Semne „Pentru Eminescu”

Institutul de Sociologie, Academia Romana, Centrul de Geopolitica si Antropologie Vizuala, Universitatea Bucuresti, si Fundatia Pentru România va invita vineri, 15 ianuarie 2010, ora 13.00, la Conferinta Publica „PENTRU EMINESCU”, care se va desfasura la Casa Academiei Romane, Str 13 Septembrie nr.13.

Participa: Prof Dr Nae Georgescu, Prof Dr Theodor Codreanu, Prof Dr Ilie Badescu, Corneliu Basarab Vlad. Invitat special: Grigore Lese.

La 160 de ani de la nasterea Românului Absolut se relanseaza, dupa 100 de ani de la tiparire, “Omagiu lui Mihail Eminescu”, de Corneliu Botez, republicat in facsimil de Editura Semne, la 120 de ani de la asasinarea militantului pentru Romania Unita. Parteneri media: Revistele Veghea si Atitudini si ziarul Curentul.

Cititi si: Razboiul nevazut al lui Eminescu

Acest articol a fost publicat în Conferinte, Stiri și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Semne „Pentru Eminescu”

  1. danutza zice:

    vor recunoaste si ca l-a ucis masoneria pe eminescu si nu ca a fost nebun, asa cum ne-au indoctrinat ataia ani? ca a fost un mare patriot, un bun crestin si un antisemit?
    astept cu interes sa il reabiliteze. danutza ,http://luptapentruortodoxie.blogspot.com/

  2. Geniul eminescian e suficient de impresionant prin el insusi ca sa nu aiba nevoie a se risca ipoteza unui asasinat politic, ale carei mari dezavantaje sunt ingratitudinea noastra fata de Titu Maiorescu si asemanarea epocii Regelui Carol I cu stapanirea bolsevica, despre ale carei abuzuri psihiatrice a se reciti macar Vasile Paraschiv – Lupta mea pentru sindicate libere in Romania. Terorismul politic organizat de statul comunist, Polirom 2005.

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s