CODEX ALIMENTARIUS : Otrava cu aprobare guvernamentala in magazinele din Romania

200708_CodexAcum hai sa pun si eu la zid societatea civila. De ce nu au manifestat ONG-urile care pretind ca apara societatea civila acelasi interes si in cazul initiativei lui Tariceanu, care a promovat introducerea organismelor modificate genetic, in mod oficial in Romania, desi cancerul care ne macina tot mai mult si ne omoara copii, fratii si surorile tot mai de tineri, este asociat acestor alimente chimice ? De ce se manifesta societatea civila doar in cazul Codurilor si lasa sa treaca pe sub nasul lor alte orori care ne vor marca negativ viitorul ? O spun , in calitatea mea personala de cetatean, si de persoana care s-a impotrivit constant sistemului denumit Codex Alimentarius, eu considerand ca votul dat in Parlament de colegii mei reprezinta o mare eroare. Aici nu mai este vorba , ca in cazul pasapoartelor biometrice, de chestiuni hazlii gen 666, ci este vorba de cum va arata generatia viitoare, copii nostri, care sunt tot mai expusi bolilor in primul rand datorita ONG-urilor. Adica, hulim in mass-media faptul ca rosiile sau castravetii din Turcia, crescuti la neon, sunt nocivi pentru sanatate, insa aceeiasi mass-media , societatea civila, asociatiile si fundatiile care ar trebui sa vegheze la drepturile romanilor, nu au nici o reactie ? Intr-o asemenea chestiuni grava, era nevoie de 1 milion de ori mai mult decat in cazul Codurilor, de consultarea societatii romanesti. Aici nu mai exista interes ? Sanatatea noastra nu merita acest efort ?

Oameni buni,se pare ca aceasta lege, tocmai a trecut de parlamentul Romaniei!!! De acum incolo totul este doar o chestiune de timp pina sa vedem si niste consecinte ale ignorantei noastre. Deschideti ochii si incercati sa ganditi deschis.In USA a intrat in vigoare,de curind,o lege care obliga fermele ecologice sa foloseasca NUMAI seminte modificate genetic de la o singura companie: MONSANTO. Daca nu folosesc, sunt pasibili de amenda in valoare de 1mil $,PE ZI!!! Ganditi,oameni buni!!!!!!!Respect pentru cei care au deschis ochii, si care inteleg ca trebuie sa luptam pentru un singur scop : sa ramanem oameni! Un pescar dintr-o insula greceasca, intrebat de un turist englez, ce job a avut in viata a spus ” My job, was to have a nice life!” . O viata frumoasa pentru noi si familiile noastre, nu inseamna boli, canceruri, pandemii [ ce ati uitat ca virusul asta al gripei porcine face ravagii NUMAI intre tineri ?] si acestea generate de ce : DE MANCAREA MODIFICATA GENETIC.
Cand ne vom trezi sa nu fie prea tarziu, adica sa nu ne trezim cand auzim groparul aruncand lopetile de pamant peste cosciugul in care suntem trimisi sa refacem comuniunea noastra cu natura!

26 mai, 16:06 Deputatii au aprobat, marti, cu 182 voturi “pentru”, doua “impotriva” si 12 abtineri, proiectul de lege pentru aprobarea Ordonantei 43/2007 privind introducerea deliberata in mediu si introducerea pe piata a organismelor modificate genetic, transmite Agerpres.Actul normativ vizeaza realizarea unui sistem functional privind introducerea pe piata a organismelor modificate genetic prin clarificarea responsabilitatilor ce revin tuturor factorilor implicati in domeniul acestor organisme, ca si a existentei unei evidente stricte a organismelor care sunt introduse pe piata.Proiectul de act normativ mentioneaza instituirea Comisiei pentru securitate biologica, care se compune din 12 membri titulari si patru membri supleanti, care au dobandit titluri academice si/sau universitare si sunt personalitati stiintifice consacrate.

Codex Alimentarius – programul pentru depopularea planetei prin infometare si malnutritie

Codex Alimentarius este numele unei comisii a Organizatiei Mondiale a Sanatatii ce a elaborat un asa zis cod universal al alimentelor. In spatele acestei comisii ce pretinde ca se ocupa de sanatatea noastra stau Natiunile Unite, Organizatia Mondiala a Sanatatii si Marile Carteluri Farmaceutice plus Bancile Internationale. O adevarata mixtura care nu poate produce decat ceva letal.

In loc sa isi propuna sa monitorizeze starea hranei si modul ei de ai se produce comisia si-au propus sa promoveze scoaterea in afara legii a suplimentelor alimentare si ale vitaminelor limitand drastic dozajul in care pot fi eliberate si disponibilitatea lor.

Adevarata menire a acestui Cod este pur si simplu sa scoata in afara legii produsele naturale promovand organismele modificate genetic sau ale caror moduri de preparare sunt practic necunoscute si sa scoata de pe piata sau sa faca inacesibila procurarea vitaminelor cu exceptia cele produse sub stricta lor supraveghere.codex2004protest013

Codex Alimentarius este promovat si poate fi aplicat cu forta de catre Organizatia Mondiala a Comertului (WTO-World Trade Organization) care in cazul nefavorabil in care o tara refuza adoptarea noului cod poate forta acceptarea lui prin diferite mijloace de presiune: retragerea diferitelor privilegii in comertul exterior,etc.

Ce va aduce Noul Cod:

* suplimentele alimentare nu se vor mai comercializa nici in scop preventiv nici terapeutic

* vor fi necesare retete pentru toate medicamentele peste o doza extrem de mica

* usturioul sau menta , alaturi de alte produse comune, vor fi considerate droguri de categoria a 3-a care pot fi comercializate doar de catre marile corporatii farmaceutice

* toate suplimentele alimentare ce vor aparea vor fi interzise pana ce nu vor trece anumite teste prevazute in noul cod

* produsele modificate genetic vor fi comercializate fara avertizarea consumatorilor niciun fel de eticheta nefiind necesara

Acest cod se intentioneaza a fi pus in aplicare de la 31 decembrie 2009.

Specialistii in nutritie preconizeaza ca aplicarea acestui program va produce peste 3 MILIARDE de victime umane, 1 miliard murind din cauza lipsei de hrana alte 2 miliarde din cauza bolilor generate in organism si cauzate de proasta calitate a alimentelor disponibile.

Sursa: Urban Iulian

Acest articol a fost publicat în anti-masonerie, Pentru neam si tara, Pentru normalitate și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

86 de răspunsuri la CODEX ALIMENTARIUS : Otrava cu aprobare guvernamentala in magazinele din Romania

 1. parereamea zice:

  Vreau sa pun o intrebare pt. admin, desi nu are legatura cu subiectul.
  Ce puteti sa ne spuneti despre:
  http://www.esphigmenou.com/

  Am dat din intamplare pe youtube despre aceasta manastire. A stupefiant. Sunt intradevar prigoniti pentru ca se opun ecumenismului?

 2. admin zice:

  da.. totul este adevarat. Asa ceva veti vedea si in Romania, cat de curand. Patriarhul Daniel va prigoni manastirile anti-ecumeniste

 3. florin zice:

  Admin, da de unde stii ce o sa faca patriarhul Daniel? Stii viitorul?

 4. florin zice:

  „Marto, Marto, te ingrijesti si pentru multe te silesti;Dar un lucru trebuie: caci Maria partea buna si-a ales, care nu se va lua de la ea”

  „Nu va ingrijiti pentru sufletul vostru ce veti manca, nici pentru trupul vostru cu ce va veti imbraca; au nu este sufletul mai mult decat hrana si trupul decat imbracamintea?”

  Nu va temeti de cei ce ucid trupul, iar sufletul nu pot sa-l ucida; temeti-va mai curand de acela care poate si sufletul si trupul sa le piarda in gheena.
  Deci, nu duceti grija, spunand: Ce vom manca, ori ce vom bea, ori cu ce ne vom imbraca? Ca dupa toate acestea se straduiesc neamurile; stie doar Tatal vostru Cel ceresc ca aveti nevoie de ele.
  Cautati mai intai imparatia lui Dumnezeu si dreptatea Lui si toate acestea se vor adauga voua.

  Nu ceea ce intra pe gura spurca pe om, ci ceea ce iese din gura, aceea spurca pe om.

  Iar pe cand mancau ei, Iisus, luand paine si binecuvantand, a frant si, dand ucenicilor, a zis:Luati, mancati, acesta este trupul Meu. Si luand paharul si multumind, le-a dat, zicand: Beti dintru acesta toti,
  Ca acesta este Sangele Meu, al Legii celei noi, care pentru multi se varsa spre iertarea pacatelor

 5. florin zice:

  1. Pentru ce s-au intaratat neamurile si popoarele au cugetat desertaciuni?
  2. S-au ridicat imparatii pamantului si capeteniile s-au adunat impreuna impotriva Domnului si a unsului Sau, zicand:
  3, “Sa rupem legaturile lor si sa lepadam de la noi jugul lor”.
  4. Cel ce locuieste in ceruri va rade de dansii si Domnul ii va batjocori pe ei!

 6. zoro zice:

  Eu cred ca incepe sa se stringa cureaua ,frati crestini !Am auzit ca in curind si pe propietarii de animale,la tara si in ferme, vor fi obligati sa faca anumite vaccinuri la animale ,acestea continind anumiti hormoni care modifica genetic si animalul dar mai ales consumatorul de lapte,brinza sau carne! Sa nu-i subapreciati niciodata,dusmanul nostru fiind „tatal minciunii si a vicleniei” asteptati-va la fel de fel de capcane si amagiri !De abia au inceput …pina la buletinele cu cip,prin aceste legi fel de fel ,dracesti,ei de fapt ne obliga si totodata ne provoaca sa ne PREGATIM crestineste pentru acest razboi ! Fiecare sa deschida „ochii duhovnicesti” si sa se pregateasca in felul lui pentru acest razboi nevazut ,daca vrea sa se mintuiasca!Dupa cum am spus si in alte comentarii EVITATI SI ELIMINATI cit puteti de mult alimentele si produsele cu codul de bare ! Faceti-va manastire in casa dumneavoastra.Un parinte spunea ca vor veni vremurile cind calugarii vor trai ca mirenii si mirenii ca calugarii ,iar altii vor trai ca dracii !Asa cum am mai spus,cititi vietile sfintilor si luati aminte cum au trait sfintii parinti. Incep sa vina acele timpuri :preoti adevarati pastori foarte putini,mincare modesta si trudita,apoi neacceptind buletinul 666 -lipsa confortului treptat si….prigoana!
  Nu uitati ! COVIRSIREA FIAREI SI MESTESUGIREA VICLENIEI EI ,DE LA PINTECE INCEPE !

 7. Mihaela zice:

  Despre Codex Alimentarius si Noua Ordine Mondiala puteti citi pe larg aici:
  http://www.recomandarea-zilei.com/2009/03/ce-mai-e-si-asta-noua-ordine-mondiala.html

 8. neicu zice:

  Diferenta intre Manastirea Esfigmenu si manastirile antiecumeniste din BOR este ca Esfigmenu a incetat – patristic – pomenirea ereticului patriarh de Constantinopol, pe cand in Romania nu stiu ca vreo manastire „antiecumenista” sa fi incetat pomenirea lui Ciobotea sau a celorlalti ierarhi eretici BOR. De aceea Ciobotea sau ceilalti confrati ai lui nu va prigoni in acelasi mod aceste manastri (sau nu atat de dur).

 9. Cititor zice:

  „Specialistii in nutritie preconizeaza ca aplicarea acestui program va produce peste 3 MILIARDE de victime umane, 1 miliard murind din cauza lipsei de hrana alte 2 miliarde din cauza bolilor generate in organism si cauzate de proasta calitate a alimentelor disponibile.”

  Ounct ochit – punct lovit.
  Pai „elitele” asta si vor reducerea populatiei la circa 500 milioane, care sa fie toti cipati si supusi lor. Adica SCLAVI. Ce inca nu ati inteles asta???

 10. neicu zice:

  Diferenta intre Manastirea Esfigmenu si manastirile antiecumeniste din BOR este ca Esfigmenu a incetat – patristic – pomenirea ereticului patriarh de Constantinopol, pe cand in Romania nu stiu ca vreo manastire „antiecumenista” sa fi incetat pomenirea lui Ciobotea sau a celorlalti ierarhi eretici BOR. De aceea Ciobotea sau ceilalti confrati ai lui nu vor prigoni in acelasi mod aceste manastri (sau nu atat de dur).

 11. mos gheorghe zice:

  @ Zoro
  Felicitarile mele, vezi lucrurile perfect. Chiar asa este. Sunt de acord cu dta.

  Sa ne procuram toti cartile Cuviosului Ieromonah GHELASIE GHEORGHE de la Sf. Manastire Frasinei, incepand cu :
  \”MEDICINA ISIHASTA\” si \”RETETELE MEDICINII ISIHASTE\”. Multi oameni bolnavi de cancer sau de alte boli grave, s-au vindecat urmand sfaturile Parintelui GHELASIE, din cartile mai sus mentionate. Este bine sa urmam sfaturile Parintelui si cei care suntem sanatosi, preventiv. Tinand cont de otravurile care ne-au fost pregatite si prin alimentatie, de serpii veninosi care conduc lumea, este bine sa fim prevazatori si sa fim atenti la tot ce mancam si bem.

 12. mos gheorghe zice:

  Iata mesajul meu adresat Alexandrei Ostafi ( studenta bolnava in varsta de 23 de ani) :
  Draga Alexandra,
  Va rog procurati-va \”MEDICINA ISIHASTA\” si \”RETETELE MEDICINII ISIHASTE\”
  ale Ieromonahului GHELASIE GHEORGHE de la Sf.Manastire Frasinei!
  Multi oameni bolnavi de cancer si alte boli grave s-au vindecat, urmand sfaturile Parintelui Ghelasie. Nu ezitati! Daca ii urmati sfaturile, aveti toate sansele sa va vindecati. Suprimati din alimentatie de urgenta : carnea, sarea, zaharul, drojdia alimentara, acestea fiind cele patru mari otravuri. Incercati sa mancati produse naturale ( fara ingrasaminte chimice )poate le gasiti direct la un taran care nu stropeste fructele si legumele cu substante chimice. De asemenea mancati cat mai multe cruditati. Nu mancati mancare fiarta! Tineti posturile randuite de Sf.Biserica, de asemenea miercurea si vinerea! Trebuie neaparat sa faceti un Sf. Maslu cu mai multi preoti! Spuneti-i duhovnicului sa va spovedeasca si sa va impartaseasca!
  De asemenea este bine sa se faca o SPOVEDANIE CU TOATE RUDELE ( bunici, unchi, matusi, frati, etc.)
  Cartile Parintelui Ghelasie ( pomenite mai sus) imbina isihasmul cu medicina. Grabiti-va sa incepeti Retetele Medicinii Isihaste! Viata Dv. va deveni alta, daca veti urma cu strictete sfaturile Parintelui Ghelasie. Ma voi ruga Sfintei Fecioare Maria si Bunului Dumnezeu pentru sanatatea Dv..

 13. mos gheorghe zice:

  Iata al doilea mesaj, pentru Alexandra :
  Nu va fie frica ! Fiti curajoasa ! Dumnezeu va iubeste!
  Incepeti tratamentul Medicinii Isihaste ale Ieromonahului GHELASIE GHEORGHE de la Sf.Manastire Frasinei si veti constata ca sanatatea Dv. se va ameliora de la o zi la alta. Cititi si mai ales puneti in practica Retetele Medicinii Isihaste!
  Eu mananc multe fructe si legume crude ( fara substante chimice ), nu mai mananc carne de foarte multi ani si sunt intr-o forma excelenta.
  Am exclus total prajitul din alimentatia mea.
  Prefer sa va las, sa descoperiti Dv. mai multe invataminte din cartile Bunului Parinte Ghelasie.

 14. admin zice:

  frate Gheorghe… personal am retineri referitor la parintele Ghelasie de la Frasinei. Iertare, dar este destul de controversata „tehnica” sa.

 15. mos gheorghe zice:

  Draga Georgiana,

  Te rog citeste comentariile mele pentru Alexandra Ostafi ( studenta bolnava)
  si urmeaza si dta sfaturile Parintelui Ghelasie de la Sf.Manastire Frasinei. Sa ai credinta in DUMNEZEU si totul va fi bine!
  Sa incepi urgent „Retetele Medicinii Isihaste” ale Parintelui Ghelasie, si sanatatea dtale se va ameliora. Cu ajutorul Domnului va veni si ziua cand vei fi operata, dar pana atunci trateaza-te dupa indicatiile Parintelui Ghelasie, ia legatura si cu Parintele Doctor Cornel Jupaneant ( coordonatele dansului le gasesti pe comentariile pentru Alexandra Ostafi – situl „RAZBOI INTRU CUVANT” -), de asemenea ia legatura cu Dr.Pavel Chirila ( Asociatia Christiana), etc.etc.etc.
  Spune in tot timpul si in tot locul rugaciunea lui IISUS : „DOAMNE IISUSE HRISTOASE, FIUL LUI DUMNEZEU, MILUESTE-MA PE MINE PACATOASA”!
  Roaga-te si SFINTEI FECIOARE MARIA SI TUTUROR SFINTILOR !
  Sa te spovedesti si sa te impartasesti cat mai des si sa tii toate Posturile randuite de Sf.Biserica, de asemenea miercurea si vinerea !
  Esti in rugaciunile mele. DUMNEZEU sa te binecuvanteze !

 16. mos gheorghe zice:

  Admin,
  Va salut in Numele Domnului si Mantuitorului Nostru IISUS HRISTOS
  Asa cum bine stiti, Parintele Ghelasie Gheorghe a facut si studii medicale si a fost unul din cei mai Mari Duhovnici ai Romaniei. Foarte multi bolnavi s-au vindecat urmand sfaturile si retetele Dansului. Opera Parintelui Ghelasie este imensa, Dansul a fost Vazator cu Duhul plus ca era de o eruditie iesita din comun. De toate acestea va puteti convinge citindu-i operele si stand de vorba cu ucenicii Parintelui. Pe internet sunt documente care atesta sfintenia Parintelui si seriozitatea lucrarilor lui. Va rog, in Numele Domnului si ale Sfintei Fecioare Maria, sa lasati sa treaca mesajele mele, deoarece eu prin aceste mesaje vreau sa ajut bolnavii. Stiu ca Parintele Ghelasie a avut multi dusmani si inca mai are ( chiar dupa plecarea Sfintiei Sale la Domnul), dar mai stiu ca multi s-au vindecat cu ajutorul Medicinii Isihaste si cu ajutorul rugaciunilor Parintelui. Eu cred ca atata timp cat bolnavii se vindeca urmand si alte metode, este bine sa nu ne opunem. Avem Datoria Sfanta sa-i ajutam pe cei bolnavi, fiecare cum putem.
  Sper ca Dumneavoastra sunteti Om cu frica de Dumnezeu si veti intelege ca aceste retete ale Parintelui, nu au cum sa faca rau. Dimpotriva.
  Parintele Ghelasie a fost controversat de cei care nu i-au citit scrierile in intregime sau de cei care au plecat la Domnul inainte ca Parintele sa scrie tot ceea ce a scris. Sa nu uitam ca Personalitatea care l-a combatut pe Parintele Ghelasie, a plecat la Domnul in 1993 si ca Parintele a mai scris timp de 10 ani dupa aceea. Parintele Ghelasie a plecat la Domnul in 2003.
  Deci, indiferent cum a fost tratat Parintele Ghelasie Gheorghe in timpul vietii
  Sale pe acest pamant, va rog sa facem totul pentru a-i ajuta pe cei bolnavi!
  Va multumesc si DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI SA VA BINECUVANTZE!

 17. niste nebuni zice:

  Si eu cred ca aceste masuri sau „ordine” care ne impresoara in ultimul timp,sint ca atunci cind ai anestezia un animal ca sa-l poti baga mai repede si fara efort in cusca ! Asa vor acestia: sa ne subjuge,sa ne imbolnaveasca trupeste si sa ne slabeasca sufleteste ! Asa cum Eva printr-un fruct a fost amagita si a cazut in pacat ,tot asa si astazi ,unii crestini vor CADEA din nou in aceeasi capcana ,daca vor minca aceste alimente otravite si pecetluite ! Deci ,crestinul poate avea ,daca vrea,cel mai puternic scut POSTUL ,care-l apara trupeste si mai ales sufleteste impotriva fiarei !!!

 18. ghenadie zice:

  eu am vazut cateva inregistrari cu parintele Ghelasie de la Frasinei…si sincer chiar daca gresesc,afirm ca eu vad ceva ciudat la omul acesta!insusi termenul de medicina isihasta e straniu…parca e un fel de a spune faceti sport metanoyc sau regim ascetic!isihasmul este specific mintii,acesta ajutand mintea sa se pogoare in inima si prin trezvie sa lupte pt a o pastra curata si in stare de veghe folosind linistea,smerenia si simplitatea!
  Vladica Antonie(si multi sf parinti) spunea ca Dumnezeu cauta la intentia omului si nu la multimea trudei…Inainte de toate zice Hristos:”iertate sunt pacatele tale,mergi si nu mai pacatui…”,practic prin imprumutarea unui element duhovnicesc si amestecarea lui cu altul trupesc se ajunge la ceva greu de lamurit!
  In felul acesta am putea vorbi si despre sfintirea rugaciunii:luam agheasma si in timp ce rostim rugaciunea sa ne turnam pe buze ca sa sfintim graiul…
  E buna o alimentatie sanatoasa si echilibrata dar nu cred ca daca se va inventa alimentatia duhovniceasca se va sfinti si sufletul…
  Greu imi e sa cred ca poti sa faci o plimbare duhovniceasca daca mai intai nu esti om duhovnicesc sau sa rostesti vorbe duhovnicesti(…) daca nu esti om duhovnicesc…asa ca e aproape imposibil sa practici retete din medicina isihasta daca tu ca om nu esti isihast!!!

 19. ghenadie zice:

  Ca completare la cele de mai sus vreau sa adaug si urmatoarele precizari:
  -nu spun ca acest parinte este vreun ratacit sau altceva,spun doar ca are nevoie de niste completari majore de natura ortodoxa in ce priveste terapia sa.
  -nu poti sa tii un post ortodox daca nu esti ortodox,nu poti sa faci nevointa ascetica daca nu esti ascet…
  -sa presupunem ca avem un pahar murdar atat pe interior cat si exterior…ii spalam exteriorul si in loc de apa de la robinet punem de la izvor si adaugam si flori de galbenele!
  Cat despre COdex Alimentarius…ar fi bine sa ne obisnuim cu munca agricola pe la tara si ne deprindem cu gradinaritul,pt ca dupa cum spunea Cuviosul Paisie Aghioritul,cine va avea seminte si vreun animal de casa va putea face fata la nevoile familiei sale!

 20. mos gheorghe zice:

  Domniei Sale Iulian Urban,
  Va felicit si va multumesc, ca v-ati impotrivit in mod constant sistemului denumit Codex Alimentarius. Sunt de acord cu Domnia voastra ca Organismele modificate genetic ( sau mai bine zis manipulate genetic ), sunt nocive sanatatii,
  si ca mass media, societatea civila, asociatiile si fundatiile ar fi trebuit sa aiba o reactie. Eu cred ca nici acum nu este tarziu sa se actioneze puternic, pe toate caile, pentru ca aceste organisme manipulate genetic sa fie oprite.
  Daca mass media este platita sa taca, si in aceasta privinta, in schimb societatea civila, asociatiile si fundatiile nu sunt informate suficient ,
  cu privire la pericolul acestor organisme satanice. Tradatorul Calin Tariceanu
  stim a cui sluga este, deci nu este de mirare ca aproba legi care mai de care
  ticaloase. Parlamentarii care voteaza asemenea legi satanice, sunt tradatorii Poporului Roman si ai Romaniei.Toti acesti serpi veninosi trebuie inlaturati de la guvernarea Tarii Noastre. Prin legile care le aproba, acesti ticalosi, dovedesc ca nu iubesc Poporul Roman, si sunt platiti pentru a asasina
  trupeste si sufleteste creaturile lui DUMNEZEU. RUSINE LOR !

  Dle.Senator Iulian Urban, sunteti un om cinstit si demn si aveti toata admiratia si stima mea. Ce bine ar fi, daca am avea luptatori de talia Domniei Voastre.
  DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI SA VA BINECUVANTEZE !

 21. mos gheorghe zice:

  @ Niste nebuni,
  Aveti dreptate, insa imi permit sa va spun ca toti oamenii ( crestini sau nu)
  vor cadea , daca vor manca din aceste alimente otravite si pecetluite cu cifra Fiarei, deci nu Unii….ci Toti….
  Bineinteles, ca cel mai puternic scut este Postul, dar, chiar, daca mananci numai fructe si legume ( manipulate genetic,stropite chimic, iradiate pentru a se conserva multa vreme,etc.) o singura data pe zi, tot se imbolnaveste Omul.
  Daca cu 2000 de ani in urma, se spunea ca nu este pacat ce bagi in gura, ACUM CU TOATE ACESTE OTRAVURI IN ALIMENTE ( organisme Manipulate genetic, iradierea tuturor alimentelor, cu colorantii de sinteza, cu hormonii, antibioticele, etc.etc.etc.), ESTE UN MARE PACAT, CE BAGA OMUL IN GURA.
  DECI, ATENTIE LA TOT CE MANCAM SI BEM ! BUNUL DUMNEZEU NE-A PORUNCIT SA AVEM GRIJA DE CORPUL NOSTRU, ACESTA FIIND TEMPLUL SUFLETULUI.
  Domnia Sa DANION VASILE, se intreba, pe buna dreptate, daca este permis
  preotilor sa binecuvanteze sucurile de fructe, vinul, etc., stiind ca totul contine E-uri si alte substante groaznice pentru organismul uman si nu numai. Cei bolnavi ( mai ales ), sa citeasca cartile Domniei Sale si vor avea multe de invatat. Eu i-am sorbit cartile, deci nu ezitati! Cititi-le!
  Bineinteles ca Sfintele Posturi randuite de Sf.Biserica Ortodoxa, trebuie respectate de tot Crestinul, de asemenea lunea, miercurea si vinerea, dar
  ATENTIE MARE, la calitatea alimentelor….

 22. elena zice:

  Parereamea,
  Da,prigoana impotriva lor este absolut reala,acum cativa ani chiar se baricadasera in interiorul Sf.Manastiri,dupa ce protestasera impotriva patriarhului ecumenic de la Constantinopole…Stiau ei ce urmeaza…prigoana impotriva Sfintei Ortodoxii dusa inclusiv de ierarhii ei…
  Referitor la cele ce se discuta inaintea celui de al 8-lea asa zis sinod ecumenic(care nu se inscrie pe linia Sf.Traditii si a Sf.Parinti),iata ce am cititazi pe site-ul celor de la „lacasuri ortodoxe”,care nu-si merita acest nume:
  ,,In ce priveste viitorul, următoarea întâlnire a fost deja stabilită pentru mijlocul lunii decembrie, tot la Geneva(se refera la intalnilnirea ierarhilor bisericilor ortodoxe).
  O serie de probleme sunt pe ordinea de zi:
  – reguli de acordare a statutului autocefaliei unei Biserici sau recunoaşterea autonomiei sale;
  – punerea în aplicare a Dipticelor, norme canonice de recunoaştere reciprocă între Bisericile Ortodoxe;
  – înfiinţarea unui singur calendar cu date comune (încât să fie evitată situaţia în care unele Biserici sărbătoresc Crăciunul la 25 decembrie, iar altele cu aproape două săptămâni mai târziu);
  – impedimentele şi canonicitatea Tainei căsătoriei;
  – postul în lumea de astăzi, relaţiile cu celelalte culte creştine;
  – mişcarea ecumenică;
  -contribuţia Ortodoxiei la afirmarea idealurilor creştine de pace, libertate şi fraternitate.,,
  Ce-or mai putea discuta,de pilda,despre Sf.Taina a casatoriei,cand toate invataturile trebuincioase le avem de la Sf.Parinti inca din sec.IV?
  Sau despre ,,postul in lumea de azi,,…care si asa nu mai este postul aspru,de pe vremea bunicilor nostri…probabil,va fi ca la ,,fratii,,nostri catolici ,foarte permisiv,papam de toate,inclusiv carne,postim doar in Vinerea Mare si gata,ne-am mai luat de-o grija…
  Dar datoria noastra de crestini dreptmaritori este sa ne rugam pentru ierarhii nostri,sa le lumineze Bunul Dumnezeu mintile,sa se intoarca si sa fie vii,mai ales ca ratacirea lor este cu atat mai cumplita,cu cat risipesc turma Mantuitorului Hristos!
  ,,Stramta este poarta si ingust este drumul ce duce la viata si putini sunt cei ce il afla.Feriti-va de profetii mincinosi,care vin la voi in haine de oi,iar pe dinlauntru sunt lupi rapitori.Dupa roadele lor ii veti cunoaste…Nu tot cel ce-Mi zice:Doamne,Doamne!va intra in imparatia cerurilor,ci acela care face voia Tatalui Meu Celui din ceruri.Multi Imi vor spune in ziua aceea:Doamne,Doamne,oare nu in numele Tau am profetit?si nu in numele Tau demoni am scos?si nu in numele Tau multe minuni am facut?Si atunci le voi marturisi:Niciodata nu v-am cunoscut pe voi.Departati-va de la Mine,cei ce lucrati faradelegea!De aceea,tot cel ce aude aceste cuvinte ale Mele si le plineste,i se va asemana barbatului celui intelept care si-a cladit casa pe stanca.,,
  Dar unui crestin adevarat nu trebuie sa-i fie teama de vremurile ce sunt sau ce vin,noua ne-a spus Mantuitorul Hristos:,,Nu te teme,turma mica,pentru ca Tatal vostru a binevoit sa va dea voua Imparatia,,… si avem si fagaduintele Sale,ca portile iadului nu vor birui Biserica Sa si ca zilele urgiei celei de pe urma,vor fi scurtate,pentru cei alesi!Si daca Dumnezeu este cu noi,cine este impotriva noastra?In mijlocul celor mai ingrozitoare ispite daca am fi,ni s-a poruncit deja:,,Indrazniti,Eu am biruit lumea!,,

 23. Cineva zice:

  Mare tampenie , ăştia chiar vor controlul absolut asupra noastra . Ce urmeză ? Să ne indice ce sa mâncăm la micul dejun ? Hmm… sigura soluţie e sa nu mai importam alimente , sau cel puţin , românii să nu mai cumpere alimente importate .Din moment ce chiar mass media a anunţat pericolul acestor gen de alimente , de unde tupeul lor bolovănos de a ne obliga să cumpărăm aşa ceva

 24. Un om care iubește dreptatea zice:

  Florine tată,
  După cum săriși de fund în sus, când veni vorba de faptul că va persecuta sanctitatea sa Ciobotea întâiul mânăstirile anti-ecumeniste, se vede treaba că lucrezi pe la patriarhie și porți sutană.
  Sau oi fi din popimea ce-l urmează trup și suflet pe sanctitatea sa Ciobotea, și faci și tu un exces de zel pe-acilea ?
  De multe ori faci pe prostul, ca să ne induci în eroare. Lansezi uneori întrebări puerile, dar otrăvite, ca să sădești îndoială în sufletul celui ce vede lucrurile la justa lor valoare.
  Mai tragi câte o perdea de fum peste ochii noștri, așa cum faci cu citatele biblice pe care le însăilezi mai sus, fără să menționezi de unde îs, de parc-ar fi ale tale.
  Vrei să ne bagi în ceață? În realitate, dai cu aceste citate exact cum dai cu nucile-n perete.

  Te folosești de Cuvântul Domnului în scopuri mârșave, ș-o să se-ntoarcă împotriva ta și a celui ce te comandă pe tine și o să vă ardă pe voi pe toți.

  Ce este așa de greu a anticipa mișcările lui Ciobotea întâiul, din moment ce toată lumea îi cunoaște prea bine năravurile?
  Cât a fost mitropolit al Moldovei i-a terorizat pe toți călugării adevărați, mai ales pe Părintele Iustin Pârvu.
  Tortură psihică n-a mâncat el în toată pușcăria comunistă, cât a lut din partea lui Ciobotea, în vremuri de așa-zisă libertate.

  Ești răspândacul desemnat de sanctitatea sa, să intoxici și să dezinformezi această pagină creștină, și să fardezi, să ascunzi de ochii lumii mormanul de necurăție, care crește de la o zi la alta și pute de mișcă nasul la o țară întreagă.
  Și cred că ai făcut facultatea de teologie prin metoda Teodosie, adică prin neprezentare.

  Dar mai bine să luăm un pic aminte la ceea ce vrea să ne transmită individul, prin postarea de la nr.5 .
  Ne dă mai întâi cu versetele de la Lc.10, 41-42, cele referitoare la Marta și Maria, versetul de la de la Mt. 6,25, referitor la suflet care este mai important decât trupul, și în felul acesta ne sugerează că nu are rost să ne ocupăm de genocidul alimentar, ci este mai bine să avem grijă de sufletele noastre.
  Apoi folosindu-se de versetul Mt.10,28 ne spune să nu ne temem de otrăvurile alimentare care ne omoară trupul, ci să ne temem de acela care poate să ne piardă și sufletul în gheenă.
  Versetele Mt.6, 31-33 sunt scoase din context prin despărțirea lor de versetul 34.
  Și în loc de a înțelege: nu purtați grija zilei de mâine, ci căutați mai întâi împărăția lui Dumnezeu, suntem deturnați în mod subliminal a înțelege că dacă am căutat împărăția lui Dumnezeu, putem să mâncăm orice, e-uri, produse modificate genetic, sau iradiate, orice. Toate sunt de la Tatăl Cel ceresc, care are El grijă de noi, și nu are rost să ne îngrijorăm de ce anume vom mânca sau vom bea.
  Și dacă, în plus, ne-am împărtășit la Ciobotea și ai lui, chiar că nu mai contează ce mâncăm. E-uri, produse modificate genetic, iradiate, nu contează, nimic nu ne mai poate atinge.
  Nu contează ce intră în gura noastră, drept mâncare ori băutură, că nu așa ne spurcăm („Nu ceea ce intră în gură spurcă pe om, ci ceea ce iese pe gură, aceea îl spurcă pe om” (Mt.15,11) –ne citează el)
  Ne spurcăm doar scoțând din gură vorbe împotriva sanctității sale Ciobotea întâiul, și în felul acesta o să ajungem în gheenă –aici vrea să ajungă răspândacul să ne spună.

  Măi dragi tovarăși din Deal, nu adevărul care iese din gura omului spurcă pe om, ci minciuna îl spurcă pe el.
  Ați clădit un adevărat imperiu al minciunii, al manipulării, al dezinformării, o adevărată industrie de spălat creiere prin seminarii, facultăți, ori prin unele dintre biserici.
  V-ați folosit de experiența ce-o aveați ca turnători la securitate ori ca ofițeri de securitate sub acoperire, ca să creați un imperiu al întunericului, folosindu-vă de instituția Bisericii.
  Și vreți să pierdeți sufletele noastre, precum vreți să duceți și un neam întreg la pieire.

  Dumnezeu a dat omului să se hrănească cu cele ce-i sunt date de la natură.
  Produsele modificate genetic sunt contra naturii, sunt contra lui Dumnezeu. La fel ca și produsele chimice de sinteză, precum E-urile.
  Doar Dumnezeu a creat viață. Toate produsele date de Dumnezeu nouă prin intermediul naturii, de la el sunt și sunt viață.
  Omul nu se poate pune pe el în locul lui Dumnezeu. De câte ori a încercat acest lucru, doar monștri a creat, precum și distrugere.
  Hrana modificată genetic, cea iradiată, cea de sinteză chimică, toate acestea spurcate sunt, pentru că nu vin de la Dumnezeu. Nu pot fi numite „ale Tale dintru ale Tale”. Hrana modificată genetic nu este de la Dumnezeu, este de la satan şi este pentru a distruge omenirea.
  Și aceste genuri de hrană pervertită și contra lui Dumnezeu, spurcă în cel mai înalt grad pe om.
  Dovada este cancerul, care acum a ajuns până la copiii din leagăn, se nasc copii deja bolnavi de cancer.
  Dar ce să știți voi ! Sunteți doar cu ochii pe buzunare. Nefârtaților !!!
  Că veni vorba de buzunar, ne-a povestit un cunoscut politician și om de afaceri, în direct pe un post Tv., experiența lui financiară cu cei din Deal. Nu avem timp acum, poate cu altă ocazie, să vorbim despre dezvăluirile acestuia și să vedem niște lucruri, de rămâi tablou.

  Acest adevărat „Auschwitz” alimentar este început mai demult, nu de acuma.
  El completează genocidul care se săvârșește de mai bine de 70 de ani împotriva poporului român, iar patriarhia a fost și este complice, fie și prin indiferență ori nepăsare, la acest genocid.

  Și în încheiere, trebuie să mă refer și la ultima postare a ta de la nr.6, căci are legătură cu restul, ne-o serveşti în completare.
  Citezi acolo Ps.2,1-4.
  Și ne dai a înțelege că noi, „neamurile” care populăm internetul, dimpreună cu liderii noștri de opinie, care sunt „regii noștri”, ne-am ridicat împotriva lui Dumnezeu și a unsului Său, dar Domnul va râde de noi și vom fi de batjocură.
  Și cine este unsul lui Dumnezeu, în accepțiunea ta? Bineînțeles că sanctitatea sa Ciobotea întâiul.
  Ne-am ridicat împotriva sanctității sale Ciobotea întâiul și Dumnezeu va râde de noi și ne va face de batjocură.
  Bravos națiune!!! Ești, sau sunteți tari rău de tot! Ne-ați făcut praf, ce să mai…
  Vai … de capul vostru !!! Spun vostru, pentru că sunteți multe „eminențe cenușii” acolo în Deal, iar în spatele vostru o legiune se află. Legiune de draci, se înțelege.
  O să râdă de voi diavolul, atunci când va băga jar sub fundul vostru, în talpa iadului.
  Măi nefârtaților, acolo în versetul 2 din Psalmul 2, „unsul Său”, „unsul Domnului” este chiar Hristos.
  De fapt în Biblia Anania găsim scris:
  „S-au strâns laolaltă regii pământului,
  mai-marii între ei s-au sfătuit
  Împotriva Domnului și a Hristosului Său” (Ps.2,2)
  Unsul lui Dumnezeu este Iisus Hristos, nu este Ciobotea …, măi nefârtaților !!!
  Dar ce să ne mai mirăm, că și dracul s-a socotit pe el în locul lui Dumnezeu.
  Să vă dau și eu acum cu-n verset dintr-un Psalm:
  „Fericit bărbatul care n-a umblat în sfatul necredincioșilor (sau în sfatul nefârtaților – n. n.)
  …Și pe scaunul ucigașilor n-a șezut.” (Ps.1,1)
  Pe scaunul ucigașilor de prunci, pe cel al ucigașilor de suflete, pe cel al ucigașilor de neam și de țară.

 25. Mirela zice:

  Un om care iubește dreptatea,

  Pe mine personal m-au smintit de-a binelea cei din deal cu atitudinea lor ( de nenumarate ori), iar cand imi spun si eu pasul sunt sfatuita sa nu judec, ca nu trebuie sa gandesc asa despre ierarhii bisericii…ca sunt si ei chinuiti saracii ( de catre cine?). Intrebare si va rog lamuriti-ma: daca eu vad cum se petrec faptele si le expun (asa cum le vad eu) inseamna ca ii judec? Ce inseamna sa judeci pe cineva? Poate o sa vi se para puerile intrebarile mele, dar am ajuns ca nu mai inteleg ce inseamna sa judeci pe cineva. „De ce PF nu ia atitudine? Nu trebuiau sa avertizeze poporul de pericolele care il paste? Nu au aceasta responsabilitate si datorie? ” Prin aceste intrebari i-am judecat? Daca puteti, lamuriti-ma!
  Inca ceva! Am fost la o manastire din Bucuresti unde slujea si PF, (nestiind ca va fi si el acolo si nici ce ma va astepta) si spre surprinderea mea nu mi-au dat voie sa intru in Sf. Manastire pe motiv ca PF slujea acolo! Am ramas paf! Intreb baiatul de la usa care pazea intrarea si mi se spune ca nu intru decat daca am invitatie. Poftim???? Ce invitatie??? Ca sa intru in Casa Domnului imi trebuie invitatie de la PF? Trebuia sa ma impartasesc si duhovnicul meu mi-a spus ca vrea sa ma impartaseasca la aceasta manastire, stiind ca va fi un sobor de preoti si mult alai. La un moment dat, ii spun baiatului ca fac ascultare de catre duhovnic si sa nu indrazneasca sa ma opreasca de la Sf. Impartasanie! Se duce, intreaba pe acolo pe cineva si ma duce la „locul meu”. Inauntru era plin de baieti cu ochi albastri, cu casti si se certau intre ei pe motiv ca intra prea multi „din-afara” si daca se intampla ceva cu PF cineva, va raspunde”cu capu'”. Toate astea se intamplau in biserica! Nu-mi venea sa cred! Lumea vuia afara si vocifera, se forfoteau si in loc sa traiasca Sf. Liturghie cu tot sufletul, erau si ei smintiti ca si mine.
  Nu stiu daca fac bine postand acest mesaj, dar chiar trebuie sa inteleg unele lucruri care ma framanta.

 26. zoro.. zice:

  Un OM care iubeste dreptatea si pe Dumnezeu,
  Ma bucur si ma fericesc crestineste cind vad ca mai exista crestini adevarati luminati la minte si la suflet…
  Sper sa fiti alaturi de noi toti cei care aveti armele Duhului Sfint,sabia cuvintului lui Dumnezeu si sa tineti piept mereu tuturor ereziilor si ereticilor care apar printre noi…! Dumnezeu sa va ajute si sa va rasplatesca …

 27. Aurora zice:

  Un om care iubeste dreptatea, bine ai facut ca ne-ai spus. Este clar ca se teme.Duhul fricii si al indoielii s-a cuibarit in inima lui si nu mai are pic de pace. Cei curati cu inima nu se tem de nimic, dar cei care au facut parteneriat cu satana nu mai au liniste, se simt urmariti pretutindeni, de aceea isi pun armate de gorile. Pot sa-si puna tot arsenalul din lume si toate armatele vazute si nevazute, de pedeapsa lui Dumnezeu nu vor scapa !

 28. Ica zice:

  Locuiesc de cativa ani pe continentul Nord-american. Efectele alim modificata genetic? Oameni obezi, par care cade sau cu firul foarte subtiat, ca un puf, barbati si femei cu calvitie, cancer din ce in ce mai des, imunitate fff scazuta, dinti prosti, si ar mai fi lucruri care se vad doar pe dinafara. In plus, am senzatia ca oamanii sunt dependenti de anumite alimente.

 29. Aurora zice:

  Fac o rectificare. Mesajul meu de la poz. 29 ii este adresat MIrelei pe care o felicit ca are curajul sa denunte marsaviile Tovarasului.
  Dar si pt. Un om care iubeste dreptatea am numai cuvinte de lauda ! Sa traiesti , frate , ca bine le zici ! Sa nu creada dusmanii acestui popor ca suntem prosti si nu cunoastem Scriptura ! Dumnezeu sa te tina si sa ne mai trimita oameni ca d-ta !

 30. Despre atmosfera din biserica zice:

  Cazul se referea la Man. Radu Voda unde a slujit PF Daniel prin ian-febr. si motivul invocat a fost ca biserica era deja plina, si lumea a ajuns prea tarziu pentru a mai intra in biserica. Intr-un fel, era adevarat, si eu am stat in frig afara, dar asta pentru ca am ajuns poate prea tarziu pentru a intra si pentru a avea loc. Scandal si galagie este in orice biserica, nu trebuie sa va referiti strict la cazul Man. Radu Voda. La orice slujba veti merge, fie ea Sf. Liturghie, Sf. Maslu, lumea este agitata, nervoasa, este un du-te- vino permanent si un trafic de pomelnice, incat cu greu iti poti gasi linistea.

  Inainte imi placea mult la Man. Radu Voda, dar vad ca si acolo, la fel ca si in alte biserici, intra multa lume necivilizata, lipsita de educatie si de bun-simt care tulbura slujba, strica linistea celorlati si slujba devine o eterna vanzoleala a oamenilor de la sfintele moaste, la icoane, la Sf. Altar.

  Cred ca multor oameni credinciosi le-ar fi necesare si niste lectii de bun-simt, de decenta in comportament.

  Daca tot exista paza care asigura ordinea seminarului, cred ca ar trebui sa se ocupe si de buna desfasurare a slujbelor, atat cele din timpul saptamanii, cat si pentru cele de duminica. Paza nu face nimic, iar haosul care este in timpul slujbei de Sf. Maslu arata ca lumea care calca pragul manastirii nu are niciun fel de evlavie, niciun interes pentru slujba propriu-zisa, niciun fel de bun-simt, de educatie, ci e doar preocupata sa isi dea pomelnicele la preoti.

  Merg de cateva luni acolo, si spre dezamagirea mea, lucrurile tind sa se agraveze.

 31. nu are importanta zice:

  da, eu cunosc si simt deja efectele alimentelor modificate. am probleme cu stomacul si fac bubite pe corp daca mananc prostiile astea de pe piata.

 32. Un om care iubește dreptatea zice:

  @ Mirela
  Nu, nu sunt deloc puerile întrebările ce vi le puneți, atingeți probleme spinoase și nu pe deplin lămurite.
  Și din păcate nici nu există interesul de a fi lămurite, mai ales de către actuala conducere a Bisericii.
  Dimpotrivă, se servesc de Cuvântul Domnului, rău tălmăcit și-n interes propriu, pentru a nu fi luați la întrebări și trași la răspundere de către credincioși, pentru faptele lor cele rele, ce se-nmulțesc de la o zi la alta și au ajuns strigătoare le cer, unele dintre ele.
  Și consider că săvârşeşte un mare păcat în fața lui Dumnezeu cel ce foloseşte Cuvintele Sale drept paravan, sau ca o umbrelă protectoare pentru faptele lui cele rele.

  Zice Mântuitorul: „1 Nu judecaţi, ca să nu fiţi judecaţi; 2….” (Mt.7,1-5)
  Şi aici ar trebui citit tot până la versetul 5 inclusiv. Adică, primul verset nu trebuie scos din contextul grupului de versete Mt.7,1-5. Acest lucru îl fac cei cu interese ascunse, cei pe care i-am pomenit mai sus şi spală cu acest verset Mt.7,1 creierele credincioşilor, pentru a-i face orbi, surzi şi muţi la toată fapta cea rea, care calcă în picioare spiritul Evangheliei, precum şi morala creştină.
  De fapt în Biblia Anania vedem că aceste prime 5 versete din Cap.7 de la Matei sunt separate printr-un spaţiu liber de următorul grup de versete, ceea ce ne sugerează că ele trebuie studiate împreună pentru o justă, dreaptă şi corectă înţelegere. Se pare că IPS Bartolomeu Anania ajută înţelegerii noastre, grupând versetele care trebuiesc citite şi studiate împreună. Altminteri suntem tentaţi să scoatem un verset sau mai multe din context şi să pierdem sensurile.
  Şi vedem că aici Mântuitorul se referă mai ales la omul făţarnic, care nu vede bârna din ochiul său, judecând şi osândind pe fratele său pentru fapte sau păcate pe care şi el în ascuns le-a săvârşit.
  Și ca să fim siguri că nu greșim în interpretarea versetelor de mai sus, trebuie să avem în vedere învățătura și viața Sfinților, mai ales a acelora care și-au dus viața în mijlocul cetății, precum și o intuiție și un bun simț ce țin de morala creștină.
  Acest verset „Nu judecați și nu veți fi judecați” apare și la Sf. Evanghelist Luca, dar într-un context ușor diferit: „Fiți milostivi, așa cum și Tatăl vostru este milostiv. Nu judecați și nu veți fi judecați; nu osândiți și nu veți fi osândiți; iertați și vi se va ierta.” (Lc.6, 36-37)
  Se naște o întrebare firească. Ce fel de fapte trebuiesc trecute cu vederea pentru a fi iertători, pentru a păstra pacea și armonia în comunitate și care sunt faptele peste care nu se mai poate trece și trebuie luată atitudine, sau trebuie condamnate?
  O logică de bun simț ne spune că pentru o pace, o liniște creștinească trebuie tolerate unele fapte, dar numai acelea care nu afectează sau pun în pericol viața, drepturile și libertățile aproapelui, care nu atentează la dreapta credință creștin Ortodoxă, la adevărurile fundamentale de credință, precum și doar acelea care nu lovesc în mod grav la baza moralei creștine.
  Față de faptele enumerate mai sus, care lezează viața și credința, trebuie luată atitudine și trebuie condamnate, altminteri suntem în complicitate cu ele, iar societatea și credința se duc de râpă.
  Din cuvintele Sf. Apostol Pavel: „judeci pe cei care fac unele ca acestea, dar le faci și tu” (Rm.2,3), reiese în mod evident că este vorba doar de faptele, de păcatele banale, uzuale, de zi cu zi, pe care le putem săvârși , sau în care putem cădea fiecare, mai mult sau mai puțin, datorită naturii noastre căzute și păcătoase.
  Ar fi mult de discutat și multe nuanțe de analizat, dar nu este timp și spațiu aici. Doar pe seama acestui verset Mt.7,1, cred că se poate scrie o carte.
  Dar să vedem ce zice același Sf. Ap. Pavel atunci când este vorba de o faptă gravă de natură morală, ce amenința să prăbușească o întreagă comunitate creștină.
  Un creștin trăia cu femeia tatălui său, adică trăia cu mama lui vitregă și era tolerat, probabil tot pe motive de nejudecare. Și iată ce zice Sf. Pavel: „Eu deși departe cu trupul, dar de față cu duhul, l-am și judecat pe cel care a făcut una ca aceasta. …Să-l dați satanei spre pierirea trupului, pentru ca sufletul să se mântuiască în ziua Domnului Iisus.” (1Cor.5,3-5) Excomunicat și chinuit de satana, respectivul mai are șansa mântuirii prin suferință și pocăință.
  Observăm aici că Sf. Pavel nu dă o sentință definitivă, ci îi mai lasă o șansă.
  Doar Iisus Hristos este Judecătorul, doar El dă verdictul și pedeapsa finală.
  Când a venit Simon magul să cumpere Duh Sfânt de la Sf. Ap. Petru, n-a mai stat Sfântul să se gândească, că dacă-l judecă și să treacă totul sub tăcere, ci i-a zis: „Să piară banii tăi, și tu împreună cu ei”. Dar i-a dat ulterior posibilitatea să se căiască și să se roage pentru iertarea păcatelor.
  Și exemplele pot continua. Noi nu suntem sfinți, dar trebuie să urmăm exemplul lor.
  Sf. Ioan Gură de Aur, Sf. Vasile cel Mare, au mustrat împărați.

  Și mai zice Sf. Ap. Pavel: „…ca fii ai luminii să umblați – pentru că roada luminii este în orice bunătate, dreptate și adevăr – ,osebind ce este bine plăcut Domnului.
  Și nu fiți părtași la faptele cele neroditoare ale întunericului, ci mai degrabă osândiți-le fățiș; căci pe cele ce le fac ei întru ascuns, rușine este chiar a le spune.
  Dar toate cele osândite fățiș sunt vădite de lumină, căci tot ceea ce-i vădit e lumină.
  De aceea zice: deșteaptă-te tu, cel ce dormi, scoală-te din morți și-asupra ta va lumina Hristos.” (Ef. 5, 8-14)

  Dece nu ia PF atitudine?
  Pentru că nu este un Preafericit, ci este o persoană fizică, … care este, după cum sună o vorbă „celebră” printr-un sector din București.

  Referitor la experiența neplăcută ce-ați trăit-o la o mânăstire din București, pot să vă spun că același lucru tras la indigo l-am trăit și eu într-un oraș de provincie. Credeam că este un exces de zel al autorităților locale, dar văd că este un nărav al prea nefericitului.
  „Duhul Domnului s-a îndepărtat de la Saul, și un duh rău îl înăbușea” (1Regi 16,14)
  La fel şi prea nefericitul, nu are aer şi nu suportă lume în jurul lui.

  Mulţumesc celor care au avut cuvinte bune la adresa mea, şi mă bucur foarte mult că mai există oameni cărora le mai pasă.

 33. Mirela zice:

  Despre atmosfera din biserica

  Imi cer iertare daca nu m-am facut inteleasa pe deplin. Trebuie sa clarific unele aspecte:1) eu ajunsesem la inceputul slujbei pentru ca asa merg de obicei si in dimineata aceea cu atat mai mult nu as fi ratat inceputul slujbei; 2) ceea ce doream eu sa subliniez este ceva ce nu am mai vazut in nici o biserica, niciodata, sa se intre pe baza de INVITATIE(!) si asta pt. ca slujea PF. Poate ca or mai fi fost cazuri de genul acesta, dar eu nu am mai intalnit pana la PF Daniel! 3) cat despre vanzoleala…exista intr-adevar cam pe la toate bisericile din Bucuresti, dar nu mi se pare exagerata ( sau cel putin pe mine nu ma deranjeaza), dar in acea zi a fost o stare nefireasca!, 4) paza, chiar si-a facut treaba in ziua respectiva, ca dovada faptul ca lumea in interiorul bisericii statea lejera ( ca sa nu fie o atmosfera „sufocanta”) si aliniata corect.
  In concluzie, impresia pe care d-voastra mi-ati lasat-o e ca doriti sa sugerati, vezi, Doamne, ca din cauza oamenilor needucati care participau la Slujba era atata agitatie si atatia „baieti buni”. Curios ca nu ati observat ca lumea vocifera tocmai din aceasta cauza, ca in biserica intrau numai vip-urile si nu intelegeau, pe buna dreptate, de ce atata teama si atata securitate (care aminteau de vremurile dictatoriale). Si inca ceva, cu tristete constat ca doriti, cu o subtilitate, sa voalati adevarul faptului si ca un bonus serviti o imagine nemeritata acestei manastiri slujita de niste calugari cu adevarat induhovniciti! Va spun acestea pentru ca Dumnezeu m-a invrednicit sa cunosc pe unii din slujitorii manastirii. Sunt niste oameni care se nevoiesc cu atata devotament si cu o discretie totala! Numai Dumnezeu Bunul ii stie cata rugaciune fac acestia pentru noi toti si pt. d-voastra „Despre atmosfera din biserica”! Cat despre „multa lume necivilizata, lipsita de educatie si de bun-simt ” sunt si ei ca si d-voastra, ca si mine, ca si altii in drumul nostru spre desavarsire. E bine sa se gandeasca cei care sunt mai sus cu o treapta pe aceasta scara duhovniceasca cu mai multa ingaduinta. Zic si eu!
  Intr-un singur punct sunt de acord cu d-voastra, dar si aici doar pe juma’te, ca „spre dezamagirea mea, lucrurile tind sa se agraveze”, dar nu cum sugerati d-voastra, ci se agraveaza in ce priveste influenta pe care unii vor s-o exercite asupra celorlalti pentru a infatisa adevarul sub o alta lumina!

 34. Mirela zice:

  Un om care iubește dreptatea,

  Sa va multumesc, eu nu avem cuvinte!
  Sa va rasplatesc? Cu ce-as putea?
  Ma rog ca Domnul sa va tina minte
  Si El rasplata va va da!

 35. Aurora zice:

  MIrela, persoana care s-a semnat „despre atmosfera din biserica” vorbeste in duh protestant. Vrea ordine si disciplina ca la adunarile sectare. Poporul roman nu este foarte instruit, are multe lacune, dar are marea sansa de a se fi nascut orodox. Cine-l cauta pe Hristos suporta si vanzoleala din biserica si fosnitul pungilor si pe cei care stau la coada la moaste in timpul sfintei liturghii si pe toti nestiutorii care deranjeaza tot timpul pe ceilalti crestini. Sunt multi vicleni care incearca sa denatureze cele spuse de noi. Sa ne rugam si pt. acestia !

 36. florin zice:

  Pentru Un om care „iubeste” dreptatea.
  Chiar m-ai distrat, faci o adevarata teorie a conspiratiei despre mine cum ca as incerca sa transmit niste mesaje subliminale si ca as avea treaba cu laicitatea.
  Frate care „iubesti” dreptatea nu sunt preot, nu-s diacon, n-am facultatea de teologie marca Teodosie, am terminat ASE-ul. Si sunt contabil. Am incercat doar sa amintesc niste lucruri. Si anume, nu exista moarte, deci nu va temeti, si daca veti muri veti fi vii. Atat am vrut sa zic. Dar din prisosul inimii vorbeste gura.
  PS. Iti accept scuzele.

 37. florin zice:

  Pentru „iubitorul” de dreptate.
  Iar versetele din psalmul 2 le-am dat special ca sa arat ca aceste marsavii sunt proorocite de mii de ani. Imparatii pamantului sunt clar „elitele”. Ce ciubota, ce patriarh, mai baietel, intelegi sucit, anapoda. Ai infipt cutite in mine degeaba, ai muscat din mine si eu-s la fel de nemultumit ca tine, la fel de scarbit de tot, si de toate…
  Mai mai mai….

 38. razvan zice:

  fratilor si surorilor,

  ma bucur cand vad ca sunt oameni care marturisesc si sunt intransigenti…

  in pacatosenia noastra, e important sa marturisim pana la capat pe Hristos si pe Sfintii nostri Parinti! sper ca, atunci cand va fi cazul, ne vom strange si vom avea taria de a pleca din lume si a ne retrage in munti, si chiar si de a ne da viata pentru Hristos al nostru!

  referitor la judecarea aproapelui…si eu sunt de aceeasi parere cu fratii care iubesc dreptatea, cu Mirela si toti cei ca ei…

  in momentul cand judeci, sau mai pe romaneste, barfesti pe cineva „uite ce-a facut ala, ala injura, fumeaza, se destrabaleaza…” si mai stiu eu ce altele, atunci da, suntem de vina, pentru ca si noi facem de astea, si nu ne uitam la noi, nu urmam indemnul rugaciunii Sfantului Efrem Sirul: „asa, Doamne, Imparate, da-mi sa-mi vad gresalele mele si sa nu osandesc pe aproapele meu…”

  dar cand vine vorba de marturisirea si pastrarea Sfintei Traditii, de ecumenism, aici nu se mai pune problema asta! aici trebuie sa spunem lucrurilor pe nume!

  si cand vezi un aproape de al tau ca pacatuieste, esti obligat, ca crestin ortodox, sa ii explici ca nu e bine ce face, ca e pacat…o data, de 2 ori, de 3 ori…iar daca nu se schimba, tu ti-ai facut datoria, il lasi in pace, si te rogi bunului Dumnezeu pentru el!

  dar referitor la patriarh si la inaltii prelati din biserica fratilor, care vor sa ne vanda la catolici, asta nu trebuie ingaduita cu nici un pret…

  am avut ocazia sa vorbesc cu cineva care merge de ceva ani pe la manastiri si a avut ocazia sa cunoasca multi parinti induhovniciti ai nostri…ii cunoaste aproape pe toti cei de la Petru Voda, si pur si simplu am ramas surprins de ce mi-a povestit in legatura cu unii prelati…

  si dansul mi-a spus de Patriarh ca vine cu jandarmi pe la manastiri, cu covorul rosu, ca l-a chinuit pe parintele Iustin si il persecuta in continuare…mi-a povestit multe referitor la atitudinea patriarhului fata de Parintele Iustin si Manastirea Petru Voda…si nu de bine :(

  l-am intrebat si eu ce parere are, de ce fac inaltii nostri prelati ceea ce fac…ca ei sunt teologi, stiu ca vor ajunge in iad pentru asemenea fapte…si de ce continua si se comporta asa, care e explicatia, cum de nu le e frica de Dumnezeu?!
  si mi-a spus de un anume episcop (nu vreau sa dau nume) ca pur si simplu nu crede! ca, tot asa, atragandu-i cineva atentia ca nu e bine sa fii ecumenist, ca uite ce au spus Sfintii Parinti, ca Hristos a murit pe cruce pentru noi, ne-a invatat Adevarul Sau ca sa ne putem mantui,etc…acel piscop ar fi raspuns ceva de genul: ce tot atata ii dati cu Sfintii Parinti?! astea is povesti…cum sa crezi in Iisus, cum sa crezi intr-un mort?! cum adica Iisus a inviat?! astea sunt povesti!

  Doamne iarta-ma! ca am scris aici asa blasfemii…dar daca intr-adevar asa e, cum sa te mai miri ce de fac ei si de nefrica lor de Dumnezeu?!

  cica mai toti inaltii isi considera functiile pur si simplu ca pe un loc de munca, si, ca si politicienii, se folosesc de scaun pentru interesele personale…ca se fac tot felul de jocuri de culise sa se schimbe arhimandritii pe la manastiri sau preotii care nu le fac lor jocurile si care critica pe fata ecumenismul…

  mi-a mai zis ca intr-adevar dan puric e lup in piele de oaie si ca parintele Iustin e foarte suparat pe el…dar asta stiti si fratiile voastre, care cititi cu regularitate acest blog…

  repet, eu unul nu cunosc personal decat ce am citit pe internet referitor la patriarh, la cazul corneanu, la arhiepiscopul teodosie, etc…dar nici nu imi trebuie mai multe, lucrurile sunt foarte clare…ajunge atitudinea patriarhului fata de problema cipurilor, adica de fapt lipsa de atitudine, atitudinea fata de ecumenism, nu mai trebuie nimic altceva…

  lucrurile sunt foarte grave, societatea a innebunit si e din ce in ce mai rau! Dumnezeu si Maica Domnului si toti Sfintii sa ne lumineze, sa ne dea putere si sa ne intareasca in credinta, sa putem si noi marturisi pe Hristos si acum, si in viitor, cand va veni prigoana cea mare!

  Doamne ajuta!

 39. zoro.. zice:

  Indraznesc sa adaug si eu ceva referitor la cele spuse mai sus… In primul rind nu uitati ca toti calugarii , maicile si BOR-ul sint SALARIATI ,angajati cu carte de munca….si multe alte scutiri de impozite si alte beneficii…! Oare acest lucru este CANONIC in viata monahala? Probabil de aceea fac cu atita usurinta jocurile guvernantilor nostri in privinta acestor ordonante fulger care vin in defavoarea crestinului in ultimul timp ! Dar,in curind cind si in rindul lor se vor da acele legitimatii de calugar cu cip,atunci se vor cerne si ei care este slujitorul lui Hristos sau al patriarhului! Si sa stiti ca si Teodosie vine la sfintiri de biserici si alte ceremonii …numai pe covor alb presarat cu flori ! Si el ca un ‘adevarat ” pastor inlocuieste sf. moaste (vedeti cazul de la Celic Dere-Tulcea) cu oase de animale si oseminte din cimitir !!!
  Daca am avea putin discernamint duhovnicesc am intelege clar ca UN MASON NICIODATA NU-L VA IUBI,NU-L VA RESPECTA SI NICIODATA NU VA FI SLUJITORUL LUI HRISTOS ! Aceasta spune totul despre ei…!

  Si pentru unii care au indoieli in privinta a judeca sau nu unele lucruri facute de asa zis pastorii nostri,eu cred ca trebuie sa nu uitati aceste cuvinte ale parintelui Sava din Grecia :”Pacatul este o INCALCARE a legii lui Dumnezeu,dar EREZIA este o SCHIMBARE a legii lui Dumnezeu” !!! Asa ca,frati crestini, puneti-va mintea la contributie si JUDECATI cu cine aveti de-a face si labele de lup ale cui le pupati ….si pe cine urmati !!!

 40. nu are importanta zice:

  of, da ce sa mai spunem ca de o groaza de ani onor gubernantii ne omoara lent, cu sarea lor iodata !!!

 41. Aurora zice:

  Ce spune Razvan nu e de mirare. E din ce in ce mai rau. Ieri pe radio Romania actualitati a vorbit episc.Andrei Andreicut in favoarea cipurilor, cum ca sa nu ne temem de cipuri pt. ca nu inseamna nimic, ca noi traim intr-o societate civilizata si trebuie sa tinem pasul cu tarile celelalte si ca sa nu ne mai facem griji pt. astfel de lucruri. Ce parere aveti ?

 42. Un om care iubește dreptatea zice:

  @ florin
  Spune-mi cu cine te aduni, ca să-ți spun cine ești, zice o vorbă înțeleaptă.
  Mai bine zis: spune-mi de partea cui ești, sau cui îi ții partea, ca să-ți spun cine ești.
  După cum sari în sus când zice cineva ceva despre Ciobotea și după cum zici: „Admin, da de unde stii ce o sa faca patriarhul Daniel? Stii viitorul?”, ne arăți în mod clar de ce parte ești.
  Și ești de partea apostaziei și a nemerniciei.
  Prin reacția furioasă pe care o ai față de administratorul acestei pagini, atunci când face o predicție logică, ce ține cont de năravurile ecumeniste ale tovarășului Ciobotea, ne arăți tu singur cine ești și care îți este inima, din care vorbești.
  Te rățoiești la el: știi tu viitorul de te dai la dragul nostru tovarăș Ciobotea?
  Nu știe viitorul, știe mai degrabă năravul și mai știe că lupul schimbă părul, dar năravul ba.
  Și-o fi pus pe el lupul blană de oaie, dar pe noi nu ne mai păcălește, precum nici cei ca tine nu ne mai pot păcăli.

  „Băiețel” oi fi tu cu cei de teapa ta, cu dezinformatorii sau cu nefârtații din Deal.

  Și ca să închei, vă fac o mică dedicație, ție, sanctității sale Ciobotea întâiul, tuturor acoliților săi, precum și pentru toți care vor să ducă de râpă dreapta credință Ortodoxă și țara aceasta.
  Dacă tot vă plac vouă psalmii, luați aminte aici:

  „Că-n gura lor nu este adevăr,
  inima lor e deșartă,
  gâtlejul lor, mormânt deschis,
  cu limba lor lucrează viclenii.
  Judecă-i, Dumnezeule;
  surpă-i din gândurile lor,
  pentru mulțimea răutăților lor alungă-i afară.” (Ps.5,9-10)

 43. florin zice:

  Frate care „iubesti” dreptatea, esti plin de ura. Dar n-ai dreptate.

 44. Un om care iubește dreptatea zice:

  Răzvan,
  Sunt foarte probabile cele relatate de tine, având în vedere ce lucrătură temeinică a executat securitatea în instituția Bisericii.
  Și cum poate un turnător, sau un fost ofițer de securitate sub acoperire, să creadă în Iisus Hristos?
  Poate un slujitor al lui satan, să creadă în Iisus Hristos?
  Ca dovadă să luăm câteva scurte extrase din dosarul de securitate al mitropolitului Corneanu.
  Extrase din dosarul acestuia au apărut pe internet la adresa:
  http://hristofor.wordpress.com/2008/o6/07/dosarul-nicolae-corneanu-extrase-zguduitoare/ .
  Iată ce stă scris acolo despre Corneanu: „Se manifestă ca unul ce nu crede în preceptele şi dogmele bisericeşti fiind convins că biserica a fost întotdeauna un mijloc de înşelare a maselor populare, /…/a rezultat că s-a preocupat de studiul ştiinţei marxist leniniste şi de însuşirea ei ce l-au făcut să fie convins de netemeinicia dogmelor … şi în acelaşi timp să îşi dea seama perfect că viitorul nu poate aparţine decît comunismului.”
  Și în consecință, securitatea îl recomanda ( atunci recomandarea securității era lege și echivala practic cu decizia de numire) pentru funcția de vicar la Episcopia Aradului, iar mai târziu va fi recomandat pentru funcția de mitropolit.
  Și era numit cu misiunea de a distruge credința, iar obiectivul principal îl reprezentau instituțiile de învățământ teologic și preoții care credeau cu adevărat în Dumnezeu și care sunt numiți acolo „elemente fanatice”.
  Și cum lucrau la nivelul învățământului teologic? Pe bază de dosar de securitate selectau tot ce era mai incompetent în rândul profesorilor, iar în rândul candidaților tot ce era mai îndoielnic din punct de vedere moral și mai slab intelectual. Doar mila și puterea lui Dumnezeu a făcut să mai treacă și oameni ca lumea.
  Scopul era clar, de smintire a credincioșilor și de distrugere a Bisericii.
  Absolvenții de ieri sunt acum parte bună din ierarhii de azi, și lucrarea partidului merge strună, la 20 de ani de la moartea lui Ceaușescu. Dovadă este acum simonia generalizată, care desăvârșește lucrarea securității în instituția Bisericii.

  Să deschidem bine ochii, pentru că și atitudinea noastră de nepăsare a perpetuat și chiar a sporit spurcăciunea smintitoare ce-o vedem la tot pasul în Biserică.
  Eu nu cred că un creștin care umblă cu ochii închiși în vremurile de azi, făcându-se că nu vede nimic din ceea ce se întâmplă în Biserică, poate să mântuiască sufletul său. Poate el să se spovedească și să se împărtășească în fiecare săptămână, dacă închide ochii, complice se face cu cei ce distrug Ortodoxia, în plus se mai și împărtășește cu nevrednicie.

  Iată ce prorocea Sf. Nifon , Patriarhul Constantinopolului, privitor la vremurile de acum: „Cei ce vor şedea pe scaunele bisericeşti din toată lumea, vor fi cu totul străini şi nici idee nu vor avea despre virtute.
  Va domni peste tot iubirea de argint, dar vai de monahii care se vor desfăta cu banii. Că aceştia vor fi urâciune înaintea lui Dumnezeu şi nu vor vedea faţa Domnului.”
  După revoluție au apărut în România călugării de lux, care se lăfăiesc în palate somptuoase, merg cu limuzine pe comandă și au conturi de milioane de euro.
  Păi ce, erau fraieri foștii turnători sau securiști cu grad înalt îmbrăcați în haine arhierești, să nu profite și ei de pe urma marelui jaf la care a fost și este supusă țara?
  Ultima dată când a fost făcut public salariul patriarhului, am văzut că avea cu vreo 20 de milioane, mai mult decât președintele țării. Și asta nu e tot.

  Ce părere să avem, Aurora?
  Fac „oamenii” ce știu ei mai bine să facă, ce i-a învățat partidul și securitatea.
  Și pun mult suflet și multă dedicație în ceea ce fac.
  Presupun că satan trebuie să fie foarte mândru de ei.

  Zoro,
  Le zici foarte bine și bine zice Părintele grec, care în puține cuvinte prinde esența și o redă pe înțelesul tuturor.
  Oamenilor de bun simț și cu frică de Dumnezeu, pur și simplu nu le vine să creadă cele ce văd că se întâmplă în Biserică, sunt pur și simplu buimăciți și nu știu ce atitudine să adopte. Iar duhovnicii, în marea lor majoritate, în loc să țină conștiința omului vie și trează, mai mult o anesteziază.
  Este normal ca oamenii să-și pună întrebări, este un lucru bun și un semn de sănătate morală și spirituală.
  Să avem răbdare și să ne rugăm ca toți deopotrivă, duhovnici și credincioși să fie luminați de la Duhul Sfânt să urmeze glasul conștiinței, glasul inimii lor.
  Să coborâm rugăciunea noastră în inimă și de acolo s-o înălțăm către Dumnezeu.

  Am trăit destui ani în nemernica comunistă și am trăit cu ochii deschiși și fără anestezie.
  Mă doare sufletul când văd că răul, nu numai că nu a pierit, dar a sporit, schimbând haina roșie cu una ce se vrea liberă și democrată.
  Ne-am redecorat casa fără să facem curățenie, și gunoiul, neîndepărtat la timp, nu ne mai lasă să trăim.

  Cei care nu au pic de compasiune față de miile de copii care mor astăzi de cancer datorită alimentelor otrăvite și încearcă să justifice acest genocid folosind cuvinte din Sf. Scriptură, îmi spun mie că sunt plin de ură.
  Eu nu urăsc pe nimeni, ci doar nedreptatea și fapta cea rea.
  Dar vă spun eu vouă, guvernanți și păstori ai acestei țări, veți avea la Judecată mâinile voastre pătate cu sângele copiilor otrăviți cu alimente modificate genetic, cu E-uri și cu alimente iradiate. Dar și mai grav, i-ați lăsat să fie omorâți mai înainte de a avea capacitatea de a cunoaște cuvântul Domnului Iisus Hristos.
  Cu Irod voi frați v-ați și făcut.
  De aceea, din iubire și nu din ură vă spun mai ales vouă, arhipăstorilor care vă știți pătați, în frunte cu Ciobotea întâiul: plecați acum când mai puteți salva sufletele voastre, plecați cât nu este prea târziu pentru voi, mergeți la mănăstire și vă închideți acolo într-o chilie.

  Sunt alergic la orice încercare de prostire, de manipulare, de îndobitocire, de spălare a creierului.
  Și pot spune că recunosc de la o poștă asemenea tentative.
  Toate paginile de internet autentic creștine și militante sunt intoxicate și se încearcă a fi deviate și estompate.

  Cuvintele Sfintei Scripturi sunt vii.
  De aceea zic: atunci când deschideți Sfânta Scriptură, să o deschideți în primul rând cu inima.
  Și cel ce va face lucrul acesta, va simți că nu este singur, va simți însăși energia și puterea care animă întreg Universul, și care acum îi stă alături. De nimic și de nimeni nu se va mai teme și în veci nu va fi biruit.
  Inima omului este cheia care deschide cuvintele sfinte și acestea se înfățișează în fața noastră în toată splendoarea lor de înțelesuri și sensuri, iar omul gustă dintr-o indescriptibilă frumusețe.
  Iar cel ce cu o inimă rea vrea a se folosi de aceste cuvinte sfinte, va fi trântit la pământ și va fi făcut de rușine.

 45. Un om care iubește dreptatea zice:

  @ florin

  În veci nu voi putea iubi eu „dreptatea” voastră, căci „dreptatea” voastră nu este dreptatea neamului acestuia și nici dreptate din Dreptatea cea mare dată de la Dumnezeu.

  Dovadă – „dreptatea” voastră în cazul alimentelor otrăvite genetic, chimic, ori prin iradiere, nu este aceeași cu dreptatea copiilor care mor de cancer.
  În comunism „dreptatea” avea caracter de clasă și ea slujea partidului și securității.
  În numele interesului de clasă, negrul era declarat alb și albul era declarat negru.
  Năravul vostru l-ați păstrat și în ziua de azi.
  Acum „dreptatea” voastră are caracter de mafie politico-economică și de grup de interese axat pe distrugerea acestui neam și pe distrugerea Ortodoxiei.

  Și ca să nu vă plictisiți de psalmi, vă dau și cu-n proverb:

  „Cel ce hotărăște că ce-i drept e strâmb
  și că ce-i strâmb e drept,
  acela spurcat este și urâciune în fața lui Dumnezeu” (Pr.17,15) ,

  cu dedicație pentru toți tovarășii din Deal și din țară.
  Noi, creștinește, suntem dispuși să uităm și să iertăm, dar voi nu uitați năravurile voastre, vă bateți joc și călcați în picioare viețile noastre.

 46. florin zice:

  Parca esti turc, iti spun ca n-am nici o treaba cu cei pe care ii urasti, dar degeaba.

 47. Ica zice:

  Uitati-va la coincidente si pers din videoclip spune acelasi lucru ca si art si da ca si data 31.12.2009 .pacat ca toate cele 5 parti sunt doar in engleza fara subtitrare

 48. Ica zice:

  m-am inselat, conferinta dateaza din 2005, 4 ani deja.

 49. Un om care iubește dreptatea zice:

  „ Că eu sunt Domnul, Cel ce iubește dreptatea
  și urăsc jafurile nedreptății ;
  și drepților le voi da osteneala lor
  și legământ veșnic voi face cu ei” (Is.61,8)

  Eu sunt doar un om care iubește ceea ce iubește și Domnul meu
  și urăște ceea ce urăște și Domnul Dumnezeul meu.

  Cel care doar etichetează și insinuează, fără a veni cu nici un fel de argumente, nu mai poate convinge pe nimeni. Și-mi amintește de vremurile de tristă amintire.

  Nu știu care este turc dintre noi, dar tot turui mereu despre ura mea, spunându-mi în felul acesta că sunt lipsit de dragoste creștinească și insinuând că nu sunt un creștin. Nu vii, în schimb, cu nici un fel de argumente.
  Te pui cu maeștrii diversiunii?

  Dacă ai fi citit cu atenție ceea ce am scris mai sus, ai fi văzut că urăsc nedreptatea, dar nu și pe omul care-o săvârșește și căruia din dragoste creștinească îi spun să plece, cât mai are timp să salveze sufletul său.
  Nu poate exista dragoste creștinească față de erezia ereziilor, care este ecumenismul, față de apostazia celor ce batjocoresc Sfântul Duh, prin negarea celor ce sunt scrise în Sfânta Scriptură, referitor la semnul fiarei 666, despre care spun că este un număr ca oricare altul.
  Din dragoste creștinească le spun preoților și ierarhilor ce săvârșesc cele de mai sus , să plece cât mai au timp să salveze sufletele lor. Și asta ar trebui să le spună orice creștin adevărat.

  Dacă ai fi iubit dreptatea, Ortodoxia și neamul acesta, nu i-ai fi luat apărarea lui Ciobotea, așa cum o faci în mod clar, la postarea cu nr. 4 , ci i-ai fi spus să plece.

  Doar cel ce urăște dreptatea, Ortodoxia și poporul acesta, poate să fie de partea lui Ciobotea.
  Și tu ești în mod clar de partea lui. Și un orb ar putea să vadă lucrul acesta. Degeaba îmi spui că nu am dreptate, pentru că vorbele tale stau acum înaintea ta și-or să stea și la Judecată.
  Îți fragmentezi postarea în trei părți ca să ne prostești și să ne bagi în ceață, dar cele scrise la nr. 4 te dau de gol.

  Vă folosiți de cele sfinte ca să prostiți și să orbiți lumea, ca să nu vadă cele săvârșite de voi.
  Vă ascundeți în spatele unei așa-zise iubirii creștinești, catalogând ca fiind plin de ură pe cel ce spune lucrurilor pe nume.

  Nu avem același sistem de valori, așa că nu mai avem ce discuta.

  Eu sunt doar un om care iubește ce iubește Domnul
  și urăște ce urăște și El, adică jafurile nedreptății.

  Voi iubiți jafurile nedreptății și urâți pe cei care se ridică împotriva lor.
  Și asta este deosebirea dintre noi doi.

  Să te lumineze Dumnezeu !

 50. inesss zice:

  SEMNATI PETITIA IMPOTRIVA CODEXULUI ALIMENTAR!
  http://www.eu-referendum.org

 51. inesss zice:

  De fapt este petitia pentru un Referendum asupra Terapiilor naturiste

 52. inesss zice:

  De mentionat ca la Parlamentul European au fost depuse circa 500 milioane de petitii, dar, in ciuda acestui jumatate de miliard de semnaturi, directivele Codex Alimentarius au fost adoptate. Pana la 31 decembrie, Romania urmeaza sa se supuna ordinului Big Brother.
  Ce e de facut,dupa ce i-am votat, astia chiar vor sa ne omoare cu forta? Tu ce crezi? Oamenii mai pot schimba ceva? Daca da,cum,daca prin proteste pasnice sau viloente nu se poate face nimic? Ne indreptam spre un sfarsit implacabil?Noi nu putem face nimic pt noi, fara ajutorulDumnezeu…Ar trebui sa se faca slujbe ortodoxe in care oamenii sa se roage(ATENTIE,fara ecumenisti!!!)

 53. inesss zice:

  Ar trebui sa se faca slujbe ortodoxe in biserici pt asta (ATENTIE!!!fara ecumenisti)si pentru pacatele noastre(am ajuns exact ca in vechiul testament apropo de sodomitii,Dumnezeu ne va arde cetatea pamanteasca) ca protestele si petitiile nu ne pot salva.
  Sa se faca slujbe,bineinteles daca mai avem preoti care isi mai aduc aminte ca se afla acolo ca sa-l slujeasca pe Hristos, nu pe UE!

 54. inesss zice:

  pentru pacatele noastre(am ajuns exact ca in vechiul testament apropo de sodomitii,Dumnezeu ne va arde cetatea pamanteasca) ca protestele si petitiile nu ne pot salva.
  Sa se faca slujbe,bineinteles daca mai avem preoti care isi mai aduc aminte ca se afla acolo ca sa-l slujeasca pe Hristos, nu pe UE!

 55. florin zice:

  Eu nu inteleg despre tine un lucru. Iti spun clar si sigur ca nu am treaba nici cu patriarhul, nici cu altcineva si tu o ti sus si tare cum ca as fi cu cei din deal…
  Daca ai avea cat de cat dragoste, m-ai crede. Daca nu ma crezi inseamna ca esti un obisnuit al minciunii. Deci iti mai spun o data: nu sunt aparatorul patriarhului, nu sunt ecumenist, nu sunt pro-cip. Sunt ortodox, ma spovedesc, ma impartasesc, am duhovnic dintr-o manastire din afara sferei de influenta a patriarhiei. Nu sunt de acord cu ce decide sfantul sinod. Sunt de origine dintr-o episcopie a carei episcop a indemnat oamenii sa mearga la catolici, in aceea saptamana ecumenica; uraciunea pustiirii in locul cel sfant. Deci, daca eu iti zic ceva, poti sa ma crezi. Putem continua discutia pe messenger daca si tu doresti, ca sa nu mai ocupam spatiu cu o disputa care devine prea personala.

 56. Marin zice:

  Exista din pacate o tendinta de a separa Dealul de credinciosii ortodocsi. Pai in aceste vremuri grele care vor urma nu este indicat sa aruncam cu noroi, chiar daca pare tentant sau chiar justificat. Ati implementat niste prejudecati de genul Ciobotea – prohomosexualitate – procip – proecumenism. In primul rand, nu este respectuos sa te adresezi cu numele de Ciobotea, de parca ne tragem de sireturi cu un om pe care, de bine de rau, Dumnezeu l-a randuit turmei sale. Daca avem ceva de spus, se poate face pe un ton crestinesc, calm, cu argumente dar si cu solutii. Eu insa vad ca este tendinta de a gasi repede vinovatul …toti suntem vinovati pentru ceea ce ni se intampla. Daca vorbesti frumos de Patriarhul tau esti socotit aliat cu dracii, dar daca ii ocarasti esti vazut in ceata sfintilor. Haideti sa pastram decenta si sa spunem ce nemultumirea noastra intr-un mod cat mai crestinesc cu putinta.

 57. Marin zice:

  Si nu uitati….ca daca Sfantul Sinod greseste inseamna ca este putina credinta si din partea noastra. Cu totii suntem vinovati, iar cu cat vom fi mai credninciosi, cu atat mai mult Dumnezeu ne va ocroti.

 58. Mirela zice:

  S-a ajuns la prea multa disputa si ne mancam prea rau intre noi! Nu e bine deloc! „Mila voi nu jertafa!” Nu uitati!

 59. Un om care iubește dreptatea zice:

  „Orice pom bun face roade bune,
  iar pomul cel rău face roade rele.

  Nu poate pomul bun să facă roade rele,
  nici pomul rău să facă roade bune.” (Mt.7,17-18)

  Acestea sunt cuvintele Mântuitorului Iisus Hristos și lege ar trebui ele să fie pentru noi.

  Vin acum unii și ne spun că pomul e bun, dar roadele sunt rele. Sunt rele pentru că nu avem noi credință și suntem păcătoși.
  Cu alte cuvinte este bun pomul care stă în capul Bisericii, dar din cauza noastră, care suntem răi și necredincioși, nu poate să dea decât roade rele.
  Doar noi păcătoșii suntem vinovați de toată spurcăciunea, de toată apostazia, de tot ecumenismul, de toată batjocura la adresa Duhului Sfânt, de tot răul care izvorăște din structurile de conducere ale BOR.
  Pomul este bun la vârful BOR, dar noi suntem stricați și de aceea Dumnezeu nu permite să ni se dea decât fructe sau roade stricate, rele.

  Am auzit recent, într-o catedrală, o predică rostită de un preot cu funcție pe la o mitropolie și care suna tot cam așa: „Conducătorii nu au nici o putere să facă binele, pentru că noi suntem păcătoși și binele nu ne este permis de la Dumnezeu.”
  Cu alte cuvinte conducătorii sunt foarte buni, dar sunt împiedicați de Dumnezeu să înfăptuiască și să lucreze binele, din cauză că noi suntem răi.
  Măi să fie …, măi să fie !!!
  Vai de capul vostru de așa-ziși slujitori ai Domnului, care vă bateți joc de cuvintele Mântuitorului ! Și din inima, din gura voastră numai blasfemie iasă.
  Auzi, conducătorii sunt buni, dar îi împiedică Dumnezeu să facă lucruri bune. Vai de sufletele voastre!!!
  Mi-e milă de voi.
  L-aș întreba pe părintele călugăr ce a rostit predica respectivă: cât ai salariul cel gras ( pe care conducătorii „cei buni” ți l-au dat), pe câți arginți ai vândut sufletul tău?
  Că ți l-ai vândut este treaba ta, dar tu vii acum și speli creierele noastre.

  Un slujitor cu adevărat al lui Dumnezeu și care păzește cuvintele Sale, așa ar fi rostit:
  Fraților, suntem răi, suntem păcătoși, nu avem credință și din acest motiv Dumnezeu ne dă să avem parte doar de pomi răi.
  Și dacă pomii sunt răi, atunci și roadele lor care ajung la noi sunt rele, precum a zis Însuși Mântuitorul.
  Dacă noi suntem răi, Dumnezeu ne dă doar pomi răi, ca să avem parte doar de poame rele.

  O vorbă înțeleaptă zice că un popor are în fruntea lui conducătorii pe care și-i merită.
  Și lucrul acesta îl trăim noi acum.

  Vin acum lupii deghizați în păstori și ne spun că pomul din ei este bun, numai că roadele ce le primim sunt rele, sunt stricate, pentru că noi toți suntem răi și primim ceea ce merităm.

  Frați creștini, să umblăm cu ochii larg deschiși în ziua de azi, pentru că lupii au luat locul păstorilor și puțini păstori adevărați au mai rămas.
  Păstorii cei adevărați păzesc turma lor, precum păzesc și cuvântul Domnului, dar lupii deghizați se cunosc după faptul că întorc pe dos și calcă în picioare cuvintele Mântuitorului.

  Mântuitorul Iisus Hristos ne spune că dacă roadele unui pom sunt rele, atunci acel pom nu poate să fie bun, el este un pom rău.

  Și dacă pomul este rău, atunci el ar trebui retezat de la rădăcină, pentru a nu strica și a otrăvi cu roadele sale și ce a mai rămas bun și viu în această țară.

 60. zoro... zice:

  Un om care iubeste dreptatea,

  Sinteti singurul care aveti curajul si discernamintul unui adevarat crestin ! Cred ca as avea multe de invatat de la dvs. De aceea, indraznesc sa va rog sa ma contactati pe mess ,ID zoro.rino

 61. Un om care iubește dreptatea zice:

  Auzi, Ciobotea rânduit de Dumnezeu turmei sale !!!!!!

  După anul 1947, Sf. Sinod și Patriarhul de drept al României au fost înlăturați de către puterea comunistă, o putere antihristică, ce și-a numit oamenii ei. Și ghici cui slujeau aceștia, și ghici cui slujesc urmașii lor din ziua de azi !!! (cu o singură excepție, care confirmă regula, IPS Bartolomeu).

  Pentru prima dată, în aproape 2000 de ani, succesiunea apostolică a fost brutal întreruptă la vârful BOR, și nu numai. A fost întreruptă de către antihristul comunist, ce și-a numit slugile sale.
  Rămân pur și simplu uluit, că astăzi, la aproape 20 de ani, de când sânge nevinovat s-a vărsat pentru libertatea noastră (așa zisa), unii mai mari din BOR duc o campanie de distrugere a ortodoxiei, cum nici sistemul comunist, la vremea lui, n-a îndrăznit s-o facă.
  Au semnat un angajament cu necuratul, sau au fost direct angajați și cu grad, pe ștatele lui de plată, iar acum își onorează oamenii angajamentul de a distruge Ortodoxia, de a distruge Biserica.
  La 20 de ani de la căderea comunismului, ei execută în continuare „DIMIA”, mai ceva decât soldații japonezi rătăciți prin insulele din Pacific, și care mai luptau pentru împărat, la mulți ani după terminarea războiului.
  Cel puțin ei nu știau că războiul se terminase.

  Poate ne spune și nouă prea(ne)fericitul în slujba cui a fost, atunci când zburda pe la universitățile catolice și protestante din occident, înainte de 1989. Că atunci nu lucra nimeni singur în străinătate, fără să colaboreze cu securitatea.

  Acest Ciobotea este în fruntea BOR prin voia structurilor securisto-comuniste, care s-au deghizat și conduc în continuare România, precum și prin voia masoneriei și a altor centre oculte de putere.

  Cel ce spune că acest prea(ne)fericit este în fruntea BOR prin voia lui Dumnezeu, ori nu știe ce vorbește, ori este complice cu tot răul ce ne-a cuprins.
  Și jignește pe Dumnezeu, făcându-și un mare păcat, unul de moarte.

  Faptul că Dumnezeu permite actualului patriarh să fie în fruntea BOR, asta nu înseamnă că Ciobotea este alesul Lui.
  Și Dumnezeu permite unor lucruri să existe, pentru a ne vedea și pe noi de partea cui suntem, a binelui sau a răului. În felul acesta neghina se alege singură din grâu.

  Nu pot să închei decât cu vorbele Părintelui Iustin Pârvu, rostite la Sighet, în vara anului trecut:
  „Cât privește viața noastră bisericească, noi nu putem avea nici o stare bună, atâta vreme cât vom avea în fruntea Bisericii o ceată de tâlhari și de vânzători.” (sursa http://www.rostonline.org/blog/claudiu/2008/07/pr-iustin-parvu-in-biserica-au-fost.html )

 62. florin zice:

  Pentru Marin: Mai Marine, n-ai cu cine. Ai mare dreptate. Nu te baga in gura omului care iubeste dreptatea si a altora. O sa te linseze. Deja esti catalogat in gasca celor din Deal. Mai bine te limitezi doar sa citesti articolul, nu si comentariu. Eu personal nu o sa mai comentez niciodata. Citesc articolul ca sa fiu la curent cu ce se mai intampla si imi vad de drum.

 63. Un om care iubește dreptatea zice:

  Zoro,
  Voi toți care luați atitudine, precum și deținătorii acestei pagini, sunteți curajoși.
  Și pot spune că sunteți în avangarda luptei pentru credință și dreptate.
  Oricărui creștin ar trebui să-i pese de ceea ce se întâmplă în Biserică și în țară. Răul se clădește și pe nepăsarea noastră. Din păcate sunt mulți oameni cumsecade care merg la biserică, țin rânduiala, se spovedesc, se împărtășesc, dar au ochii închiși la tot răul din jurul lor. Unii nu iau atitudine de frică să nu-și facă păcate, să nu judece, alții au orbit și la inimă și la suflet și sunt de partea răului. Să ne rugăm pentru ei să se trezească.

  Părintele Iustin Pârvu ne învață și ne arată prin exemplul său că trebuie să ne pese și că trebuie să luăm atitudine. El este adevărata măsură a curajului. Mâna lui Dumnezeu lucrează prin el.
  Dintr-o singură trăsătură de condei a despărțit apele. Acum îi vedem pe adevărații oameni ai lui Dumnezeu din Biserică. Să urmăm doar pe aceia care au dovedit că slujesc cu adevărat lui Iisus Hristos.
  Să mergem cât mai mulți și cât mai des posibil în preajma acestor mari Duhovnici.
  Spuneam odată despre acești mari Părinți, că au ajuns în acea fază în care omul a dispărut, în locul lui se simte doar prezența lui Dumnezeu. Vei fi pătruns de ceva tainic și misterios, doar prin simpla prezență lângă ei.
  Din ochii lor izvorăsc o mare dragoste, o mare bunătate, o mare compasiune și să lăsăm ca toate acestea să ne cuprindă și pe noi.

  Sunt onorat de invitația de a discuta pe Messenger, dar din păcate nu-i pot da curs, pentru că nu folosesc actualmente acest mod de comunicare. Deși sunt destul de familiarizat cu internetul, mi-am impus anumite restricții în a-l utiliza, pentru a avea mai mult timp pentru cele ce mi-am propus să fac.
  Și o vreme nu voi mai intra pe aceste pagini, pentru că am nevoie de timp și liniște pentru a duce la bun sfârșit ceea ce am început.
  Dar voi reveni, ne vom regăsi și atunci vom putea discuta.

  Fac un apel la cei care vizitează aceste pagini, să aibă curajul de a-și exprima opinia și de a lua atitudine.
  Cu cât vom fi mai mulți, cu atât cuvântul nostru va avea o greutate mai mare.
  Să arătăm că suntem cu adevărat vii în credința cea adevărată.

  Creștinismul se vrea a fi împins din nou în catacombe, deși, în mod paradoxal, biserici se construiesc din ce în ce mai multe. Ca să se adeverească prorociile Sf. Părinți, care ne avertizează că vor fi biserici multe și cupole aurite vor avea, dar nimeni nu va mai intra în ele din cauza celor ce slujesc acolo.
  Trăim vremurile prorocite de Părintele Arsenie Boca, care ne vorbește de „hidra cu răsuflare otrăvitoare” care urmărește prin toate mijloacele să împiedice lumina și voința dumnezeiască.
  „Veți vedea și veți înțelege spurcăciunea peste tot în jurul vostru, …chiar și în sânul Bisericii.
  Aproape că oamenii își vor pierde speranța. Doar cei care își vor păstra credința cea adevărată vor fi salvați și mare va fi atunci Slava lui Dumnezeu peste ei.”, ne spune Sfântul Arsenie Boca.

  Și o vorbă am către acei preoți și ierarhi care slujesc altor interese și la alți stăpâni, împiedecând prin toate mijloacele lumina și voința dumnezeiască.
  Sunteți asemenea unor găuri negre.
  Nu numai că nici pic de lumină nu vine de la voi, dar împiedicați și pe alții să dea lumina, ce de la Domnul le e dată.
  Nu știți voi oare că lumina
  nu poate fi ținută sub obroc?

 64. Mircea zice:

  Faina Codexata se vinde in Romania – Nutricidizarea fortata a alimentelor si explozia cazurilor de cancer.

  În jurul anului 1860, „bătrânul Bill” Rockefeller, comerciant de petrol cu specializarea în farmaceutică, vindea ţăranilor naivi flacoane cu petrol brut, făcându-i să creadă că era un leac eficient în tratarea cancerului. El a denumit acest produs (care de fapt era petrol brut ambalat în flacoane): Nujol (New Oil un nou tip de ulei). Afacerea sa era prosperă, cumpăra o fiolă de petrol brut de 30 grame prin Standard Oil la un preţ de 21 cenţi şi o vindea pentru 2 dolari. Fără prea multă cultură, fără scrupule, fără cunoştinţe sau studii în domeniul medical, cu puţine noţiuni de contabilitate şi de o aviditate feroce, Rockefeller a reuşit să se impună. Noului produs Nujol i s-a atribuit „meritul” de „cură împotriva constipaţiei” şi a fost foarte comercializat la acea vreme. Între timp, medicii au descoperit că Nujol era nociv şi că ducea în timp la maladii grave, eliminând vitaminele liposolubile din corp.

  CODEX ALIMENTARIUS: o adevărată batjocură adusă terapiilor naturiste

  La baza Codex-ului Alimentarius stă istoria prea puţin cunoscută a înfiinţării Trustului Mondial al Chimiei Farmaceutice Aţi auzit vreodată de Codex Alimentarius? Dacă nu, să nu fiţi surprinşi. Puteti citi aici pe larg http://www.urbaniulian.ro/2008/09/25/codex-alimentarius-programul-pentru-depopularea-planetei-prin-infometare-si-malnutritie/ Este planificat să intre în vigoare la 31 decembrie 2009 şi s-ar putea să fie cel mai mare dezastru pentru sănătatea noastră, aşa cum lumea nu a mai văzut. Codex Alimentarius va seta standardele de siguranţă alimentară, regulile şi reglementările în vigoare în peste 160 de ţări, adică 97% din populaţia lumii.Denumirea Codex Alimentarius provine din limba latină şi se traduce prin legea produselor alimentare sau codul produselor alimentare. Comisia de comerţ Codex Alimentarius este acum finanţată şi condusă de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS, ce aparţine Naţiunilor Unite, ONU) şi FAO (Organizaţia pentru Alimente şi Agricultură a SUA
  ).

  Iata cum se explica nutricidizarea fortata a alimentelor in stil gestapovist :
  http://video.google.com/videoplay?docid=-5266884912495233634

  Din pacate in Romania, Parlamentul a adoptat o lege care da liber pentru Codex Alimentarius fara sa inteleaga despre ce este vorba http://www.urbaniulian.ro/2009/05/27/codex-alimentarius-a-fost-adoptat-si-in-romania-liber-la-boli-cancer-si-pandemii/

  Obiectivul Codex-ului

  Codex Alimentarius intenţionează să pună în afara legii orice metodă alternativă în domeniul sănătăţii cum ar fi terapiile naturiste, folosirea suplimentelor alimentare şi a vitaminelor şi tot ceea ce ar putea constitui mai mult sau mai puţin un potenţial concurent pentru industria chimiei farmaceutice. Starea de spirit care predomină în cazul mondializării chimiei farmaceutice explică în mare parte desfiinţarea sistematică a inovatorilor ştiinţifici independenţi din ultimii 50 de ani. Această industrie foloseşte orice mijloc pentru a-şi păstra locul pe piaţă în ceea ce priveşte tratamentul cancerului, al SIDA, al maladiilor cardio-vasculare etc. De zeci de ani este posibilă tratarea şi vindecarea în majoritatea cazurilor a acestor maladii prin terapii naturiste alternative, dar sunt aplicate procedee de dezinformare în forţă pentru a se ascunde publicului aceste adevăruri.

  Scoaterea în afara legii a oricărei informaţii referitoare la medicina alternativă va bloca eradicarea anumitor maladii, asigurând astfel profituri şi mai mari acestei industrii mondiale care tratează doar simptomele bolilor, fără a se îngriji de cauze. Doctorul Matthias Rath, un specialist german care duce campanii la nivel mondial pentru folosirea tratamentelor naturiste în cazul multor boli grave, descrie această situaţie astfel: „Adevăratul scop al industriei farmaceutice mondiale este de a câştiga bani pe seama bolilor cronice, şi nu de a se ocupa de prevenirea sau eradicarea acestor boli… Industria farmaceutică are un interes financiar direct în perpetuarea acestor maladii, pentru a-şi asigura menţinerea şi chiar creşterea pieţei de medicamente. Pentru acest motiv medicamentele sunt făcute pentru a alina simptomele şi nu pentru a trata adevăratele cauze ale bolilor… Trusturile farmaceutice sunt responsabile de un genocid permanent şi răspândit, ucigând în acest mod mili
  oane de oameni…”

 65. Mirela zice:

  Mircea,

  „Faina Codexata se vinde in Romania ” Cum se numeste aceasta? Cine a produs-o, ce firma?

 66. Maria Onea zice:

  Eu am avut o revelatie cand am citit ,Medicina Isihasta’.Eram crestina dar nu stiam ce este CRESTINISMUL.Am citit cartile parintelui si am aflat ce frumoasa e ORTODOXIA ,ce DAR am primit de la DUMNEZEU.Imi pare rau ca parintele este contestat de multi ,as fi dorit sa discut pe teme concrete ,pe pasaje ,dar pacat ca nu am gasit pe nimeni care sa specifice clar la ce anume face referire.Eu nu sunt specialista dar as dori sa discut cu persoana contestatara concret care-i sunt obiectiile.Mi-e tare drag parintele,nu am avut cinstea sa-l cunosc,i-am scris si aproape de mutarea sa am avut marea bucurie sa primesc un colet cu carti de la dansul.Nu pot decat sa multumesc Bunului DUMNEZEU ca mi-a deschis inima ca sa primesc invataturile parintelui , sa ma rog pentru parintele si stiu ca dansul acolo sus se gandeste si la mine.Am urmat sfaturile din Medicina Isihasta 4ani .Rezultatul: dintr-o fire voluntara cu f mult temperament am devenit spre surprinderea tuturor celor ce ma cunosc rabdatoare fara efort iubitoare si iubita.Dupa ce am renuntat la regim au revenit nervii, durerile stomacale , de cap etc toate pe sistem nervos, obligandu-ma sa reancep postul.Si asa mereu vreau sa ajung ca atunci dar acum sper ca sa pot cu ajutorul Bunului Dumnezeu si Maicii Sale .Adaug ca nu e vorba numai de un post alimentar ci si de un post al sufletului de la pacate , e o medicina a sufletului si a trupului.Oare cati pacatosi nu au devenit sfinti/? Imi cer iertare,nu vreau sa supar pe nimeni,asta e si in duhul parintelui ca tot vorbim de dansul,inlauntrul tau murdar se curateste cu post trupesc si sufletesc[abtinere de la ganduri rele ,murdare-fapte rele- pacate]si mai cred ca orice crestin ortodox poate si chiar trebuie sa faca cateodata nevointa ascetica. Doamne-ajuta! Toate cele bune!

 67. Maria Onea zice:

  Revin. Parintele vorbea de alimente chimizate cu mult timp inainte ca sa fie cineva in tema si din cauza asta multi l-au contestat si eu personal am avut multe piedici de indurat de la casnici din cauza asta – socoteau ca sunt yoghina- ca nu folosesc decat alimente naturale ,cu toate ca am explicat si aratat ca parintele arata diferenta dintre crestinism si yoga diferenta dintre celelalte religii si crestinism si fara sa conteste nici o religie isi promova credinta si valorile crestine ortodoxe .

 68. Pingback: Anti Codex Alimentarius « Anti Codex Alimentarius

 69. dacapus zice:

  mai urmeaza oprirea casatoriilor dupa cum se spune in Epistola întâia către Timotei a Sfântului Apostol Pavel :
  „Capitolul 4
  1. Dar Duhul grăieşte lămurit că, în vremurile cele de apoi, unii se vor depărta de la credinţă, luând aminte la duhurile cele înşelătoare şi la învăţăturile demonilor,
  2. Prin făţărnicia unor mincinoşi, care sunt înfieraţi în cugetul lor.
  3. Aceştia opresc de la căsătorie şi de la unele bucate, pe care Dumnezeu le-a făcut, spre gustare cu mulţumire, pentru cei credincioşi şi pentru cei ce au cunoscut adevărul,
  4. Pentru că orice făptură a lui Dumnezeu este bună şi nimic nu este de lepădat, dacă se ia cu mulţumire; ”
  …nu cu hormoni de crestere ,antibiotice si modificari genetice

 70. carmen zice:

  te impresioneaza pana la lacrimi situatia dezastruasa in care ne gasim si consider ca acesta este inceputul chinurilor viitoare relevate in biblie…

 71. Pingback: Vaccinul AH1N1 avea rolul slabirii sistemului imunitar pentru noul SUPER-Virus al gripei aviare « † Apologeticum

 72. anonim zice:

  Va salut! Tin sa cred ca ori voi sunteti plecati cu pluta ori chiar se intampla ceva serios! Dar sunt 100% sigur ca sunteti dusi cu pluta! In primul rand ,tineti cont de faptul ca si copii parlamentarilor manaca aceleasi tampenii care se gasesc pe piata si parlamentarii manaca aceleasi tampenii si tot asa! Nu exista mancare speciala doar pt ei pt ca s-ar afla pana la urma si ar fi un haos mondial! Sfatul meu este sa mai lasati paranoia la o parte si sa va mai bucurati un pic si de viata, iesiti la aer, cititi o carte buna, alergati! Nu am nimic cu nimeni dar chiar daca ar fi adevarat oricum nu mai are nimeni timp de ei! Toata lumea alearga de dimineata pana seara sa puna o paine pe masa!

 73. aracet zice:

  Deacord cu anonim ;)

 74. anonim 2 zice:

  draga anonime….oamenii astia nu vorbesc aiurea…serios vorbesc ei, dar as vrea sa te intreb ceva: chiar ai impresia ca oamenii din parlament stiu ce au votat?, daca au votat ei….si chiar ai impresia ca ar conta daca ei nu ar fi de acord cu ceva?…daca raspunsul tau este da, atunci nu ai inteles nimic…poti sa mai dai o tura de teren in fuga, si sa mai citesti ceva” interesant”….si inca ceva, sa sti ca e mai bine asa, sa ai atitudinea asta decat sa te omori cu comentarii…ce rost are daca noi stim ce stim…oricum nu facem nimic sa ne schimbam. Ne dam cu caramida in piept ca stim multe, ne imbuibam unul pe altul cu citate destepte, dar poate 1 la suta dintre noi chiar facem ceva pentru a ne imbunatati situatia.Si uite asa trece timpul pe langa noi, imbatranim langa laptop, in loc sa mergem sa dam o tura la munte, sa mai spunem o rugaciune undeva la o manastire, ca slava Domnului, in gradina Maicii Domnului sunt destule…si cate si mai cate am putea face in loc sa filozofam si sa asteptam… nu stiu ce!

  Oricum daca vei avea vreodata timp, pentru cultura ta generala, ai putea sa te documentezi cu referire la temele discuate mai sus. Nu iti va parea rau, decat pentru timpul pierdut pana acum. Parintele Arsenie Boca spunea ca timpul este cel mai pretios dar pe care l-a primit omul de la Dumnezeu. Sa nu mai pierdem timpul…

  Cu drag!

 75. sara zice:

  o sa fie usor sa ucida oamenii , pentruca nu ne iubim, nu tinem unii la altii, o sa ne vindem caci am si inceput, pe nimic

  au bagat , tot preotii, spaima in noi , cu tot felul de teorii care nu sint de la dumnezeu

  am stat departe de anumiti oameni , ani de zile, pentruca parintele Cleopa ne spunea sa distrugem pe sectanti

  dar l-am intilnit pe parintele Argatu care mi-a explicat care era treaba cu ei. parintele Argatu mi-a dat primul nou testament si m-a indemnat sa-l citesc -in 1980- Domnul sa-l odihneasca in pace

 76. sara zice:

  in epistola catre efeseni cap. 6, versul 12, apostolul pavel spune „caci noi nu avem de luptat ipotriva carnii si a sangelui,….”

 77. bogdan zice:

  Mi-arăţi şi mie legea aia cu 1 milion amendă pe zi? Ca să vedem şi noi, că na, unii nu cred dacă nu cercetează, în ciuda dorinţei clerice de a ne trasforma pe toţi într-o turmă de oi bătute-n cap.

 78. ellyssa74 zice:

  BUNA ZIUA,AS DORII SA PRECIZEZ CE A SPUS PARINTELE CLEOPA,SA NU UITAM CA ANTIHRIST ARE 33 DE ANI,SI CHIAR DACA E GRESITA VARSTA STIU SIGUR CA EL E PE PAMANT,SI CA OM NU POATE TRAII O VESNICIE,DECI NU SE MAI POATE AMANA INEVITABILUL,UNII DE FAPT MULTI INTREABA,SA PRIMIM CARDURILE CU CIP ACUM VA FI CEL DE SANATATE PT.INCEPUT SAU NU PT CA NU E IMPLANTAT IN NOI,ASTEPT UN RASPUNS ellyssa74@yahoo.com.SA NU UITAM CA AL 3 TEMPLU E APROAPE DACA NU GATA,NECESITA 2 ZILE PT.MUTAREA LUI.AS DORII DACA MAI AVETI O ULTIMA NOUTATE SA NE SPUNETI.A,EU AM VISAT DES IN 92 CA ROMANIA INCONJURATA ERA LA GRANITA DE FLACARI CE CADEAU DIN CER CA O PUCIOASA IAR OAMENII ERAU FOARTE TULBURATI SI NU STIAU UNDE FUG,MULTE SEMNE IN CER SE INTUNECA DINTRO DATA ,E TOAMNA SPRE IARNA AFARA,E CALD,CUM AR FI SPRE SF.GAVRIL SI MIHAIL,ORICUM SF.VA FI INTRO SAMBATA,CAND UNUL VA FI LA NUNTA,ALTUL RAPIT,ALTUL LUCREAZA,ASTA AM TRAS CONCLUZIA

 79. ellyssa74 zice:

  cand vor fi banii electronici daca nu acceptam cipul sa facem noi romanii in felul urmator:eu iti dau un kil de cartofi tu imi dai un kg de lapte,sa facem schimburi.e o singura varianta,iar cipul ce ne vine acasa sa il expediem taiat si fara cei 2 euro

 80. eella zice:

  Clasa politica din Romania…bleah, o rusine si o pata pentru istoria tarii noastre, astia ar aproba orice atata timp cat nu le sunt periclitate comodele fotolii in care stau, elitele au dictat si ei au executat…parerea mea este ca-i cam tarziu…au cam dormit in opinci, iar vremurile sunt acolo unde s-au vrut a fi…mai multa indulgenta si unitate intre oameni, „divide et impera” este lozinca lor??? sa nu le dam aceasta satisfactie.

 81. ellyssa74 zice:

  http://ro.netlog.com/groups/apocalipsa_/blog

  E-URI-LISTA CU E-URI INOFENSIVE,TOXICE,CANCERIGENE-PERICULOASE,SUSPECTE…APOCALIPSA.TREBUIE SA FITI INSCRISI PE NETLOG SA VEDETI

 82. Istrate Marius zice:

  credetzi ca Olanda,Germania,Belgia s-a hranit numai cu coada soricelului sau trei fratzi patati? Cred ca ei sunt cei care au gustat primii e-urile si mincarea in folie de aluminiu sau cine stie ce prostie de mincare care nu are nici o valoare nutritzionala. Ca zaharul e periculos o spun studiile, ca monoglutamatul de sodiu e dezastros in organism in cantitatzi mari(tinind cont ca si corpul nostru secreta asa ceva) e iar adevarat si asa mai departe cu florura,aluminiu,vaccinurile. Tine de cit de mult vrei sa te informezi si cit de mult te intereseaza subiectul respectiv. Nu panicati oameni …………….mai bine le oferitzi civilizat materiale informative si treaba se va rezolva.Pareri vor fi mereu pro si contra. Despre ecumenism se stie demult iar daca nu ma insel prin 30 a mai fost o mascarada de aceiasi amploare. Trebuie sa stam drepti si in fata acestui val ,sa luam pozitzie si in cele din urma sa IERTAM si sa IUBIM aproapele pt ca aceasta e esentza ORTODOXIEI. Doamne ajuta!

 83. Cristian2 zice:

  Mie imi place mâncarea chimizata
  Si o societate bine ordonata
  Un supermarket plin de bunatati
  Din care cumpara oamenii toti !

  Un supermarket are de toate
  Si, mai ales, otravite bucate
  Si farmacie si vesel cimitir
  Unde ajungi iute si chiar fara mir !

  Hai scoateti argintii
  Ca si presedintii
  Papa de acolo
  Te indoiesti, soro ?

  Oricum scopul lor
  Este’al nostr’omor
  Iubitul meu frate
  Fugi de ei, ca’s moarte !

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s