10 argumente impotriva vaccinului anti-polio

Sunt cunoscuti factorii favorizanti ai acestei boli, deja din anii ’30-40, cand s-a observat o legatura directa intre nivelul scazut la glicemiei si aparitia bolii. In special Dr.med.B.Sandler a aratat conditiile in care au aparut in SUA cazuri de poliomielita: zile foarte fierbinti de vara in care se depune un efort fizic mare insotit de consum de produse cu zahar ( Cola, inghetata, produse fainoase cu zahar). Toate acestea duc la o crestere exagerata de insulina care va scade glicemia si o creste receptivitatea la poliomielita. Mariel epidemii de poliomielita apari in seznul cald, de vara.Ca urmare, acest medic, in anul 1948, a facut o campanie antipolio, explicand cauzele acestei boli si prin masurile luate s-a stopat epidemia de poliomielita din acea vara in orasul sau natal din Carolina de Nord! (1)

2.) “O boala a civilizatiei “

Epidemiile de poliomielita sunt cunoscute doar incepand cu secolul 19 si mai multe dovezi duc la concluzia ca poliomielita este o consecinta a “ civilizatiei” , in special datorita obiceiurilor alimentare nesanatoase. (4).

3.) Lipsa contagiozitatii

Modul de transmitere al bolii nu a fost cunoscut pe vremea Dr. Sandlers (1) si nu este nici pana in ziua de astazi clarificat.

4.) Vaccinarea  din Africa sub semnul intrebarii

Un studiu facut de catre WHO ( World Health Organization) in Guineea arata ca in cazul copiilor care au fost vacinati cu un cocktail de vaccinuri impotriva difteriei, tusei convulsive, poliomielitei  si tetanosului, exista un risc de deces dublu fata de copiii nevaccinati. (2).

Dupa parerea mea ( Hans Tolzin), vaccinul anitpolio sau unul din componentele lui toxice joaca un rol important. Populatia din Africa respinge vaccinul antipolio fiindca suspecteaza  faptul ca prin aceste vaccinuri se incearca un program de control al populatiei (7). Vaccinul antipolio oral, suspectat de infectarea lui cu virusul SV40 ( cauza de HIV/SIDA la maimute),  a fost “donat” de catre Companiile Farmaceutice tarilor africane (9). Cei mai cinici dintre parinti vorbesc de “golirea lazilor cu otrava” in aceste taari. Se pare ca si in India urmeaza sa fie trimise aceste vaccinuri.

5.) Paralizii la copii prin vaccinare!

Un vaccin poate provoca boala ( a se citit prospectul).Cei vaccinati pot infecta la randul lor persoane sanatoase si chiar si dupa zece ani inca pot elimina virusul!(3). Acest lucru ar trebui sa dea de gandi si organizatiei Who care incearca sa eradicheze boala. Cazurile de poliomielita din ultimii zeci de ani au avut ca si cauza doar virusul domestci din vaccin si nu pe cel salbatic!(4,6).

6.) Poliomielita poate fi tratata!

In urma cu 50 de ani se cunosteau de ja metode eficiente pentru poliomielita. Renumitul prof. Dr. Pierre Delbert folosea Clorura de magneziu iar medici precum prof. Andree Lwoff a descoperit ca virusul poliomielitic moare la 40 grade Celsius iar fenbra nu trebuie scazuta in mod fortat cu medicamente. (4,10).

7.) Efectele secundare ale vaccinarii

Efecte secundare ale vaccinului pot fi :
– meningite si encefalite;
– sindromul Guillain-Barre
– reactii alergice;
– afectiuni reumatice;
– poliomielita postvaccinala;
– afectiuni neurologice;
– convulsii febrile;
( a se citi prospectul!) (4).

8.) Regresul poliomielitei este independenta de vaccinare

– statisticile din Germania si alte tari nu pot dovedi daca exista o legatura intre scaderea cazurilor de poliomielita din lume si vaccinare; dimpotriva, se pare ca nu exista ;(5,4);

– odata cu introducerea vaccinului oral Sabin s-a incercat o modificare a definitiei medicale care sa dovedeasca faptul ca vaccinul produce regresul bolii; (4,8).

9.) Nu s-a putut dovedi necesitatea vaccinului

– lipseste dovada necesitatii vaccinului antipoliomielitic deoarece nu exista date comparative ale bolii la cei vaccinati si la cei nevaccinati.

10.) Rolul neclar al vaccinului

– intrebarile parintior ingrijorati privind lipsa unor publicatii si studii stiintifice care sa evidentieze o izolare si cunoastere clara a virusului poliomielitic si prin urmare cunoasterea calitatilor si proprietatilor ale virusului, ale patogenitatii lui ( cauzatoare de boala ), nu au primit raspuns pana in ziua de azi de la autoritatile germane de 2 ani incoace.(8).

Concluziile mele:

Datorita acestor 10 puncte prezentate imi exprim o mare indoiala legata de necesitatea vaccinarii a milioane de copii din India. Avand in vedere ca vor fi folosite vaccinuri orale, vor fi posibile multe imbolnaviri, inclusiv decese. Sa ne asteptam cu noi epidemii de poliomielita pentru care vor fi nevoie de si mai multe vaccinari! Este de-a dreptul  o mare bataie de joc ca intr-o tara cu o renumita traditie  a tratamentelor naturiste sa se foloseasca un vaccin cu totul inutil pentru o boala tratabila.

Referinte:

(1) „Vollwerternährung schützt vor Viruserkrankungen”, Dr. med. Sandler, Emuverlag
(2) http://www.ratio2000.de/gesundheit/news/news0104.htm, „Das Medizinkartell”, Langbein/Ehgartner, Verlag Piper
(3) http://www.netzeitung.de/servlets/page?section=984&item=199319
(4) AEGIS IMPULS Nr. 7, http://www.aegis-schweiz.ch
(5) „Impfen – das Geschäft mit der Angst”, Dr. med. Gerhard Buchwald, Knaur Verlag
(6) http://www.wienerzeitung.at/frameless/wissen.htm?ID=M13&Menu=161879
(7) http://allafrica.com/stories/200210110048.html
(8) http://www.klein-klein-aktion, http://medizin.freepage.de/cgi-bin/feets/freepage_ext/41030×030/rewrite/med
wiss/polio.html
(9) http://www.impf-report.de/archiv/impf-report019.txt
(10) „Sind Impfungen sinnvoll?” Joachim-F. Grätz, Hirthammer Verlag

http://www.impf-report.de/jahrgang/2003/06.htm#6 de Hans Tolzin (traducere: Dr. Christa Todea-Gross, 15.11.09, Cluj-Napoca)

Acest articol a fost publicat în anti-vaccin și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

35 de răspunsuri la 10 argumente impotriva vaccinului anti-polio

 1. Bogdan zice:

  Noi am facut vaccinul asta cand eram mici? Stie cineva ce vaccinuri se faceau in Romania la copii in anii 70-80?

  Bogdan.

 2. m.valahia zice:

  ce se intampla cu copiii vaccinati OBLIGATORIU (primul se facea chiar in maternitate), cu acest vaccin si cu celelelt(bbc,trivaccin,s.a.) in anii 80?

 3. admin zice:

  Dumnezeu cu Mila cu cei deja vaccinati. Important este sa aiba sistemul imunitar puternic; sa aceti ceva in acest sens; marefer la alimentatie bogata in vitamine si mai ales sa consume ceapa, usturoi, hrean etc.

 4. Maria zice:

  In aceste zile se face in scoli vaccinul anti-poli la elevii de clasa a III-a. Este normal ca vaccinul sa se administreze fara acordul sau prezenta parintilor? Cum ne aparam impotriva amenintarilor medicilor?
  Astept un raspuns urgent?

 5. admin zice:

  Nu va lasati copilul la scoala in acea zi… oricum aveti dreptul sa refuzati.

 6. Maria zice:

  Copiii au fost luati la vaccin fara ca parinti sau invatatorul sa fie anuntati. Asa se va desfasura si campania de recuperare. Nu au obligatia de a anunta macar ziua cand se face vaccinul? Medicul afirma ca vaccinarea o face in ziua in care primeste vaccinul si nu are nevoie de acordul scolii sau al parintilor deoarece acest vaccin este obigatoriu.
  Nu stiu daca invatarorul ma va mai anunta deoarece a fost amenintat cu politia sanitara sicu multe alte….

 7. Sorin zice:

  Doamna Doctor,
  daca un parinte atrage atentia invatatorului ca sa nu se faca vaccin copilului sau, i se afecteaza procesul de invatamant? Adica, pe motive de „sanatate publica” sa ii interzica elevului dreptul la sistemul educational public?
  Este suficient doar cuvantul parintelui?

  PS. Si ca familist si sper si ca viitor tatic, as dori sa cunosc si eu o lista de vaccinuri care se pot face si care nu.. Eu zic ca este f. important.. Daca ne puteti ajuta in privinta asta, va rugam din tot sufletul sa o faceti..
  Sa va ajute Bunul Dumnezeu si Maica Domnului
  AMIN.

 8. dr. Christa zice:

  Da, e suficient refuzul parintelui si semnati ca va asumati raspunderea. Nu are de pierdut nimic copilul Dv .
  In legatura cu cealalta problema, o sa dau la un moment dat un raspuns documentat stiintific dar va mai dura ceva timp, deocamdata pot doar sa sfatuiesc parintii sa nu isi vaccineze copiii datorita efectelor in timp a substantelor toxice continute in vaccin,

 9. sorina zice:

  eu am o fetita in clasa 3 si de sf grigorie a lipsit de la scoala .in ziua aceea s-a facut vaccinul anti-poliomelitic si a scapat ne vaccinata ,mare este dumnezeu. medicul de fam m-ia spus ca nu este obligatoriu

 10. marina zice:

  mi s-a facut vacinu la copil la scoala si se simte rau, puteti sa-mi ziceti de ce are febra mare 39 cu 3? a racit?

 11. maria zice:

  D-zeule mre,ce sa mai facem si cu acest vaccin?sunt mai multe riscuri decat avantaje!Bine ca nu am acceptat sa fac acest vaccin fiicei mele.Are 9 ani si e perfect sanatoasa,asa ca ce rost are acest vaccin?

 12. daniela zice:

  Doamne Ajuta! am o mare nelamurire, fetita mea care are 3 ani nu a facut la 1 an vaccinul antipolio, ne-am mutat la alt medic si acesta de 1 an si ceva ma tot bate la cap sa ii fac vaccinul. astazi mi-a spus la telefon ca cei de la sanepid de unde ia vaccinurile ca trebuie NEAPARAT sa ii faca vaccinul. problema nr.2 e ca mai am un baietel care va impini in curand 1 anisor si cica”trebuie” sa ii faca si lui vaccinurile acestea care sunt obligatorii. cum as putea sa fac sa nu ii vaccineze. parintii mei sotul nu inteleg ca nu sunt bune vaccinurile pt copilasi si ma preseaza si ei ca sa merg cu copilasii la vaccinat. eu una nu vreau sa ii intepe. pot sa dau o declaratie ca nu accept vaccinurile si nu inteleg de ce sunt obligatorii daca medicul nu informeaza cum trebuie parintele, iar la consultul dinanintea vaccinului se uita in gat, il asculta la plamani si gata e bun de intepat. cum sa ii conving pe restul ca sunt inutile vaccinurile.
  Doamne Ajuta!. sper sa imi raspundeti ca peste 1 saptamana trebuie sa ma „prezint” cu ei la medic si sa stiu ce ii spun acolo.

  multumesc!

 13. admin zice:

  @Daniela
  Doamne ajuta,
  Bine faceti ca nu-i vreti vaccinul antipolio si nici la cel mic dar va trebui sa faceti niste pasi:
  1.) Spuneti medicului de familie ca va cunoasteti drepturile de parinte si Constitutia Romaniei si stiti ca aveti dreptul sa refuzati orice vaccin (toate chiar) care sunt tratamente profilactice si semnati in fisa medicala a copilului ca va asumati orice risc (care este egal cu 0), iar legile romanesti ne arata ca pentru orice vaccin parintele trebuie sa semneze o declaratie ca este de acord sau nu.. ceea ce nu se intampla. DR. Astarastoaie, seful Colegiului Medicilor a afirmat acest lucru, care cunoaste foarte bine legile medicale, mai ales etice, la o emisiune Tv speciala. Daca cineva va forteaza sa vaccinati copilul aveti dreptul sa-l dati in judecata, indiferent cine este, conform Constitutiei, inclusiv pe cei care va refuza inscrierea in gradinite sau scoli.
  2.) Multi crestini din tara nu-si mai vaccineaza deloc copii, dar in final nu au avut nici o problema dupa ce au apelat la lege, adica la drepturile noastre. Nu va mai face nimeni probleme, nu va lasati intimidata si sa le spuneti de lege.

 14. helen zice:

  buna am si eu un baietel in clasa 3 si miercuri vine sa ii faca vaccinul anti-polia si nu stiu ce sa fac va rog sa imi dati un sfat astept urgent

 15. simona zice:

  fetita mea care este in clasa a III-a a primit vaccinul in data de 23.11. anul acesta iar pe data de 24.11 se simtea foarte rau prezenta dureri mari de cap, frisoane si dureri de git. tranzmit parintilor care se afla in situatia de ale fi vaccinati copii sa se opuna vehement.

 16. melek zice:

  eu miam vaccinat copilul clasa a 3 cu acordul medicului si copilul se simte bn…

 17. melek zice:

  eu am copilul cu asm si cand am auzit ca le face acest vaccin mam speriat dar mam intrebat medicul si mea spus ca nu e nici o problema si lam facut si cu ajutorul lui dumnezeu e bn au trecut 4zile si suntem bn ……

 18. Dr. Vulpe zice:

  Efectele cele mai importante apar in timp.
  Medicii in general sunt foarte slab informati in legatura cu aceste efecte.

 19. melek zice:

  ATI AVUT DREPTATE NU AM SA MAI FAC NICI ODATA UN VACCIN EU VAM SPUS CA EU CAND AM FACUT VACCINUL FATA MEA ESTE BINE DAR ACUM CATEVA ZILE A RACIT SI MAM SPERIAT CA EA SUFERA DE ASM SI A FACUT O CRIZA UN FEL DE HARIT ACUM SA POTOLIT E MAI BINE SI MAM GANDIT CA ESTE DE LA ACEST VACCIN CRED ……???

 20. andra zice:

  eu miam vaccinat copilu clasa 3 si am duso la spital cand am auzit ca o baga la internare era sa lesin copilul meu deja e bn pan acum va re comand pastile si siropuri…

 21. crisalevitchi zice:

  vaccinul se facea si in 1973 si cred ca si mai inainte….Nu toata lumea are reactii adverse….

 22. cory zice:

  nu va vaccinati copii!

 23. cory zice:

  copilul meu este bolnav de cand i-au facut vaccinurile in spital.dupa ce am venit acasa la o saptamana a inceput sa tuseasca si nici acum nu si-a revenit.nu mai dorm noptile.afacut tratamente si degeaba,mai rau.orog pe d-na dr. christa ce sa fac?

 24. silvia zice:

  Fetita mea este in clasa a IIIa si de la scoala m-au anuntat ca, luni,13.02.2012, vine mediul scolii sa le administreze vaccinul antipolio. Nu stiu ce sa fac. Va rog sa-mi spuneti, daca puteti, pana duminica, daca e bine sa o las sa i-l faca sau nu.

 25. admin zice:

  @Silvia
  Noi va sfatuim sa NU o vaccinati…
  Puteti refuza pe propria raspundere…
  Pentru mai multe detalii adresati-va d-nei doctor Christa Todea Gross christatodea_gross@yahoo.com

 26. andra florentina ana maria zice:

  andruta
  sant o fetita de 8 ani si astazi am facut vaccinul si vad ca ma dore rau in gat si am ca un nod si sant speriata,si mami cu tati nu imi raspunde la telefon, si abia pe seara ajung..va rog frumos sa imi spuneti si mie ce sa fac

 27. admin zice:

  @andra
  Suna la 112

 28. silvia zice:

  V-am scris in data de 10.02.2012 despre fetita mea din clasa a IIIa care urma sa faca vaccinul antipolio.Mi-ati transmis ca, pentru mai multe detalii, sa contactez pe doamna doctor Christa Todea Gross la adresa de email:christatodea gross@yahoo.com. Aceasta adresa de email este inexistenta.

 29. admin zice:

  @silvia
  aceasta este adresa… christatodea_gross @ yahoo.com
  fara spatiile de dinainte si dupa semnul @

 30. Un parinte zice:

  Pentru Silvia
  Ce raspuns ai primit de la d-na doctor?
  Poti sa raspunzi?

 31. silvia zice:

  Nu am primit nici un raspuns pentru ca, nici una dintre adresele de email primite de la admin nu sunt corecte. Mi s-a parut ca umblu dupa vant.

 32. adriana zice:

  fetita mea are 9 ani si nu am lasat-o sa faca vaccinul pentru ca la virsta de 5 ani a facut „purpura” si nu stiu ce reactii ar putea avea .spuneti-mi o parere, multumesc!

 33. mihaela zice:

  vreu si eu un sfat am o sora de 8 ani si este in clasa 2 si a veint sa zica ca este de urgenta sa faca vaccinul antipoliomelitic si mama si tata nu stie ce sa faca vreu si eu un sfat cat mai repede posibil ma gasiti la mess mihaela.ingeras13 va rog spunetimi

 34. Medic zice:

  Sa nu-l faca. Pur si simplu.

 35. ADRIANA zice:

  E BINE CAND OAMENII SE INFORMEAZA DIN SURSE SIGURE, EXISTA LA ORA ACEASTA CEL PUTIN 2 CARTI PUBLICATE DESPRE VACCINURI , CITINDU-LE CU SIGURANTA NU VA VETI MAI VACCINA COPIII. AM PRIETENI (35 – 40 ANI) , CARE NU AU FOST VACCINATI NICIODATA SI SI-AU TRAIT VIATA LINISTITI PANA ACUM SI FOARTE SANATOSI ,DEALTFEL FIIND SI VEGETARIENI DE CAND S-AU NASCUT. VACCINAREA E O PROSTIE , DEMONSTRAT DE OAMENI DE STIINTA.

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s