Cateva probleme punctuale ale vaccinarilor “obisnuite”

Daca vaccinurile au eradicat epidemii, de ce se mai administreaza acum cand nu mai sunt epidemiile?
Ca sa nu mai fie alte epidemii, ar zice unii.
Sa credem deci ca guvernantii nostri incheie din ce in ce mai multe contracte de milioane si zeci de milioane de euro cu Big Pharma (marile companii farmaceutice) din grija pentru sanatatea noastra, sa ne fereasca de epidemii de difterie, de tetanos, de tuse magareasca (pertusis), de oreion, rubeola si rujeola de TBC, de poliomelita, de hepatita etc. ?
Sa fim seriosi ! Primele trei boli enumerate se trateaza cu …banala penicilina (AMOXICILINA, AUGMENTIN etc.), oreionul, rubeola si rujeola cu rabdare, TBC-ul face ravagii cumplite (7000 de morti pe an) desi suntem ultra vaccinati cu BCG, poliomielita a disparut, iar hepatita se transmite doar prin sange si alte lichide biologice si oricum nu este prevenita prin vaccin. (In SUA, in ciuda vaccinarilor masive impotriva hepatitei B, incidenta acestei boli a crescut cu 15% in 6 ani, de la 55 la 63 de cazuri la suta de mii de locuitori)

De ce se vaccineaza sugarii anti difterie? E vreo epidemie de difterie? Ati auzit in ultimii ani de vreun caz de difterie?
Serul antidifteric a fost descoperit in 1890 de von Behring, care a si luat pentru asta premiul nobel pentru medicina in anul 1901. De atunci se face vaccinare antidifterica pe scara larga. A fost o mare descoperire la vremea ei. Doar ca atunci nu se stia de antibiotice, de penicilina in special care trateaza difteria, pentru ca Flemnig cu Chain si Heatley, au terminat cercetarile incepute in 1929, abia in 1940, aducand lumii penicilina. La cata Amoxi inghitim pe cap de locuitor nu cred sa mai fie pe planeta vreo urma de Corynebacterium diphtheriae care este agentul cauzal al difteriei.

Stiati ca incidenta poliomelitei postvaccinale este mult mai mare decat cea a poliomelitei cu virus salbatic? Adica poti face poliomelita mai degraba de la vaccin decat din aer, alimente etc. !
In Massachusetts, SUA erau in 1954, 272 de cazuri de poliomielita. Apoi s-a trecut la administrarea VPO (vaccin anti polio cu virus viu) ce a avut ca rezultat o crestere exploziva a numarului de cazuri de poliomielita, ajungandu-se la sfarsitul anului 1955 la 2027 de cazuri.
In 1976, dr. Jonas Salk, cratorul vaccinului cu virus mort, a depus marturie ca VPO a fost principala, daca nu singura cauza a tuturor cazurilor de poliomielita raportate in SUA incepand din 1961.

Pozitia oficiala recunoaste riscurile VPO si ineficienta VPI:
“Disadvantages of Oral Polio Vaccine
Although OPV is safe and effective, in extremely rare cases (approx. 1 in every 2.5 million doses of the vaccine, plus foarte multe neraportate, neconcludente, “curatate” din liste) the live attenuated vaccine virus in OPV can cause paralysis – either in the vaccinated child, or in a close contact. Immune deficiency of the recipient may be among the causes. This risk of vaccine-associated polio (VAPP) is well known…. . [Exista tari in care exista mai multa poliomelita postvaccinala, decat cea “naturala”.]

Disadvantages of inactivated Polio Vaccine
Unlike the oral vaccine, IPV confers only very little immunity in the intestinal tract. When a person immunized with IPV is infected with wild poliovirus, virus can still multiply inside the intestines and be shed in stools – risking continued circulation. For this reason, OPV is the vaccine of choice wherever a polio outbreak needs to be contained, even in countries which rely exclusively on IPV for their routine immunization programme (polio outbreak in the Netherlands in 1992).” [Adica nu prea are eficienta VPI-ul, dar hai sa-l injectam copiilor, ce daca are reactii adverse…] (http://www.polioeradication.org/vaccines.asp)

“In prezent, se stie ca inductia cancerului este un fenomen care porneste de la o singura celula si ca o singura unitate functionala de ADN strain in genomul celulei-gazda poate induce transformarea celulara maligna. O confirmare a acestor adevaruri este descoperirea, in anul 1960, a virusului SV40 (Simian Virus 40) in vaccinul anti- polio oral “Sabin”, preparat cu virus viu. Ulterior, s-a descoperit ca si vaccinul anti-polio “Salk” (varianta cu virus inactivat, administrat pe cale injectabila) este contaminat, deoarece virusul a supravietuit formaldehidei folosite pentru inactivare. Cercetatorii americani Sweet si Hilleman de la Merck Institute for Therapeutic Research, care au facut descoperirea, afirma ca toate cele 3 tulpini de virus polio vaccinal au fost gasite infestate. Virusul SV 40 provine din rinichiul maimutei verde din Africa, pe care s-a cultivat, dintotdeauna, vaccinul anti-polio. Confirmarea rolului oncogen al acestui virus a venit in momentul in care genomul viral SV40 a fost descoperit in tumori maligne diverse ale adultilor injectati cu vaccinul anti-polio in copilarie: mezotelioame,3 limfoame,18 limfoame non-hodgkiniene,26 tumori cerebrale,4,8 osteosarcoame,6 tumori maxilo-faciale. “Virusurile ascunse”, cum au fost denumite, au o particularitate care explica si numele lor: desi creeaza distructie marcata in vitro si in vivo, ele nu sunt recunoscute de sistemul imunitar uman, deoarece nu au in structura lor antigenele critice necesare pentru identificare. Ele determina, astfel, boli grave, trenante, ale sistemului nervos central si periferic, frecvent cu sfarsit letal. Cercetatorul care le-a descoperit afirma ca ele pot fi considerate “o arma biologica a naturii”, deoarece pot imbraca forme structurale diferite, dar isi pastreaza capacitatea de a se include in celula nervoasa si de a o distruge.
Actul vaccinarii trebuie inteles, in ultima instanta, ca un act de introducere de material genetic strain direct in fluxul sanguin. Campaniile de vaccinare in masa au avut un impact covârsitor asupra populatei, in sensul ca au condus, pe termen lung, la mutatii genetice imprevizibile si la alterarea in sens negativ a codului genetic uman. Legatura dintre mutatiile genetice si oncogeneza la om a fost demonstrata stiintific, iar cresterea incidentei si mortalitatii prin cancer este o realitate a zilelor noastre.
Pe de alta parte, aparitia virusurilor atipice, nemaiintalnite pana acum, legate de contaminarea vaccinurilor, arata ca, in momentul in care orice material biologic este introdus direct in curentul sanguin, posibilitatile de contaminare sunt practic nelimitate si imposibil de controlat la nivelul stiintei actuale.” (Vaccinul pentru gripa porcina: periculos si ineficient! – Federatia Organizatiilor Ortodoxe Pro-vita din România)

Stiati ca, desi vaccinurile au fost introduse in Europa cu aproape 10 ani mai tarziu decat in SUA, bolile pentru care se administrau vaccinurile, doar in SUA, au scazut IN ACELASI TIMP si cu ACEEASI RATA si in Europa unde nu se administrau vaccinuri inca?
Daca aveti timp si rabdare :
Vaccine Nation – dr.Gary Null, PhD – un documentar care contine si foarte multe date despre “paradoxurile” de care scriam mai sus.

„Stiati ca un copil cu situatie favorizanta poate face autism de la un singur vaccin?”
Un copil pleaca din spital fara certificat de nastere, dar cu un “certificat de vaccinari” si cu doua vaccinuri facute HepB si BCG. Plus antitetanosul facut de mama in sarcina. Aceste vaccinuri pot da efecte adverse imediate mai grave decat autismul, cu promisiunea ca vor feri copilul de hepatita B si de TBC. Daca promisiunile nu se respecta (TBC face anual 7.000 de victime la populatia vaccinata), ramane copilul doar cu riscul reactiilor adverse. Iar daca acestea arata ca cele din cazul relatat la linkul de mai jos, atunci oricine este indreptatit sa nu-si mai vaccineze copiii, cu nici un vaccin, niciodata.
http://iansvoice.org/default.aspx

Iar despre legatura de cauzalitate dintre vaccinuri (in special prin componenta ce contine mercur) si autism sunt studii multiple care au demonstrat asta de mult. Sunt si pe net, uitati cateva:
1.Autism: A Unique Type of Mercury Poisoning
2.Mercury on the Mind – dr. Donald W. Miller, MD
3.Thimerosal in Childhood Vaccines, Neurodevelopment Disorders, and Heart Disease in the U.S.
– MarkR. Geier, MD, PhD

Schema programului national de vaccinari se aplica fara informarea parintilor privind riscurile si beneficiile, de multe ori cu presiuni din partea medicilor, fara sa fie informati ca ei, parintii, sunt factorul de decizie, fara a urmari reactiile adverse sau a le despagubi.

Schema este asa:

Primele 24 de ore 1 vaccin (Hep B)
4-7 zile 1 vaccin (BCG )
2 luni 5 vaccinuri ( D,T,P, Hep B, VPO)
4 luni 4 vaccinuri (D,T,P, VPO )
6 luni 5 vaccinuri (D,T,P, Hep B, VPO )
12 luni 4 vaccinuri ( D,T,P, VPO )
12-15 luni 3 vaccinuri ( R,R,O )
30-35 luni 3 vaccinuri (D,T,P )
7 ani (in cls. I) 5 vaccinuri (D,T, R,R,O )
9 ani (in cls. III-a) 1 vaccin ( VPO )
14 ani (in cls VII-a) 3 vaccinuri ( D,T, Rub)
18 ani (in cls XII-a) 1 vaccin ( Hep B )

Mi se pare monstruos ca unui copilas de la nastere pana la 3 ani, sa-i fie facute 26 de vaccinuri, pana in clasa a II-a 31 de vaccinuri, iar pana la clasa a XII-a 36 de vaccinuri.
Este necesar sa ne informam la ce riscuri ne sunt supusi copiii.

Dati mai departe!

articol de dr. Mircea Puscasu, sursa: Ortodoxia GoogleGroup

Acest articol a fost publicat în anti-vaccin și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

13 răspunsuri la Cateva probleme punctuale ale vaccinarilor “obisnuite”

 1. bgi zice:

  De ce spui ca vaccinarea impotriva hepatitei nu ajuta? Nu e eficient vaccinul? Se poate lua Hepatita B sau C chiar daca esti vaccinat? Chiar ma intereseaza asta…

 2. raduI zice:

  Pentru bgi
  Lucrez in domeniu
  Hepatita C nu are vaccin si nu se poate face pentru ca are o proteina de invelis rapid mutanta (ceva asemanator cu sida) dR Mi putin periculos.
  Exista vaccin pt hep B dar in conditiile actuale nu ti-l recomand ptr ca eu stiu pe propria piele am fost vaccinat cu 3 rapeluri cand eram student si am fost tot racit vreo 2 ani
  Deci nu intra in contact cu sange sau secretii sanghinolente si nu te intepa cu ceva folosit la altii.
  Pa
  Doamne ajuta!

 3. madp zice:

  pe mine dc nu m-a protejat acel vaccin antihepatita si la 3 ani am facut hepatita? dc nu se fac campanii pt promovarea unei vieti sanatoase, in loc sa ne alinieze ca vitele la vaccinare?
  eu cred ca nu ar trebui sa ne mai aliniem la coada la orice vaccin scos de companiile farmaceutice.

 4. @bgi
  Dupa cum s-a mai spus vaccin anti hepatita C nu exista.
  Vaccinul anti hepatita B este ineficient, de aceea se fac rapelurile, care sunt si ele ineficiente, daca ai citit articolul ai vazut ca la americani creste incidenta bolii chiar daca sunt vaccinati aproape in totalitate. Toxicitatea vaccinului este cel mai grav aspect legat de necesitatea utilizarii lui fie individual, personalizat, fie in masa, generalizat.
  Deci: da se poate face hepatita B chiar si daca esti vaccinat, dar se pot face si boli cu mult mai grave decat hepatita B, ca urmare directa a vaccinarii.

  @eugenb
  Articolul este scris pentru cei foarte atenti :)
  Oricine poate reface numaratoarea . Cel mai monstruos mi se pare numarul de 5 vaccinuri facute tuturor copiilor de doar DOUA LUNI, lucru care il obliga pe bietul copilas sa-si stoarca sistemul imunitar de resurse ca si atunci cand ar avea cele 5 boli odata. Si numarul de 26 de vaccinuri facute pana la varsta de 3 ani mi se pare la fel de ingrozitor, cu atat mai mult cu cat exista voci avizate in lumea medicala care nu recomanda (ba chiar INTERZIC) utilizarea vaccinurilor inainte de varsta de 2 ani , inainte de care se sistemul imunitar nu este maturizat si deci nu este recomandabil sa-l expui la aceste furtuni imunitare numite vaccinare in masa.

  Faptul ca tot timpul au fost argumente pro si contra nu l-ai inteles cu talcul sau cu tot.
  Aici adevarul nu este pe la mijloc.
  De fapt tot timpul au fost argumente pro vaccinuri alimentate din propaganda de marketing a companiilor farmaceutice, care mituiesc factorii oficiali de decizie, sponsorizeaza studii stiintifice cu rezultate dictate din start, platesc burse de studii si doctorate pentru universitarii ce canta acelasi gingle promovat de BigPharma.
  Iar tot timpul cei ce au inteles cum functioneaza masinaria pseudo-stiintifica a vaccinarii „obligatorii” o arata si celorlati, cu marile minciuni, cu marile dezastre produse de-a lungul timpului, cu pericolele din ce in ce mai mari la care suntem expusi.
  Cei pro vaccinari au castiguri directe din asemenea actiuni, iar cei anti au de castigat dusmania colegilor medici care nu sunt lamuriti in chestiune, pentru ca cei anti nu se conformeaza directiei „oficiale” a adevarului stiintific, si oprobiul unui public educat cu gingle-ul necesitatii vaccinarilor, ca asertiune ce nu are nevoie de demonstratie, mai presus fiind de orice indoiala.
  Spre deziluzia celor comzi, lasi sau doar nehotarati, adevarul nu este … pe undeva pe la mijloc: vaccinurile SUNT INEFICIENTE si EXTREM de PERICULOASE.
  (daca vrei o copie a dreptului meu de libera practica sau dupa diploma de medic scrie-mi pe mnpuscasu@yahoo.com :)

  @raduI
  Multumesc de completarile avizate privind hepatita C.
  Vaccinurile produc pentru scurt timp anticorpi specifici, dar produc pentru un timp (uneori foarte lung) o depresie a imunitatii nespecifice, asa se poate explica o raceala de … 2 ani.

  @madp
  Nu e neaparat ca toti cei ce vin in contact cu virusul B sau C sa faca si boala, daca imunitatea si starea de sanatate in general este normala, atunci este posibila contracararea desfasurarii bolii. Dar la 3 ani, cum spuneai ca erai tu, te aflai in depresia imunitara acumulata dupa vaccinurile pe care statul din grija „parinteasca” ti le-a oferit „gratuit” (desi toti platim lunar asigurarile de sanatate) si fortat, „obligatoriu” (desi avem cu totii dreptul la informare, integritate corporala, decizie asupra propriului trup si al copiilor nostri).

  Mircea Puscasu (dr.)

 5. cristina zice:

  adevarul este c si daca nu am fi obligati sa ne vaccinam copiii, tot am face-o, pentru ca ne-am obisnuit sa ne stim „protejati”, „aparati”, nu avem curaj sa infruntam situatiile. Ne e frica sa nu cumva sa ajungem sa ne chinuim 3 saptamani cu un copil bolnav de oreion, asa ca il lasam sa se descurce singur cu un cancer la varsta adulta, si acum il vaccinam.

  vaccinarea are foarte clar scopul ei: prin vaccinari, mancare transformata genetic si indoctrinare cu mass-media controlata financiar (adica toata in afara de ceea ce este gratis de publicat), populatia trebuie adusa in starea de yes-meni, asta e clar, scopul e limpede. In plus de asta trebuie si redusa ca nu mai e loc pe planeta. Iar daca toate astea se completeaza cu stoarcerea bugetelor tarilor de sume imense, atunci tabloul e perfect! ii indobitocim, ii otravim, le dam iluzia ca mananca mancare si le mai luam si banii pe toate astea, misto!

  intrebarea este: bun, dar daca trebuie redusa populatia, atunci de ce se mai tot fac atatea tratamente de cancer? e simplu: majoritatea oamenilor de care am auzit ca au facut cancer, pana la urma, mai devreme sau mai tarziu cu cateva luni, cu sau fara tratament, au murit pana la urma. Desigur sunt mult mediatizate cazurile celor care au scapat, ca daca nu ar fi si cativa care scapa, atunci nu ar mai convinge nimeni pe familia celui bolnav, sa cheltuiasca bani pt costisitoarele tratamente de cancer.

  plus de asta un alt scop diabolic este atins: dreptul de viata si de moarte nu le mai lasam noi in vointa Domnului nostru Dumnezeu care ne-a creeat, ci noi hotaram prin avort si contraceptie, prin medicina ultramoderna si tratamente ale bolilor mortale, mai nou prin legi de eutanasiere, noi hotaram cine si cand se naste sau moare

  bravos natiune! halal sa-ti fie!

  Doamne ajuta si ne deschide ochii!

 6. deepinyou zice:

  Domnule doctor, felicitari! Daca macar o mica parte din medici, biochimisti, (laboranti), cercetatori, care si-au ales aceasta profesie din crez, din putina pasiune, si-ar depasi propriile limite si si-ar sustine cu / curaj opiniile, fiindca acestea au putere fiind sigurele avizate, (imi pare rau dar acum trebuie sa vb. despre cea mai marea parte dintre medici -las bla-blaul cu juramantul depus si cu dragostea de om, ca dupa catva timp de daruire sa zicem ca te saturi si nu mai vezi bine omul de ceea ce poate el sa-ti ofere …concret, si-ti dispare entuziasmul mai ales daca ai 15-20 de ani de cariera )…si sa zicem ca si unii si ceilalti s-ar gandi, nu la altii, dar chiar la proprii copii, la rude, la prieteni, la cei pe care ar vrea dar nu au cum sau nu pot sa-i ajute direct si sa mai zicem si ca (acum o sa vb. iar la singular), ca vrea sa lase o urma in viata lui de om pe pamant, cunoscand cel mai bine granita dintre viata si moarte, si nu doar (poate) o casa sau un cheag de bani familiei sale, oare, ar fi atat de greu, de aventuros, sa se asocieze cu cei asemenea lui si sa faca o liga, un ONG, ceva mai concret in care sa cuvinteze cu mai mult folos despre ceea ce ii asteapta pe toti copiii care vor urma sa se nasca, fiindca este de la sine inteles ca vaccinarea va deveni obligatorie si nici chiar voi medicii nu veti sti cu ce si pentru ce cu adevarat si chair mai mult de-atat, sa vorbeasca despre falimentarea sistemului spitalicesc de stat, care in loc sa te vindece te umple de tot felul de boli contagioase, cu tot efortul sustinut dar neputincios al medicilor, de penuria crasa de medicamente si paturi de spital, despre falimentarea casei de asigurari de sanatate si despre moartea peste limita a celor dependenti de medicamente care nu au bani sa si le cumpere, despre introducerea in farmacii a medicamentelor straine care au echivalent romanesc (aceeasi substanta activa) si costa mult mai ieftin dar in schimbul unui comision farmacistul nu-l ofera pacientului pe acesta din urma si nici chiar doctorul nu-l prescrie din acelasi motiv, despre punerea voita pe butuci a industriei romanesti de medicamente, despre inexistenta sau devierea fondurilor actuale de cercetare spre imbolnavirea omului si nu spre curarea lui?
  Cunosc deja un medic care e gata sa faca acest lucru si are nevoie si de altul, si de altul, si de altul…
  Sau credeti ca ceea ce a fost va trece si “maine” ne vom uita inapoi zambind fara „manie” de „copilariile” noastre?

 7. danutza zice:

  stimati frati,

  va lansez initiativa de a ne invita cititorii sa scrie presedintelui basescu pt a organiza referendumul legat de documentele cu cip, tinand cont ca suntem in 2010, iar din 2011, buletinele cu cip vor fi obligatorii ( eu fac deja asta pe blogul meu:http://luptapentruortodoxie.blogspot.com/)
  ceea ce faceti prin munca dvs este minunat, dar cred ca nu trebuie sa ne limitam la a raspandi informatia, fara a fi siguri ca ajunge la un numar cat mai mare de romani ( cum ar fi batranii sau locuitorii de la sate,care nu au acces la internet), ci trebuie sa incercam sa facem mai mult, sa luptam pentru mantuirea noastra si a neamului nostru si pentru promovarea valorilor ortodoxe. Doamne-ajuta!

  cu deosebita stima,

  danutza
  procetatean@presidency.ro (adresa unde se poate scrie presedintelui.).

 8. bgi zice:

  Multumesc de raspunsuri. Eu sunt purtator de hepatita B, am avut boala, a trecut, si am ramas purtator pentru tot restul vietii, adica o pot da si la altii. Ma interesa ce ar putea face sotia mea ca sa nu ia boala de la mine.

  Din cate stiu 5% din populatia Romaniei e purtatoare de B (fata de doar 0.5% in America).

 9. bgi zice:

  @madp:

  Ai facut vaccin anti hepatita B si totusi ai facut si hepatita B dupa aia? Cam la ce interval de timp s-a intamplat asta?

  Nu e posibil ca atunci cand ai facut vaccinul sa fi fost deja purtator (asa cum sunt eu acum)?

 10. bgi zice:

  @madp:

  Inca o intrebare. Dupa ce ai facut vaccinul anti hepatita B, s-a verificat ca s-au produs antigenii corespunzatori? Stiu ca dupa vaccin trebuie verificat asta, pentru a se vedea daca vaccinul a avut efect sau nu.

 11. romaniaverde zice:

  Articolul este bine documentat si intareste unele suspiciuni privind vaccinarea in masa sau personalizat, iar cei csare citesc pentru prima data asa ceva ii rog sa nu jigneasca si sa pentru ei primul semn de intrebare, asa ca va indemn sa CERCETATI SI IN ALTE SURSE. Si apropo de pietrele aruncate spre unii medici care fac treaba pentru Big Pharma si ma refer acum la cei bine intentionati, fara ghilimele, ce trebuie sa stim e ca:
  1. Principalele informatii despre vaccinuri si vaccinare le primesc in facultate, si va zic exact ce au invatat, ca sunt bune.
  2. Cei care au bani de cercetari si de promovare a cercetarilor si tot companiile farmaceutice si de aceea informatiile noi primite sunt tot de la aceeasi sursa.
  3. Ati auzit pe cineva ca mai are timp. Suntem in criza de timp, si nici medicii nu mai timp pentru cercetari personale, asa ca iau de bune cercetarile pseudostiintifice, sau mai rau, informatii de la niste reprezentanti medicali care ofera foarte multi bani pentru a promova noul produs miraculos si foarte sump care vindeca…”ceva”.
  4. Varianta cea mai nasoala e cei care stiu si tac sau stiu si nu fac nimic.
  Dr. Mircea Puscasu stie ceva si face ceva.

 12. Pingback: Atentie! Incepe perioada de vaccinare anti-gripa. NU VA VACCINATI! | † APOLOGETICUM: Ortodoxie, neam si tara

 13. Pingback: Atentie la capcana! Stirile abunda legat de ineficacitatea vaccinurilor…romanesti, spre a le promova pe cele straine! NU VA VACCINATI cu niciunul! | † APOLOGETICUM: Ortodoxie, neam si tara

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s