Parintele Justin este din nou acasa

Cititi si Parintele Justin Parvu a revenit la manastire (despre recomandarea medicala pentru Parintele Justin)

Ne bucuram sa auzim ca Parintele Justin s-a intors astazi la manastirea Petru Voda, dupa ce a stat in spital, la Cluj. Starea Parintelui este cu mult imbunatatita, dar necesita in continuare repaos si ingrijire medicala. Tocmai din acest motiv, Parintele va mai sta cateva zile la spitalul din incinta manastirii de maici, sub ingrijirea maicilor cu pregatire medicala. Am aflat de bucuria mare a Parintelui cand a revenit din nou pe meleagurile nemtene si dragostea ce radia din chipul sfintiei sale pentru toti cei din jur si cu siguranta pentru toti cei care il poarta in rugaciunile lor. Va multumim pe aceasta cale pentru ca ati fost alaturi de Parintele si va cerem sa nu-l uitati din rugaciunile voastre, ca sa-i dea Domnul putere si sa revina din nou in mijlocul oamenilor cu sfaturile de care avem cu totii nevoie. Hristos a inviat!

Acest articol a fost publicat în Pentru neam si tara, Stiri și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

35 de răspunsuri la Parintele Justin este din nou acasa

 1. Aurora zice:

  Slava Domnului ! Bucurie mare, mare, pentru revenirea acasa a Parintelui nostru drag ! Dumnezeu s-a milostivit de noi si nu ne-a lasat orfani ! Sa-i multumim Domnului si sa ne rugam in continuare !

 2. uncrestinortodox2 zice:

  Slavă Domnului!

 3. luchiana zice:

  Multumim Tie, Doamne pentru ascultarea rugaciunilor noastre!

 4. iuliana zice:

  Ce bucurie! Domnul sa-l tina cu sanatate! Sa sporeasca dumnezeu puterea maicutelor care il au in grija si a tuturor celor ce se roaga pentru Parintele!

 5. mihaela zice:

  Hristos A Inviat!
  O bucurie mai mare nici ca se putea! Multumim Bunului Dumnezeu ca s-a indurat de noi pacatosii si ne mai ofera inca o mangaiere si o raza de speranta!
  Sarutam dreapta Sfintiei Sale, ii dorim multa sanatate si ne vom ruga in continuare cu toata dragostea pentru bunul si iubitul nostru Parinte!
  Doamne ajuta!

 6. mihaela zice:

  Sa ne rugam si sa nadajduim pentru ca Bunul Dumnezeu nu ne lasa!

 7. Liana zice:

  Doamne fii laudat !
  Iar parintelui Iustin: Parinte iertati si binecuvantati, dar nu va lasati, ca noi romanii de peste tot, mai avem nevoie de dumneavoastra !
  Hristos a inviat !

 8. doar ortodoxia zice:

  ADEVARAT A INVIAT ! Binecuvantati prea cucernice parinte!Ce multumire mai mare sa avem,vazand ca BUNUL DUMNEZEU a raspuns rugaciunilor noastre si s-a milostivit de noi pacatosii ,vindecand pastorul sufletelor noastre,blandul parinte Iustin Parvu. Binecuvantat esti DOAMNE,DUMNEZEUL parintilor nostri si Preaslavit si Laudat este Numele Tau !AMIN!

 9. Luisa Ivana zice:

  Intoarcerea Parintelui Iustin in tarina lui poate fi asemanata cu luarea unui examen cu nota maxima , in care meritul este si al tau -pentru nevointa si rabdare – , dar mai presus de toate este al LUI Dumnezeu ,Cel ce a intervenit minunat prin oamenii cei noi , cu reflexul ascultarii si al jertfei .
  Sper din toata inima ca bunul Parinte Iustin sa-si recapete
  sanatatea fizica si sa ne dea un semn si noua ,de buna vedere si de buna auzire .
  Cu dragoste ,cu pace si cu bucurie !

 10. fr.Gheorghe zice:

  Slava lui DUMNEZEU si PRECURATEI sale MAICI ca nea ascultat rugaciunile noastre nevrednice SA ne traiti intru MULTI ANI cu pace si sanatate Preacuvioase PARINTE IUSTIN
  Binecuvintati si ertati
  HRISTOS A INVIAT

 11. cosmin zice:

  MULTA SANATATE PARINTELUI JUSTIN!
  Fratilor, sa ne dea Dumnezeu discernamant si rabdare. Comentez pe langa subiectul articolului, dar in actualitate. Ati aflat ce intentioneaza presedintele:-25% salarii, -25% pensii, -15%indemnizatii de somaj.E o provocare. Ei vor ca lumea sa iasa in strada. Deja multe comentarii pe site-urile de stiri sunt in sunt in sensul acesta. Sa nu le dam apa la moara. Rog administratorul siteului sa posteze un articol pe tema. Sa nu cadem in cursa. E timp pentru reactie. Se incearca provocarea revoltelor si in alte state. In Grecia le-a reusit.

 12. dixit zice:

  Dumnezeu sa va intareasca parinte drag!

 13. agerstress zice:

  Slava Domnului!
  In sfarsit, iata si o veste buna.

 14. eugenia zice:

  Ii multumim lui Dumnezeu ca S-a indurat de amaratul nostru popor, dandu-i sanatate Parintelui Iustin.
  Ieri a ajuns in casa mea Mirul de nard sfintit, o fotografie a Parintelui si o iconita a Sfantului Maxim. Am asezat-o langa Icoana Maicii Domnului. Mare bucurie printre atatea griji!
  Mirul a calatorit peste 2000 de km si am simtit din nou cum suntem mangaiati si incurajati de Domnul Hristos.
  Multumesc si tuturor celor de la Manastirea Petru Voda care au avut gandul cel bun, legat de procurarea Mirului.

 15. o pacatoasa zice:

  Slava Tie, Dumnezeule in veci!

  Imparate al veacurilor, Cel ce nu suferi stricaciune, Tu tii in dreapta Ta toate cararile vietii omenesti cu puterea proniei Tale celei mantuitoare. Iti multumim pentru binefacerile Tale cele aratate si cele ascunse !!!

  In continuare sa ne rugam ca bunul Dumnezeu sa se milostiveasca si sa ne daruiasca luminatori duhovnicesti care sa ne poarte pasii pe adevarata carare, cea dreapta, a credintei noastre ortodoxe!

  Doamne ajuta ! Bine ati venit acasa, Parinte Sfintite !!! Blagosloviti si ne iertati pe noi pacatosii !!!

 16. G-man zice:

  Sa ne traiesti parinte!
  Chiar asteptam o veste despre parintele.

 17. Petru zice:

  Slava lui Dumnezeu

 18. Ica zice:

  Adevarat a Inviat!

  Dumnezeu sa-i dea sanatate si putere si sa-l tina multi ani!

 19. Pingback: Parintele Justin Parvu s-a intors acasa, la Manastirea Petru Voda, dupa o lunga spitalizare la Cluj | Victor Roncea Blog

 20. dsk zice:

  Sanatate din suflet….ii urez!!!

 21. mihaela zice:

  Sa ne rugam ! Dumnezeu ne asculta rugaciunile! Doamne ajuta !
  In acelasi timp:SUNT DE ACORD CU MESAJUL LUI cosmin;sa nu cadem in plasa;sa nu destabilizam aceasta tara greu incercata ;ce rost au vandalizarile si iesitul in strada???Numai dusmanii acestei tari vor asata ! Ca sa se piarda si putinul care mai este !
  Noi avem o vasta experienta a protestelor de strada. Si ce a urmat ?Si mai multa saracie.

 22. Grigore zice:

  Slavă şi Mulţumiri Domnului! Prin nevoinţă mare trec lucrurile bune! Pt ajutorul nostru părintele a tras şi trage! Mulţumim lui pt. cată nevoinţă a îndurat în timp şi va mai îndura! Nu suntem noi vrednici de nevoinţele Sfinţeniei Sale! Îţi mulţumim Doamne pt. toate şi dă-Ne numai cei de trebuinţă!

 23. IRINA zice:

  Slava Domnului!

 24. Istrate Maria Magdalena zice:

  HRISTOS A INVIAT!
  Salut cu metanie pan’la pamant, revenirea iubitului nostru DUHOVNIC si LUMINATOR,stalpul Ortodoxiei,nationalistul si Voievodul Romaniei Crestine, IUSTIN PARVU, la Petru Voda.
  Ii trimitem si pe aceasta cale,gandurile,urarile si rugaciunile
  cele mai bune si de folos,spre intarirea sanatatii sale,de care
  sa ne bucuram cat mai mult timp,ridicandu-ne din inselarile
  vremurilor noastre. Sarutam dreapta Sfintiei Sale cu toata evlavia si Il rugam pe Dumnezeu sa ni-l pastreze, printre noi,
  sanatos,pentru a ne imparti vindecatoarele binecuvantari!

  Cu plecaciune,
  GRUPUL DE PELERINI DIN SLOBOZIA.

 25. Nelutu zice:

  Dupa marea bucurie si sarbatoare a Invierii Domnului,ne este dat sa traim o alta mare bucurie :intoarcerea parintelui Iustin printre noi !!! Mare este puterea Ta Doamne!Ai ascultat rugaciunile fierbinti ale celor ce-l iubesc pe parinte si l-ai adus in mijlocul nostru.Laudat sa Fii in vecii vecilor,amin!

 26. tatiana zice:

  Multumim Domnului si Maicii Sale pt.intoarcerea parintelui la manastire sa ne rugam in continuare pt.sanatatea sa. Va rog sa ne ajutati cu un sfat. Suntem indemnati in ultimul timp sa ne impartasim cit mai des chiar saptamanal e corect? La cit timp se poate lua imartasania si conditiile necesare pt.aceasta.Va rog daca nu indraznesc prea mult sa-l intrebati pe parintele Iustin despre aceasta situatie. Cu plecaciuni si speranta unui raspus cit mai urgent- Ma iertati ca deja am inceput cu intrebarile dar nu stim in cine sa ne mai incredem, dar vom asculta de sfaturle parintelui Iustin. Cu multumiri si HRISTOS A INVIAT!

 27. VELA GHEORGHE zice:

  Ne bucuram din suflet sa auzim o asemenea veste!
  Dumnezeu sa-l tina in viata asta pamanteasca inca multi ani pe Parintele Iustin, si sa-i asculte si implineasca rugaciunile sale pentru binele si ocrotirea si mantuirea si viitorul neamului romanesc!

  Hristos a Iviat!

 28. VELA GHEORGHE zice:

  Ne bucuram din suflet sa auzim o asemenea veste!
  Dumnezeu sa-l tina in viata asta pamanteasca inca multi ani pe Parintele Iustin, si sa-i asculte si implineasca rugaciunile sale pentru binele si ocrotirea si mantuirea si viitorul neamului romanesc!

  Hristos a Iviat!

 29. adris zice:

  Slava Domnului!
  Ancora a ajuns din nou pe fundul marii, vaporul, in ciuda furtunilor si urgiilor, este (inca) in siguranta! Capitanul este din nou „la timona” ;)
  Parinte drag, bine-ai ajuns, din nou, acasa!

  Sa-l pretuim si sa-l iubim cu toata evlavia si smerenia, imputinandu-ne patimile si pacatele pe cat ne ingaduie puterile noastre si Harul Domnului, aducand astfel cea mai mare bucurie pricinuita de ucenici duhovnicului lor.

  Doamne-ajuta!

 30. anca zice:

  Slava Domnului!

 31. Adriana zice:

  HRISTOS A INVIAT!

  Am fost foarte ingrijorata caci nimeni nu mai stia nimic de Parintele nostru mult iubit si m-am gandit in fel si chip la Sfintia Sa.Astazi,de xum am aflat vestea cea buna,inima mi s-a umplut de bucurie si toata ziua am fost fericita.Slava Lui Dumnezeu pentru toate!Rugaciunile care le facem pentru sfintia sa,ne sunt benefice mai mult noua care suntem atat de pacatosi…a stiut dansul pentru ce le-a cerut,a vrut desigur sa fim in comuniune permanenta cu Dumnezeu,cu sfintia sa ,cu tot soborul Sf.M-ri si toti rugatorii.Frumoasa lucrare duhovniceasca!Dumnezeu sa ni-l mai lase,vin vremuri tare grele….

 32. Magda zice:

  Slava Domnului! Mare bucurie ne-a daruit! Multa sanatate si numai bine scumpului Parinte Iustin!

 33. Axa zice:

  Multumim lui Dumnezeu pentru mangaiere. Ce dor ne-a fost de Sfintia Voastra, Parinte Iustin!

 34. bebe zice:

  bine ar fi sa cautam si mantuirea….

 35. Maria zice:

  Hristos a inviat ! Slava lui Dumnezeu pentru dragostea Sa pentru pr. Iustin si pentru bucuria de a-l vedea din nou pe Pr. nostru drag si bun! Multa sanatate Pr. Iustin si noua putere sa l ascultam!

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s