Un nou pas: jertfelnicul a fost construit. Mai multe despre templul lui antihrist, ce vor sa-l construiasca evreii

Conform newsru.com si sedmitsa.ru, in Israel, in orasul Mitzpe Ierihon, a fost construit un jertfelnic iudaic si pentru prima data in ultimele doua milenii s-au rostit cuvintele unei binecuvintari specifice.

Jertfelnicul a fost cladit din pietre strinse din desertul Iudeii, luate impreuna, de prin locuri unde nu a calcat picior de om – informeaza „NEWSru.Israel”. Conform prescriptiilor iudaismului, pietrele au fost prelucrate fara a se folosi fier si au fost incleiate cu un material special din nisip, luat din craterul Ramon si din bitum din desertul Iudeii. Acest „clei” poate rezista la temperaturi ridicate si nu acumuleaza caldura, fapt ce permite mentinerea unui foc constant. Jertfelnicul, a carui inaltime este de 4 metri, lungimea si latimea de 6 metri, a fost creat de catre membrii asa-numitului „Institut al Tempului”, sub conducerea rabinului Iehuda Glick. Crearea jertfelnicului a coincis cu ziua in care, conform traditiei iudaice, a fost distrus primul si al doilea Templu.

„Institutul Templului” se ingrijeste de reconstituirea impodobirilor si a vaselor de cult, care vor fi utilizate atunci cind se va fi ridicat al treilea templu. Timp de 20 de ani de existenta a „Institutului” respectiv, colaboratorii sai au reusit sa restabileasca in jur de 70 de parti din impodobirea templului. Printre ele, au fost reconstituite harpa de aur a regelui David, semi-sfesnicul (cu 3 brate) de aur, jertfelnicul de aur pentru arderea tamiiei, chiuveta de arama, masa de aur si hainele marelui preot.(mai jos aveti detaliate aceste lucruri)

Toate acestea adeveresc despre apropierea implinirii profetiilor Sfintului Apostol si Evanghelist Ioan Teologul. In Apocalipsa sa, el a prezis ca in vremurile de pe urma va veni slujitorul diavolului – Antihristul, care va instaura dictatura mondiala si va porni ultima, cea mai cumplita, prigoana asupra crestinilor. Fiul pierzarii ii va numerota pe toti cei supusi lui cu pecetea sa si cei care o vor primi vor merge la chinuri vesnice in iad. Cu toate acestea, domnia lui va lua sfirsit odata cu slavita Venire a Domnului nostru Iisus Hristos, Care-l va distruge pe Antihrist si va infaptui Judecata de Apoi.

„Situatia este infricosatoare! Nebunia a intrecut toate limitele. S-a inceput apostazia, a ramas doar sa vina fiul pierzarii. Lumea se va transforma intr-o casa de nebuni. Vin vremuri grele, iar pe noi ne asteapta incercari mari. Crestinii vor indura o mare prigoana. Intre timp, este evident ca oamenii nici nu inteleg ca acum traim semnele vremurilor de pe urma si ca pecetea Antihristului devine o realitate. Semnul ca se apropie implinirea proorociilor va fi darimarea moscheiei lui Omar din Ierusalim. O vor darima, ca sa rezideasca Templul lui Solomon, care, precum se spune, a fost zidita in locul acesta. In cele din urma, sionistii il vor aseza acolo pe Antihrist ca Mesia.” (Cuviosul Parinte Paisie Aghioritul)

A fost construita o replica a templului

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.Tot recent a fost realizata cea mai mare macheta a templului lui Solomon si a fost expusa la Ierusalim, pe acoperisul muzeului Aish HaTorah, chiar langa Muntele Templului, acolo unde edificiul original fusese inaltat. Templul lui Solomon a reprezentat, de-a lungul timpului, cea mai fastuoasa cladire religioasa iudaica, fiind construita de evrei in anul 960 inainte de Hristos, distrusa dupa 374 de ani de babilonieni, reconstruita in anul 516 inainte de Hristos (denumita atunci ”Al Doilea Templu”) si distrusa din nou in jurul anului 70 al erei noastre de romani. In religia iudaica, Templul are o valoare simbolica extrem de mare, considerandu-se ca la un moment dat un Al Treilea Templu va fi construit de catre evrei.
Modelul inaugurat a fost construit de Michael Ossanis, de la muzeul Aish HaTorah Yeshiva din Ierusalim, la scara de 1:60, avand, deci, o marime de 60 de ori mai mica fata de edificiul original. ”Speram ca posibilitatea de a vedea acest model al Templului, avand pe fundal perspectiva locatiei originale, sa ofere oamenilor o parte din acea inspiratie pe care o simteau cei care intrau in Templul care s-a aflat aici timp de aproape 1000 de ani”, a comentat inaugurarea Ephraim Shore, reprezentant al muzeului din Ierusalim, citat de Israelnationalnews.com. Replica Templului lui Solomon a fost construita dupa o elaborata consultare cu experti iudaisti care cunosc precis detaliile constructiei originale a Templului lui Solomon. De asemenea, modelul are un sistem hidraulic ce permite ridicarea cladirii-sanctuar plasata in mijlocul complexului, astfel incat vizitatorii pot vedea indeproape replici ale unor obiecte din sectorul Sfanta Sfintelor, cum ar fi Menora, Altarul Interior sau Chivotul Legii. ”Modelul Templului reprezinta debutul unui proiect care spera sa ii ajute pe evrei sa faca legatura cu mostenirea trecutului lor si sa acorde non-evreilor informatii despre cat de bogata si profunda este istoria acestor locuri sfinte ale noastre”, a incheiat reprezentantul muzeului, Ephraim Shore.
Templul care a fost construit in timpul domniei lui Solomon si in care a intrat Mantuitorul nostru Iisus Hristos, va fi refacut.
Templul acesta a fost distrus in timpul domniei lui Tit la anul 70 d.Hr. Domnul nostru Iisus Hristos a profetit despre templul acesta, zicand: „adevarat zic voua nu va ramane piatra pe piatra care sa au fie risipit” (Matei 24, 2). Templul va fi refacut iarasi pentru ca sa se instaleze in el Antihrist, care va insela pe toti dandu-se drept Mesia. Pe ruinile templului lui Solomon a fost construita moscheia lui Omar, care adesea a fost bombardata, dar nu daramata, fiindca nu venise plinirea vremii. Cand
aceasta va fi darimata atunci trebuie sa ne asteptam si la venirea lui Antihrist. Israel a fost preocupat de templu, caci s-a dispus sa se adune mii de tone de pietre «slefuite si celelalte si materiale necesare pentru constructia lui, in care va fi instalat Antihrist curand. Evreii din America au adunat sute de mii de dolari pentru construirea templului lui Solomon, ca sa-l incoroneze in el pe Mesia al lor 666. Vezi privirile tuturor crestinilor trebuie sa fie asupra moscheii lui Omar, fiindca distrugerea ei si intemeierea templului constituie semnul neindoielnic al impunerii lui Antihrist.
din cartea Nu va lepadati de Hristos. Nu va insemnati cu 666 – Maria Ioan Antonopol
In continuare puteti citi despre pasii facuti pana acum pentru reconstruirea templului.
De cativa ani, Institutul Templului (infiintat cu peste doua decenii in urma) se pregateste intens pentru constructia celui de-al Treilea Templu pe Muntele Moriah din Ierusalim, unde Avraam a adus pe Isaac jertfa, locul pe care se afla Domul Stancii si moscheia Al-Aqsa. In acest sens, nu cu mult timp in urma a fost inaugurat chiar si un atelier de confectionat vesminte preotesti. Ridicarea acestui Templu poate parea doar un vis din cauza implicatiilor politice si spirituale imprevizibile de care, pana acum, autoritatile israeliene au tinut cont: daca pentru mai bine de 50 la suta dintre evrei ridicarea Templului reprezinta o datorie nationala, ascultarea unei porunci divine pentru musulmani este un act imposibil, din moment ce domul si moscheia de pe Muntele Moriah reprezinta cel de-al treilea loc sfant al Islamului, iar pentru multi crestini va fi momentul cand pe pamant Anticrist se va aseza in Templu.

Rabbi Yehuda Glick, directorul Institutului Templu, crede ca musulmanii ii vor sprijini , atunci cand Templul este gata sa fie construit.

Deja avem cativa musulmani care tin o legatura secreta cu noi. Ani de cercetare sarguincioasa au fost necesari pentru a crea vesmintele preotesti in concordanta cu legea evreiasca. Templu nu este un mesaj [doar pentru] poporul evreu. Reuneste toata lumea in jurul unei singure case centrale de rugaciune. Toti profetii spun ca toate natiunile vor veni la Ierusalim si vor lua parte la cladire[Templu].

relateaza Glick

Priviti siguranta cu care Yehuda Glick, directorul Institutului Templu relateaza despre constructia noului templu

Interviu Rabbi Yehuda Glick, directorul Institutului Templu, prezentare obiecte de cult care vor fi folosite in Templu – Reportaj Infolive.Tv

De retinut mesajul din finalul reportajului: O singura natie mergand impreuna ca un singur om langa o singura inima mesaj care este adresat nu numai poporului evreu ci intregii lumi.

La constructia Templului contribuie si alte natiuni: O delegatie din West Papua doneaza o cantitate considerabila de aur pentru constructia Templului

A fost terminata coroana marelui preot

Pe 27 noiembrie 2007, incepea la Academia Navala din Annapolis, Maryland, SUA, o conferinta internationala la care participau vreo 50 de state, sperandu-se, cu acel prilej, sa se puna capat interminabilului conflict israeliano-arab. Dar conferinta s-a incheiat fara rezultate notabile, din cauza spinoasei probleme a Muntele Templului. In toamna aceluiasi an insa, Institutul Templului din Ierusalim anunta terminarea confectionarii ”tzitz”- ei – coroana marelui preot – din aur curat, pregatita special pentru al Treilea Templu, dupa un an de munca, si dupa cele scrise in Exod: „Sa faci o tabla de aur curat si sa sapi pe ea, cum se sapa pe o pecete:«Sfintenie Domnului»…

Ea sa fie pe fruntea lui Aaron”. Tot atunci, directorul institutului, Rabbi Chaim Richman, anunta inceperea proiectului confectionarii a 120 de costume pentru preoti, din material special adus din India, dupa ani de cercetare serioasa, pentru a fi create in concordanta cu legea evreiasca, a instrumentelor muzicale pentru leviti, fabricarea integrala din aur curat a sfesnicului cu sapte brate, a altarului din aur pentru tamaie, a vaselor din aur si argint pentru aducerea jertfelor, precum si a mesei pentru asezarea painilor, pregatirea pietrelor si materialelor de constructie pentru viitorul Templu in Israel si SUA. Fara a da detalii, a mai vorbit si despre pregatirea viitorilor preoti, selectati din randul familiilor descendentilor vechilor preoti ai Templului, si despre vaca rosie care va fi adusa ca jertfa.

A fost realizata si harpa, instrumentul muzical care va fi folosit in cel de al treilea templu

De retinut din interviu cateva pasaje:

Evrei si crestini din toata lumea au donat 20 milioane de dolari pentru construirea celui de al 3 templu, fondurile fiind detinute de Institutul Templului din Ierusalim[..]
[..]Suntem din nou aici ca sa implinim o datorie , porunca lui Dumnezeu:”Faceti-Mi un templu in care sa locuiesc printre oameni. Al treilea templu va fi o casa de rugaciune pentru toate natiunile, va fi construit foarte curand suntem aici pentru a pregati diversele obiecte de cult si sa fie cat mai autentice ca materiale si dimensiune cu cele descrise in carte.

Viitorii constructori ai templului se izbesc de o si mai mare provocare si anume locatia unde va fi construit se afla cele 2 case sfinte de rugaciuni ale islamului: Dome of the Rock si moscheia Al Aksa.

A fost construita „bezichin” – cele 2 vase de aur care erau puse pe masa de aur in altarul Kodesh a Sfantului Templu.

Pe 9 AV Av, 5769, (2009) , Institutul templului a inceput constructia pietrei de altar. Cand va fi finalizata, acest altar va fi gata sa fie transportat pe Muntele Templului, unde serviciul „divin” va fi reinnoit.

Controversa ridicarii noului Templu
Cum aratam, pentru foarte multi evrei, proiectul celui de al Treilea Templu este posibil si realizabil. Yehuda Glik, actualul director al Institutului Templului, crede chiar ca musulmanii ii vor sprijini, cand cladirea va fi ridicata, deoarece are legaturi secrete cu cativa lideri importanti ai acestora. Mai mult, la ridicarea Templului contribuie mai multe state. Unul dintre ele este Papua Noua Guinee, care i-a surprins pe oficialii institutului prin donarea unei cantitati de aur si pietre pretioase si a 10.000 de dolari americani. Pe langa institutul amintit, in Israel mai exista o grupare, „Credinciosii Muntelui Templului“, condusa de Gerson Salomon, care de cativa ani tot incearca sa puna piatra de temelie a viitoarei constructii, lucru interzis de autoritati. Ei au realizat machete, planuri de constructii si au pregatit materiale pentru viitorul lacas de cult. Adeptii noului Templu au o sustinere importanta si din partea unor lideri evanghelici crestini, puternic implicati in politica. Acestia cred ca renasterea Israelului reprezinta implinirea unei profetii biblice. In schimb, grupul evreilor condusi de Rabi Eliahu considera ca nu trebuie ridicat Templul pentru ca Insusi Mesia se va pogori cu el din cer.

Sinedriul modern si actiunile sale

Dupa cum se cunoaste, Sinedriul a reprezentat forul superior evreiesc si domeniul religios si legislativ, avand 23 de membri. In anul 358 d.Hr. a fost dizolvat, din acel an nemaiexistand nici o autoritate religioasa general acceptata de evrei. In istorie, au fost mai multe incercari de restaurare a Sinedriului: in 1538, 1940, 1949. In 2004, un grup de rabini, care pretinde ca reprezinta diverse comunitati, a pus bazele Sinedriului modern. In anul 2007, acesta a hotarat introducerea sacrificiilor animale, argumentand ca a sosit vremea ca Templul sa fie reconstruit. Autoritatile insa nu au fost de acord cu aceasta decizie, cazul ajungand chiar in instanta. In 1991, cu ocazia Pastelui evreiesc, s-a incercat jertfirea unui miel, dar a intervenit politia. In 1998, mai multe miscari care sustin reconstructia Templului au adus un ied ca jertfa in apropierea Muntelui Moriah. In ciuda oponentei guvernului, sustinatorii ridicarii lacasului cred ca nu va mai trece mult timp pana cand vom asista la restaurarea serviciilor ceremoniale din noul Templu care se va ridica pe Muntele Moriah si asta pentru ca, asa cum sustine traditia iudaica, de trei locuri de pe pamant nu se pot atinge neamurile: pestera unde sunt inmormantati patriarhii, locul unde este inmormantat Iosif si Muntele Templului, toate fiind cumparate de catre Avraam, Iacov si respectiv David.

Sheikh Raad Salah, liderul aripii de nord a miscarii islamice din Israel, crede ca prim ministru Binyamin Netanyahu incearca sa recostruiasca templu evreilor.
Netanyahu este pe cale sa construiasca falsul templu, si cand evrei vor construi templu o vor face pe ruinele moscheiei Al-Aqsa.
Pericolul asupra Ierusalimului si moscheiei Al-Aqsa este „tangibil si imediat. Ne asteptam la surprize mortale care pot rani Ierusalimul si moscheia Al-Aqsa in principal. Traim vremuri care vor determina daca Ierusalimul va supravietui si Al Aqsa va ramane in picioare. Conform lui Salah, solutia la „amenintarea impotriva Ierusalimului” este o completa mobilizare a lumii arabe[…] Le-a cerut intelectualilor musulmani sa declare decrete care sa forteze „natiunea musulmana si liderii lor sa-si confrunte datoria cu privire la Ierusalim si Al Aqsa.
Religia evreilor le cere evreilor sa recosntruiasca templu, ca fiind o parte din planul divin pentru salvarea poporului evreu si a intregii lumi […]

Din acest articol se pare ca, conflictul evrei-musulmani se agraveaza pe masura ce evrei doresc cu orice pret sa construiasca templu pe locul moscheii Al-Aqsa.Conflict care agita spiritele si care pare sa tinda spre violenta(razboi).

surse: Gardianul, Tezaur ortodox, Moldova Noastra, Ziua.

Acest articol a fost publicat în anti-masonerie și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

24 de răspunsuri la Un nou pas: jertfelnicul a fost construit. Mai multe despre templul lui antihrist, ce vor sa-l construiasca evreii

 1. Bogdan zice:

  O intrebare buna, pusa si in articol: intai va fi templul, sau intai va veni Antihrist si va zice sa se construiasca templul?

  S-a proorocit ca Antihrist v-a fi incoronat in templu, si ca apoi vor urma cei 3 ani si jumatate de prigoane nemaiauzite si nemaivazute. Insa ma gandesc ca inainte de incoronarea in templu, Antihrist va trebui sa se faca cunoscut lumii si sa fie acceptat de catre lume. Iar aceasta acceptare cred ca nu va avea loc in 1 sau 2 zile, ar putea dura luni sau chiar ani. Deci ar fi posibil, cred eu, ca intai sa apara Antihrist, apoi sa fie acceptat, apoi sa puna se sa reconstruiasca templul, sa fie incoronat, si abia apoi sa urmeze cei 3.5 ani de la urma… Asta e doar parere, doar Dumnezeu stie cum va fi si cand va fi.

  Bogdan.

 2. andra zice:

  Ce nu am inteles din articol: cand au construit jertfelnicul? Ca in privinta obiectelor de cult, ele sunt de mai demult facute. Ma infioara siguranta cu care spun ca vor construi templul in curand.

 3. Alin Timar zice:

  Bine zice si Bogdan si Andra, de asemenea. Cand au inceput constructiile, pentru ca par destul de avansate?

 4. Dan Patrascu zice:

  Ar fi totusi frumos sa-i lasam si pe evrei sa-si traiasca religia fara a-i considera antihristi. Sa nu uitam ca Iisus a respectat legea chiar daca i-a combatut pe farisei.

 5. Ioan zice:

  Pai nu-i consideram pe ei antihristi, doar ca din pacata, in inselarea lor, multiil vor primi pe Antihrist crezand ca e Mesia.

  Insa nu toti, Sfintii au proorocit ca multi evrei se vor pocai cand in vremea Antihristului vor veni Sf. Enoh si Sf. Ilie sa propovaduiasca dreapta credinta.

  Ioan.

 6. Ioan zice:

  Andra: Nu te infiora de siguranta lor, nu au nici o siguranta, totul e in mana lui Dumnezeu. Vorbesc si ei asa sa isi faca curaj, asa cum se dau mari toti boxerii si sportivii inainte de competitie.

  Intr-adevar, tempul va fi reconstruit cu siguranta, asa a fost proorocit. Cand insa? Doar Dumnezeu stie. Poate anul asta, poate peste 100 de ani…

  Bogdan.

 7. Ioan zice:

  Dupa cate vad din http://mucenicul.wordpress.com/2009/07/03/al-treilea-templu-din-ierusalim-poate-fi-reconstruit-fara-daramarea-domului-stancii-si-a-locurilor-sfinte-crestine/ se cam pare ca intai se va arata Antihrist („Mesia” evreilor, Mahdi al musulmanilor, al 5-lea Budha al budisitilor, etc) si el va pune sa se refaca templul… sa vedem, daca om mai trai pana atunci. Unii Parinti au proorocit si un razboi mondaim mare inainte de asta, asa ca s-ar putea sa nu supravietuim pana atunci.

  Ioan.

 8. mucenicul zice:

  Jertfelnicul sau mai bine zis altarul s-a construit in 30.07.09 in ziua de Tisha B’av. Vezi articolul: http://mucenicul.wordpress.com/2009/07/31/construirea-altarului-noului-templu-din-ierusalim-a-inceput-in-ziua-de-tisha-bav-joi/

 9. Antonia zice:

  Pai din cate vad eu, ecumenismul e doar un pretext ca sa ajungem sa punem in practica acest plan al evreilor. Azi renuntam la ceva pentru ca deranjeaza nu stiu ce confesiune, maine renuntam la altceva, poimaine renuntam si la Iisus Hristos pentru ca-i deranjeaza pe evrei si … gata!

  Sa nu ne amagim, caci compromisurile nu se vor sfarsi pana nu vom ajunge din aproape in aproape spre aceasta tinta. Noi sa tinem cu strasnicie de Ortodoxia noastra si sa nu cedam inventiilor antihristice in haina modernista. Mai bine sa fim considerati fundamentalisti si inapoiati decat sa fim slugi ale lui Antihrist.

 10. Voicu Nicu zice:

  Nici nu stiu ce sa mai cred !? Daca de atata amar de vreme ei (evreii) nu renunta la „lupta” lor, sunt de admirat. Cata vreme nu se va gasi o cale de comunicare si buna intelegere intre credinte, religii, nu va fi liniste in lume. Moscheia s-a cladit pe ruinele templului. De ce nu s-ar recladi templul evreilor pe ruinele moscheii ?! Cine a fost primul/prima, templul sau moscheia ? Se stie ca evreii au ajuns pe locurile actuale, cam cum au ajuns ungurii in Ardeal si Campia Panonica ! Au frost arsiuu de Hitler in crematorii, au fost traitori prin toata lumea si nu au renuntat la a avea o tara. Cred ca daca vor face templul lor nu este sfarsitul lumii. Incurcate sunt caile Domnului si tot El le va descurca. Asa sa ne ajute Dumnezeu !

 11. Aurora zice:

  Vai !Vai! Vai ! In ce hal de nestiinta va aflati cei care sustineti ridicarea templului ! Habar n-aveti de acest subiect si v-ati grabit sa scrieti aici ca sa-i mai derutati si pe altii ! Aflati nepriceputilor ca ridicarea acestui templu nu este un lucru placut lui Dumnezeu, ca dovada mai sunt rabini care se opun si cred ca templul va fi coborat din cer odata cu Mesia. Acestia nu sunt chiar departe de adevar pt. ca Mesia – Mantuitorul Hristos va veni pe norii cerului , cu stralucire mare si va instaura Imparatia Sa, deci mai mult decat un templu. Dar sa revin la semnificatia reconstruirii acestui templu . Acesta este un INDICIU CLAR CA SE APROPIE VREMEA CERNERII, adica Apocaipsa. Pe noi, ca oameni nu trebuie sa ne deranjeze ca un popor isi ridica nu stiu ce lacas de cult, e dreptul sau, dar in calitate de crestini ridicarea templului din Ierusalim trebuie sa ne dea fiori reci pe sira spinarii pt. ca este semnul clar ca se apropie venirea lui Antihrist. Eu cred ca el va veni dupa ce templul va fi gata si dupa cel de-al treilea razboi, cand el va fi propus a deveni CONDUCATOR UNIC. Temeti-va si rugati-va !
  „Pocaiti-va caci s-a apropiat Imparatia Cerurilor !”

 12. Mos Ioan zice:

  Cititi articolul: „Sa nu ne asemanam jidovilor,ca sa luam osînda lui Dumnezeu”

  http://hristofor.wordpress.com/2009/03/14

 13. blogcatalin zice:

  Cel mai important este ca sa luptam tot timpul impotriva lor.Peste tot si cu orice arme…in aceste zile cumplite credinta ortodoxa este pusa la grea incercare.Masoneria are o putere infiorator de mare in Romania…dar cu ajutorul Domnului vom izbavi…

 14. Alex zice:

  Bogdan, intai va veni antihrist, va propovadui 3 ani jumate, evreii isi vor da seama ca e mesia, vor face templul si va fi incoronat. Dupa incoronare va fi conducatorul lumii 3 ani jumate. Deci in total 7 ani de „activitate publica”. Nu are rost sa faca templul inainte; totusi se stie ca el va veni in foarte scurt timp, de aceea atatea pregatiri. E evident ca venirea lui este iminenta; si crestinii ortodocsi stiu asta, si evreii .

 15. robert matei zice:

  va rog fr sa-mi trimiteti si mie tot cea ce tine de acest subiect religios.

 16. Dragos zice:

  Hai sa nu exageram…Exagerarea intr-o parte sau in alta nu este altceva decat extremism. Evreii sunt extremisti prin definitie. Trebuie sa fim vigilenti in credinta noastra, OK, dar asta inseamna (daca suntem credinciosi cu adevarat), ca nu trebuie sa ne comportam asemeni lor. Desi ar putea sa vi se para un fel de lipsa de atitudine, eu sunt de parere sa-i lasam sa conduca lumea asa cum isi doresc, si noi sa ne concentram pe alte lucruri decat cele lumesti. D-zeu le va da atata putere cata va dori el, nu cata va doriti nici voi, nici ei. Oricum tineti minte ceea ce a fost scris : ” Daca un orb va incerca sa conduca pe un alt orb, vor cadea in aceiasi groapa”. Nu mai incercati sa convingeti lumea ca aveti dreptate, fiindca nici macar voi nu stiti nici ce se intampla si nici voia lui D-zeu. Poate unora le faceti mai mult rau decat bine…

 17. Bogdan zice:

  Nu eram foarte credincios, dar dupa ce am vazut mai multe documentare pe internet am devenit. Nu puteam pune mult prea multe lucruri cap la cap. Am vazut un documentar urias despre catolicism si relatiile lui cu illuminati si ascensiunea ordinului iezuit pana la punctul la care conduc catolicismul (vezi canalul lui XLIVESCOM, documentarul „Devil in Vatican” de vreo 42 de episoade, plus alte materiale). Iar apoi am vazut documentarele zguduitoare ale unui grup islamic „WAKE UP PROJECT” (canalul lui noreagaaa) – am vazut documentarul lor „The Arrivals” luat de pe isohunt, caci youtube i-a dat jos sunetul , la fel „Phase 3” si „Gog si Magog”. „The Arrivals” este o calatorie zguduitoare prin lumea simbolurilor zilei de azi, care reflecta pentru ce se pregateste lumea – de fapt au si facut The Arrivals Reloaded care se da zilele astea la televizor in Emiratele Arabe Unite. Se pare ca viziunea lor este mai ampla, mi-a placut ca si pentru ei, Iisus este Mesia. Am inteles care e diferenta dintre evrei si sionisti, si o groaza de alte lucruri pe care mi-ar lua prea mult timp sa le explic aici, cum ar fi analiza detaliata a simbolurilor masonice. Totul pleaca de la un hadith al profetului, care ar fi spus „Dar eu va spun ce nu v-a spus niciun profet inaintea mea. Inselatorul(Dajjal) are un singur ochi. Iar Dumnezeul nostru nu are un singur ochi” (lucru destul de clar, ochiul e prezent si in bisericile noastre, un simbol satanic deghizat). Caci Dumnezeu l-a facut pe om cu doi ochi, dupa asemanarea sa. Inselatorul are ochiul stang. El vede lumea asa cum este, fara vedere duhovniceasca. De aici obsesia simbolului, repetat in toate culturile, religiile si pe logo-urile corporatiilor. Ca il pui pe catapeteasma bisericii sau il inscrii intr-un triunghi in sigla CBS e acelasi lucru. Reprezinta obsesia lui de a vedea si controla totul, in cele mai mici detaliii. Explicatia piramidei masonice de pe spatele dolarului este: „ANNUIT COEPTIS – Dumnezeu ne sustine eforturile” (dumnezeul lor, adica dracul) , „NOVUS ORDO SECLORUM” – nu neaparat ordine mondiala, ci ordine SECULARA, adica FARA DUMNEZEU – si uite unde a ajuns societatea; iar ochiul e suspendat deasupra piramidei pentru ca inselatorul nu a sosit inca, dar mai e putin. O alta profetie a profetului spune ca dajjal va fi pe pamant 40 de zile; una ca un an, alta ca o luna, alta ca o saptamana, iar restul ca zilele pamantesti. Explicatia ar fi ca ziua de un an este dominatia britanica, incepand cu intemeierea, de prin ~900. Apoi urmeaza ziua ca o luna, deci de 12 ori mai mica, de aproape 87 de ani, de prin 1917, care marcheaza ascensiunea SUA, odata cu intrarea in primul razboi mondial, si ar tine prin 2000, uite atentatele in 2001; ne aflam acum (de aceea alt documentar se numeste Phase 3), pentru ca in curand se trece la ziua de o saptamana, ultima dominatie, de 4 ori mai mica in timp decat a SUA, si anume a Israelului… Si uite, profetia lor mai da vreo 30 de ani; ce frumos se unifica cu profetia sf. Malachi , recunoscut de catolici, care a facut faimoasa profetie a papilor, verificata pana in prezent, iar Benedict e penultimul – iarasi, un interval de aproape 30 de ani. Daca da Dumnezeu sa ramanem in viata avem toate sansele sa prindem a doua venire… Ce am expus eu aici e foarte putin; as vrea sa vedeti documentarele lor si sa le comentati – viziunea ortodoxa e centrata pe cip, dar cipul e doar una din multele fatete ale realitatii…. O sa urmaresc threadul asta sa vad comentarii, ca oricum nu ma astept sa vad documentarele la televizor, ca oamenii sa mai inteleaga cate ceva.

 18. ana-maria zice:

  Ne place sau nu aceste timpuri tot vor veni, tot ceea ce putem face este sa ne rugam sa nu fim si noi inselati, sa nu deznadajduim, cand va fi perioada de prigoana a crestinilor. Chiar daca noi nu vom prinde aceste timpuri, avem datoria de a ne educa urmasii, copiii adica sa nu primeasca acest semn, si ei la randul lor daca vor avea de mici adanc intiparite in inima aceste lucruri vor recunoaste timpurile cand vor veni, iar daca nici ei nu le vor prinde vor avea obligatia la randul de a face acelasi lucru cu copiii lor. In rest trebuie sa ne rugam pentru sufletul nostru, pentru ca oricum avem o mie de pacate, si in momentul de fata tot in acel loc ar trebui sa mergem o mare parte din noi, pentru faptele noastre. Daca ne vom cai si indrepta, poate Domnul se va indura de noi si ne va intari si calauzi in vremurile din urma. Dar pana atunci… principala noastra grija ar fi sa nu mai fim atat de rai, invidiosi, barfitori etc si sa facem pe speriatii acum, cand majoritatea din noi daca maine ar fi sa fim cernuti am merge in iad pentru relele pe care singuri le-am facut.

 19. st zice:

  lasa sa l puna acolo unde i era locul ca nu stiu ce cauta arabi pe moriah cu tot cu minciunile lor fiecare cand au fost puternici si au pus prin forta intr o tara care nu era a lor biserici din cultura lor,acum de ce nu si ar pune si evrei la ei acasa in tara lor ceve ce exista deja acolo si pe timpul mantuitorului in plus neamurile i au daramat iar asa zisi crestini i au jefuit si si au pus biserici pe locul templului pentru cine nu stie inainte de moscheie a fost o biserica si inainte de biserica templu asa caa …………….

 20. Pingback: Mântuitorul s-a arătat în 2006 unui rabin faimos, care L-a mărturisit drept Mesia | † APOLOGETICUM: Ortodoxie, neam şi ţară

 21. Pingback: Mântuitorul s-a arătat în 2006 unui rabin faimos, care a recunoscut că Mesia este Iisus Hristos « Saccsiv's Weblog

 22. Freedom in Christ zice:

  Suntem generația care are la orizont câteva repere extraordinare.
  1.Reînființarea Statului Israel.
  2.Cipul(pecetea)Tehnologic este inventat.Se straduiesc sa ne cipeze,deocamdată prin viclenie.Se pare însă că ciparea va fi impusă prin Legea Marțială în urma unui război mondial cumplit.
  3.Uniunea Europeană.Roma renăscută.
  4.Începerea reconstruirii Templului de la Ierusalim.
  5.Generația apostată și hedonistă profețită(New Age,homosexuali,pedofili,zoofili etc…care militează cu nerușinare pt.dezmăț)
  6.Omenirea vrea Pace și Siguranță Mondială dar fără Prințul păcii -Hristos.
  7.Omenirea are o formă de evlavie căreia îi tăgăduiește divinitatea(ca în profeție).
  Oamenii cred într-o Forță impersonală supranaturală dar nu în Dumnezeu.

  Soroacele exacte le știe doar Dumnezeu…noi avem reper profețiile din pilde.
  Să ținem dar candela credinței aprinsă în așteptarea Mirelui(Hristos) care vine după mireasa Lui (biserica care îi ține numele)…
  Vezi-pilda fecioarelor.
  Vezi și -Ioan cap.14
  ”Dacă mă iubiți veți împlini poruncile mele”….”Cine are poruncile Mele și le păzește,acela Mă iubește și cine Mă iubește va fi iubit de Tatăl meu…”

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s