Părintele nostru Justin Pârvu : Chemare la Referendum

Priviti, marete umbre : Mihai, Stefan, Corvine
Romana natiune, ai vostri stranepoti
Cu bratele-narmate, cu focul nostru-n vine,
Viata-n libertate, ori moarte striga toti.

Romani din patru unghiuri, acum ori niciodata,
Uniti-va in cuget, unitiva-n simtiri !
Strigati in lumea larga ca Dunarea-i furata
Prin intriga si sila, viclene uneltiri
!

Preoti cu crucea-n frunte, caci oastea e crestina
Deviza-i libertate si scopul ei prea sfant;
Murim mai bine-n lupta, cu glorie deplina
Decat sa fim sclavi iarasi in vechiul nost’pamant.

parintele_iustin_parvu_manastirea_petru_voda_

Iubiţi fii ortodocşi,

Cu multă durere asist, în ultima vreme, la ultimele pătimiri ale Creştinătăţii. Acest cip care vrea să substituie chipul lui Dumnezeu din om este un război la adresa Creştinătăţii şi a persoanei umane, în general. Războiul a început din plin şi ne-a găsit, se pare, nepregătiţi, încât deja am obosit şi suntem istoviţi de atâta confuzie şi polemică pe seama acestui subiect. Dar uităm un aspect, dragii mei. Oare Mântuitorul, când S-a rugat în grădina Ghetsimani să I se îndepărteze paharul pătimirilor, şi nu a fost ascultat, a pierdut? Oare care este biruinţa noastră? Oare nu crucea ne deschide porţile învierii? Am luptat deja până la sânge şi am simţit cuiele piroanelor încât să nu mai putem striga către Tatăl ceresc şi să renunţăm la luptă? Nu este uşor deloc, cum nici Însuşi Mântuitorului Iisus Hristos nu I-a fost. Dar ce a făcut Hristos în vremea pătimirii Sale pe cruce? A ridicat privirea către Tatăl ceresc şi a răbdat toate cu dragoste. De unde mai primea Mântuitorul putere să rabde pe cruce? Din inima iertătoare faţă de toţi cei ce L-au prigonit. Fără aceste două arme, nu putem rezista pe acest front, dragii mei: nădejdea, având ochii aţintiţi asupra Dumnezeului nostru şi dragostea faţă de toţi, şi faţă de cei ce ne prigonesc.

Inamicul a căutat prin mijloace diversioniste şi prin dezinformare să împingă la descurajare atât în forţele noastre, cât şi în viaţa politică şi cea religioasă. Bineînţeles că încrederea noastră nu vine de la nici un partid politic, ci numai de la Părintele luminilor, de unde vine toată înţelepciunea.

Reprezentanţii ţării noastre, care au căpătat voturile acestui popor prin cerşetorie şi de multe ori minciună, au trădat astăzi pe fraţii lor, dându-ne pe mâna vrăjmaşului cip, arma diavolului prin care se urmăreşte o înrobire atât a trupului cât şi a sufletului unei puteri străine, potrivnică Dumnezeului nostru.

Atât de mult ne iubesc conducătorii noştri, încât nu au binevoit să informeze câtuşi de puţin acest popor cu privire la introducerea cipurilor în actele noastre de identitate. Fraţi români, este totuşi identitatea noastră! Cui ne-o vindem? Ce încredere să mai avem în conducătorii noştri când ei, în timp ce noi luptam cu râvnă împotriva paşapoartelor cu cip, au votat „tacit” buletinele cu cip? Să vedem ce argumente ne vor mai oferi acum! Dacă paşaportul era un drept şi nu o obligaţie, oare buletinul tot un drept va fi? Vedeţi cât de mult ţin conducătorii noştri la părerea unui popor? Ce drepturi ne apără ei? Şi ce drepturi mai avem, de fapt?

Dacă e corect şi cinstit ceea ce se face, de ce nu se mediatizează, de ce nu se face cunoscut acestui popor? Aceste probleme capitale, de o importanţă covârşitoare, se dezbat, însă, la întuneric. Oare ce au de ascuns? Oare ce dictatură ni se mai pregăteşte de data aceasta? Port în trupul şi în sufletul meu urmele unei dictaturi comuniste, care s-a arătat ca o fiară spurcată ce nu suferea nici cuvântul Dumnezeu să îl audă. Dacă eram închişi pentru nesupunere faţă de partid, ce aveau cu credinţa noastră? Căci, să ştiţi: În închisori nimic nu-i deranja mai mult decât Dumnezeul nostru şi principalul motiv de tortură de fapt acesta era: „Mai crezi, măi, banditule, în Dumnezeu?”. Dar dacă lupta împotriva Dumnezeului nostru şi a libertăţii noastre era pe faţă, acum vin cu vicleşug, cu crucea şi icoana în mână şi cu diavolul în suflet, pentru că ei sunt vânduţi puterilor străine, banilor şi puterii de stăpânire. După ce că ne-au vândut ţara, acum să ne vândă şi identitatea noastră? Şi de ce să ne-o dăm de bună voie? Ce drepturi îşi arogă ei? Oare ce suflet au avut parlamentarii care au vândut identitatea acestui neam, pentru care şi-au vărsat sângele strămoşii noştri? De ce să o vindem de bună voie pe preţ de nimic, precum odinioară Iuda L-a vândut pe Hristos pe 30 de arginţi? Nu se ruşinează în faţa mormintelor sfinte, ale lui Ştefan cel Mare, Matei Basarab, Mihai Viteazul, Constantin Brâncoveanu şi toţi vajnicii noştri voievozi şi conducători?

Prin urmare, dintre posibilele alternative legale, îndemn poporul: Să cerem referendum! Este pământul ţării noastre, al strămoşilor noştri, care au luptat cu jertfă şi dăruire de sine ca să ne predea nouă acest testament al unei ţări creştine, libere. Avem dreptul să decidem asupra sorţii acestui pământ în care ne-am născut şi asupra acestui suflet, pe care ni l-a dat Dumnezeu şi nu omul. Aici, la mănăstirea noastră, s-au adunat în jur de patru sute de mii de semnături împotriva actelor biometrice. Oamenii vin disperaţi şi îmi cer sfatul. Să cerem de data aceasta referendum! Aşadar vom face tabele cu noi semnături, în care să cerem să ne împotrivim actelor electronice prin referendum! Să semnăm cu convingere sinceră, încercând să mai salvăm ceva din căderea în care ne aflăm. Anul acesta sunt alegeri şi campania electorală deja a început. Toate pregătirile pentru alegeri, toată maşinaţia aceasta în care se folosesc sume enorme de pe spinarea unui popor sărăcit şi minţit, nu este decât un alt scenariu pregătit după ani de cârdăşie murdară cu interese străine poporului nostru.

Cu toate că ne aflăm într-o situaţie anevoioasă, nimeni nu explică poporului – nici presa, nici televiziunea, nici predicile din faţa sfântului altar – adevărul care stă în spatele acestor lucruri. Toţi au ajuns la o tăcere asemenea unei trădări evidente, încât nu în zadar spune Psalmistul: „Toţi s-au abătut, împreună netrebnici s-au făcut, nu este cel ce face bunătate, nu este până la unul.” (Psalmi 13:3) Împingerea acestui popor spre păgânism, spre necredinţă, şi în acelaşi timp spre pierderea identităţii lui şi înstrăinare de obiceiurile şi tradiţiile lui, cât şi înrobirea faţă de nişte concepţii străine care nu ne-au aparţinut niciodată nouă, românilor, şi nici ortodocşilor, va aduce numaidecât judecata aspră a lui Dumnezeu asupra noastră. Şi cu cât vom fi noi mai laşi, cu atât şi mustrarea va fi mai aspră.

01_parintele-justin-parvu_duminica-sf-cruci

Aşadar, fiecare creştin botezat în numele lui Iisus Hristos este dator să îşi apere credinţa cu preţul vieţii, fără să aştepte dispoziţii oficiale. Ci, temându-ne mai cu seamă de judecata lui Dumnezeu decât de a oamenilor, să facă fiecare după puterea sa tot ce îi stă în putinţă, să lupte împotriva instaurării acestui nou sistem de dictatură!

Am spus-o şi o repet: Atunci când nu va mai fi cine să apere credinţa predată de însuşi Sf. Apostol Andrei, acea credinţă e moartă, după cum moartă va fi şi soarta acelui popor. Noi am încercat, aşa nevrednici cum suntem, să păstrăm neştirbită predania Sf. Apostol Andrei, care a sfinţit cu picioarele sale pământul acestei ţări, propovăduind Evanghelia păcii. Noi altă predanie nu vom primi decât aceasta. Şi înger din cer de ar veni să ne spună că Sf. Andrei s-a înşelat când ne-a învăţat creştinismul, noi nu îl vom primi, ci ca un lepădat şi spurcat îl vom socoti. Nu osândim pe nimeni care trăieşte paşnic în credinţa lui, chiar dacă este potrivnică Evangheliei lui Hristos, ci numai pe aceia care încearcă cu neruşinare să ne schimbe nouă credinţa pecetluită cu Sângele Mântuitorului nostru Iisus Hristos. Dacă alţii s-au spălat pe mâini de sfânt Sângele Lui, noi binevoim mai degrabă să ne spălăm în Sângele Lui şi să ne îmbrăcăm în cămaşa Lui, în care ne-am şi botezat.

Fraţi români, nu sfâşiaţi cămaşa lui Hristos! Nu vă spălaţi de Sângele cu care El ne-a pecetluit şi ne-a făcut moşteni Împărăţiei Lui.

Ci mai degrabă să ne rugăm ca prin rănile Lui să se tămăduiască rănile noastre; prin sângele Lui să se curăţească sângele nostru; ca prin capul Lui cel aplecat pe Cruce, să se înalţe capetele noastre pălmuite de cei potrivnici; ca prin sfintele Sale mâine pironite de cei fărădelege să ne tragă şi pe noi din prăpastia pierzării, precum Însuşi a făgăduit.

Aşadar nu prin forţele noastre stinse vom nădăjdui, ci în puterea Dumnezeului nostru, a Căruia este cinstea şi slava, în veci. Amin!

Arhim. Justin Pârvu, Mănăstirea Petru Vodă
1 aprilie, la prăznuirea Sf. Cuv. Maria Egipteanca

SEMNATI IMPOTRIVA ACTELOR CU CIP si luati picatura de har de la Dumnezeu pentru a marturisi mai departe.

Tabelele cu semnaturi pe care le sa le aduceti personal la : Manastirea Petru Voda, Comuna Poiana Teiului, Judetul Neamt.

MATERIALE NECESARE PENTRU REFERENDUM :

APELUL PARINTELUI JUSTIN PÂRVU

CHEMARE LA REFERENDUM

download_icon

NOUL TABEL PENTRU SEMNATURI

download_icon

FOAIE INFORMATIVA

download_icon

UN NOU PLIANT

download_icon

RUGACIUNEA IMPOTRIVA PECETLUIRII

https://apologeticum.files.wordpress.com/2009/03/sf-stareti-de-la-optina.jpg?w=68

AFIS PENTRU REFERENDUM

afis_cip

Cont Campanie

Fundația Petru Vodă
BCR Piatra Neamț
RO53RNCB0196 0277 8463 0002

Acest articol a fost publicat în anti-cip, anti-masonerie, Pentru neam si tara și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

81 de răspunsuri la Părintele nostru Justin Pârvu : Chemare la Referendum

 1. rosmarinus zice:

  SARUT MANA SFINTIA VOASTRA IUSTIN ! VA MULTUMIM PENTRU TOT CE FACETI PENTRU POPORUL ROMAN. DUMNEZEU SA VA DEA VIATA LUNGA PE ACEST PAMANT, CA SA NE CONDUCETI, PE NOI PACATOSII, SPRE INVIERE SI SPRE VIATA DE VECI ! SUNTEM SI VOM FI GATA DE MOARTE PENTRU NUMELE CEL SFANT AL LUI HRISTOS. NU NE VOM LEPADA DE DUMNEZEU, ASA CUM VOR DUSMANII CRUCII. MAI BINE NE ESTE NOUA SA MURIM PENTRU HRISTOS, DECAT SA-L TRADAM PE CEL CARE NE DA VIATA VESNICA.

  IERARHI SI PREOTI, LUATI SFANTA CRUCE SI STEAGUL ROMANIEI SI CU MIILE DE CREDINCIOSI DUPA VOI, PLECATI PRIN SATE SI ORASE SI SPUNETI POPORULUI ADEVARUL DESPRE ACTELE DE IDENTITATE ELECTRONICE, CERETI OPRIREA AVORTULUI, A HOMOXESUALITATII, A EUTANASIEI, A INCESTULUI, ETC.ETC. !
  NU VA FIE FRICA ! „INDRAZNITI, EU AM BIRUIT LUMEA” ZICE MANTUITORUL NOSTRU HRISTOS. SA NU UITATI NICIODATA CA MARELE NOSTRU MIHAIL EMINESCU A IUBIT BISERICA LUI HRISTOS, NEAMUL SI TARA MAI PRESUS DECAT ORICE. EL A FOST UCIS DE DUSMANII CRUCII. ATUNCI CA SI ACUM, ACESTI DUSMANI AI NEAMULUI ROMANESC FAC PRAPAD PE UNDE TREC…SA FIM DEMNI DE NUMELE DE ROMAN ! LA LUPTA DRAGII MEI ! DUMNEZEU ESTE CU NOI !

 2. Edecul_le-a_turtit_fesul zice:

  Parinte, v-am promis ca va sprijin in totalitate pe data de 30.03.2009 in chilia Sfintiei Voaste si ma voi tine de cuvant!!! Privirea si incurajarile Sfintiei Voastre mi-au luminat sufletul!!! Suntem multi care suntem pregatiti si de mucenicie pentru a refuza pasii premergatori pecetluirii!!! Nu vrem sa fim robi!!! Nu vrem cipuri, nu vrem imprumuturi externe!!! Vrem sa traim ortodocsi si sa nu ne rusinam da LASITATEA noastra la Judecata de Apoi!!! In numele lui Virgil Maxim si al tuturor marturisitorilor lui Hristos pornim la lupta cea dreapta pentru Hristos si obiditii neamului!!!

 3. Pingback: REFERENDUM PENTRU CIPURI « un blogger SCEPTIK

 4. Petru zice:

  Multumim tie doamne Dumnezeul nostru si stapanul nostru care esti in ceruri si ne auzi…multumim Tie ca ne-ai daruit noua pacatosilor si nevrednicilor robilor tai ,parinti ca Justin Parvu si altii asemenea lui…slava Tie Dumnezeul nostru si stapanul nostru si nadejdea noastra ,slava Tie Doamne.

 5. Pingback: AUDIO : Emisiune radio cu Katherine Albrecht despre actele cu cip din Romania « † Apologeticum

 6. nostrabrucanus zice:

  Avem nevoie de amendarea constitutiei si de legi noi care sa IMPUNA consultarea populatiei pentru diverse. Sistemul elvetian este deosebit de bun si efectele se vad in tara lor.

  In Elvetia:
  – nimeni nu ar indrazni sa jongleze cu banii publici. De ce? Au procedura de recall, pot organiza referendumuri locale si dau jos parlamentarul, aleg altul, nu trebuie sa astepte 4 ani.
  – nimeni nu ar indrazni sa impuna un tratat de genul Lisabona ( care, by the way va aduce cu el si legalizarea casatoriei intre homosexuali, adoptia copiilor de catre cupluri de homosexuali etc etc) fara referendum.
  – nimeni nu ar indrazni sa impuna o lege de genul celei cu pasapoartele biometrice. De ce ? Pai au institutia referendumului.
  – exista posibilitatea ca o lege propusa intr-o forma de parlament dar dorita de populatie in alta forma sa treaca prin referendum – balotaj.
  – in Elvetia referendumurile CONTEAZA.

  In Romania nu prea conteaza, legal vorbind! Daca intra in vigoare tratatul, este cam adio refenredumuri.

  Un referendum este important acum, dar singurul care poate sa-l declanseze este, cred, presedintele. In baza parlamentului .. putine sperante.

  Ce au in plus elvetienii? Si-au impus vointa si nu s-au lasat la mana reprezentantilor alesi. Inteleapta chestie!

  Imi iau documentele si semnez pentru referendum.

 7. Pingback: Părintele nostru Justin Pârvu : Chemare la Referendum « Nostrabrucanus

 8. blogideologic zice:

  Ar trebui un referendum pentru OMG-uri (organisme modificate genetic). Acolo se ascunde pericolul cel mai mare !

 9. orthodoxword zice:

  Hristos cu noi toti,

  @ amnin.
  Puteti intocmi va rugam tabelul cu semnaturi sa poata fi semnat si electronic, si trimis inapoi via computer (pt cei din afara tarii). Avem nevoie de asemenea de o adresa electronica la care sa fie trimise semnaturile (a celor ce se vor ocupa de asa ceva).
  Bunul Dumnezeu sa il intareasca pe scumpul nostru pr. Iustin, cel ce inca mai striga in pustie.

 10. elly zice:

  Avem tabele semnate in format anterior , in care nu scrie de referendum. Ce facem cu ele? Mai sunt valabile sau trebuie sa strangem semnaturi in format nou , cu referendum?
  „Doamne, vino Doamne
  Sa vezi ce-a mai ramas din oameni.”

 11. Ica zice:

  Si pe mine m-ar interesa sa pot semna electronic, daca este posibil, nici eu nu sunt in tara.
  Va multumesc ptr tot si Dumnezeu sa va intareasca. Doamne ajuta!

 12. vulturul zice:

  Fratii mei nu suntem singuri Hristos e cu noi, cel putin prin Parintele Iustin. PE BARICADE SI MAI BINE MORTI DECAT PECETLUITI, MAI BINE IN RAI DECAT AICI SI CIPUITI!
  IUBITII SI IERTATI!

 13. vulturul zice:

  Fratiilor si atat cat putem, in mica noastra putere dar cu Marea Putere a lui Hristos sa ne rugam pentru acesti Ierarhi si pentru altii care nu vor sa il inteleaga pe Dumnezeu nimai cu rationalul uman, ci recunosc, si recunoastem: DOAMNE AJUTA NECREDINTEI MELE!

  Poziţia Ierarhilor din Mitropolia Clujului în privinţa paşapoartelor biometrice

  COMUNICAT DE PRESĂ

  Sinodul Mitropolitan al Clujului, Albei, Crişanei şi Maramureşului, luând act de reacţiile unor medii monahale si teologice fată de introducerea sistemului de supraveghere biometrică în România, consideră că acestea sunt îndreptăţite, ele urmând însă să fie supuse unor analize şi nuanţări, atât la nivelul Sinoadelor locale cât şi la acela al Sfântului Sinod plenar.

  Oficial, semnalul a fost dat prin Hotărârea de Guvern nr. 557 din 26 aprilie 2006 privitoare la introducerea paşapoartelor electronice, în care sunt stocate datele biometrice ale persoanei, adică imaginea facială, impresiunea digitală, precum şi alte elemente de identificare.

  Mai mult, deşi Hotărârea îi priveşte pe toţi cetăţenii României, ea nu a fost precedată de o dezbatere publică, aşa cum s-ar fi cuvenit într-o ţară democratică.

  Pentru 1 ianuarie 2011 este programată introducerea noilor cărţi electronice de identitate cu cip. Acesta are forma şi dimensiunea unei aşchiuţe în care se stochează datele biometrice ale unei persoane; el poate fi implantat nu doar într-un act de identitate (buletin, paşaport, card comercial sau sanitar), ci şi în corpul uman, sub pielea palmei, a unui deget sau a cefei, iar conţinutul său poate fi citit de la distanţă şi de către oricine, cu ajutorul unui calculator sau a unui aparat de receptare anume construit. Nu există nici o lege naţională sau internaţională care să garanteze discreţia sau securitatea absolută a datelor înscrise în cip, acestea fiind, practic, la dispoziţia oricărui factor instituţional sau privat şi constituind un sistem de supraveghere a cetăţenilor pe toată durata vieţii lor, şi chiar după moarte.

  Argumentul că acest sistem de supraveghere contribuie la identificarea şi urmărirea delicvenţilor constituie o ofensă la adresa întregului popor român, care nu poate fi tratat ca o bandă de infractori.

  Dimpotrivă, acest sistem de supraveghere e un atentat la libertatea şi intimitatea oamenilor, drepturi consfinţite nu numai de legile civile, ci şi de normele religioase. E ca şi cum un duhovnic ar divulga secretul spovedaniei, fapt aspru pedepsit în rânduielile bisericeşti, dar cu drept de cetăţenie în sistemul transparenţei fără perdea. Biometria nu numai că nu o sancţionează, dar, dimpotrivă, o legiferează, omul fiind tratat nu ca făptură a lui Dumnezeu, înzestrată cu suflet, inteligenţă şi libertate.

  În concluzie, facem un apel către Domnul Traian Băsescu, Preşedintele României şi garantul respectării Constituţiei, să facă tot ceea ce îi stă în putinţă

  spre a-i asigura cetăţeanului român dreptul la libertate şi viaţă particulară, în consens cu principiile convieţuirii sociale.

  În şedinţa din 19 februarie 2009, Cluj-Napoca.

  † BARTOLOMEU, † ANDREI

  Arhiepiscop şi Mitropolit Arhiepiscopul Alba Iuliei

  † SOFRONIU † IUSTINIAN

  Episcopul Oradiei Episcopul Maramureşului

  şi Sătmarului

  †PETRONIU † IRINEU BISTRIŢEANUL

  Episcopul Sălajului Episcop Vicar Cluj

  † VASILE SOMEŞANUL † IUSTIN SIGHETEANUL

  Episcop Vicar Cluj Arhiereu Vicar Maramureş

 14. sofiai zice:

  DUMNEZEU SA NI-L MAI TINA PE PARINTELE NOSTRU DRAG IUSTINPIRVU ,VOI ADUNA SI EU SEMNATURI ,DAR UNDE LE VOI TRIMITE APOI/Eu cred ca totusi dc se va realiza un referendum o sa fim si noi din societatea civila reprezentantila numararea voturilor!Incercarea moarte n-are!Dumnezeu sa ne ajute1

 15. eu voi posta afise si voi lua semnaturi(sper cat mai multe) pe care le voi trimite la Parintele Iustin prin posta
  sper sa-mi ajute Dumnezeu sa pot face ceva
  timp nu mai este
  trebuie sa luam atitudine
  MEDGIDIA, JUD. CONSTANTA

 16. admin zice:

  Am precizat si in articol ca este recomandat sa aduceti foile cu semnaturile, personal la manastirea Petru Voda sau daca nu macar printr-o persoana de incredere. Astfel aveti siguranta ca vor ajunge unde trebuie. Cu Dumnezeu inainte fratilor, chiar daca veti realiza cum cei de langa voi se dezic si nu se latura voua. E vremea cernerii si e o binecuvantare de la Bunul Dumnezeu ca ne arata vrajmasii de langa noi. Dar sa ne rugam si pentru indreptarea lor. Restul va randui Dumnezeu pentru fiecare, si putere si intarire, dupa nevoie. Iubiti, dar iubiti in Adevar. E singura iubire.

 17. orthodoxword zice:

  Sf Manastire Petru-Voda trebuie sa aiba o adresa de email (la un parinte sau maica). Ar fi bine pt cei care nu se pot deplasa direct la Petru-Voda sa aiba posibilitatea de a le scana si a le trimite direct prin email la Petru-Voda. Ne puteti ajuta?

 18. admin zice:

  Fratilor ! Este nevoie ca la manastire sa ajunga originalele ! Daca sunteti in alta tara, trimiteti prin colet la vreo ruda care la randul ei sa se deplaseze personal la Petru Voda. Nu e de gluma, ci trebuie sa va asigurati ca osteneala dvs. nu se risipeste, datorita intentiilor viclene ale „unora”.

 19. radu.gh. zice:

  Eu sunt de parere ca in Romania populatia tarii este total dezimformata, si ca atentia sa ii este directionata, in mod voit, spre cu totul alte fapte, lucruri si intamplari secundare. Cel mai mare rol in dezimformare il are mass-media, in care lucreaza fie <> adica cei scoliti in comunism, si instruiti in informare distorsionata a realitatii, fie cei tineri care au copiat de la acestia aceleasi indeletniciri. Asa se explica numarul foarte putin al celor ce stiu, si se opun dictaturii U.E. si acestor acte de provenienta satanica. Ma doare faptul ca mai citesc despre un ziarist, sau despre vre-un reporter TV ca este credincios, sau ca da inainte, din gura despre Dumnezeu sau ca unii chiar au facut teologia, dar in fapte sunt la fel ca toti ceilalti. Si lor le revine , impreuna cu puterea legislativa si cu conducerea B.O.R intreaga raspundere pentru smintirea crestinilor din Romania.

 20. Ica zice:

  Credeti ca prin posta simpla ar ajunge ? (daca semnam si trimitem prin plic)

 21. Corina V. zice:

  catre APOLOGETICUM (@admin)

  Doamne ajuta !

  Cativa dintre noi am remarcat diferenta aparuta in antetul tabelului cu semnaturi. Astfel prima data aparea:

  „Semnaturi pentru referndum impotriva documentelor electronice (cu cip biometric) sau cu cod de bare”

  si pe urma:

  „Semnaturi pentru referndum si impotriva documentelor electronice (biometrice, cu cip, cod de bare) si a implantarilor cu cip la om”

  care este si forma actuala.

  Consider sa va semnalez ca se face o GRESEALA punand „SI” (semnaturi pentru referendum SI impotriva doc…) deoarece, facandu-se enumerarea, nu se subintelege despre care referendum este vorba. Referendumul cu pricina trebuie numit, pentru a nu se face nici un fel de confuzie.

  De asemeni in momentul in care am spus ca este vorba despre documente electronice, nu mai este cazul sa amintim de cip in paranteza. Oficialitatile prefera sa li se spuna documente electronice, deci, stiu asa despre ce este vorba.

  Astfel va sugerez o noua formulare si anume:

  Semnaturi pentru referendumul impotriva documentelor electronice personale, si a implantarilor cu cip la om.

  Puteti sa va ganditi mai bine care formulare este mai corecta, fara a modifica in acelasi timp la nesfarsit antetul tabelului, pentru a nu risca sa avem mai multe tabele cu antete diferite si cu semnaturi care in final nu se vor putea cumula, deoarece unii semneaza pentru un lucru si altii pentru altul.

  Ar fi bine ca sa anuntati modificarile facute ca sa fie totul la unison.

  ******************************************************
  O alta problema pe care as vrea sa vi-o semnalez, si care deja a mai fost pusa in discutie, este cea a romanilor din diaspora. Si ar fi bine sa contati pe semnaturile lor pentru ca, chiar daca au plecat din tara n-au parasit-o si au ramas romani.
  Ar trebui astfel sa fiti mai ingaduitori cu faptul de a aduce tabelele in mod personal si sa gasiti o persoana, o casuta postala, unde pot fi trimise si semnaturile lor. Sau o alta modalitate si pentru ei, daca vreti sa ii luati in considerare.

  V-as ruga, in cazul in care faceti modificarile respective sa le semnalati eventual intr-un alt articol pentru a fi astfel cat mai vizibile, deoarece referendumul este de importanta majora.

  Va multumesc si va rog sa ma iertati pentru indrazneala.

 22. Ica zice:

  Admin,

  Acum am citit rasp mai cuatentie. Credeti ca ne puteti da adresa cuiva de inceredere unde sa trimitem plicul si care l-ar putea aduce, dvs stiti cum ne puteti contacta.

 23. Corina V. zice:

  A binecuvantat Domnul sa mai gresesc si eu.

  In loc de „Semnaturi pentru referendumul impotriva documentelor electronice personale, si a implantarilor cu cip la om.”

  cred ca este mai corect:

  Semnaturi pentru referendumul impotriva documentelor electronice personale, si a IMPLANTURILOR cu cip la om.

 24. ANA MARIA DONEA zice:

  O SA ADUNAM IAR SEMNATURI SI O SA LE DUCEM LA PETRU VODA DE FLORII!SPER SA NU FIE PREA TARZIU.DOAMNE AJUTA!

 25. eu zice:

  Trebuie sa ajunga in timp util…cata descondiderare,,se prefac mereu ca ne vor binele nostru cu voia noastra,nu a lor,dar sunt nste mincinosi excrecabili.

 26. Carligeanu Andrei - Bacau zice:

  Mare este Dumnezeu…si nu ne va lasa in parasire pe noi crestinii ce ne vom ruga si vorba marelui Parinte Duhovnic Proclu sa avem smerenie…ma apuc sa strang semnaturi iar de va fi voi pleca in munti ca sa imi pastrez sufletul pentru Domnul Nostru Iisus Hristos….Doamne Ajuta !

 27. admin zice:

  Nu este tarziu deloc… vom strange semnaturi in continuu pana vom reusi ce ne-am propus. Deci, nu este un termen anume.

 28. admin zice:

  Fratilorr??? Ce este asa de greu de inteles in formularea din antetul tabelului ?

  1. se semneaza mai nou si pentru un REFERENDUM
  2. se continua campania de semnaturi impotriva cipurilor, care a ajuns sa stranga peste 400.000 de semnaturi.
  3. a fost adaugat si cel mai important aspect din aceasta problema, si anume IMPLANTUL.
  Astfel sa le cuprindem pe toate. Un amic venise cu ideea ca ar trebui sa introducem si despre imprumutul de la FMI, care e foarte strans legat de aceasta problema a cipurilor. Nu le putem cuprinde pe toate… plus ca e nevoie de iar vreo cateva luni pt o campanie de informare a oamenilor, despre scalvia ce ne-o aduce imprumutul de la FMI.
  Sper ca am lamurit problema cu antetul si inca o specificare : e scris IMPLANT, nu IMPLANTARE… chiar daca e primavara, nu am confundat blogul cu plantarea de pomi :P ( http://nucatuselorelectronice.ning.com/forum/topics/referendumcontra-cip?id=2777339%3ATopic%3A12021&page=2#comments )

 29. catre APOLOGETICUM (@admin) zice:

  Frate „admin”,
  Nu mi se par neitemeiate remarcile facute mai sus de Corina V. -pare a fi un om bine intentionat si coerent.
  Banuiesc ca si ideeia dvs. este de a ne uni cat mai multi romani in jurul acestei lupte. Marturisesc ca si eu imi doresc sa sa strang, la randul meu, cat mai multe semnaturi.Sunt convins ca stiti cat de greu este acest lucru.Oamenii sunt dezimformati in permanenta.
  Nu toti oamenii sunt la curent cu aceasta initiativa si ar fi absurd sa credem ca sunt datori sa stie ca acest referent se subantelege la ce se refera.
  Cred ca si pentru dvs. inainte de toate este mantuitea omului.De aceea, pentru a nu ne indeparta de la Hristos, merita sa facem toate eforturile chiar si pentru o singura persoana.
  Nu cred ca Corina V. s-a referit la plantarea de primavara cu pomi, pote, ma degraba, la implanterea cu idei fixe- ati fost rautacios (ca si mine :))
  Sunt convins ca v-ati dat seama ca nu a fost un atac la persoana dvs..Poate ca ar fi bine sa ascultam si pe romanii din strainatate- e un alt aspect pe care Corina V. l-a ridicat si caruia trebuie sa-i raspundem.(mai degraba sa-i raspundeti, ca ca ati facut multi romani sa va urmeze).
  Aceste liste nu trebuie sa fie contestabile si fiecare amanunt conteaza.
  Am sentimentul ca „turma” umbla buimacita.La o turma mai sunt insa si caini de paza pusi de pastor, asa incat, nu o luati ca pe ceva personal…(si nu ma refer la mine)
  Am citit zilele trecute prin postarile de pe internet ca parintele Iustin Parvu va candida ca independent pentru europarlamentare- sper sa fie o gluma proasta de 1 aprilie.
  E ca si cum am glumi pe seama celor sfinte…
  Hai sa incercam cu totii sa facem diferenta intre Baraba si Hristos,ca sa fim placuti in fata lui Dumnezeu.
  OK Mi-am terminat sporovaila si va rog sa ma iertati pentru indrazneala.
  Deci, completam listele in forma actuala?
  Unde se centralizeaza?
  Pot merge cu ele la Petru Voda?
  Doamne ajuta !

 30. catre APOLOGETICUM (@admin) zice:

  Imi cer scuze pentru greselile gramaticale facute in mesajul de mai sus.
  Referend nu referent, sporovaiala in loc de sporovaila . ha ha ha
  Inainte, oamenii simplii, nestiutori de carte, se mai numeau si oameni prosti ha ha ha
  Va rog sa ma iertati- asa-i pe net, se intampla si la case mai mari.
  Doamne ajuta !

 31. admin zice:

  Revenim cu precizarea ca toate aceste foi trebuie sa ajunga la manastirea Petru Voda in original. Pentru cei din strainatate, e bine sa trimita mai intai unei rude/prieten si acela sa le duca la manastire. Multumim.

 32. Cosmin zice:

  Nu va inteleg ingrijorarea in legatura cu acest cip. Nu este cu nimic mai periculos decat buletinul… toti avem un CNP, nu-i asa? Acest cip nu e altceva decat un CNP stocat sub forma unui cip. Parearea mea este ca se va reduce birocratia, datele personale putant fi inregistrate cu o simpla scanare.
  Va rog sa va mai documentati… eventual sa intrebati un seaman CREDINCIOS care a absolvit cursurile unei facultati de AUTOMATICA SI CALCULATOARE.
  Sanatate, fericire si pace sufleteasca va doresc!

 33. admin zice:

  stau si ma intreb, oare ce cursuri va mai predau acum pe la facultati, de v-au spalat de tot creierele? Fratele meu, si o baba proasta de la tara vede lucrurile astea. AI bunavointa si studiaza materialele de pe acest site; sunt vreo cateva studii, plus nenumarate articole care nu te vor mai indreptati sa te intrebi, ce e asa de rau cu cipul?

 34. Vlad zice:

  La momentul de fata, cipul (chiar daca e cel din actul de identitate si nu e inca implantat la om), constituie PROBLEMA CEA MAI GRAVA a momentului. Cel putin pentru mine asa este. Pentru ca stiu ca acest cip este predecesorul cipului implantat – a pecetii lui antihrist. Eu nu pot accepta o lepadare, chiar daca e mai mica.. tot lepadare e. „Nu e mic, pacatul cel mai mic. Tot pacat e. Te desparte de Dumnezeu”. Asadar, nu trebuie minimalizata in nici un chip aceasta ultima confruntare a crestinismului cu vrajmasul. Pentru vremea de acum, cipul din acte, are aceiasi gravitate ca si pecetea din vremurile din urma. Cititi proorociile Sfantului Ierarh Nou Mucenic Ermoghen al Tobolskului şi Siberiei, si veti vedea ca si „cel ce va respecta legile civice ale societăţii, deşi fără a aduce direct vreo atingere credinţei, va fi părtaş al acestei stăpâniri. Atunci se va face despărţirea celor buni de cei răi, potrivit voii lui Dumnezeu, a urmaşilor lui Hristos de slugile lui antihrist.”

 35. Vlad zice:

  Continuare :
  Stiti prea bine „strategia” pacatului. Caci la inceput patrunde doar prin vaz, prin auz.. apoi isi face loc in gandurile noastre, coboara in inima… ne tulbura si in final ajungem sa pacatuim. E vorba de viclenia vrajmasului, care te trage la el incetul cu incetul. De aceea nici ei nu vin dintr-o data cu cipul implantat. Vor sa ne obisnuiasca cu ideea de cip, cum au facut-o si cu ideea de numar.. CNP-ului nu i-am dat nici o importanta si iata el a pregatit „calea” microcipului. Sa consideram acest cip ca pe o ALARMA, UN SEMN de la Dumnezeu de recunoastere a semnelor vremii. Prea Iubitorul de oameni ne poarta de grija mereu si nu ne lasa de unii singuri. Dar sa fim trezi si sa recunoastem purtarea Sa de grija. AMIN.

 36. Cosmin zice:

  Spunand oamenilor ca le-a fost spalat creierul si folosind o fraza de genul „Fratele meu, si o baba proasta de la tara vede lucrurile astea”, arata cumva o neputinta si lipsa argumentelor.

  Cu CNP-ul de ce nu aveti nimic impotriva? buletinul nu e obligatoriu? e acelasi lucru, fara buletin nu existi. care-i noutatea?

  In orice caz acest cip nu e capabil sa comunice pe distante mai mari de cativa metri… dar o astfel de localizare deja se poate face vizual, nu-i asa?
  Iar daca va temeti atat de cip puteti sa-l bagati intr-un portofel ecranat pentru a nu emite pretioase informatii.

  Localizarea telefoanelor mobile se face prin triangularizare GSM + mapare GPS… cip-urile RFID nu dispun de astfel de tehnologii.
  Cu telefonanele de ce nu aveti nimic impotriva? Da, localizarea telefoanelor mobile e o realitate, de ce nu protestati impotriva acestui fapt? O fi din cauza ca fiecare dintre noi are unul?

  Cipul implantat e altceva, si nu cred ca vreodata se va putea ajunge la asa ceva… cel putin fara acordul viitoaei gazde a cip-ului. Sa fim seriosi chestia asta e cam ca povestea cu drobul de sare.

  Cunoasterea incompleta e mai periculoasa decat lipsa de cunoastere sau decat un creier spalat.

  PS: apreciez ca nu mi-ati sters post-urile.

 37. orthodoxword zice:

  Cred ca are foarte multa valoare ceea ce a spus marele duhovnic al romanilor, pr Iustin: „cine crede sa-l binecuvinteze Dumnezeu, iar cine nu, sa il lumineze Dumnezeu”. Adevarul se cunoaste in primul rand cu inima si trairea, dupa aceea su ratiunea.
  In aceasta consta si diferenta dintre ortodoxie si celelalte secte crestine, ca nu intelegem fiecare cum ne taie capul, ci mergem dupa linia parintilor. Iar linia parintilor este mai clara decat cristalul.
  Ne irosim in discutii prea obosotoare care duc la dezbinare, cine este de acord cu aceasta actiune sa semneze, cine nu, sa nu semneze.
  Dumnezeu da libertate fiecaruia din noi sa urmeze o cale sau alta.
  Amin!

 38. real nemo zice:

  Am inceput sa adun semnaturi inca de la primul model de tabel care facea referire la pasapoarte si carnete de conducere. Apoi, sporind faradelegea, s-a creat un nou tabel ptr. toate actele cu cip si cod debare. Acum vad ca ati introdus rubrica cu localitatea si anti-implanturi la om. Oamenii incep sa fie cam iritati (cei de la care cerem semnaturile). SUNT TREI MODELE DE TABELE: care va fi in final luat in seama de autoritati? Va dati seama ca este un punct slab?…Vor fi TOATE cele 3 modele luate in consideratie (desi antetul difera). Nu ma pot intoarce la oameni: unii sunt din alte localitati. E NECESAR SA LE RE-SEMNAM PE CELE 2 ANTERIOARE??!!!

 39. real nemo zice:

  Urmeaza si alte modele? E necesara putina consecventa, nu credeti?…Reiterez intrebarea esentiala: vor conta toate modelele de tabel semnate pentru scopul comun – referendumul sau o luam de la capat (cam imposibil)?
  PS. Scuze pentru greselile de scriere din mesajul anterior. L-am trimis inainte de corectura.

 40. serghei zice:

  Trebuie referendum dar mintea multor romani va ramane in continuare cu berea, manelele, otv ul, ziarelele infecte, „grija” de ce or mai face ‘vedetele’… Acest lucru fiind inoculat de mass media. Deja am devenit indolenti atrasi de senzatie. Poate doar cei care citesc site ul mai au vointa DAR CEILALTI ce credeti ca o sa faca? Nici nu o sa participe la vot… SPUN ASTA CA SA ARAT CAT DE IMPORTANTA ESTE EXPLICAREA UNUI ADEVAR. Unde se face acest lucru ? Cine il face din persoanele cu functie care au acces la canalele de difuzare a informatiei ?

 41. admin zice:

  de aceea depinde in mare parte de noi sa facem si pentru ceilalti ce trebuie. Nu va ganditi ca e o binecuvantare ca vedem aceste lucruri si ca Dumnezeu vrea sa lucreze prin noi. Sa fim si noi bineplacuti DOmnului si vom primi ajutorul si binecuvantarea Sa in continuare.

 42. diana zice:

  Draga COSMIN tu nu ai trait pe vremea comunismului care urmarea si persecuta pe toti cei incomozi. Nu ai habar ce TEAMA persista chiar cand mergeai pe strada, sau vorbeai in soapta sa nu te auda vreun informator al securitatii. Erau multi informatori…suficienti pentru a se stii tot ce vorbea lumea. DAR CIPUL este un microfon care il ai cu tine chiar si cand mergi la toaleta din tren. Miscarea ta este monitorizata, urmarita de cineva, apare intr o baza de date. Cu cine te ai intalnit, la cine ai fost, din ce grup faci parte. NU s a inventat un sistem mai diabolic de urmarire a persoanei.
  Si cine crezi ca te va urmari. Unul din acei monstrii care nu se dau in laturi de la nimic rau , care impun unor tari intregi tot ce e mai pacatos pentru viata crestinului. Exista multa distractie la TV si asta nu ne lasa sa ne dam seama de ce ne asteapta, de revenirea unor vremuri pe care nu ti le poti inchipui decat citind ce persecutii puteau avea loc. De asta e facut cipul pentru a i controla pe cei multi care nu se pot opune. Avantajul tau este ca nu mai trebuie sa scoti buletinul din buzunar, AVANTAJUL lor este ca te urmaresc peste tot si chiar iti pot influenta gandurile prin unde cu o anumita frecventa etc
  AVANTAJ cine?

 43. serghei zice:

  Da Admin este nevoie de organizatii care sa activeze, sa fim uniti si sa simtim ca avem un sprijin in ceilalti. Asa ai alt curaj sa vorbesti dar uite ca nu gasesc nici o organizatie in care sa te inscrii. STIE CINEVA O GRUPARE ORTODOXA IMPREUNA CU CARE SA ACTIVEZI. Nu prea sunt. Observ un anume individualism. Nu e scris ca crestinii trebuie sa se iubeasca unii pe altii

 44. admin zice:

  sunt destule organizatii si asociatii ortodoxe, care sunt implicate in aceasta actiune… depinde din ce oras sunteti. Dar si in cadrul lor depinde de ce face fiecare, cat de mult se jertfeste.

 45. Adrian Voicicovski zice:

  Din punctul de vedere al preotilor,calugarilor si credinciosilor,eu sun ceea-ce se numeste un”necredincios”,adica,un ateu.Nu discut acum si aici motivele mele,nu doresc ca prin ce scriu sa starnesc controverse inutile la acest moment,Mai mult ca niciodata,avem nevoie de unitate,avem nevoie sa lasam deoparte orice ne poate dezuni si sa fim uniti prin ceea-ce avem comun.Libertatea individuala este ceea-ce ne uneste.Pierderea ei,in conditiile in care vom deveni niste sclavi bine numarati,cantariti,cunoscuti in toate intimitatile lor,asa cum nu au mai fost vreodata pe pamantul asta\,ASTA NE UNESTE!Stim cu totii,chiar daca interpretam oarecum diferit,la ce se va ajunge daca nu ne vom uni si impotrivi.Sa spunem lucrurilor pe nume : Statele Unite Fasciste ale Americii sunt in spatele tuturor acestor lucruri.EI SUNT”IMPERIUL RAULUI”SI EI SUNT ADEVARATII TERORISTI MONDIALI.Iar guvernantii nostrii sunt niste nemrnici vanduti si tradatori,dispusi la orice li s-ar cere,daca sunt lasati si pe mai departe sa faca ce vor si li se garanteaza ca nu vor fi trasi la raspundere.Nenorocirea e ca poporul roman e in cea mai mare parte ignorant si nepasator fata de adevaratele probleme majore.Ne-ar trebui determinarea grecilor si a sarbilor…Oare,macar acum,in ultimul ceas,romanii o vor avea?…Eu ma tem CA NU.

 46. George Grigore zice:

  Vin de te trezeşte române, vin de te spală pe faţă la izvorul de apă vie al viitorului ce se naşte. Dacă tu vrei să dormi încă, poate copiii tăi vor dori să aibă dreptul la viaţă – nedormire. Dacă dormi, pecete ţi se va pune şi vei fi numărat precum oaia din turmă şi vei fi condus ca un măgar cu zăhărelul…sau cu nuiaua! Nu suntem întrebaţi ce formă de guvernare dorim, nu suntem întrebaţi dacă vrem să ne vindem pe doi arginţi pământul ţării şi bogăţiile sale, iar acum ne pun şi zgardă electronică. Dormi române, că EI ne lucrează adânc şi pentru totdeauna!

 47. alexandra zice:

  SARUT MANA SFINTIA VOASTRA IUSTIN PARVU! VA MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL IN NUMELE MEU DAR SI IN NUMELE MULTOR PERSOANE CARE NU PREA AU ACCES LA INTERNET SAU CARE NU SE DESCURCA, PENTRU TOATE EFORTURILE PE CARE LE DEPUNETI PENTRU A TINE DREAPTA CREDINTA IN PICIOARE IN FATA VRASMASULUI. SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE INCA DE ACUM MULT TIMP INAINTE PT A NE PUTEA DA CATE UN CUVANT DE INVATATURA PT A NE MAI INTARII. VRAU SA TRAIESC CU NADEJDEA IN SUFLET CA ROMANII NOSTRII TOTUSI AU O COLOANA VERTEBRALA SI NU VOR CEDA LA ACEASTA INCERCARE CI CA NE V-OM UNII CU TOTII SI V-OM LUPTA DIN TOATE PUTERILE IMPOTRIVA TUTUROR CELOR CARE VOR CU INDARJIRE SA NE TRANSFORME DIN OAMENI NORMALI IN NISTE ROBOTI PE CARE SA II CONDUCA UNII CARE AU SCOPURI BINE ASCUNSE.
  NU POT CONCEPE SA FIM LASI SI SA NU AVEM ATATA DRAGOSTE DE HRISTOS CEL CARE SI-A DAT SI VIATA PT NOI NISTE NETREBNICI, INCAT SA NE OPUNEM CU MAI MULTA CONVINGERE INTRODUCERII ACTELOR BIOMETRICE SI A CIPULUI IN CORPUL UMAN.
  DECI FRATILOR HAIDETI SA NE TREZIM LA REALITATE SI SA IL SUSTINEM DIN TATE PUTERILE PE PR. IUSTIN PARVU SI SA LUPTAM IMPTRIVA CIPURILOR PT CA NU ESTE DE GLUMA…NUMAI ASA VOM PUTEA SA DOBANDIM IMPARATIA CERURILOR SI O VIATA INTRADEVAR IN HRISTOS.
  ASA SA NE AJUTE BUNUL DUMNEZEU!!!!!!!!!!!

 48. marturii zice:

  Multi oameni importanti au uitat ca nu exista nici un alt nume caruia sa i se fi acordat atata autoritate, precum numele lui Iisus. Multi dintre acestia au murit:

  Campinas (in 2005)

  In Campinas ,Brazilia, un grup de tineri beti, au luat, in drum, o alta prietena….

  Mama a insotit-o pana la masina si, ingrijorata de starea in care se aflau prietenii ei, i-a spus tinand-o de mana pe fata urcata in masina:
  \\’Fiica mea, mergi cu Dumnezeu si fie ca El sa te apere.\\’

  Aceasta a raspuns: \\’Poate doar daca El merge in portbagaj, pentru ca aici, inauntru, ….e deja plin. \\’

  Peste cateva ore, a sosit vestea ca tinerii au fost implicati intr-un accident mortal, toti au murit, masina era de nerecunoscut, nu se mai putea spune ce tip de masina fusese, insa, in mod surprinzator, portbagajul era intact.

  Politia a declarat ca nu vedea in ce mod a putut ramane intact portbagajul. Spre surprinderea lor, in portbagaj, au gasit un carton de oua, iar ouale erau toate intregi.

  John Lennon:

  Cu cativa ani inainte de a muri, intr-un interviu pentru o revista americana , el a declarat:
  \\’Crestinatatea va lua sfarsit, va disparea. Nu este nevoie sa imi sustin aceasta idee. Sunt sigur. Nu am ce spune despre Iisus, insa cei ce-L urmau erau oameni prea simpli, astazi noi suntem mai cunoscuti decat El\\’ (1966).

  Lennon, dupa ce a declarat ca membrii formatiei Beatles erau mai cunoscuti decat Iisus Christos, a fost impuscat de sase ori.

  Tancredo Neves (Presedinte al Braziliei ):

  In timpul campaniei prezidentiale, acesta a declarat ca, daca ar obtine 500.000 de voturi din partea partidului sau, nici Dumnezeu nu l-ar mai putea indeparta de la Presedintie.

  Bineinteles, a obitnut voturile, insa s-a imbolnavit cu o zi inainte de a deveni presedinte, apoi la scurt timp a murit.

  Cazuza (Compozitor, cantaret si poet bi-***ual):

  In timpul unui spectacol in Canecio ( Rio de Janeiro ), in timp ce isi fuma tigara, a pufait fumul in aer si a spus: \\’Doamne, asta e pentru tine.\\’

  A murit la varsta de 32 de ani, de CANCER pulmonar, intr-un fel groaznic.

  Cel care a construit Vasul Titanic:

  Dupa ce s-a incheiat construirea Vasului Titanic, un reporter l-a intrebat cat de sigur era vasul. El a raspuns cu un ton ironic:
  \\’Nici chiar Dumnezeu nu il poate scufunda\\’
  Cred ca stiti cu totii ce a urmat .

  Marilyn Monroe (Actrita)

  A fost vizitata de Billy Graham, in timpul unei reprezentatii a unui spectacol. Acesta a declarat ca Spiritul Lui Dumnezeu l-a trimis sa ii predice. Dupa ce a ascultat ceea ce a avea de spus Predicatorul, ea a replicat:
  \\’N-am nevoie de Iisus al tau\\’.
  O saptamana mai tarziu, a fost gasita moarta, in apartamentul ei.

 49. matei zice:

  mi-am dorit de mult sa vb cu parintele JUSTIN PARVU dar stiu ca pot visa in continuare din pacate mie si frica cand aud de cipurile astea mai ales ca stiu ce ne asteapta

 50. matei zice:

  nu pot sa descarc formularu de semnaturi

 51. admin zice:

  dati click dreapta pe imagine si alegeti : save target as…

 52. Lily zice:

  Pasapoartele biometrice sunt doar un alt pas al marilor puteri/elite asupra controlului populatiilor; in alte tari s-au montat camere de supravegheat 24 din 24 de ore ( vezi UK, Londra), imprumuturi de milioane de dolari date tarilor din UE sau din restul lumii cu scopul de a „ajuta infrastructura tarilor respective” fara posibilitatea de a le inapoia vreodata ….sunt tertipuri folosite pt a subjuga tarile lumii, pt a controla populatia prin manipulare, crearea sentimentului de frica si neajutorare.
  Lumea trebuie sa se trezeasca, romanii nu trebuie sa accepte legi date de guvernanti care nu slujesc interesele romanilor, ci sunt slugi si unelte maleabile ale mai marilor puteri.
  Populatia trebuie sa aiba un cuvant de spus, nu suntem subiecte de experiment si nici orbi, surzi sau muti……..

 53. MAGDALENA LILIANA zice:

  Imi doresc sa ajut si eu intr-un fel dar nu pot ajunge personal la Neamt.Ma doare sa vad ca in biserica la slujba nu se spune nimic despre aceasta lucrare diavoleasca cu cip-ul dar eu o sa-l refuz indiferent de ce ne vor sfatui preotii.Sa facem pocainta ,sa ne marturisim ,sa ne rugam si sa avem inima la Dumnezeu .Sa stiti ca nu ne vom arata puterea credintei decat atunci cand vom fi efectiv pusi in fata acestui lucru.Dumnezeu care a stiut si a vazut dinainte de veci ce vom face in viitor, a spus ca asta vor trai oamenii in vremurile din urma deci sigur acestea vor fi legiferate iar fiecare dintre noi va trebui sa lupte -SA NU NE LEPADAM DE IISUS HRISTOS-DUMNEZEUL NOSTRU SI AL PARINTILOR NOSTRII!-pentru credinta sa .Eu sunt din Bucuresti si va recomand tuturor sa nu lipsiti de la LITURGHIE indiferent de cum ni se pare ca este preotul pentru ca acolo mergem pentru Dumnezeu si nu se stie cat vom mai avea Sfanta Jertfa la Liturghie pentru ca in vremurile din urma am citit ca oamenii vor fi impartasiti de Sfintii Ingeri pentru ca nu va mai fi Liturghie .SA NE AJUTE BUNUL DUMNEZEU ,SA NE LUMINEZE SUFLETELE SI SA NE INTELEPTEASCA PE TOTI CEI CARE IL IUBIM :PACATOSI MAI MICI SAU MAI MARI TOTI COPIII LUI SUNTEM SI TREBUIE SA FIM UNITI. DOAMNE AJUTA !

 54. Alex zice:

  Sarut-mana sfintia voastra parinte Iustin Parvu!
  Sunt de acord cu dumneavoastra si doresc sa semnez impotriva cipului satanic.
  Oameni buni…deschideti-va ochii! nu vedeti ce se intampla cu lumea asta?stati cateva secunde, inchideti-va ochii si ganditi-va bine…merge ea oare intr-o directie buna??? raspunsul sa vi-l dati dumneavoastra.
  Violuri, jafuri, avorturi, crime, incesturi, pornografie.Unde o sa ajungem oare?sa stiti ca Satana va avea grija sa ne ia pe toti cu el in fundul iadului.Nu are nevoie de multe ca sa ne ia.Simpla ignoranta a acestui referendum ne va duce acolo.Nu este cale mai simpla de a ne vinde sufletul diavolului decat prin acest cip.
  Cred ca mai putem face ceva…dar toti…impreuna…asa cum nu am facut-o niciodata! Credeti-ma ca se poate! Sa nu uitam cate eforturi au facut stramosii nostri pentru ca noua sa ne fie acuma bine.Sangele lor curge prin vinele noastre.Sa-i facem mandri si sa castigam acest razboi, unde cea mai puternica arma este semnatura impotriva cipului.
  Doamne da-ne putere sa reusim!

 55. pop adina zice:

  vreau sa stiu si eu ce sa cred…..adica chiar exista un proiect care face referinta la niste cipuri implantante in corpul uman care au semnul diavolului?…….explicati va rog frumos mai bine legatura dintre cipuri si cuvantul lui dumnezeu…..

 56. Elena zice:

  intra aici si ai sa gasesti aproaoe tot ce te intereseaza http://www.sfaturiortodoxe.ro/pcleopa/nou50.htm sau aici http://www.sfaturiortodoxe.ro/_buletine.htm

 57. Elena zice:

  daca mai ai nevoie de raspunsuri iti dau id meu lilutza_bloondutza@yahoo.com

 58. Elena Blanaru zice:

  S-a hotarat o data pentru referendum? Vom fi oare instiintati ca trebuie sa mergem la un referendum? Tin foarte mult sa merg si eu atunci, dar vad ca in mass-media nu se pomeneste nimic despre asa ceva….

 59. Elena Blanaru zice:

  SI inca ceva….noi am strans semnaturi atunci, in februarie…nu mai sunt valabile acelea?Va sunt recunoscatoare daca imi raspundeti cat de curand, caci daca nu mai sunt valabile, as vrea, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, sa incerc sa strang altele

 60. ionela zice:

  AM SI EU O INTREBARE.CINE A SEMNAT PENTRU PASAPOARTE TREBUIE SA SEMNEZE IAR PENTRU REFERENDUM SAU E VALABILA VECHEA SEMNATURA?

 61. Elena Blanaru zice:

  Si as mai avea o intrebare: e adevarat ca de la 1 ianuarie 2011 si buletinele vor fi electronice? cand are loc referendumul?

 62. Elena Blanaru zice:

  Si as mai avea o intrebare: e adevarat ca de la 1 ianuarie 2011 si buletinele vor fi electronice?

 63. Niculita Mihai Alexandru zice:

  In atentia admin,

  Va admir initiativa. De ce nu se pot trimite formularele semnate prin posta ?
  Posta nu are cumva acces la Manastirea Petru Voda sau care e motivul?
  De ce nu se aleg diverse locatii din romania, unde se pot centraliza aceste tabele cu semnaturi…Sunt sigur ca ar fi cate un om credincios in fiecare sat si oras din Romania. Macar un singur credincios de-ar fi…si s-ar salva toata turma…

  Pacat,
  Cu stima,
  Mihai Alexandru

 64. Elena Blanaru zice:

  eu as putea merge la manastire abia dupa 17 iunie…oare e prea tarziu?)referitor la semnaturi)

 65. admin zice:

  nu e tarziu pana nu strangem cele 500 000 de semanturi.

 66. deutscher zice:

  pai,cate sunt p[ana acum??

 67. admin zice:

  @deutcher
  ff putine.. sub 100 de mii. Speram ca o data cu Campania de lansare a cartii, se vor strange celelalte semnaturi necesare…. Oricum, anuntam pe cei care au stranse ceva semanturi sa le trimita la Petru Voda, pentru a fi centralizate si sa se faca o situatie mai reala asupra numarului de semnaturi stranse.

 68. Mihai Alexandru zice:

  UNDE POT GASI AFISul PENTRU REFERENDUM deja printat?

  Aveti posibilitatea sa imi furnizati cateva afise sa le xeroxez?

  Sa nu fie cu suparare, se poate sa aflu care sunt detaliile de contact ale admin-ului acestui site?

  Multumesc

 69. CRISTI Ploiesti zice:

  Am citit toate comentariile postate aici pentru ca doresc sa ajut la stringerea de semnaturi(in 2-3 zile o sa incep).As dori, ca si cei care au scris aici, mai multe informatii tehnice,administraive despre campanie( ex.:numarul de semnaturi strinse,ceva date despre grupuri organizate pe localitati,persoane de contact etc.).Undeva mai sus se spune ca exista destule organizatii.Cred ca ar trebui promovate.In Ploiesti eu nu stiu sa existe .

 70. Elena zice:

  ma bucur ca sunt oameni care se gandesc si la asta ……….eu asi vrea sa fac ceva …da nustiu ce asi putea face si cum asi putea sa ajut daca nu am nicio importanta si nu ma baga nimeni inseama………………..doamne ajuta sa faceti macar voi cei care puteti…….eu am sa ma rog …atat pot face momentan…

 71. Elena zice:

  eu am inteles ca prin america cipurile sunt create si au implantat la cativa oameni ….si din cate am inteles sau facut multe experimente si au descoperit ca nu poate implanta cipu in alta parte a corpului decat sub scalp si pe mana, mai exact dosul mainei drepti……….ar putea fi adevarat ????????
  ca nu stiu sigur am vazut niste documentare pe internet …….

 72. Mirela zice:

  Elena,
  la una din conferintele care a fost sustinuta la Bucuresti, s-a spus ca mai exista un loc unde pot fi implantate cipurile, la pulpa de la picior, dar ideea e ca NU trebuie acceptat nici macar in card sau in vreun act de identitate, sa nu fie alaturi de numele tau!

 73. Elena zice:

  ok …am inteles …….multumesc pt raspuns

 74. Elena zice:

  asi mai avea o intrebare ..adica asi vrea sa va cer o parere intr-un fel…..eu sunt la o varsta cam dificila din punctul meu de vedere …is adolescent ….nu mai sunt nici copil ca sa isi bata parinti capu cu toate …nus nici matura ca sa pot face ceva corect si gandit matur ………totusi akuma e momentu cand trebue sa eau niste hotarari …de mica am avut o inclinatie spre dumnezeu ….si ori ceasi face nu vreau si nici nu pot sa ma departez de dumnezeu si de biserica numai ca akuma dup ce am aflat toate astea cipuri ,pasapoate ,semnul fearei si prorocirile despre antihrist,……….nu mai am liniste si nici nustiu ce sa fac …….sa raman asa …,,,sa imi caut un loc de munca ,da parca me frica ca la un servici daca imi face carte de munca imi trebuie card …………..ideea e ca nu stiu ce sa fac si me frica sa eau o hotarare ca ar putea fi gresita ……..si am scris aici pt ca nici nu am cu cine vorbi …la parintele duhovnic nu am timp sa spun asa de multe ca e prea multa lume care asteapta si trebue sa imi zic pacatele in primul rand ……oare asi putea trai in lume ferinduma de card ,pasaport ,si daca mai pune si pe buletin cip ce fac?….am nevoie de ajutor ca orice om ……oricum un lucru stiu sigur ca nu sunt singura ..il am pe dumnezeu…si ma ajuta ,dar am nevoie si de un sfat de la un om cu ,credinta ….nu pot face tot ce imi trece prin cap, chear daca eu socotesc ca este bine,,………

 75. Elena zice:

  ma scuzati ca mam abatut de la subiectul care se discuta …….strangerea semnaturilor

 76. anonim zice:

  Mai trebuie sa strangem semnaturi sau sunt suficiente? Stiti cumva cate s-au strans?

 77. admin zice:

  Sunt aproximativ 750 000 de semnaturi, dar campania merge mai departe.

 78. Bogdan zice:

  DE CE NU IESIM PE STRADA !!!

 79. Elena Blanaru zice:

  De ceva vreme nu am mai vazut discutandu-se nici pe siteurile pe care se obisnuia, despre problema cipurilor….ce se mai aude? de cate semnaturi e nevoie? si cand o sa se termine si cu stransul semnaturilor, ce are sa se intample? daca urmeaza un referendum, de ce nu se face public lucrul asta?in mass-media? adevarul e ca sunt cam tematoare, desi poate nu ar trebui, dar sincer, imi doresc foarte mult ca statul romana, alaturi de Biserica Romana sa nu accepte dracoveniile astea (iertati-mi cuvantul, va rog, dar asta sunt; ca oricum ceva bun nu-s)…

 80. Dumnezeu sa ne ajute sa inlaturam toate aceste naluciri ale diavolului.Rugaciune si iar rugaciune ca Domnul sa ne auda si ajute.

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s