„Streinu” de neam vrea genocid in Romania: Vaccinul ucigator impus cu forta

Streinu impune vaccinarea obligatorie fara avizul parintilor

Iata ce ne declara Adrian Streinu-Cercel, coordonatorul direcţiilor de asistenţă medicală şi sănătate publică, resurse umane, juridic şi relaţii internaţionale din cadrul Ministerului Sănătăţii.

Elevele de 13 ani vor fi vaccinate împotriva HPV fără aviz din cercel_realitateapartea părinţilor a anunţat Adrian Streinu-Cercel, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, la videochat-ul REALITATEA.NET LIVE.

”Nu se mai cere aviz pentru vaccinare. Se va proceda ca la orice campanie de vaccinare şcolară. Se anunţă cu o zi înainte, iar cine este bolnav anunţă  că nu se prezintă la şcoală. Luăm în discuţie să dăm posibilitatea şi celor care nu au participat anul trecut la campanie să se vaccineze acum”, a spus secretarul de stat.

România are o problemă foarte gravă cu cancerul de col uterin. ”Ministerul Sănătăţii cheltuieşte anual 60 de milioane de euro pentru a menţine viaţă nişte femei care mor de cancer de col uterin inclusiv la vârste de 25-30 de ani”, susţine Adrian Streinu-Cercel.

”Până la vârsta de 50 de ani, peste 80% dintre femei trec prin infecţia cu HPV”, a mai spus secretarul de stat.

Ministerul Sănătăţii recomandă astfel tuturor femeilor din România să consulte un medic ginecolog şi să îşi facă testul Papanicolau o dată pe an. (n.n. aceasta este solutia si nu vaccinul)

Mai jos avem si solutiile date de Parintele Justin Parvu:

parintele-iustin_06012009Solu­tii omen­esti nu sunt, dragii mei! Solu­tia este moartea pen­tru Hris­tos. Tata pe fiu si mama pe fiica va da la moarte. Iata ca asis­tam la implinirea aces­tei proorocii. Daca mama va lasa copilul sa fie vac­ci­nat, este ca si cum l-ar da la moarte. Am spus de mai multe ori sa luam mod­elul lui Bran­cov­eanu, care cu marime de suflet privea muceni­cia fiu­lui sau cel mic, Matei. Invatati copiii sa tra­iasca in legea crestineasca, aceste obi­ceiuri sa le deprinda mai cu seama; nu mai e nevoie de nicio alta sti­inta, de nicio scoala; prin orice mijloace copiii nos­tri sunt otrav­iti nu numai cu aceste vac­cin­uri, ci cu atatea infor­matii min­ci­noase la adresa cre­atiei lui Dum­nezeu, cu cal­cu­la­torul si cu tot soiul de filme, care ofera copilu­lui o edu­catie antihris­tica. Daca nu aveti unde sa va retrageti din soci­etatea aceasta potrivnica lui Dum­nezeu, stati fiecare la locurile dum­neav­oas­tra si mar­tur­isiti pe Hris­tos, opunandu-va tuturor masurilor vic­lene de exter­minare a omu­lui. Pen­tru ca asta tan­jeste vra­j­ma­sul sa faca, sa dis­truga fap­tura lui Dum­nezeu. Invidia lui cea mai mare, aceasta este – crearea OMULUI: De ce il iubeste Dum­nezeu atat de mult pe om? Toc­mai de aceea ar tre­bui sa prin­dem put­ere si curaj, pen­tru ca daca sun­tem asa de tare lup­tati si impresurati din toate par­tile de atatea prime­jdii si nevoi, inseamna ca si invidia vra­j­ma­su­lui se mareste datorita dragostei lui Dum­nezeu sporite fata de noi, chipul si ase­m­anarea Sa. Dar iata cat de mult ne iubeste Dum­nezeu ca inca mai rabda toate pacatele si faradelegile noas­tre. Numai dracul nu intelege mila si iertarea lui Dum­nezeu, ca daca ar fi inteles-o, cred ca s-ar fi pocait si el.

Tot Sfan­tul Pavel spune sa ascul­tam de Dum­nezeu mai mult decat de oameni. Nu mai avem de cine asculta, dragii mei, decat numai de Dum­nezeu. Diavolul s-a intru­pat in acest sis­tem politic si se lupta cu noi prin ei, mai aprig ca nicio­data. Iti ofera mai intai toate pricinile paca­tuirii: car­ci­umi si alcool, dez­mat si imag­ini cat mai des­franate, amuza­ment si lib­er­tati de tot soiul. Asa se alege un con­d­u­ca­tor: prin harul lui Dum­nezeu si vointa natiu­nii, nu? Dar aces­tia ce har de la Dum­nezeu sa aiba? Aces­tia sunt lupi rapi­tori, nu mai este o stapanire aleasa, este o stapanire antihris­tica, potrivnica lui Hris­tos. Daca se impotriveste lui Hris­tos, glasul acelei stapaniri nu va mai fi unul de ascul­tat. Ce stapanire este aceasta care ne da paine otravita sa man­cam? Care ne ucid copiii? Nu vedeti ca au inceput cu copiii, cu sufletele aces­tea nevi­no­vate? De ce? Pen­tru ca ii ucide nevi­no­va­tia copi­ilor. Cu mar­ti­ra­jul copi­ilor a inceput Bis­er­ica lui Hris­tos, cu mar­ti­ra­jul prun­cilor, iata ca incepe si prigoana aces­tui veac de pe urma. Dar socotesc ca jertfa nevi­no­vata a aces­tor copii nu va fi nelu­cra­toare, ci ea va da put­ere ale­silor Bis­ericii lui Hris­tos. Si cred ca va fi o incu­nunare a cres­tin­is­mu­lui prin jertfa copi­ilor nevi­no­vati. Este foarte per­icu­los acum pacatul nesti­in­tei; toti vedem peri­colul in care ne gasim si sun­tem obligati sa ne infor­mam si avem dato­ria de a informa si pe ceilalti frati ai nos­tri mai sim­pli si nea­ju­torati. Nimeni nu va putea spune ca nu a stiut ca vac­cinul acesta este uci­gas… iar pen­tru cei care nu au stiut cu ade­varat, pen­tru aces­tia Bis­er­ica, prin preotii si slu­ji­torii ei, este respon­s­abila si va raspunde pen­tru sufletele lor.

Acest articol a fost publicat în anti-vaccin și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

27 de răspunsuri la „Streinu” de neam vrea genocid in Romania: Vaccinul ucigator impus cu forta

 1. Sandru Diana zice:

  „streinu” de neam vrea genocid in Romania!
  Sarutam dreapta parintelui Iustin si-i multumim ca ne poarta de grija!
  Bunul Dumnezeu sa ne aiba in paza Sa mereu pe toti si sa-i lumineze si pe fratii nostri care din ratacirea in care se afla ne vand raului.

 2. mihaela zice:

  Domnule profesor doctor cercel,
  Va rog sa ne comunicati care sunt relatiile dvs cu firma producatoare .Din cate stiu, ati avut probleme in legatura cu cooperarea dvs mult prea „stransa” cu mai multe firme de medicamente.
  Va pun cateva intrebari :
  1. cum va permiteti sa treceti direct la vaccinare, fara un studiu pe termen lung in legatura cu acest vaccin?
  2. Ce parere aveti despre mutatiile extrem de rapide pe care le sufera virusul astfel incat, un vaccin „eficient ” astazi devine maine depasit?
  3.Ce parere aveti despre substantele toxice pe care le contine vaccinul?
  4. Cum va permiteti sa incalcati libertatea individuala si sa spuneti ca VACCINAREA SE VA FACE FARA AVIZ DIN PARTEA PARINTILOR?
  5.Ce inseamna aceasta campanie agresiva in mass media ?
  5.SUNTETI ROMAN? SAU COADA DE TOPOR?!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. manuel zice:

  Va sarut dreapta sfinte parinte si Il multumesc lui Hristos ca existati! Domnul Dumnezeu sa va aiba in paza Lui ca sunteti o lumina aici pe pamantul asta mustind de faradelegi!

 4. glavan sorina zice:

  BLAGOSLOVITI PREA CUVIOASE PARINTE IUSTIN!VA MULTUMIM DIN SUFLET CA EXISTATI SI NE POVATUITI PE DRUMUL CEL BUN,VA SCRIU CU DURERE CA SUNT MAMA A CINCI FETITE SI NU IMI POT IMAGINA CUM DL STRINU POATE SA IA DECIZI IN LOCUL PARINTILOR ….II ADRESEZ O INTREBARE A TRECUT DUMNEALUI PRIN DURERILE NASTERI IN LOCUL MAMELOR DE ISI PERMITE SA IA DECIZI DUPA BUNUL PLAC?????

 5. http://victor-roncea.blogspot.com/2009/10/de-ce-trebuie-demis-streinu-cercel.html

  DE CE TREBUIE DEMIS STREINU CERCEL. Statul nu poate forta vaccinarea obligatorie decat intr-o dictatura. FEDERATIA PRO VITA si CIVIC MEDIA anti-vaccin

  Statul împotriva cetăţeanului. “Străinul cu cercel” suspendă libertăţile constituţionale

 6. Elvira Vultur zice:

  Sunt siderată și nu înțeleg chiar faceți reclamă la jocurile de noroc?Am găsit reclame învățarea limbii engleze,ceva cu plante medicinale dar cu cazinourile întrece așteptările.Sunteți intoxicați sau ați acceptat de bunăvoie?Sigur trebuie să fiți compromiși.Elvira

 7. tais zice:

  ce intrebari naive pun utilizatorii pt acest individ…incă nu va-ti trezit din somnul de moarte in care se afla acest popor de 20 ani?! Chiar nu intelegeti ca acestor indivizi in majoritate atei sau masoni, culmea votati iar si iar, ca intr-o spirala, NU LE PASA nici de ortodoxie nici de sfintii parinti si nu dau 2 bani pe opiniile noastre. ei urmeaza in totalitate directiile impuse din exterior si le duc pana la capat mai devreme sau mai tarziu. Cine nu intelege asta o sa plutească intr-o inconstientă fericită si o sa creada ca sistemul il protejează, ca daca sistemul greseste datoria cetatenilor este de al indrepta prin petiţii, plangeri si alte bla bla’uri. Apelul par Justin la trezirea constiintelor e greu de inteles pentru unii.

 8. Liliana zice:

  UN INDIVID DECIDE ABUZIV PENTRU O NATIUNE=DICTATURA.E CLAR IN CE LUME AM AJUNS SA TRAIM?SA NU DORMIM ,CA NE VA COSTA.DOAMNE AJUTA!

 9. Antonia zice:

  Cu noi este Dumnezeu. Credinta ne e pusa la incercare. Acum se vede cat ne iubim aproapele. Dumnezeu sa ne dea putere de a spune ca vaccinul este ucigas cu riscul de a ne pierde serviciul. Si chiar viata, caci se poate si asa…

 10. Axa zice:

  Iertati-ma, dar nu stiu de ce mengelistii astia si-o cauta cu lumanarea!
  Am senzatia ca inainte de alegeri parintii acestor fete pregatesc BASTONIADA.
  Simt un miros de rumegus in atmosfera…

 11. Georgel zice:

  Eu cred ca aceasta vaccinare – care ataca subiectele cele mai sensibile din viata omului ,, copiii si cancerul”- nu e chiar asa de periculoasa fizic cat faptul ca obisnuieste omul cu ascultarea. Se pregateste astfel venirea celui mai rau lucru, care este MICROCIPUL, pe care acesti derbedei vor sa ni-l bage pe gat. Un functionar public, cu atat mai mult un secretar de stat- adica dl. Cercel – care a zis pe un post public ca ,, este o dementa sa fumezi”, trebuie neaparat dat jos din orice institutie publica, fiindca un asemenea om este un DICTATOR. Inteleg sa nu recomanzi ca medic fumatul, dar nu poate un secretar de stat sa faca dementi pe cei care fac acest pacat. Presedintele Basescu fumeaza, multi parlamentari si ministri fumeaza. Inseamna ca sunt dementi? Daca e asa, suntem o tara de dementi, numai Cercel nu e.

 12. Ioana zice:

  Cine nu vrea sa-si vaccineze fetita, si ar fi de dorit sa existe cat mai multi parinti care sa-si doreasca aceasta, sa mearga la cabinetul medical scolar, de care apartine scoala la care invata copilul, si sa se intereseze cand este programata vaccinarea in scoala respectiva; desigur ca trebuie sa o faca cu diplomatie, nu agresiv. Si in aceea zi, sa nu-si trimita copilul la scoala. NU CEDATI !

 13. Urgent. Publicati separat daca puteti.

  (http://nuvaccinurilor.blogspot.com/2009/10/nici-un-tratament-medical-nu-poate-fi.html)

  29 octombrie 2009
  Statul împotriva cetăţeanului

  Streinu Cercel suspendă libertăţile constituţionale

  Un grup de ONG-uri care activează în domeniul protejării vieţii şi drepturilor cetăţeneşti solicită ministrului interimar al Sănătăţii, Adriean Videanu, să îl demită pe secretarul de stat Adrian Streinu-Cercel, pentru afirmaţiile acestuia referitoare la obligativitatea vaccinării împotriva virusului HPV.

  ——————————————————————————————

  Către

  Ministerul Sănătăţii

  D-lui Adriean Videanu, ministru interimar

  SOLICITARE DE DEMITERE A SECRETARULUI DE STAT, ADRIAN STREINU-CERCEL

  Stimate D-le Ministru,

  Am aflat cu surprindere despre o declaraţie recentă a dlui. secretar de stat, Adrian Streinu-Cercel, referitoare la vaccinarea împotriva
  …………..
  [(http://nuvaccinurilor.blogspot.com/2009/10/nici-un-tratament-medical-nu-poate-fi.html)%5D
  ………………………..

  29 octombrie 2009

  Federaţia Organizaţiilor Pro-vita Ortodoxe din România

  Asociaţia Civic Media

  ……………………….

  …………………………….

  ………………………..

  Pentru contact:
  0728 673 673 (Asociaţia Pro-vita Bucureşti, membră a FOOPVR)
  0745 340 416 (Asociaţia Civic Media)

 14. PG zice:

  Exista posibilitatea ca aceste vaccinuri care se fac fortat sa fie „otravite” cu virusi tip HIV asa cum s-a mai intamplat si la noi in tara in ’90-’92.

 15. Un creştin_ortodox zice:

  Bine ar fi dacă am şi asculta sfaturile Părintelui Iustin….

 16. schultz zice:

  FOR MILLIONS OF DEAD AMERICANS – MILLIONS OF PLASTIC FEMA COFFINS – PASS IT ON AND SUBSCRIBE
  intrati pe youtoube si vedeti filmuletul cu titlul asta

 17. schultz zice:

  vedeti ca lucrurile sunt pregatite de ceva vreme…

 18. iulia zice:

  Viata ne-o hotaraste Dumnezeu si nu vaccinul.

 19. m.valahia zice:

  Va rog sa mi spuneti daca stiti care este situatia vaccinurilor facute copiilor inca din maternitati (bbc)sau cele facute nou nascutilor (antipoliomelita,antirujeola,trivaccinul,s.a.) inainte de 1989,care erau obligatorii.

 20. m.valahia zice:

  Pur si simplu ma cutremur cand vad ca sunt atacati in acest fel copiii.Culmea ,marile „focare” de gripa au aparut tocmai in scoli.Primii care vor fi vaccinati sunt tocmai copiii.Cata dreptate are Parintele Iustin,crestinismul a inceput prin jertfa pruncilor ,iar acum…
  Maica Domnului apara ne copiii!

 21. Antonia zice:

  Am primit acest mesaj si-mi fac datoria de a-l aduce la cunostinta si altor persoane.

  Atenţie, vaccinarea forţată în România!

  Posted on 28 octombrie, 2009 by eufrosin

  1 Votes

  Browserul nu permite afişarea acestei imagini. Browserul nu permite afişarea acestei imagini. Dr. Adrian Streinu-Cercel, tocmai a afirmat pe Realitatea, ca vaccinul HPV va fi dat cu forta fetitelor noastre, fara preaviz si fara consimtamantul parintilor.

  “În momentul în care se ia o decizie de c*tre o autoritate de s*n*tate public*, aia trebuie executat* *i nu comentat*.“

  Întrebat dacă poate cineva să refuze vaccinul, Adrian Streinu Cercel a răspuns : “După mine, nu. În această idee, voi fi cât se poate de categoric“.
  Ca mason, Dl. Streinu-Cercel isi onoreaza angajamentele luate in schimbul proaspetei promotiii primite ca si secretar de stat. In fine, nu asta conteaza acum, Ce conteaza, e ceea ce trebuie facut pentru a va scapa copiii de aceste vaccinuri daunatoare:Browserul nu permite afişarea acestei imagini.

  Browserul nu permite afişarea acestei imagini.

  In primul rand, e absolut necesar sa luam legatura URGENT cu toate cunostintele noastre si sa le informam asupra acestei amenintari, chiar daca nu au fete, cunosc si ei la randul lor, pe altii care au. Fie ca-i vorba de vaccinul HPV, inghitit de guvernul Tariceanu la cererea macelarei Serbiei, Madeleine Albright, fie de cel H1N1, bine nu le va fi bietilor copii care le vor incasa.

  Apoi, pentru a va proteja copiii, intocmiti o nota de mana sau imprimata in dublu exemplar, prin care refuzati vaccinarea copilului dvs., semnati-o si cereti asistentului medical al scolii, sa o semneze deasemena. Lasati o copie la scoala, iar cealalta o pastrati acasa.

  Teama de repercursiuni ii va face sa va evite copiii, atunci cand campania genocidala se va declansa.

  O nota generica, ar arata astfel:

  Aviz

  Prin prezentul aviz, subsemnatii_____________, domiciliat la adresa _____________, parinti ai copiilor________ elevi ai Scolii/Liceului _________, in clasa _____, va informam ca refuzam categoric ca absolut orice vaccin (HPV, H1N1 etc.) sa fie injectat in copilul (ii) nostri, numele si prenumele.

  Nici o lege sau ordonanta abuziva nu poate incalca dreptul elementar de a refuza un vaccin sau tratament nedorit. Va informam ca in cazul nerespectarii dorintelor noastre, vom lua masurile legale cuvenite impotriva tuturor celor responsabili, mergand pana la Curtea Europeana pentru Drepturile Omului, incluzand despagubiri financiare.

  Semnatura ambilor parinti Semnatura personalului medical autorizat

  Data

 22. agerstress zice:

  Dl Streinu Cercel trebuie demis de urgenta. Fostul ministru de interne a fost demis fara nici un fel de greturi pentru o singura afirmatie care nici macar nu era neconstitutionala. Daca Basescu a vazut-o pe aceea si a reactionat „energic” cum e posibil sa nu vada aberatiile lui Cercel si sa nu reactioneze cel putin la fel de „energic” mai ales ca in curand va astepta electoratul la vot?

 23. mamaue zice:

  Streinu Cercel spune numai prostii. Cum sa dea sansa sa se vaccineze celor care au refuzat anul trecut? Pai anul trecut au fost sub o suta de parinti care au acceptat vaccinarea copiilor lor, majoritatea fiind ostilă. Şi dacă vea sondaj, propun unul on-line dedicat demiterii lui Cercel. Nici el şi nici reprezentatantul OMS nu spun nimic de efectele auto-imune ale vaccinului, de cele peste 7000 de cazuri de reactii adverse violente. Asa cum nu spun de back-ul financiar al afacerii, „vaccine bond”-urile fiind pe piata de aproape 2 ani. Dacă vrea să protejeze interesele big-pharma să-şi vaccineze în mod repetat familia şi prietenii personali, până la epuizarea stocului de vaccinuri pe cale de a expira.

 24. ADRIAN zice:

  dl Adrian Streinu Cercel….mi-as dori sa-l vad ca vine impreuna cu toata familia lui, impreuna cu dl Videanu( si toata clasa politica ………) in fata populatiei la telviziunii si sa isi faca primii vaccinul (procurat aleatoriu din strainatate)….sa se injecteze ei si nu sa ne transforme pe noi in niste cobaii.
  DIN PACATE CLASA POLITICA NE VINDE MEREU, ASA AU FACUT SI CU PASAPOARTELE BIOMETRICE…ASA FAC SI ACUM……SA FIM PRIMII LA ORICE PROSTIE CARE NE ESTE COMANDATA…….
  Domnul Dumnezeul nostru………TATAL NOSTRU CERESC…….ARE GRIJA DE FAPTURILE LUI…..AMIN

 25. balauru zice:

  Apollogeneticum draga,

  Se spune ca cine face vaccinul asta se va transforma in porc. Or sa fie multi porci de Craciun, ce-ti pasa?

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s