Talmudul evreiesc demascat: o carte ce prolifereaza crima, rasismul si pedofilia

Evreii vor nega existenta acestor versete controversate si vor apela imediat la arma lor cea sacra „anti-semitism”. Se vor lepada de ele si vor minti ca acestea sunt inventii „rasiste” si „anti-semite” inventate de grupuri rasiste precum Ku Klux Klanul din SUA. Alti evrei ar spune ca aceste versete sunt ori in afara contextului ori traduse gresit. Pana la urma urmei cine ar admite asa ceva? Spre exemplu daca crestinii ar avea astfel de invataturi in viata de zi cu zi sau in Biblie, le-ar admite sau nu? Cu siguranta 99% le-ar nega… Totusi mai exista chiar si evrei ateisti care nu cred in religia mozaica (Iudaism) si care au confirmat si chiar contribuit la demascarea Talmudului. Un exemplu ar fi „Fratele Nathanael Kapner” care se considera „fost evreu”. El declara ca s-a nascut evreu, a crescut evreu (in religia mozaica) dar in vara anului 2007 s-a convertit la religia Crestin Ortodoxa si a incepupt sa-si demaste fostii lui frati si lucrarile lor sataniste.

Cartea evreiasca „Mizbeach” declara ca „nu exista nimic superior Talmudului Sfant”. Talmudul declara ca doar evreii sunt oameni iar non-evreii sunt „goy/goyim” care sunt pe aceeasi scara cu vitele sau orice animal. Urmeaza citatii socante dar exacte din diverse carti ale „Talmudului”.

-Aboda Sarah 37a: „O fata non-evreica care are doar 3 ani poate fi violata.”

-Abhodah Zarah 2a T: „Fa bisnita in continuare cu non-evreii daca au sa dea bani.”

-Abodah Zarah 17a: „Nu exista o singura curva in lume cu care rabinul Eleazar sa nu fi facut sex.”

-Abodah Zarah 22a-22b: „Non-evreii prefera sex cu vacile.”

-Abodah Zara 26b: „Chiar si cei mai buni dintre non-evrei trebuie sa fie omorati.”

-Abodah Zarah 36b: „Fetele non-evreice sunt in stare de „niddah” (mizerie) de la nastere.”

-Babba Bathra 54b: „Proprietatea non-evreiasca apartine evreului care a folosit-o primul.”

-Baba Kamma 37b: „Non-evreii sunt in afara protectiei Legii si Dumnezeu le-a expus banii lor Israelului.”

-Baba Kamma II 3a: „Evreii pot folosi minciuni („subterfugii”) pentru a insela un non-evreu.”

-Baba Kamma 113a: „Orice evreu ii este permis sa foloseasca minciuni si marturie falsa pentru a aduce un non-evreu in ruina.”

-Baba Mezia 24a: „Evreii pot fura de la non-evrei. Daca un evreu gaseste un obiect pierdut de un non-evreu, nu trebuie sa-l inapoieze.” (De asemenea este afirmat si in Baba Kamma 113b)

-Baba Mezia 59b: „Un rabin are o dezbatere cu Dumnezeu si il invinge. Dumnezeu admite ca rabinul a castigat.”

-Baba Mezia 114a-114b: „Non-evreii nu sunt oameni. Doar evreii sunt oameni.”

-Baba Necia 114,6: „Evreii sunt fiinte umane, dar natiunile lumii nu sunt umane ci bestii.”

-Choschen Ham (156,5 Hagah): „Evreul are voie sa se duca la Akum (non-evreu), sa-l conduca, sa faca afaceri cu el, sa-l insele si sa-i ia banii. Pentru ca bogatia non-evreilor trebuie sa fie privita ca proprietate comuna si apartine primului care o ia.”

-Choschen Ham 183, 7: „Daca doi evrei au inselat un non-evreu, trebuie sa imparta profitul.”

-Choschen Ham 266,1: „Un evreu poate pastra orice gaseste si apartine unui Akum (non-evreu). Ca cel ce intoarce proprietatea pierduta la non-evrei pacatuieste impotriva Legii prin a creste puterea infractorilor Legii. Este vrednic de lauda, totusi, sa intorci proprietatea pierduta daca este facut sa onoreze numele lui Dumnezeu, cu alte cuvinte, daca faci asa, Crestinii vor ridica in slavi pe Evrei si ii vor privi ca pe oameni onorabili.”

-Choschen Hamm 388, 15: „Daca se poate dovedi ca cineva a dat banii Israelitilor la Goyim, trebuie gasita o posibilitate prudenta sa-l razi de pe fata pamantului.”

-Erubin 21b: „Oricine nu se supune rabinilor merita moarte si va fi pedepsit prin a fi fiert in excremet fierbinte in iad.”

-Erubin 43b: „Cand Mesia va veni toti vor fi sclavii evreilor.”

-Gad. Shas. 2:2: „Un evreu poate viola o fata non-evreica, dar nu se poate casatori cu ea.”

-Gittin 57a: „Iisus este in Iad si este pedepsit prin a fi fiert in sperma. Crestinii sunt fierti in balegar.”

-Gittin 57b: „4 miliarde de evrei au fost omorati de romani in orasul Bethar.”

-Gittin 58a: „16 milioane de copii evrei au fost infasurati in hartii si arsi de vii de catre romani.”

-Gittin 69a: „Pentru a-si vindeca carnea, un evreu trebuie sa ia praf care zace in umbra unei toalete exterioare, sa-l amestece cu miere si sa-l manance.”

-Gittin 69b (p. 329): „Pentru a vindeca boala pleurezie un evreu trebuie sa ia excrementul unui caine alb, sa-l framante cu balsam, dar daca se poate ar fi preferabil sa nu manance excrementul cainelui.”

-Gittin 70a: „Rabinii au crezut: Dupa ce iese de la toaleta, un barbat nu ar trebui sa intretina raport sexual pana nu a asteptat suficient sa mearga jumatate de mila, pentru ca demonul toaletei este cu el in acea perioada; daca o sa intretina, copiii lui vor fi epileptici.”

-Hagigah 27a: „Niciun rabin nu poate ajunge in iad.”

-Hilkkoth Akum XI: „Nu salva Goyim in pericol de moarte.”

-Kilkhoth Akum X1: „Nu arata nici o mila la Goyim.”

-Kethuboth 3b: „Actul sexual cu non-evreii este precum actul sexual cu animalele.”

-Kethuboth 11b: „Sexul este permis cu o fetita de 3 ani, lacrimile vor veni din ochi din nou si din nou, tot asa si virginitatea se va intoarce fetitei de sub 3 ani.”

-Kerithuth 6b pagina 78, Jebhammoth 61a: „Doar evreii sunt oameni, non-evreii nu sunt oameni, ci vite.”

-Kiddushin 66c: „Cei mai buni dintre non-evrei… omoara-i.”

-Iore Dea 337, 1: „Asa cum inlocuiesti vite si magari, tot asa inlocuiesti si non-evreii morti.”

-Libbre David 37: „Sa comunici orice unui Goy despre relatiile noastre religioase ar fi egal cu omorarea tuturor evreilor, pentru ca daca goyim ar stii ce invatam noi despre ei, ne-ar omora in mod deschis.”

-Libbre David 37: „Daca un evreu va fi chemat sa explice orice parte din cartile rabinice, va trebui sa dea doar explicatii false. Oricine va viola aceasta lege va fi omorat.”

-Midrasch Talpioth 225: „Non-evreii au fost creati pentru a servi evreilor ca sclavi.”

-Menahoth 43b-44a: „Un barbat evreu este obligat sa spuna urmatoarea rugaciune in fiecare zi: Multumesc Dumnezeule ca nu m-ai facut non-evreu, o femeie sau un sclav.”

-Moed Kattan 17a: „Daca o persoana este tentata sa faca rau, ar trebui sa se duca intr-un oras unde nu este cunoscut, sa se imbrace in haine negre, sa-si acopere capul in negru si sa faca ceea ce inima ii doreste pentru ca numele lui Dumnezeu sa nu fie pangarit.”

-Nedarim 23b: „Cel care doreste ca nici un juramant facut in timpul anului sa fie valabil, lasa-l sa stea la inceputul anului nou si sa declare, „Orice juramat voi face in viitor va fi nul.” Juramintele lui sunt apoi invalide.”

-Nidrasch Talpioth, p. 225-L: „Iehova a creat non-evreul in forma umana pentru ca evreul sa nu trebuiasca sa fie servit de bestii. Non-evreul este prin urmare un animal in forma umana condamnat sa serveasca evreul zi si noapte.”

-Number 31:17-18: „Va trebui sa omori orice baietel si toate femeile care au facut sex impreuna, dar sa nu omori femeile tinere care nu au facut sex niciodata. Poti sa le tii tu pentru tine.”

-Orach Chaiim 57, 6a: „Trebuie sa te feresti de non-evrei chiar mai mult decat de porci bolnavi.”

-Pesahim 111a: „Este interzis cainilor, femeilor sau palmierilor sa treaca printre doi barbati si nici ca mai multi altii sa mearga printre caini, femei sau palmieri. Sunt implicate pericole speciale daca o femeie e la soroc sau sta la drumuri incrucisate.”

-P’sachim, fol. 113, col. 2: „Cinci lucruri Canaan si-a invatat fii: Iubiti-va intre voi, iubiti talharia, iubiti excesul, urati-va sefii si niciodata sa nu spuneti adevarul.”

-Rosh Hashanah 17a: „Crestinii si toti cei care resping Talmudul vor ajunge in iad unde vor fi pedepsiti pentru toate generatiile.”

-Sanhedrin 43a: „Iisus a fost executat pentru ca practica magie.”

-Sanhedrin 43a: „Iisus a meritat executia: In ajunul Pesah (Pastele evreiesc), Iisus a fost spanzurat… Presupui ca era unu pentru care putea fi facuta o aparare? Nu a fost el ademenitor?

-Sanhedrin 54b: „Un evreu poate face sex cu un copil atata timp cat acel copil are peste 9 ani.”

-Sanhedrin 55b: „Daca un evreu a comis bestialitate in ignoranta; acolo trebuie sa fi fost un obstacol si degradare (pentru ca animalul sa fie extaziat) si in cazul acesta este decat degradare, dar niciun pacat; sau poate degradare fara a avea un obstacol (animalul este in extaz)?”

-Sanhedrin 55b: „O virgina de 3 ani si o zi poate fi obtinuta in casatorie prin raport sexual iar daca sotul ei decedeaza si fratele sotului ei face concubinaj cu ea, ea devine a lui.”

-Sanhedrin 56a-b: „Ea care este descendenta printeselor si a guvernantilor (Fecioara Maria) a curvit cu tamplarii.”

-Sanhedrin 57a: „Un evreu nu trebuie sa plateasca un non-evreu banii care ii datoreaza pentru munca.”

-Sanhedrin 57a: „Cand un evreu omoara un non-evreu, nu se va aplica pedeapsa cu moartea. Ce fura un evreu de la un non-evreu poate pastra.”

-Sanhedrin 58b: „Daca dai o palma unui Israelit, e ca si cum ai da o palma lui Dumnezeu.”

-Sanhedrin 59: „Omoara pe cei mai buni dintre non-evrei. Versiunea in Ebraica: „Tob Shebbe Goyim Harog!”

-Sanhedrin 59a: „Sa omori Goyim e ca si cum ai omora animale salbatice.”

-Sanhedrin 59a: „Un goy care se uita in Lege (Talmud) este vinovat de moarte.”

-Sanhedrin 76a: „Dumnezeu nu va cruta un evreu care „casatoreste fiica lui cu un batran sau care ia o sotie pentru baiatul lui mic sau intoarce un obiect pierdut unui non-evreu.”

-Sanhedrin 90a: „Cei care citesc Noul Testament (carte necanonica) nu vor avea o portie din lumea care va veni.”

-Sanhedrin 105ab: „Iisus a facut sex cu magarul sau.”

-Sanhedrin 106a: „Mama lui Iisus a fost o tarfa.”

-Sanhedrin 106: gloatele vorbeau dupa moartea recenta a lui Iisus: „Ai auzit cat de batran era Balaam (Iisus)? El a raspuns: Nu este defapt declarat dar din moment ce este scris, oamenii plini de sange si inselatori nu vor trai nici jumatate din viata, de aceea el a trait el 33 sau 34 de ani.”

-Schabouth Hag. 6d: „Evreii pot jura fals prin a folosi diverse subterfugii.”

-Schulchan Aruch, Choszen Hamiszpat 156: „Cand un evreu a apucat un non-evreu, alt evreu se poate duce la acelasi non-evreu sa-l imprumute cu bani si in schimb sa-l insele, pentru ca non-evreul sa fie ruinat. Pentru ca proprietatea non-evreului, potrivit legii noastre, apartine nimanui si primul evreu care trece are drepturi depline sa ia el proprietatea.”

-Schulchan Aruch, Choszen Hamiszpat 348: „Toata proprietatea tarilor straine apartine natiunii evreiesti, care in mod consecutiv este intitulata sa o preia fara nicio remuscare.”

-Schulchan Aruch, Choszen Hamiszpat 388: „Este permis sa omori un evreu care denunta oriunde. Este permis sa il omori chiar si inainte ca acesta sa denunte.”

-Schulchan Aruch, Johre Deah, 122: „Unui evreu ii este interzis sa bea dintr-un pahar cu vin care a fost atins de un non-evreu pentru ca atingerea a facut vinul impur.”

-Seph. Jp., 92, 1: „Dumnezeu a dat evreilor putere asupra tuturor posesilor si sangelui tuturor natiunilor.”

-Shabbath 41a: „Legea care sa reguleze regula cum sa urinezi intr-un mod sfant a fost data.”

-Shabbath 86a-86b: „Pentru ca evreii sunt sfinti nu fac sex in timpul zilei decat daca poate fi facut intuneric in casa. Un scolar evreu poate face sex in timpul zilei daca isi foloseste imbracamintea sa faca ca un cort pentru a fi intuneric.”

-Shabbath 104b: „Mama lui Iisus, Miriam frizerita a facut sex cu multi barbati.”

-Shabbath 116a: „Evreii trebuie sa distruga cartile Crestinilor, spre exemplu Noul Testament.”

-Simeon Haddarsen, fol. 56-D: „Cand va veni Mesia, fiecare evreu va avea cate 2800 de scavi.”

-Soferim 15, Rule 10. Acestea sunt vorbele rabinului Simon ben Yohai: Tob shebe goyyim harog („Chiar si cei mai buni dintre non-evrei trebuiesc omorati”). Pasaj in limba ebraica luat din Talmudul Babilonian citat in anul 1907, Jewish Encyclopedia, publicat de Funk si Wagnalls si compilat de Isidore Singer, sub intrarea „Gentile,” (p. 617).

-Sotah, 12a: „Banii evreilor cu adevarat cinstiti, sunt mai pretiosi pentru ei chiar mai mult decat propriile lor trupuri.”

-Talmud IV/1/113b: „Evreului ii este permis sa exploateze greselile unui non-evreu si sa-l pacaleasca.”

-Talmud IV/2/70b: „Evreului ii este permis sa practice camata la non-evrei.”

-Talmud IV/4/52b: „Pedepsibil pentru evreu este doar adulterul catre femeia altui evreu. Sotia non-evreului este exclusa.”

-Talmud IV/8/4a: „Dumnezeu nu se supara pe evrei niciodata ci numai pe non-evrei.”

-Talmud Gittin 57a: „Iisus este in iad, fierbe in excrement fierbinte.”

-Tosefta. Aboda Zara B, 5: „Daca un non-evreu omoara un non-evreu sau un evreu, este responsabil; dar daca un evreu omoara un non-evreu nu este responsabil.”

-Tosefta, Abda Zara VIII, 5: „Cum sa interpretezi „Furtul Mondial”. Unui non-evreu ii este interzis sa fure, sa talhareasca sau sa ia femei sclave, etc., de la un non-evreu sau de la un evreu. Dar unui evreu nu ii este interzis sa faca toate acestea unui non-evreu.”

-Yebhamoth 11b: „Actul sexual cu o fetita este permis daca ea are 3 ani.”

-Yebamoth 59b: „O femeie care a facust sex cu o bestie este demna sa se casatoreasca cu un preot evreu. O femeie care a facut sex cu un demon este si ea tot demna de casatorie cu un preot evreu.”

-Yebamoth 63a: „Adam a facut sex cu toate animalele din Gradina Eden.”

-Yebamoth 98a: „Toti copii non-evrei sunt animale.”

-Zohar 1,160a: „Evreii trebuie sa incerce mereu sa-i insele pe Crestini.”

-Zohar II, 4b: „Rata de nastere a non-evreilor trebuie sa fie oprimata masiv.”

Goy = Cuvant in limba ebraica ce inseamna „oameni straini care nu sunt evrei”, asemanati cu vitele de obicei. Exemplu: Cum numesc europenii si americanii pe africani, cioroi sau ciori asa spun evreii „goy” tuturor oamenilor.
Goyim = Versiunea la plural a cuvantului „goy”
Gentile = Cuvantul Goy/Goyim indulcit si tradus in limba engleza
Akum = non-evreu in limba ebraica
Cuthean = non-evreu in limba ebraica
Niddah = mizerie in limba ebraica
Talmudul = Carti scrise de rabini, considerate per total o singura carte mai mare care poarta numele de „Lege” sau de „Cartea Sfanta”.

Nota, unele versete pot contine mici erori de traducere.

Majoritatea versetelor contin cuvantul jignitor „goy” dar au fost si mici exceptii unde a fost utilizat cuvantul „Akum”.

Desi nu are legatura directa cu Talmudul, urmeaza un citat al evreului din Germania care a fondat comunismul. Karl Marx!
“Poporul evreu in intregime va fi propriul sau Mesia. Acesta va realiza dominatia lumii prin dizolvarea altor rase … si prin stabilirea unei republici mondiale in care a evreii de pretutindeni vor exercita privilegiul de cetateni. In acesta Noua Ordine Mondiala copiii lui Israel … vor furniza toti liderii fara a intalni opozitie… “ (Karl Marx intr-o scrisoare catre Baruch Levy, citata in Review de Paris, 1 iunie 1928, pg. 574)

Versetele sunt 100% autentice si pot fi gasite in Talmud.
Urmeaza cateva poze scanate (cu scannerul) din Talmudul Evreiesc, versiunea in limba engleza tradusa chiar de rabini.

Pentru a mari pozele, click pe ele.

Puteti descarca o arhiva cu mai multe poze similare celor de sus de aici.

Multe dintre versetele de sus se regasesc chiar si in cartea evreiasca „The complete how to handbook for Jewish living”, pe traducere „Ghidul complet de cum sa pentru viata evreiasca.” Cartea este scrisa de doi evrei si se poate gasi gratuit pe Google Books. La pagina 485 o sa gasiti versetele Gittin din Talmudul Babilonian care explica evreilor ce ar trebui sa faca cand se imbolnavesc. Mai puteti citi versete in engleza pe Talmudul Babilonian online. Pentru si mai multe dovezi, mai puteti comanda de pe internet, direct de la firme evreiesti Talmudul Soncino, versiunea pe CD.

Mai puteti citi despre Talmudul Evreiesc aici

Cititi va rog si:

Citate celebre ale unor masoni sau evrei sionisti faimosi

GRAV. In recenta sa carte, “The King’s Torah”, RABINUL Yitzhak Shapira scrie ca: “EVREII POT UCIDE GOIMI, fie ei si copii” …

Acest articol a fost publicat în ANTI-ECUMENISM, anti-masonerie și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

44 de răspunsuri la Talmudul evreiesc demascat: o carte ce prolifereaza crima, rasismul si pedofilia

 1. Pingback: Articolul zilei (10.12.2009): Talmudul evreiesc demascat – o carte ce prolifereaza crima, rasismul si pedofilia? « Saccsiv’s Weblog

 2. gabi zice:

  ORIBIL!
  ORIBIL!
  ORIBIL!
  MA O STARE DE VOMA DE CAND AM CITIT ASTA.
  DOAMNE, CUM II MAI SUPORTI PE EI SI PE NOI?

 3. Anca zice:

  Cine a scris talmudul? Cei care l-au scris erau pe putin NEBUNI!!! Nici nu-mi vine sa cred ca mintea umana poate produce asa monstruozitati!!! Auzisem ca sunt scrise tot felul de rautati despre crestini si alti non-evrei, dar nu creadeam ca sunt scrise si BLASFEMII!!! Daca exista evrei care respecta acest talmud, inseamna ca-s toti NU IN TOATE MINTILE!!! Sper sa le limpezeasca DUMNEZEU mintea cat de curand.

 4. Petru zice:

  ptr. Anca… Cum ,,cine a scris talmudul”!? diavolul l-a scris.. e clar

 5. agerstress zice:

  Sunt convins ca vor nega cu nonsalanta spunand ca nu este cel autentic. Studierea „celui autentic” nu ne va fi permisa din motive religioase, nu mai vorbesc de bariera lingvistica.
  Dar fara foc nu iese fum… Prea multi de-ai lor marturisesc toate acestea (chiar daca i-au renegat intre timp).
  Insasi ideea de a incadra Cuvantul Lui Dumnezeu intre comentariile (profane ale) unui rabin (ale unui om, in ultima instanta) este o blasfemie. Chiar daca vor contesta cele prezentate in articol, formatul Talmudului nu-l pot contesta si chiar in acest format consta blasfemia. Dar pentru asta nu-i judecam noi ci Dumnezeu.

 6. Anca zice:

  Da, Petru, ai dreptate, cei care au scris asa ceva, nu puteau fi decat posedati de diavol. Asa tare m-a scarbit ce scrie aici…ca am ramas blocata la intrebare, n-am putut gandi prea mult. Are dreptate Gabi, iti ptovoaca cele scrise aici si stare de voma, pe langa soc si furie.

 7. eugenia zice:

  Fereasca Dumnezeu sa isi inchipuie cineva ca toti evreii se supun acestor legi si isi conduc viata dupa preceptele acestea.
  Sa nu ne facem mai multe pacate decat avem cazand in capcana urii.
  Problema mea este alta. De ce noi, crestinii, dupa 2000 de ani de la venirea Mantuitorului, traim ca si cum nu am fi aflat poruncile Lui de iubire intre oameni.
  De ce continuam sa nu ii ocrotim pe cei saraci, bolnavi, intemnitati? De ce traim ca spectatori, privind suferintele copiilor infometati, violati, omorati?
  Pedofilia a devenit o boala contagioasa pe care crestinii refuza sa o trateze, inchid ochii si lasa ca martiriul inimaginabil al ingerilor sa se perpetueze astupandu-si urechile pentru a nu auzi urletul de groaza ce inconjoara planeta. Parintii tac, preotii tac, justitia tace. Urmaresc cazul unui grup de pedofili alcatuit din medici, profesori si care a primit condamnari cu suspendare.Toti apartin comunitatii crestine.
  Ingaduim camata, prostitutia, ne lasam tinerii sa plece cu solda sa ucida in razboaie purtate in numele minciunii si uitam sa ne spovedim pentru lasitatile ce ne fac complicii tuturor acestor monstruozitati.
  Sarbatoarea venirii in lume a Dumnezeului Luminii, Adevarului si Iubirii ar trebui sa ne oblige a ne analiza in profunzime adevarata natura umana, fara a ne acorda circumstante atenuante pentru tradarile de care ne facem vinovati in fata Mantuitorului.
  Daca ne consideram crestini trebuie sa ne dezmeticim inainte de a canta cocosul a treia oara.
  Dupa doua mii de ani este timpul sa devenim crestini si sa citim cu inima Evangheliile. Toate Evangheliile. Timpul Talmudului a trecut.

 8. nea Anderthal zice:

  ..si ne mai miram de starea actuala a lumii?..ei au puterea si aplica tot ce scrie acolo..inca n-am vazut tot ce pot face acesti malefici!.Doamne ajuta’ne sa trecem prin raul ce va veni curind…

 9. fr. gheorghe zice:

  Vas ruga din suflet sa nu mai dati asemenea blasfemii despre munele DOMNULUI IISUS HRISTOS SI MAICA DOMNULUI este srigator la cer ,nu este scris de noi crestinii dar citesc uni crestini si se tulbura .
  Dumnezeu sai lumineze pe toti la minte si pe mine pacatosul ca am citit asemenea blasfemii
  Iertatima ca vam scis asa ceva dar am tot respectul fata de acest sait
  DOAMNE AJUTA !

 10. mihaela zice:

  Talmudul parca este inspirat din gandirea lui basescu !

 11. anonim zice:

  Iar noua ne este frica sa facem slujbele necenzurate. Prohodul Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos in varianta necenzurata este chiar bland la adresa iudeilor care L-au ucis si continua sa-L ucida cu astfel de blasfemii. Iar lipsa noastra de curaj o numim blandete, smerenie si ascultare. Ascultare? Sa ne fie rusine!

 12. Svetlana zice:

  În 2002 am citit un articol rusesc, în care povestea un politician rus cum fac ritualuri masonice rabinii de grad inalt (printre care si inalte figuri politice ruse) asupra unui nou nascut crestin , taindu-l bucatica cu bucatica ca sa obtina cit mai mult singe satanei. Atunci nu puteam sa cred, ca exista asa ceva. Dar sunt prea multe marturii… Nu concepe mintea mea nici într-un fel. Nu e de mirare ca pling icoanele Mîntuitorului cu singe.

 13. Anca zice:

  Are dreptate Fr.Gheorghe, tulbura rau, ACESTE BLASFEMII!!! ar trebui cenzurat articolul, scoateti cumva pasajele in care, indraznesc sa se atinga de numele lui IISUS HRISTOS si MAICA LUI!!!

 14. MORPHINE zice:

  Sunt de acord cu tot ce a spus Eugenia!!!Doamne Ajuta si vom invinge caci binele invinge raul este SCRIS!!!

 15. Nicolae zice:

  talmudul nu este altceva decat expresia naturii jidovesti, este creatie jidoveasca suta la suta, realizata dupa chipul si asemanarea evreului. Multe dintre ideile exprimate in aceasta mizerie gnostico- evreiasca se regasesc si in scrierile gnostice moderne, dar, bineinteles, sub o forma mai elevata si mai voalata.
  Sa citesti asa ceva este oripilant pentru orice om, dar mai ales pt. un crestin! De aceea reactia de voma a unora este absolut fireasca. Problema cea mare este ca preceptele talmudului incep sa se implineasca tot mai mult in toata lumea, pana si in legislatie, este vizibil acest lucru!
  Alta mare problema este ca cei mai multi dintre evreii crestinati( si am cunoscut personal destui!), traiesc tot dupa legile talmudului, fiindu-le greu sa- si biruiasca firea nenorocita, dar, ce-i mai rau, nici nu-si doresc asta! Stim ca multi evrei s-au crestinat formal, si nu din convingere, pt. a obtine unele privilegii, printre care si cetatenia. Cu astia din interior ce ne facem?!…Mai ales ca ii putem gasi in toate structurile puterii, chiar si in Sfantul Sinod!
  In rest, cred si eu ca nu trebuia, totusi, publicat un asemenea material, tinand cont de sensibilitatile crestinului, si ale oricarui om normal, in fond! Dar, intru totul edificator, pt. cunoasterea firii evreiesti…

 16. andra zice:

  Exista in format pdf, pe Internet, si cartea „Spitalul, cahalul, talmudul si francmasoneria”, scrisa de medicul Paulescu, inventatorul insulinei si mare patriot roman.

 17. iuliana zice:

  Uitati-va la crestinii care au trecut la religia mozaica…s-au schimbat fundamental, chiar daca nu au citit talmudul, ei simt din interiorul lor ca pot face orice rau, se simt…”liberi” de mustrare, se simt „rasa superioara” si stapani si se folosesc de ceilalti oameni ca de turme de animale. Sant luciferici, satanizati.Aveti exemple in mass-media, politica, istorie.Multi dintre ei declara pe fata cu mandrie aceasta apartenenta noua deoarece se simt superiori.A-ti observat aceasta noua „moda” a persoanelor care au castigat averi si popularitate si nu mai stiu ce sa mai vrea altceva…apoi devin evrei.Ex: madona, marilyn monroe,mihaela radulescu etc.

 18. Iubesc Patriarhul zice:

  Iuliana , „a-ti ” se scrie ati.
  Cartea lui Paulescu se gaseste si la un pangar de manastire. Saptamana trecuta inca era. Ce e curios, sau de fapt nu e curios, e doar amuzant, este ca nu are nici o editura pe ea. E ca un manual de la ASE printat si lipit cu aracet. Normal, ce editura ar fi atat de „nebuna” incat sa publice aceasta carte.

 19. ion zice:

  Uluitor!!!
  Probabil multi dintre noi am mai citit astfel de lucruri, insa aici sunt puse atat de multe la un loc. Merita sa studiem acest fenomen, nu putem ramane impasibili.
  Am mai gasit informatii asemanatoare si pe acest site: http://deconspirareafrancmasoneriei.wordpress.com/

 20. Rodion zice:

  Dumnezeu le-a trimis legea si prorocii dar vazind cum a inteles-o evreii ia lasat in voia lor si sa ales alt popor- crestinii ortodocsi!

 21. Horia Ivan zice:

  Daca – repet, repet si re-repet, intarind: DOAR DACA – textele de mai sus sint autentice, atunci si „Protocolul Inteleptilor din Sion” este autentic. Despre acest document, Winston Churchill spunea: „Poate „Protocolul” nu-i autentic, dar el este atit de credibil, de veridic!”.
  In Italia, recent, fiul fostului rabin al Romei, Toaf a scris o carte ce trata despre sacrificiul (uciderea ritualica) copiilor goyim-ilor pentru a li se extrage singele… A izbucnit un scandal teribil iar cartea a fost retrasa imediat din comert.
  Crestin fiind, ma alatur excelentului indemn al Eugeniei, pe care o salut, urindu-i ca Bunul Dumnezeu sa-i dea sanatate si putere pentru a afirma in continuare Adevarul Domnului nostru Iisus Hristos: „Sa ne iubim aproapele (incluzindu-i si pe evrei!) ca pe noi insine!”.
  Amin.

 22. larisa zice:

  si sa iti mai fie mila de ei…foarte bine o facut hitler…la cat de debil mintal era…oricum yoyi au fugit in america si s’au inmultit ca iepurii…mai repede scapam de lepra decat de ei…vedeti cazul nati meir…

 23. baruch hashem1 zice:

  Evreii stiu foarte bine ca , prin respingerea lui Yeshua Ha’Mashia ( Cristos Mesia), au devenit cei mai Goyimi de pe Terra, un fel de shaygitz yehudim, inchinatori constienti sau inconstienti ai lui Lucifer ! Sionistii si masonii stiu foarte bine ce scriu eu aici ! Sunt cei mai josnici si mai de compatimit dintre toate natiunile ! Crestinii sunt cei mai binecuvantati si infinit mai superiori evreilor iar evreii stiu acest lucru si sunt extrem de invidiosi si chiar rebeli la adresa lui D-zeu, din acest motiv. Oricum , au ajuns o lepadatura, si doar o mica ramasita va fi mantuita dintre ei !

 24. rickymontana zice:

  Sunt STUPEFIAT!!!
  Din cate stiu , stra-strabunicii mei erau evrei.Insa am fost crescut in spiritul Ortodoxiei.Cred in Dumnezeu , si IL iubesc mai mult ca orice pe lumea asta.Acum o ora am auzit de acest talmud , fara sa vreau , pe youtube.Si ma mai si laudam ca am sange de evreu….Dumnezeu sa-i ierte , ca astia chiar nu stiu ce fac.Sunt nebuni de legat.Apoi cum sa mearga lumea asta cum trebuie , cand sunt , si ma refer doar la faptul ca sunt scrise , astfel de blasfemii(La practicarea lor nici nu vreau sa ma gandesc).Sa ne rugam la Dumnezeu pentru mintile lor bolnave.Sa ne rugam la Dumnezeu pentru noi toti.Cred ca Hittler stia el ce face , cand ia omorat(stiu ca nu a fost uman ce am zis dar asta este adevarul).
  Se apropie 2012 si aflu din ce in ce mai multe lucruri despre lumea in care traim.Sa ne rugam la Domnul pentru noi toti , sa nu lase ura , mania si trufia sa ne cuprinda sufletele.Pe de-o parte , ar fii bine sa nu mai fie difuzate asemenea lucruri pe internet.Pe de alta parte , sunt bune , pentru ca pe viitor ne vom da seama alaturi de cine traim.
  Astia din cate stiu au si serviciul ala secret al lor , Mossad , care este foarte nenorocit.M-am interesat si de el.Daca privim putin in lume , in societatea zilelor noastre , ne vom da seama ca multe din acele nenorociri s-au adeverit de ceva vreme.
  In orice caz , credinta noastra este mult mai puternica.Prin credinta si dragoste de Dumnezeu , nimic rau nu se poate intampla.Daca va trebuii sa mor de mana acestor satanisti , atunci cu siguranta voi murii ca martir, deoarece voi apara credinta Domnului in fata oricarei primejdii.
  Domnul sa ne aiba in paza!

 25. yvi zice:

  Eu il iubesc pe Dumnezeu.N-am putut sa citesc tot.Ma rog lui sa ma fereasca de de orice fel tangenta cu oameni care gandesc ca astia!!

 26. bogabu zice:

  Cand erau crestinii persecutati in Imperiul Roman, circulau – tot asa – tot soiul de povesti: crestinii au intruniri secrete, fac orgii, sacrifica copii, beau sange … Fireste erau rastalmaciri, uneori voite, de multe ori doar natange, ale slujbelor crestine. Important este insa ca zvonurile erau amplificate din spaima, din usurinta de a crede orice, din rautate si prostie. Acum venim cu extrasele astea din Talmud care sunt facute atat de prost si de rauvoitor incat efectiv ramai traznit. Oameni buni, cine ajunge sa compileze astfel de „citate” (nu sunt chiar citate, fiindca sunt extrase si interpretate aberant) are o problema grava: cauta un pretext cu care sa isi justifice frica si ura.

  Ca idee, pentru ortodoxistii vigilenti, nu sunt evreu, ci preot ortodox. Eu am invatat si predic din Evanghelie dupa predanie, despre lupta cu pacatul; nu din frica si dupa ureche despre cate au facut si au de gand sa faca altii.

 27. Pingback: O cucoana din Israel este indignata si revoltata… « Pentru Dumnezeu si Neamul Romanesc

 28. Ariana zice:

  cine zice ca nu e bine sa fi nazist o sa se convinga acum :|

 29. Ned.Kelly zice:

  AM SI EU O RUGAMINTE ROG FRUMOS SA MA AJUTE UNUL DIN MODERATORII FORUMULUI REFERITOR LA RASPINDIREA UNOR MATERIALE/POSTERE NATIONALISTE PE CARE LE-AM DESCOPERIT PE ACEST FORUM CU CITEVA LUNI IN URMA ,AS DORII SA FIU CONTACTA PRIN MAIL…MULTUMESC FRUMOS!

 30. Pingback: Mitropolitul Serafim de Pireu – Precizări după interviul de la Mega TV « Ortodox liber – Nihil sine Deo

 31. clau zice:

  Toate aceste acţiuni malefice ale evreilor sunt dovedite de întreaga istorie mondială, inclusiv de Biblie, unde este arătată explicit lepădarea lor de Dumnezeu ca şi naţiune, dar nu în ceea ce priveşte toţi oamenii. Primii creştini, Mesia sunt evrei în sânge…Primii creştini au fost ostracizaţi şi asasinaţi de evrei; iar aceştia au fost tot evrei. Abel omorât de Cain. Odată cu venirea lor în Israel, evreii au acţionat împotriva lui Dumnezeu, pentru ca să se împlinească voia Domnului, aceea de a se arăta că cei dintâi (ca putere mondială exercitată de evrei prin masonerie) vor fi cei din urmă. Vremurile sunt pe aproape. Toate neamurile se „blagoslovesc” în sângele lui Israel, aşa cum i-a promis Lordul lui Avraam… FMI-ul, Uniunea Europeană, Statele Unite ale Americii, Japonia, Australia, etc sunt controlate de evrei, dar şi de arabi şi indieni prin structurile politico-sociale de rang înalt din toate aceste locuri… Sensul? Care-i rostul? Sensul este acela anume că Dumnezeu vrea să-i demonstreze îngerului căzut care-l provoacă pentru obţinerea stăpânirii scaunului ceresc că nu poate aduce fericirea , dreptatea, armonia întru iubire absolută. Semnul indubitabil că Biblia este cartea sfântă? Arogarea de către Dumnezeu a răspunderii pentru crearea acestei lumi bazată pe distrugere, pe un lanţ trofic criminal( sau păcătos cum blând ni se spune în Biblie) prin trimiterea lui Mesia, vestită cu mii de ani înainte şi de care rabinii ştiau foarte bine…Dumnezeu a îndurat prin Iisus toată durerea acestei lumi pe care EL a creat-o, spunându-ne de fapt prin crucificare că suferă pentru durerea acestei lumi condusă de satan prin lanţul trofic în care trebuie să mănânci ca să nu fi mâncat.Dumnezeu a creat şi în a şaptea zi s-a bucurat de ce a creat, în vreme ce satan, pe pământ doar creează, însă fără dragoste, nu din plăcere şi dragoste, ci din dorinţa de a-i demonstra Lordului că şi el poate conduce. De aceea cifra simbol a satanei este şase, căci îi lipseşte bucuria ptr ceea ce creează în cele 6 zile simbol de construcţie, a şaptea zi neexistând. De aceea simbolul lui Dumnezeu este 7 iar al satanei este 6.

 32. sanda alexandru zice:

  Rog tineretul si pe toti romanii sa-l citeasca pe prof Dr.PAULESCu si atiti alti crestini luminati de carte,sa citeasca istorie adevarata,profunda si sa priceapa de ce miscarea legionara a tras semnale pentru desconspirarea acestui popor care are ca scop uciderea crestinitatii,distrugerea religie ortodoxe,aneamurilor natinaliste ca prin acestea sa subjuge intreaga noastra civilizatie..Aduc prinos de multumire celor ce sustin dreptul nostru de a fi romani si doar ROMANi.Sprijiniti minastirea Petru Voda,fiti antiglobalizare si constientizati pericoluliudeo-masonic.TRAIASCA ROMANIA! TRAIASCA LEGIUNEA SI CAPITANUL.DOAMNE,binecuvinteaza neamul rominesc.

 33. Alexandra zice:

  talmudul a fost scris de rabini in primul secol dinaintea lui Hristos, si chiar si acum sunt care mai sustin ca doar rabinii sunt cei care au acces la el si este transmis celui mai invatat din familia acestuia. probabil putem discuta aici si de cabala-kaballah

 34. nu conteaza zice:

  eu sunt nazista desi inainte nu eram … eu de obicei imi place sa studiez istorie , religii diferite culturi …… na si de cam 2 luni am inceput sa studiez masoneriaa si surpriza oamenii pe care ii credeamm onorabili, poporul ales sunt cele mai rele persoane din lumee … peste acest site am dat din greseala … insa va spun ca aici sunt foarte putine spuse … documentativa mai multt .. am vorbit si cu alti oameni mai batrani … am auzit ca evreii si chiar si femeile lorr ademeneau [si probabil mai adememenesc] femei tinere virgine ca sa le ia tot sangele :| socant nu? dar este adevarat stiu asta de la o persoana care a scapat de asa ceva si a povestit [ in orice caz femeie batrana] … stiati ca trei sfert din romania este vanduta israelitilor? …. nup nimeni nu stie asta …. stiati ca toti artisti internationali celebri si-au vandut sufletul diavolului si masonilor pt celebritate … stiati ca evreii sunt directorii marilor banci , firme , … etc si ei detin toata mass-media … absolut tott …. stiti care e singurul lucru pe care ei nul controleaza ? mintea , sufletul si trupul nostru … atata timp cand crezi in puterea lui dumnezeu si il iubesti pe el , iisus , maica sfanta , duhul sfant esti pe drumul cel bun … o singura micaa greseala de abatere de la drum si esti al lor … aveti grija , incercati sa va mai documentati …. stiuu si mai multe decat vam scris aici dar e de ajuns pt chestiile socante postate de mine …. aveti doar grija … si vedeti eu ii veneram ii credeam persoane bune … si am devenit nazista … hitler a fost un bun crestin si el a simtit faptul ca ei lucreaza cu mintea oamenilor si de aceea a incercat sa scape de ei doar ca tot EVREIII au reusit sa influenteze mintea oamenilor si au zis ca ideile lui sunt anti-semiste si foarte rele … el a vrut sa ne faca un bine … vedeti ce prostie din partea omenirii … daca eram pe mainile lui acuma eram si noi ca nemtii am fi trait bn … insa noi iam ales stapani pe evreii partea diabolica …. asta este

 35. admin zice:

  @nu conteaza
  te inseli amarnic
  nazismul este tot produsul evreo-masoneriei.. hitler a fost un mare drac.. nimic nu justifica crimele sale oribile

 36. fan hitler zice:

  ba da hitler avea motive multe sa ii omoare pe nebuni astia de evrei si talmudul asta e unul din putinele motive si pacat ca nu sa mai nascut unul ca hitler sa ii termine cu totul

 37. leo zice:

  sincer am ramas uimit in ce lume traiesc . oare asa-i lasat de la dumnezeu? sigur. asta-i incercarea pentru viata vesnica. dumnezeu a lasat sa scrie si sa spuna omul ce vrea el. dar o viata avem si la sfarsitul vietii ajungem la el si acolo nu mai vorbim si nici nu scriem va trebui sa ne dam noi foc pentru ce am facut ca sigur ne arunca el fara doar si poate in foc . am vazut in viata mea mie si la multi alti. ca omul este nascut sa traiasca sa minta sa fie pervers chiar si cu el uneori. un om spune ca tot ce zice e adevarat dar stie si el in sinea lui ca minte si chiar si peste zici de ani isi aduce aminte ce a facut ca de frica sau rusinea lumii a mintit, cand sunt suparat si nu-mi merge bine si cand ma chinui si nu reusesc stiu de ce se intampla asa. hai sa va spun ceva oameni buni. cand sunteti suparati,dezamagiti,speriati ca vedeti ca nu iese treaba cum trebue la cine strigati? la dumnezeu si numai la el mai ai puterea de a rezolva ceva altundeva sau la cineva?. si atunci cand strigi la el te macina gandul ce ai facut candva mai de mult si incerci sa-i zici si degeaba. oricum el te asteapta si iti da ce nu i-ai dat cu varf si-ndesat. el ti-a zis adevarul si tu l-ai mintit.si la moarte nu te minte ca nu stie sa minta iti spune tot adevaru si degeaba il mai strigi ca nu mai ai cum.asta-i lumea tre sa treci prin ea si sa te chinui sa nu fi ca altii si sa fi un om simplu si bun si sa ti de cuvant si de adevar. ai stiut sa fi asa la tine nu vine sfarsitul lumii. doar pleci intr-o vacanta pentru totdeauna linistit si fericit. si ai bilet catre viata vesnica.

 38. baruch hashem zice:

  Cand bestiile „yehudimice” ale familiilor Rotschild , Rockefeller, Soros etc. vor fi radiati de pe fata pamantului , impreuna cu sinagoga Satanei a Sionismului si a masoneriei atunci va fi pace pe pamant !

 39. angelica zice:

  da,nu stiu de ce dar cred in mare parte ceea ce se spune in materialul de mai sus.daca ma gandesc bine si martorii lui iehova se cred evrei .se taie imprejur la fel ca evreii.aveam o parere destul de buna despre evrei dar dupa tot ceea ce stiu despre francmasonerie si talmud ………………ma cam indoiesc acum.stiu ca martorii lui iehova practica acelasi ritual,golesc de sange trupul.cativa ani in urma s/a intamplat un caz la mine in comuna.au reusit sa atraga de partea lor un baiat.i/au spalat creierul daca se poate zice asa,l/au indepartat de familie si apoi au zis ca avea o tumoare la creier ………….,l/au dus printr/un spital pe la ei si l/au omorat ,i/au scos tot sangele.familia era disperata pt. ca nu au putut face nimic deoarece atunci cand intri pe mana lor totul devine dificil.sunt ca o caracatita,se stiu intre ei si exista tot timpul mistere in secta lor.acum incep sa ies din ceata putin si sa fac legaturi intre una si alta.

 40. mihai zice:

  Tre sa a io minte bolnava ra usa scri iasa ceva ,ma refer la talmudul rau.Practic contrazice orice lege data de Moise …..Sa nu uitam ca Moise plecat pe munte cand s-a intors ei deja se inchinau la idoli..Orium e lucratura lui Lucifer nici intr-un caz a lui Dumnezeu.

 41. crysthyan zice:

  Am avut si am de a face cu evrei zilnic.Nimeni sa nu-mi spuna ca sunt de buna credinta.La spital,dr.Schvartz(sper c-am scris corect),nu te opereaza daca nu platesti taxa pe care o pretinde.Chiar si asa,se poarta cu pacientii ca si cu vitele.Exceptie,o jidanca internata,care are parte de toata atentia.Si atunci ma intreb:de ce n-as striga:traiasca holocaustul???

 42. ioo zice:

  care holocaust? astia isi merita soarta

 43. camelia coman zice:

  nu pot sa cred. trebuie sa citesc din talmud sa ma conving. daca este cum scrie mai sus atunci sentimentul anti evreiesc este justificat.daca nu exista aceste pasaje atunci cineva incearca sa ne infurie impotriva evreilor.

 44. Adi zice:

  Cand citesti murdariile astea intelegi perfect de ce L-au urat si Il urasc atat evreii pe Isus…Ba, in stransa legatura cu asta, inteleg prea bine si atitudinea lui Isus fata de farisei…Pentru ei Hristos a facut realmente figura de tradator atat este de opusa invatatura Sa ideilor lor scarnave, mai vechi si mai noi…
  Sunt departe de a fi un bun crestin, dar iubesc cuvintele lui Isus pentru adevarul lor simplu si etern…
  Popor al lui Israel, daca acestia sunt ghizii tai si acestea sunt invataturile dupa care te conduci, atunci, cu adevarat, vai tie !!!

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s