SCANDALOS: Ziarul Patriarhiei recomanda VACCINUL UCIGAS

Este pentru a nu stiu cata oara cand minciuna si crima este promovata de catre ziarul Lumina, culmea, sub atenta observatie a Patriarhiei. Ne intrebam, pe buna dreptate, daca acest ziar are vreo legatura cu Ortodoxia, cu Adevarul.

Acest articol a fost publicat în anti-masonerie, anti-vaccin și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

11 răspunsuri la SCANDALOS: Ziarul Patriarhiei recomanda VACCINUL UCIGAS

 1. andreea zice:

  totul pleaca de la Patriarhul Daniel. Sfatul meu e sa il respectam ca si patriarh, sa ne rugam pentru el, dar…. SA NU IL ASCULTAM!

 2. Mihaela C zice:

  O sa ajunga sa recomande sa nu mai primim nici Sfanta Impartasanie ca nu cumva sa luam noul virus sau daca o primim sa folosim lingurite de unica folosinta. Nu tot ei recomandau saptamanile trecute, tot prin intermediul acestui ziar „crestin” sa evitam locurile aglomerate si implicit Bisericile, care in ultima vreme sunt pline pana la refuz? Oricum acest ziar nu scrie decat prostii si minciuni si nu are intr-adevar nimic de a face cu ortodoxia. Este doar o fatada pentru cei care inca mai inghit galusca lor antiortodoxa. Dumnezeu sa ne pazeasca!

 3. Me zice:

  Am scris acest comentariu la articolul din Ziarul Lumina. Nu stiu daca va fi publicat, dar am vrut ca el sa apara si aici:

  Si uite asa, campania de dezinformare a romanilor de catre ziarul Patriarhiei continua. Numai ca romanii nu sunt ignoranti, nu sunt prosti, sunt unii care mai au puterea de a discerne si a vedea ce fel de lupta duceti. Va tineti ziarul pe spatele parohiilor mici, saracite de birurile mari, imposibil de platit, cereti bani prin Trinitas TV, cereti donatii, nu va mai ajung banii pentru renovari, conferinte, uitand ca preotii nu au cu ce sa isi plateasca paracliserii, cantorii, sunt multe biserici sarace, iar voi va lafaiti in lux.
  Unde e smerenia, adevarul pe care le propovaduiti?
  Nu mai mintiti lumea sa isi faca vaccinul. Nimeni de la noi nu a patit nimic pana acum din cauza acestei gripe, exagerati, panicati oamenii, alarmandu-i inutil.

 4. Aurora zice:

  Multe nelegiuiri se petrec acolo in Deal : sodomie, lacomie, lux desantat, indemnuri sa primim documente cu cip si vaccinuri ucigase s.a. Inclin sa cred ca acolo se ascund multi atei. Voi ce credeti ?

 5. Adrian zice:

  Se stie, din pacate sunt multi frati de loja acolo

 6. marian zice:

  Pai sa vedem la Trinitas tv cum se vaccineaza patriarhul cu tot staf-ul dansului si ne mai gandim…

  Asa se poate dovedi si buna intentie a articolului din Lumina

 7. Tardea Raluca Diana zice:

  Cand vad atata ipocrizie din partea unora,imi vine sa-mi iau campii!!!Grav este faptul ca ierarhii nostri vanduti cozilor de topor ale statului sodomic UE incurajeaza minciuna. Rezultatul:am intalnit multe persoane care m-au impins in pacatul desfranarii prin falsa credinta in ortodoxie,aducand implicit numai deservicii Bisericii noastre strabune.Degeaba trambiteaza fariseii despre iubirea fata de aproape si „rugaciunea inimii”,daca uneltesc in mod viclean si atrag oamenii slabi in ispite ca niste adevarati demoni spurcati. Sa nu ma judecati,dragi crestini,intrucat nu am intelegere nici macar din partea celor dragi.De acum inainte voi da cu piatra in desfranati,fiindca m-au smintit si m-au imbolnavit!
  Dragi crestini,Cuviosi Preoti,rugati-va pentru salvarea sufletului meu,fiindca ma aflu intr-un mare pericol: indepartarea de credinta adevarata si de Biserica!

 8. Metodios zice:

  Nu te judecam sora,ci te iubim si ne bucuram ca ai reusit sa vezi prapastia sufleteasca in care te afli.Din pacate,aceasta patima grea si canceroasa numit desfranare a distrus si distruge din ce in ce mai multe suflete,este patima suprema deoarece te arunca direct in focul iadului.Sa tii post si sa te rogi cat mai mult,cu toata puterea,ca Dumnezeu sa-ti dea lacrimi de pocainta,care sa stinga focul iadului din inima ta. Apoi sa te spovedesti si impartasesti,dar numai la un duhovnic adevarat ortodox.

  Asa sa te ajute Dumnezeu.

 9. Pingback: Alianta PSD+Patriarhie… Geoana, comunistul ce-l idolatrizeaza pe patriarhul Daniel « † Apologeticum

 10. Aurel zice:

  pana la urma se numeste Ziarul Lumina sau iLumina? Pt k eu daca vad iLumina pot sa gandesc si la NElumina=intuneric, nu-i asa?

 11. rufin liban zice:

  Deoarece m-am pomenit cu unul din copii vaccinat anti polio fără consimţămîntul meu, am redactat următoarele documente înregistrate la dispensarul medical şi la şcoală, folositoare poate şi altora:

  AVIZ

  Prin prezentul aviz, subsemnatul_______________________________________, domiciliat în ________________________________, vă aduc la cunoştinţă că orice tratament sau procedură medicală efectuate de către cadrele medicale asupra elevilor, în incinta şcolilor, neanunţate în prealabil şi fără a avea acordul părinţilor, sunt profund ilegale, încălcîndu-se astfel următoarele legi:
  I. CONSTITUŢIA ROMÂNIEI:
  -Art. 34, alin.(1),
  II. CODUL FAMILIEI:
  -Art.1,alin.(5);
  -Art.97,alin.(1);
  -Art.101,
  -Art.114,
  -Art.123,
  III. DECRETUL 31/1954, privitor la PERSOANELE FIZICE şi JURIDICE:
  – Art. 6, 7, 8, 9 si 11,
  IV. LEGEA Nr. 272/2004, privitoare la PROTECŢIA ŞI PROMOVAREA DREPTURILOR COPILULUI:
  – Art. 8 pana la 46
  -Art 23, 24, 29, 31, lit.c si d., şi 32, din acest important act normativ,
  V. LEGEA Nr. 46/2003, care reglementează DREPTURILE PACIENTULUI:
  – ART. 11, 12, 13 si 16, din aceasta lege.
  Vă mai informez că a refuza un tratament propus de medic este un drept fundamental al omului şi un drept fundamental al pacientului, conform Legii nr. 46/2003 privind drepturile pacientului şi completată de Norma de aplicare din 7 aprilie 2004, elaborată de Ministerul Sănătăţii.
  “Pacientul are dreptul sa refuze sau sa oprească o interventie medicală asumându-şi, în scris, răspunderea pentru decizia sa; consecinţele refuzului sau ale opririi actelor medicale trebuie explicate pacientului.” (Legea nr. 46/2003).
  În ceea ce priveste minorul, căruia îi lipseşte capacitatea de a consimţi, trebuie ţinut seama de faptul că o intervenţie medicală nu se poate efectua decît spre beneficiul său direct şi numai cu autorizaţia reprezentantului legal (părintelui), sau a unei alte autorităţi, persoane ori instanţe desemnate prin lege.
  Orice tratament sau intervenţie a cadrelor medicale în incinta şcolilor se va efectua doar prin anunţarea în prealabil a conducerii şcolii, profesorii urmînd a-i anunţa în timp util pe părinţi, astfel încît aceştia să-şi poată da sau nu acordul asupra acestor intervenţii medicale efectuate pe minori.
  Aşadar, ţinînd cont de precedentele ilegalităţi, în cazul nerespectării procedurilor legale de intervenţie a cadrelor medicale în incinta şcolilor, adică efectuarea de tratamente medicale asupra minorilor în mod neanunţat şi fără consinţămîntul părinţilor, ne rezervăm dreptul de a acţiona în instanţă atît personalul medical care săvîrşeşte ilegalităţile enumerate mai sus cît şi Şcoala care se face vinovată de complicitate la acestea, mergînd pînă la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului şi cerînd totodată importante despăgubiri financiare.

  Data, Semnătura,

  Şi la dispensar:

  AVIZ

  Prin prezentul aviz, subsemnaţii________________________________________________, domiciliaţi la adresa ________________________________________________________________, părinţi ai copiilor____________________________________________________________ elevi ai Şcolii/Liceului _____________________, în clasa ______________________________, vă informăm că refuzăm categoric ca absolut orice vaccin (HPV, H1N1,etc) să fie injectat în copiii nostri, _______________________________________________________________________
  Nici o lege sau ordonanţă nu poate încălca dreptul elementar de a refuza un vaccin sau un tratament nedorit, drept cuprins în următoarele legi:
  I. CONSTITUTIA ROMANIEI:
  -Art. 34, alin.(1);
  II. CODUL FAMILIEI:
  -Art.1,alin.(5);
  -Art.97,alin.(1);
  -Art.101,
  -Art.114,
  – Art.123,
  III. DECRETUL 31/1954, privitor la PERSOANELE FIZICE si JURIDICE:
  – Art. 6, 7, 8, 9 si 11,
  IV. LEGEA Nr. 272/2004, privitoare la PROTECTIA SI PROMOVAREA DREPTURILOR COPILULUI:
  – Art. 8 pana la 46
  -Art 23, 24, 29, 31, lit.c si d., si 32, din acest important act normativ,
  V. LEGEA Nr. 46/2003,care reglementeaza DREPTURILE PACIENTULUI:
  – ART. 11, 12, 13 si 16, din aceasta lege.
  Vă informăm că în cazul nerespectării dorinţelor noastre, încălcându-se astfel legile enumerate mai sus, vom lua măsurile legale cuvenite împotriva tuturor celor responsabili, mergând până la Curtea Europeana pentru Drepturile Omului, incluzînd şi aspre despăgubiri financiare.

  Semnătura personalului medical autorizat Semnătura ambilor părinţi

  Data

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s