune lucrurile astea capitale pentru noi majoritatea avocatilor te-ar compatimi.Uite ca totusi sint si altii .Vezi avocatul prezent la MAI cu ocazia bla blaului despre cipuri unde a fost prezent si Ciprian Voicila .Mai e un avocat asemanator al o asoc Angelis parca sau ceva asemanator. Este si o judecatoare care a luat atitudine impotriva cipurilor .Deci mai sint oameni care judeca .Mai sint sanse.
  In principiu trebuieste constituita o asociatie care gindeste ca apologetii dar cum ei nu pot face parte din ea vor face parte cei care sint dispusi sa propage ideile lor fara a fi calugari .Intelegi?Timpul este in defavoarea noastra,dar cu ajutorul lui Dumnezeu vom razbi.

 27. Antonia zice:

  La mine, la serviciu, au venit cardurile de sanatate de vreo doi ani. Nu l-am luat si gata. Am spus ca-l refuz si nu s-a mirat nimeni, desi am fost singura care nu l-a luat, caci stiau ca am refuzat si cardul bancar.

  Cel mai greu este sa refuzi primul document electronic. Dupa aceea, ai o anumita hotarare in glas. Spui calm, dar ferm : NU PRIMESC ASA CEVA!

  N-am mers la medicul de familie nici atunci cand am fost bolnava. M-am initiat putin in terapia naturista, mi-am cules niste plante si fac ceaiuri si, deocamdata, ma descurc. Cred ca Dumnezeu ma ocroteste atat cat este necesar.

  Dumnezeu nu ne lasa, fratilor. Nici cardurile, nici Sistemul ne ofera mantuirea, ci Dumnezeu. Prin urmare, sa facem voia Sa. Una e moneda si alteceva e cardul. Moneda din vremea Mantuitorului nu purta in chip viclean semnul diavolului. Intrucat cardul poarta in chip viclean semnul diavolului, atunci cand iti faci datoria fata de cezar, te arati slujitor al diavolului. si scris este ca nu poti sluji la doi stapani. Odata ce ai facut voia diavolului si ti-ai luat carduri cu cip, ai inceput sa-i slujesti lui antihrist.

  Pentru calculator tu ai devenit un numar, iar tu ai semnat ca esti de acord sa te identifici cu acel numar al carui semn este 666. Capitolele XIV, XV si XVI din Apocalipsa sunt scrise pentru noi, cei care traim in aceste vremuri, deci nu avem voie sa le interpretam cum dorim si nici sa-i smintim pe altii, incurajandu-i sa le ia.

  Ma bucur ca exista din ce in ce mai multi crestini care inteleg aceste lucruri. Suntem o turma mica, totusi, dar Dumnezeu este cu noi si de aceea trebuie sa avem curaj. La fel vor muri si cei care isi vor vinde libertatea pentru un blid de linte de la antihrist. Caci dupa carduri vine microcipul, iar cei care nu s-au deprins sa-si foloseasca libertatea de a spune ,,Nu!”, o vor pierde si vor intra in robia diavolului pe vecie.

  Dumnezeu sa ne dea gandul cel bun de a face voia lui Dumnezeu in aceste vremuri!

 28. markel zice:

  Doamne Ajuta
  Poate ca mai bine mai tirziu decit niciodata darmi-am amintit cescrie amc mai sus ,Cu ocazia asta imi cer scuze anticipat si reatroactiv pentru eventualele idei aberante sau de a binelea delirez.ASsa ca acumdati-mi voie inca putin sa mai spun citeceva.
  Doamne Ajuta

 29. L101 zice:

  Eu deja mi-am dat buletinul pierdut pt. ca cel vechi expira in 2012, iar acum cel nou expira prin 2017… cand va sosi cardul de sanatate cu cip am sa-i dau foc si am sa incerc sa ma tratez naturist in caz de o boala. Sunt interesat sa aud vesti bune despre o eventuala organizatie crestin-ortodoxa ce ar duce lupta anti-cip pana la capat. Dumnezeu sa fie cu noi toti !!!

 30. lacramioara zice:

  Eu nu-i deschid usa postasului.
  Dar trebuie sa facem ceva. Refuzam dar pana cand? Cu manusi albe sunt doar (majoritaea) „domnii si doamnele”, noi cei simplii si credinciosi suntem mai multi. Nu ramane dacat sa ne organizam si sa-i inlaturam chiar daca ni sa urca in cap Europa masonica mai bine murim decat sa ne predam oamenilor-diavoli!
  Trebuie sa ne pastram pecetea lui Dumnezeu nestricata!

 31. Asa este fratilor ! Sa nu primim cip-urile.

  Dar cu cipul din telefonul mobil ce e de facut ?

  Ne asculta masonii fiecare gand si pas cu ajutorul acestui aparat.

  Mai folosim acest telefon sau nu ?

 32. Mihaela zice:

  crestin ortodox !

  ….dupa…”id”…ar trebui sa ne numim frati….!

  Telefonul …nu ne „afla ” gandurile…si nici nu intuieste „pasul” pe care il vom face…..

  Telefonul mobil foloseste doar pt o comunicare scurta…nesemnificativa….

  Dumnezeu sa ne ierte ! si sa ne ajute…

  Sa ai inima buna !

 33. diana zice:

  Buna tuturor,

  sper sa puteti citi aceste randuri scrise de mine…

  nu am spus ca nu mai sunt sanse sa ne impotrivim. ele exista, dar trebuie sa ne strangem mai multi.

  un argument valabil as fi ca prin aceste carduri ne restransg drepturile constitutionale la sanatate, la vot samd.

  adica daca eu imi platesc sanatatea, am platit toate cotizatiile, nu beneficiez de dreptul constitutional la sanatate pentru ca nu am acest card?

  astfel trebuie anulate aceste lei prin care obliga populatia sa accepte aceste acte cu cip. as vrea sa iau legatura cu avocatii pe care mi i-ati enumerat si cu ajutorul lui Dumnezeu, asa se va intampla. despre articolul doamnei judecator din piatra neamt stiu. mi-a dat curaj…

  pana la anularea legilor, insa, sa vad cum fac eu sa-mi primesc banii cash…nu prea sunt astia de acord…

  in orice caz, va astept cu intrebari si sugestii.

 34. Diana zice:

  Dragii mei, am citit cu placere tot ce ati scris, ma bucur ca mai sunt si cei luminati de Dumnezeu, sper sa ramaneti tari in credinta si adevar si sa ne unim fortele sa razbim.
  Cine nu accepta cip pe nimic pierde totul, este ca si cand nu le ai. Va fi foarte greu, de aceea va intreb acum: cum ne putem uni cand nu stim unii de altii? Nu vom mai putea lua legatura atunci(:
  Haideti sa ne rugam cu totii sa indeparteze D-zeu aceste nenorociri de noi si tara noastra. Amin!

 35. Tudorache zice:

  Da Interesant ce ati scris voi aici ! Eu sunt credincios merg la biserica regulat tot tot , mai injur ca tot omul, dar totusi care e treaba cu cipul pai cipul ala va stocheaza datele nu va omoara nici morla nici psihic nici fizic nici ierarhic nici social si nici nu va indeparteaza de Dumnezeu adica daca voi chiar credeti in PORCARIILE astea nu aveti decat e doar un cip nu vil baga in mana sau mai stiu eu in ce… Eu lucrez cu sistem informatic cunosc o gramada de chesti deastea acel cip iti poate salva si viata daca il ai la tine si cazi pe strada medicul lucreaza contra cronometru si imediat vede ce ai ce ai avut iti da medicamente rapid corespunzatoare bolilor pe care leai avut si gata e foarte bun adica … NU VAD LAGATURA INTRE un CIP Electronic amarat encodat in 32 64 128 256 512 Bytes si Dumnezeu . Dumnezeu a creeat acest Pamant. De unde si pana unde e CIP ELECTRONIC = DIAVOL nu pricep lamuriti-ma pe E-mail : tdrch_nl@yahoo.com Si va spun inca odata ca merg la biserica cred in Dumnezeu imi spun rugaciunea in fiecare seara … Incercati totusi sa nu mai fiti chiar atat de pesimisti adica totusi e un CIP nu vil baga in creier adica da ni lor baga in creier EU SUNT PRIMUL care il refuza exista deja un refuz din partea mea da aci da ( cip implantat sau ceva de genu aci da aveti dreptate si voi , dar asa daca til da in mana poti sa il arunci la toaleta poti trage apa peste el si sa dus ) Astept nelamuririle dumneavoastra in legatura cu fel si fel ce CIPURI CONTACTE SI CIRCUITE

 36. Stefan zice:

  Ionel tudorache,pai esenta nu ai inteles-o,nu poti fi si alb si negru in acelas timpsau bun si rau sau cu cip si Crestin ,intelegi? Nu poti sa ai cipul pe care spui tu si sa fii Crestin ,daca il ai si vreodata cazi pe strada o sa vina medicul mai repede zici tu? O sa ai de asteptat ptr. ca medicii au fugit cu asistente cu tot si in contextul in care intara se inchid peste 200 de spitale,pentru cine faci tu propaganda ca se vede din avion ca acest card e malefic ? Stiai ca devii donator de organe daca accepti acest card ? Eu am fost personal la acea dezbtere publica si am pus intrebari incomode la care nu mi s-a raspuns iar tu spui ca nu e nici un pericol? Mai intai informeaza-te si apoi lansezi intrebari ! Nasterea Domnului sa va aduca bucurii,sanatate si pace in suflete !

 37. Tudorache zice:

  NU o sa vina mai repede, dar cineva suna la 112 tot cu un celular tot cu un cip care il purtati mai mult decat 24/24 de ore la voi si asteptati sa primiti mesaje gen acu Craciun Fericit Tuturor. Va urez la toti de aici sa aveti parte de bucuri si sa va fereasca de cardul ala daca tot spuneti ca ester asa nociv.Exemplu p[unemi mie o intrebare incomoda.Chestia cu donatoru chiar nu o stiam sincer decci e o surpriza pai, totusi daca scrie unde va ca devi donator si ai semnat devi dar asa .PAI IA STATI ASA ce inseamna ca DACA AM CARD DIN ALA NU CRED IN DUMNEZEU vedeti ca si voi bateti campii uneori…. NU FAC NICIUNFEL DE PROPAGANTA eu sunt informatician mai mult de atat ma ocup cu cipuri(NU DEASTEA DE SANATATE) si stiu ce au in ele. Intr-o fraza eu zic asa :”TOT DETINETI 2-3 CIPURI IN GEANTA IN BUZUNAR IN PORTOFEL , unu in + mai strica:))=))

 38. Tudorache zice:

  Oricum daca e sa o luam asa vedeti voi ca viata ne poate fi controlata foarte usor macar urmarita daca nu controlata pentru ca daca purtati acele cipuri cu voi va dati seama ca stiu altii unde mergeti si alte chesti … O-ti avea si voi dreptate dar eu nu pricep cum vine treaba asta veniti cu amanunte concrete ca sa pricep si eu Toate cele bune un Craciun Fericit si Sarbatori Fericite Tuturor Alaturi de cei dragi.

 39. Tudorache zice:

  Adica staiti asa doctorul nu o sa vina mai repede dar cineva care suna la 112 suna tot de pe un cip al fiarii deasta cum ziceti voi si iti salveaza viata ca suna cititi la mine pe blog asa am facut eu pentru un mosulet de ~80 de ani a fost chiar vital celularul meu aparatul fiarei cum ziceti voi NU FAC PROPAGANDA PENTRU NIMENI dar nu inteleg ce ziceti voi VENITI CU NISTE DOVEZI CONCRETE CA SA ZIC EU ASA veniti cu ceva concret. Acu raspundeti-mi la intrebare ! Voi purtati telefonul mobil acasa ,el telefonul v-a lasat vreodata impresia ca daca il lasati acasa va lipseste ceva ati vazut ? si totusi pe acele cipuri de sarbatori primiti si eu va zic „Craciun Fericit !” si Sarbatori Fericite alaturi de cei Dragi !”

 40. Stefan zice:

  Cu mare placere iti voi raspunde si temeinic, nu adunaturi din ziare dar dupa aceste sfinte sarbatori.

 41. adi zice:

  am si eu o intrebare ptr. dl. tudorache, codurile astea de bare (de pe toate produsele) in opinia dv. daca sunteti informatician, contin sau nu contin numar 666, adica cele doua bare de la inceput, mijloc si sfarsit insemna cifra 6 sau nu?
  Eu de exemplu am un smartphone care contine barcode scanner (un soft), si am scanat cu el produse atat din romania cat si din germania, si am descoperit ca pe nici unele codul citi nu apare cu 666, dar ce am observat iara a fost faptul ca produsele din germania nu contin codul ean 13, si nici nu arata la fel, ci contin codul „code 128”, si codul are doar 5 cifre. Care este faza. La noi de ce ean 13 si la nemti nu?
  Chestia e ca am mai intalnit si pe alte forumuri sau bloguri pareri care spuneau ca aceste coduri nu au in componenta lor 666, si ca de fapt acele bare sunt doar pentru calibrare.
  Cat despre cipuri care ar fi distanta de la pot fi citite, ca si aici is multe controverse. Pentru ca vorba aia daca aceste cipuri nu contin 666 ci doar te pot influenta prin unde de joasa frecventa, atunci le iau si le incui in pod, si le folosesc doar la nevoie, vorba aia cam tot ce avem in jur are cip, chiar si cheia de la masina, si toate electronicele moderne.
  In concluzie eu nu vad nici o lepadare, decat daca intr-adevar ai un cip in tine, si poti fi controlat ca si o marioneta, daca nici nu contin 666. Ptr. daca nu e absurd totul deoarece cum ziceam avem tel. mobile de ani de zile, si chiar si duhovnicii au, si sincer pana acum nu a deschis nimeni problema, asa ar insemna ca ne-am lepadat si cand ne-am facut abonament la telefon, dandu-ne semnatura sa ne folosim de satana ca sa putem comunica, tot un fel de lepadare sau cadere e nu? E cam absurd deoarece i cipul telefonului sunt stocate si datele noastre nu?
  Sa nu cadem in capcana de a ne da batuti si a renunta la lupta mai repede de cat ar trebui, pana acum doar un studiu sa cam facut despre cipuri(studiu ortodox) dupa cate stiu eu. Oare o parere e de ajuns?
  Si dupa cate am vazut impotriva cipurilor is mai mult oameni fara familie si fara prea multe de pierdut, sau calugari care in manastire sau la munte tot una e.
  Astept mai multe raspunsuri si lamuriri.

 42. adi zice:

  am uitat sa zic ca am o cunostinta in america care are pasaport cu cip de multi ani, si care sincer e mai indarjit in credinta lui ca niciodata, si spune ca doar atunci cand le foloseste simte ceva influente, dar nu ce sti ce, adica neliniste, nu chesti de genu sa nu mai mearga la biserica sau sa se roage. Si omu chiar vrea sa se intoarca in tara, cu toate ca e plecat de 22 de ani, si spune ca nu si-ar lua cip in mana niciodata.
  Sa intelegeti ca vb de o persoana crestin ortodoxa, nu de ce sti cine.
  Nu vreau sa fac nici eu nici o propaganda, dar sunt multi duhovnici(ieromonahi, chiar), cu greutate, care spun ca aceste acte nu sunt nici o lepdare, ci doar o cadere, si ca se face si mare dezimformare pentru a se induce panica si disperarea. Tind sa cred ca s-ar putea sa fie asa.
  Cert e faptul ca nici noi nu suntem uniti deoarece pana acum am acceptat toate mizerile care ni se pareau ca nu ne lezeaza in mod direct si nu a sarit nici un caugar, iar acum cand e grav sar toto, dar poate fi prea tarziu. De fapt asta se vede in unitatea noastra. Sunt o gramada de ONG-uri in tara, dar nu au teluri comune, uni zic de cip altii, de foamete, si altii de avosrturi. Dezbina si cucereste!

  Doamne ajuta si Sarbatori Fericite!
  Ma iertati!

 43. Tudorache zice:

  Domnul Adi pai aveti foarte mare dreptate in legatura cu codurile de bare. Nu am zis eu alt ceva… dar eu ma raportam la cipul bagat , inserat introdus in tine si de un cip de pe o cartela totusi e diferenta ca ori cum suntem controlati adica cum am spus mai sus avem cipuri peste tot si le toto folosim e o intreaga tehnologie ale acestor electronice… aveti dreptate stiu sunt scoase numerele gen 666 sau etc 13 sau ami stiu eu ce numere totusi, legat de numarul 13 voi stiati ca chiar e PACAT sa credeti in asfel de numar 13 ca unii zic ca e cu ghinion ca e nush ce … e chiar pacat sa credeti in el uneori omul si-o face cu mana lui + ca daca mai vine si tehnologia in ajutor , mai baga si MASS-Media CIP-uri aia suntem :))=)) mie mi se pare chiar comi problema atinge anumite cote de amuzament daca este privita din anumite unchiuri pozitionate la mare distanta unul de celalalt. Numai bine !

 44. Tudorache zice:

  Tot pentru Domnul Adi da si in legatura cu pasaportul da pai fiti atenti PASAPORTUL BIOMETRIC fiti atenti ce presupune:
  -amprenta pupilara
  -amprenta faciala
  -cred ca si grupa sanguina cred nu e cert
  Aia da belea, ala da aveti dreptate ala e ce e cu el aci aveti dreptate unde are omu dreptate are nam eu nici o treaba ma scuzati ca scriu cuvintele legat dar ca sa nu mai stau e vorba de esenta cuvintelor nu de caligrafie si altceva. Aveti foarte mare dreptate si cu pasaportul.

 45. maria zice:

  Cineva intreba cum poate sa refuze.Nu il platiti si il ia inapoi. Aceasta guvernare ordinara chiar ne trateaza de prosti. Dupa ce ne-a redus veniturile de nu mai poti trai de azi pe maine ne baga pe gat tot felul de taxe si oribilitati.Adica ,de unde cred domnii ,,ascunsi in umbra,, ca poate romanul sa mai plateasca.La noi sanatatea e la pamant si vine cu cardul dracesc. Ce-mi aduce mie cetatean acest card? Ingradire totala si acceptul ca sa fiu ciopartit si dupa moarte, daca nu chiar inainte. Mai bine mor demn la poarta spitalului!Dumnezeu sa ne ajute! ROMANI! NU LUATI CARDUL!

 46. Suzana zice:

  Trebuie sa ne organizam si sa dam casa asigurarilor de sanatate in judecata cei care nu vrem card de sanatate. Si sa nu ne mai retina banii din salariu pentru asigurari de sanatate

  Orice contract intre asigurat si o casa de asigurari se face prin acceptarea benevola a conditiilor inscrise in contract. Conform contractului beneficiez de aceste servicii medicale dac platesc asigurari si imi iau card. Eu nu vreau sa beneficiez de asigurari deci nu imi iau card SI NU PLATESC ASIGURARI DE SANATATE.

  Asta e solutia. Sa nu le mai dam bani ca sa isi bata joc de noi.

 47. Voicu Rogojan zice:

  Ceea ce pe noi trebuie sa ne preocupe, daca tot vorbim de o pecete a Satanei, sunt urmatoarele:

  1. Posibilitatea implantarii unui microcip in organism. Un corp strain in organismul uman este un adevarat pericol si pentru sanatate, cat si pentru libertate si demnitate. Un astfel de microcip care ar permite controlul fluxului nervos, al palpitatiilor cat si al comportamentului ar putea reprezenta o pecete a satanei.

  2. Posibilitatea de a avea un cip RFID intr-un act, pe care trebuie sa il avem, obligatoriu, la noi. Exemplu: buletinul / cartea de identitate sau permisul de conducere.

  Aceste tipuri de „pecete” devin periculoase cand suntem obligati sa le purtam. Dar, obligativitatea purtarii acestora creeaza proteste si opozitie din partea tuturor, inclusiv a ateilor. Nu sunt niste lucruri ce pot fi acceptate de „bunavoie”, dupa cum ne zice Biblia. Iar sincer, nu cred ca parerea lumii se va schimba prea curand, avand in vedere ca puterile occidentale pierd influenta, iar credibilitatea tuturor politicienilor in lume este scazuta. Mai nimeni nu mai crede povestile guvernlui american despre 9/11, teroristi si securitate. Cu totii suntem constienti ca toata propaganda asta cu teroristii si cu securitatea este un mare „bullshit”. Si, chiar este. Nu poti schimba mentalitatea planetei cu 2-3 atentate si nush ce manevre la nivel mondial, pentru ca oamenii (inca) nu sunt suficienti de prosti.

  Trebuie realizata o indobitocire si o indoctrinare generala a populatiei pentru a-i determina sa accepte „pecetea”. Acest proces deja a inceput de mai bine de 20 de ani prin promovarea sexualitatii, „entertainment-ului” de prost gust, manelelor, cat si a literaturii (muzica si filme) care promoveaza materialismul, desfraul sexual si consumul de droguri. Dar mai dureaza ceva timp ca toate generatiile sa fie indobitocite complet. Inca exista o opozitie mare in randul populatiei la chestiuni care i-ar putea priva de intimitate sau libertati. Chiar daca ateismul si ereziile sunt in floare, exista fanatism religios din partea islamicilor si a altor religii care poarta o politica aspra anti-occidentala si anti-sionista.

  O adevarata „pecete” a Satanei va fi ceva mult mai rau si mai grav decat un cip, cod de bare, telefon mobil samd. Va fi ceva ce doar cei credinciosi vor constientiza.

  Parintele Iustin Parvu este impotriva implementarii acestor cipuri, la fel ca si Mitropolitul Bartolomeu Anania pe motiv ca acestea ar putea sa pregateasca terenul pentru alte pecete satanice. Si este adevarat. Cip-urile RFID ofera posibilitatea limitarii intimitatii personale si reprezinta un gest urat si de prost gust la adresa populatiei.

  Dar sa nu uita, ca din punct de vedere tehnic, telefoanele mobile (smartphone-urile cat si telefoanel simple), laptopurile si echipamentele electronice pe care le folosim zi de zi sunt mult mai periculoase la adresa libertatii individuale a omului.

  Personal am asistat la o conferinta despre securitatea retelelor, in care am facut o demostratie despre cum se poate intercepta protocolul IM (Yahoo! Messenger) si am reusit interceptarea unei conversatii de proba. Internetul este foarte interceptabil, mai ales protocoalele care le folosim zilnic (protocolul HTTP cand vizitam site-uri , cat si protocoalele IM cand vorbim pe Yahoo! Messenger).

  Facebook este un alt exemplu de retea nesecurizata care violeaza in ultimul hal intimitatea oamenilor, si ajunge viata personala a oricarui om sa devina publica. Aplicatii de Facebook care intercepteaza ce faci si cine te viziteaza / pe cine vizitezi sunt cu miile, facute de amatori.

  Trebuie sa fim obiectivi si sa analizam clar ce inseamna aceasta pecete, acest 666 nu doar cu inima si sufletul, ci si cu intelepciunea. Sa nu uitam, intelepciunea este un dar de la Dumnezeu. Intelepciunea va fi cea care ne va ghida in aceste vremuri grele si care ne va ajuta sa trecem peste si sa ne mantuim.

  Sa nu uitam acest lucru, si sa ne rugam ca sa ne ajute Dumnezeu sa constientizam ce este cu adevarat periculos in aceasta perioada. Credinta adevarata trebuie sa contina si intelepciune si dorinta de a cerceta si a gasi adevarul, caci adevarul nu il vom gasi nici pe strada, nici la TV, nici pe garduri, ci in invataturile sfintilor parinti, in stiinta si in sufletele si inimile noastre.

  Parintele Cleopa este un bun exemplu de om care a apreciat si laudat stiinta si a avut contacte apropiate cu comunitatea academica.

  Stiinta vine din scoala, iar scoala a fost intotdeauna sustinuta de biserica.

  Sa nu uitam, cum in Evul Mediu, catolicii il ardeau pe rug pe Galileo Galilei pentru ca afirma faptul ca pamantul e rotund, in timp ce Biserica Ortodoxa infiinta primele scoli la noi in tara, si tiparea primele carti.

  Sa nu ne pierdem credinta si sa nu ne lasam ghidati de prostie. PROSTIA si NAIVITATEA sunt cele mai bune unelte ale Satanei. Mari „succesuri” au avut dracii de-a lungul istoriei folosindu-se de prostia si indolenta omeneasca.

  Dumnezeu sa ne ajute!

 48. Robert zice:

  Fratilor,cautam raspunsuri si intrebari pe forumuri…..ce si cum ar trebui sa facem cu aceste acte cu cip…parerea mea este ca nu va exista nimic de ocolit in legatura cu aceste acte…este o profetie din biblie care e pe cale sa se implineasca…daca vom accepta semnul nu suntem decat o eugenie in inima iadului si nu va mai fi iertare de la Dumnezeu,iar daca nu il vom accepta vom fi obligati sa suportam consecintele…..vor fi vremuri grele,,Necazul ce mare”…

 49. Robert zice:

  Inca ceva:Bunul Dumnezeu sa ne aibe in paza Lui

 50. floaredemargaritar zice:

  Pentru Markel
  E adevarat, BOR nu ia atitudine impotriva acestei incipuiri, ci vad de sfintiri, colocvii etc. V-ati intrebat insa de ce? Raspunsul e simplu: deoarece capii bisericii sunt oamenii lor (ai masonilor sionisti), care au pus mana pe aceasta tara. Va surprinde ca este posibil ca ei sa taca, sa nu le pese? Cand au fost manifestatiile anti homosexualitate, anti prostitutie, organizate de primarie, cum de capii patriarhiei au luat imediat atitudine impotriva acestor actiuni si i-au catalogat pe organizatori ca fiind huligani si antisociali?
  Ce este insa mai trist este ca poporul roman, care este crestin ortodox, nu ia atitudine. Cu totii avem liberul arbitru, dar noi nu stim ce vrem, nu stim sa fim uniti, sa facem impreuna ceva sa ne fie bine…nu. Romanului orice ii pui pe masa el accepta. Cand s-a promulgat legea drepturilor de autor, s-au inghesuit toti sa plateasca taxele…legea nici nu avea norme de aplicare; cand s-au introdus pasapoartele biometrice s-au imbulzit toti sa-si faca pasaport „ca tot aia e”; cand s-au introdus buletinele cu cip si-au facut multi… „ca ce mai conta”, acum se introduc cardurile de sanatate multi le vor accepta probabil pe motiv ca „ei ne vor binele”. Imi pun acum intrebarea: cei din sistem care darama spitate, nu trateaza bolnavii corespunzator, de mor plimbati intre spitale…cum ar putea sa creada cineva ca ei ne vor binele introducand un astfel de card de sanatate? Vor sa ne aiba sub control, sa aiba toate datele….si ceea ce nu stie lumea este ca detinatorul unui astfel de card in romania va deveni donator de organe fara stirea lui. Atunci cand va fi grav bolnav, va necesita spitalizare si va fi la reanimare..i se pot preleva organe, fara ca el sa-si dea acordul, doar pentru ca detine acel card.
  Parerea mea este ca daca toti cei 22 milioane de romani, sau cati mai sunt acuma, cand li s-ar oferi ceva ar spune…nu, eu nu sunt de acord, pana aici…ce s-ar intampla? Le-ar taia cineva capul? Daca oamenii s-ar aduna cu mic cu mare si s-ar duce in fata guvernului hotarati sa urneasca ceva in tara asta, decisi sa duca un trai decent…sa fie oameni liberi, atunci ar veni o schimbare in bine.

  Dumnezeu sa ne ajute, sa ne aiba in paza si sa ne dea lumina mintii…sa ne trezim acum cand inca nu e prea tarziu!

 51. camian zice:

  Acolo unde tehnologia fiarei este avansata, in tarile care se cred avansate se comit de fapt cele mai multe fraude si abuzuri medicale pentru ca fiara este nebuna si pentru ca oamenii care se inchina acestui sistem de „asigurari medicale”. Profesionisti spalati pe creier , falso doctori aproba tot de debiteaza masina despre pacient si aplica tratamente care sunt daunatoare pacientului si il fac dependent industria farmaceutica.

  Refiritor la masina de citi ganduri–asta este propaganda de intimidare. Nu exista asa ceva, este mai degraba o inrobire in duh la un camp referential si semantic comun adica Internetul-Tembeliziunea. Nici un om nu are „controlul” acestei „tehnologii”, este mai degraba a fi „in gand cu fiara” prin sucombarea la politicile ei tembele in toate domeniile–divertisment, fileme de groaza, pornografie, medical–sistemul „asigurarilor ” de sanatate si mamutilor farmaceutici, politic si economic sau aplicarea unor politici tembele ale acromegaliilor FMI, Banca Mondiala, UE, sau militar–adica luarea coada pe spiare si plecarea in razboaie stupide gen uite bomba na ca nu fu. Razboaiele astea sunt agitatii are duhurilor tembele ale iadului care imprasie confuzia si nebunia si dau strigare pe la toti liderii contemporani abtiguiti in cultura babilonului. Omul nu are nici o stapinire asupra acestor tehnologii, cum le place unor agentii de spionaj sa se laude ca sa-si umfle muschii de orangutani care si-au anihilat simtul critic si se inchina…again fiarei. Cei dintai vizatiin de aceste tehnologii, sunt tocmai ei, pentru ca „ispita trebuie sa vina in lume , insa este vai de cel prin care vine”.

 52. bogdan zice:

  @Tudorache
  Uite alt mason infiltrat pe forumul asta,si care mai si pozeaza in nestiutor naiv…vrei sa testezi cat de informata e „gloata de vite”(c-asa numiti voi masonii masele de oameni,pentru voi sunt niste vite),sau de ce insisti cu atata insolenta pentru acceptarea acestor acte? Chiar asa ne credeti pe toti gata sa va inghitim voua gogosile?? Si argumentele voastre pro-cip? Tu-ti citesti propriile postari,sa vezi cat de pueril si de jalnic suna??
  Tudorache tata,mi-ar fi rusine obrazului,zau… A,stai,ca la voi masonii rusinea e o notiune inexistenta si niciodata cunoscuta..

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s