Parintele Savatie Bastovoi la Nasul – Lansarea cartii „Diavolul este politic corect”

Download aici

Diavolul este politic corect

Autor: ierom. Savatie Bastovoi
Editura: Cathisma
Pret: 20.00 lei
Format 11×20 cm, cartonata, 192 pag.
Comenzi la: Libraria Sophia

„Eutanasia va fi un instrument esential al societatii noastre viitoare”, scria socialistul Jacques Attali (director al Bancii Centrale Europene si consilier privat al lui ­Mitterand, in volumul colectiv Viitorul vietii, Ed. Seghers, Paris, 1991). „[…]din clipa in care a fost depasita virsta de 60-65 de ani, omul traieste mult prea indelungat fara a produce si costa foarte scump societatea […]. Intr-adevar, din punctul de vedere al societatii, este mult mai preferabil ca masina umana sa se opreasca brutal decit sa se deterioreze progresiv. […] Logica socialista este libertatea si libertatea fundamentala este sinuciderea. In consecinta, dreptul la sinucidere, directa sau indirecta, este o valoare absoluta in acest tip de societate”, conchide cinicul politician-profet.

Cum ar arata lumea daca un astfel de scenariu ar deveni realitate? Diavolul este politic corect constituie o proiectie in viitor a unor legi, proiecte de legi sau afirmatii ale unor politicieni si formatori de opinie despre ceea ce ar dori ei sa fie lumea. Falsele „valori” ale lumii moderne, precum avortul, distrugerea familiei nucleare, promovarea homosexualitatii, reducerea populatiei – toate pe fondul unui ateism agresiv – isi arata adevarata lor fata intr-un roman plin de cruzime si candoare, care se citeste mai usor decit ai privi un film.

Si totusi, cititi si: RADU MORARU (“Nasul”, B1TV) nu-l promoveaza doar pe Basescu, ci si reala NOUA ORDINE MONDIALA …

Acest articol a fost publicat în anti-masonerie și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

11 răspunsuri la Parintele Savatie Bastovoi la Nasul – Lansarea cartii „Diavolul este politic corect”

 1. Daniel zice:

  Nu am citit cartea,dar impresia care mi-a facut-o aceasta emisiune,este un punct de vedere destul de slabut al parintelui Savatie.
  Pentru aceasta aparitie la tv,care cred ca era astepata de multi crestini,s-a spus destul de putin si nesemnificativ.

 2. Mara zice:

  Frate Daniel, oare ce ai fi vrut sa se discute la o lansare de carte, decat despre o lansare de carte? Slava Domnului ca poporul a avut posibilitatea sa vada aparitia acestei carti minunate, pe care ti-o recomand sa o citesti, si ai sa vezi ca spune foarte multe acolo. Depinde si de moderator ca sa existe o discutie mai palpitanta si mai interesanta. Dar slava Domnului ca mai sunt si astfel de moderatori care permit unei carti antisistem sa fie promovata. Iar lui saccsiv i=as spune sa fie putin mai cu frica de Dumnezeu si sa nu mai bage atata panica in oameni. EL nu stie sa prezinte decat partea demonica a lucrurilor. Dar poate ca Dumnezeu il va calauzi pe Radu Moraru pe calea cea buna si va fi mai mucenic decat el. E un tip de ortodoxie de banda, cu luneta indreptata spre toti micii sau mari oameni negrii.
  Multumim Parintelui Savatie pentru atitudinea moderata si care da loc dragostei lui Dumnezeu sa se manifeste. Pentru ca tot dragostea lui Dumnezeu va salva lumea iar nu bandele noastre ortodoxe.

 3. Pingback: VIDEO: Inregistrarea emisiunii „NASUL”, in care parintele SAVATIE BASTOVOI lanseaza cartea “Diavolul este politic corect” « Saccsiv’s Weblog

 4. osoramaimica zice:

  Inca nu am cumparat cartea… Aparitia ei, si a parintelui Savatie in acest context, e o mare bucurie, pentru care cred ca trebuie sa multumim Atotputernicului Dumnezeu. Cred ca parintele are o misiune speciala aici pe pamant, incredintata lui de bunul Dumnezeu.Si chiar daca sa spunem ca asteptarile pentru aceasta emisiune au fost mai mari decat raspunsurile, cred ca importanta ramane bucuria de a-l fi revazut pe parintele atat de cuminte si de asezat in cuvantul care da viata din plin.

 5. nepasatorul zice:

  am citit cartea parintelui, imi place felul sau de a spune lucurilor pe nume, cine are urechi sa AUDA!

 6. Costel zice:

  ce parere aveti despre acest documentar?

 7. georgel zice:

  Stie cineva cum pot salva inregistrarea cu par. Savatie?

 8. admin zice:

  @georgel
  apasa aici

 9. cristina zice:

  surioara mara, daca nu vrei sa vezi partea ”demonica” a lucrurilor, cauta de poarta la tine in permanenta un saculet de nisip (punga de 1 leu si 5 kile nisip cred ca sunt suficiente pt scufundare completa, pana la barbie) pt ca partea asta ”demonica” o vezi la tot pasul in viata de zi cu zi a societatii noastre moderne.

  Desigur ca intelegem, doar auzim de zeci de ori zilnic in jurul nostru ”nu mai imi povesti si tu acum de cipuri si vaccinuri si vremurile de pe urma, ca imi strici ziua”.
  ”Nu te mai gandi la lucruri rele” este urmat indeaproape de ”stai linistit ca o sa fie bine” si apoi de ”nu te mai agita ca oricum nu schimbi tu lumea”.

  ideea este: Daca sunt bland si tolerant cu cel ce ma loveste, asta o fac fata de atacurile lui catre mine, jignirile si lovirile care le adreseaza persoanei mele, dar cand imi ataca mie credinta si pe Hristos, atunci nu mai sunt tolerant si bun cum vrea, ca de fapt ma vrea fraier de bleg. Riposta mea este justificata, protestez, pt ca nu ma apar pe mine, dar imi apar credinta, pentru ca daca eu nu mi-o apar, atunci el mi-o distruge”

  daca cine ii critica pe cei care cauta sa distruga credinta este incadrat de catre tine in tipul ortodoxiei de banda, atunci probabil ca banda este apararea credintei, pentru ca toleranta fata de distrugerea credintei ortodoxe nu mai e ortodoxie, clar.

  ar trebui sa toleram si diavolul nu? ca initial era inger, apoi a cazut, dar daca era inger, atunci si pe el tot Dumnezeu la creat, deci tolereaza-l pe diavol, ca si el e creatia lui Dumnezeu, nu? chiar daca acum se lupta impotriva…

 10. Foarte tare emisiunea, mai ales dupa minutul 27, dupa pauza de publicitate. Urmariti cu rabdare.
  Cartea este un micro manifest genial si e fantastica pentru ca o poate citi oricine si nu se poate sa nu inteleaga directia lumii de azi , spre prapastia ucigasa a absurdului, si mai ales solutia evanghelica a rezistentei prin Hristos, in marturisire a pericolului pentru ceilalti si a adevarului in tara minciunii, a rugaciunii si jertfei de sine pentru ceilalti si pentru Dumnezeu.
  Slava Domnului pentru oameni precum parintele Savatie Bastovoi!

 11. Un om care iubește dreptatea zice:

  Eu nu văd decât o singură bandă. Iar aceasta este împotriva Ortodoxiei, urmărește distrugerea ei chiar de la interior.
  Este banda masonilor și a ecumeniștilor din fruntea instituției BOR. Este banda turnătorilor și a foștilor ofițeri de securitate ce activau sub acoperire în BOR, care astăzi s-au cățărat în funcții înalte și care lovesc la temelia Ortodoxiei mai cu spor decât au făcut-o comuniștii în 45 de ani.
  Și asta se întâmplă într-o țară ce se pretinde democratică. Se vede bine treaba că tot securitatea și javrele din garnitura a doua a PCR conduc România. Iar banda securiștilor reciclați în straie arhierești nu au decât o singură preocupare, în afară de chiverniseala personală, aceea de a blagoslovi hoția și nemernicia celor care în curând vor îngropa România. De nenumărate ori au făcut campanie electorală unor partide-genocid și unor candidați renumiți pentru hoția lor.
  Este banda călugărilor de lux, cu palate de lux și cu limuzine care mai de care, cu salarii mai mari decât președintele României. Măcar acesta din urmă, așa anticreștin cum e, și-a donat salariul pentru ajutorarea celor nevoiași. Ierarhia BOR deși are un trai de lux asigurat plus alte venituri, despre care nu mai vorbim acum, nu a simțit nevoia să facă același lucru.
  Un adevărat păstor, nu poate să stea nepăsător atunci când oile îi sunt mânate în prăpastie, și în plus să blagoslovească acest lucru.
  Trăim într-o țară a nemerniciei fără de margini, a absurdului dus la limite inimaginabile. Trăim într-o lume supraorwelliană și suprakafkiană. Iar în această lume ierarhia BOR se simte foarte bine. Se simte foarte bine pentru că face parte din ea. Nu este vorba doar de trândăvie sau nepăsare, este vorba și de complicitate.
  Asistăm la distrugerea unei țări, a unui neam și a dreptei credințe. Iar ierarhia BOR tace.
  „Iată, voi mâncați laptele și vă îmbrăcați cu lâna și înjunghiați pe cele grase, dar pe oile mele nu le pașteți; pe cea slabă n-ați întărit-o, pe cea bolnavă n-ați vindecat-o, pe cea zdrobită n-ați legat-o în feși, pe cea rătăcită n-ați întors-o, pe cea pierdută n-ați căutat-o, iar pe cea tare ați slăbit-o prin osteneală. Și oile mele s-au risipit din lipsă de păstor și au devenit mâncare fiarelor câmpului. …
  De aceea, voi, păstori auziți cuvântul Domnului: Viu sunt Eu!, zice Domnul Domn: Fiindcă oile Mele au devenit o pradă, și din lipsă de păstor s-au făcut oile Mele mâncare tuturor fiarelor câmpului, fiindcă păstorii n-au avut nici un fel de grijă pentru oile Mele, ci s-au păscut păstorii pe ei înșiși, dar oile Mele nu le-au păscut, de aceea voi păstori auziți cuvântul Domnului: Așa grăiește Domnul Domn: Iată, Eu sunt împotriva păstorilor; și voi cere oile Mele din mâinile lor; și-i voi întoarce îndărăt, pentru ca ei să nu pască oile Mele, și păstorii nu le vor mai paște; și-Mi voi scoate oile din gura lor, iar ele nu vor mai fi lor de mâncare. ……
  că apa cea limpede o beați, iar pe cea rămasă o tulburați cu ale voastre picioare. Așa că oile Mele pășteau ceea ce călcaseră picioarele voastre și beau apa tulburată de ale voastre picioare (ciobote n.n.). …”Iz.34

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s