Permisul de conducere are microcip ! Confuzie in institutiile statului !

Cu mai bine de 2 luni in urma, intr-un reportaj tv un comisar al Serviciului Permise si Inmatriculari sustinea existenta unui cip in noul permis auto. Iata dovada :

Dovada practica :

Iata si raspunsul dat organizatiei „Forul Ortodox Roman” de catre MAI :

„In ceea ce priveste noul model de permis de conducere precizam ca acesta este un document electronic neavand inclus un microcip”.

Mai jos aveti intregul document. raspuns_mai_cip_permis_090224

UITATI CUM NE MINTE STATUL !!! Acestui stat satanic nu trebuie sa i ne mai supunem ! Nu ne mai reprezinta ! E manevrat in totalitate de Bruxelles, de aceasta Uniune Europeana care si-a negat origina sa crestina ! Romania, daca se mai considera „Gradina Maicii Domnului” nu mai are ce cauta in aceasta Uniune creata de jidani (sionisti spurcati) si masoni, slujitori ai antihristului !

Acest articol a fost publicat în anti-cip și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Permisul de conducere are microcip ! Confuzie in institutiile statului !

 1. sebi blas zice:

  daca nu suntem de acord cu tacticile cuiva …. nu avem scuze si nici nu ne mai deosebim de acestia ,cand preluam metoda si credem ca in a ne apara ideologia este scuzabil orice mijloc folosit. sa nu ne lassam acaparati in tot felul de actiuni revansarde. nici eu nu sunt de acord cu ce ni se indeasa pe gat ….de oarecine…. ca ortodocsi nu mai avem nici o legatura cu cei care nu vad ”niici un pericol”in numarul fiare”666”,fie ei episcopi sau preafericiti… prin afirmatiile lor se despart de biserica soborniceasca.
  NU ARE NICI O IMPARTASIRE INTUNERICUL ,pe care ei l-au imbratisat,CU LUMINA,de care noi dorim sa ne impartasim.
  revenitiva si nu mai asteptati ajutor de la cei care s-au facut straini de Biserica Ortodoxa. se pot numi ei cum doresc …ortodocsi sau paraortodocsi,numai faptele ne definesc. pe ei ii arata ca pe niste slujitori ai intunericului ,ca pe niste vanzatori de neam…. suntem singurul popor care s-a nascut ortodox si asta nu pentru ca asa a hotarat sinodul sau cutare preasfintit,ci pentru ca asa am vrut noi romanii ,poporul. noi suntem Biserica nu niste popi vanduti
  din toata inima va rog sa ma iertati,nu am sa mai spun nimic,aici trebuie sa incheiem vorbaria si sa incepem sa ne rugam

 2. Proilavonos zice:

  Traim se pare , un vis urat, un vis din care suntem incapabili sa ne trezim.Vrem sa ne ridicam capul si sa revenim la realitate, dar e prea greu.E mult mai usor sa stam cu capetele plecate, si daca e nevoie putem sa bagam si capul in nisip fara sa ne pese de ce se va intampla cu restul corpului…Mergem intr-o directie gresita si ne facem ca nu intelegem ca ne departam de destinatia initiala. Cei ce ar trebui sa ne trezeasca ne canta cantecele de leagan.Mai-marii B.O.R. tac suspect , dupa ce bugetul pt. 2009 ciuntit considerabil mai peste tot , a fost totusi generos cu Ministerul Cultelor. Pastorii nostri vad lupii si se fac ca nu-i vad cum ne dau tarcoale, tocmai pentru ca au primit ce si-au dorit de la buget?!?

 3. sorin zice:

  Carnetele de conducere au sau nu au microcipuri?
  1. Răspunsul dat organizatiei “Forul Ortodox Roman” de catre MAI :
  …În ceea ce priveşte noul model de permis de conducere precizăm că acesta nu este un document electronic neavând inclus un microcip. Acesta este realizat în conformitate cu prevederile Directivei 2006/126/EC pentru modificarea şi completarea Directivei 91/439/EC privind permisul de conducere şi cu standardele ISO 7810, 7816-1 şi 10373…
  Directiva 2006/126/EC la punctul 17 precum si Directiva 91/439/EC-Anexa 1 punctul 14 alin c ne spune de posibilitatea introduceriiunui microcip … a space shall be reserved on the Community model licence to allow for the possible introduction of a microchip or similar computer device.. (http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/site/en/oj/2006/l_403/l_40320061230en00180060.pdf http://www.car-adaptation.org/en/Content.asp?mc=100&sc=04&sd=03#Annex-I )
  2. Articole luate de pe internet în care se face referire la microcipurile care sunt incluse pe carnetele de şofer
  a) Comisar sef Danuţ Ciubotaru – Şef Serviciu Permise şi Înmatriculări Botaşani declara într-un interviu la TELE M că….acest permis coţine un cip … (http://www.telembt.ro/autoritatile_introduc_permisele_inteligente-a2970.html
  b) …care va arata ca o carte de credit, va contine un cip cu ajutorul … ( http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/2006-03-03/integrare-permisul-european-de-conducere.html )
  c) Noile directive prevad ca forma noului permis auto sa fie unica, din plastic, asemanatoare unei carti de credit, cu posibilitatea introducerii optionale in el si a unui cip cu informatii care vor fi confidentiale (http://www.autoexpert.ro/autoutil–simplificarea-inmatricularii-autovehiculelor/ )
  d) Incepand de ieri, Politia Rutiera a inceput sa emita noile permise de conducere si certificate de inmatriculare pentru autovehicule, in conformitate cu standardelor europene.Noul model de permis este realizat pe suport unicarbonat, iar datele si fotografia sunt gravate cu laser Actul va arata ca un card de plastic colorat in albastru si galben in care va fi incorporat un microcip. Documentul este tiparit cu cerneluri invizibile si cerneluri vizibile care sunt fluorescente la lumina ultravioleta ( Sursa: Click , http://stiri.rol.ro/content/view/159806/2/, http://www.e-transport.ro/REGULI_NOI_PENTRU_SOFERI_PEMISE_EUROPENE_NOI_RES-i44-news17483-p82.html )
  e)…Microcipurile vor permite actualizarea datelor sau a fotografiilor continute… (http://www.ziaruldeiasi.ro/regional/botosani/de-azi-se-emit-permise-cu-cip~ni54ff)
  f)..Noile reglementari in domeniu se bazeaza pe Directiva 126/2006 a Comisiei Europene. Directiva 126/2006 privind permisele de conducere va face posibil ca din 2012 pe intreg teritoriul Uniunii Europene conducatorii auto sa aiba un singul model de permis insa peste cateva luni, din ianuarie 2009 vor intra in vigoare primele restrictii. (de tipul „posesorul trebuie sa conduca doar ziua sau doar insotit”). Noul permis de conducere va arata ca un card de plastic colorat in albastru si galben in care va fi incorporat un microcip, va contine cateva rubrici noi.( http://www.bitonline.ro/stiri-informatii/noile+permise+auto!/43)
  g) Documentul, un card de plastic colorat în albastru şi galben în care va fi încorporat un microcip, va conţine câteva rubrici noi http://www.monitorulbt.ro/National/2008-09-25/Noii+soferi+vor+primi+permise+cu+microcip
  Concluzii :
  a) deşi răspunsul oficial la MAI ne spune că noile permise auto nu au inclus un microcip multe articole din presa ne spun contrariul precum şi un oficial din Botoşani
  b) se stie că microcipul nu rezistă la microunde …aşadar ce anume a explodat când cineva a incălzit un astfel de act în cuptorul cu microunde (http://www.youtube.com/watch?v=vxYSsdELTxk)
  c) conform Directivei 2006/126/ECart. 7, punctul 2 , subpunctul d – carnetul ce conducere nu-şi pierde valabilitatea în cazurile în care microcipul nu poate fi citit sau apar alte stricăciuni

 4. Pingback: » Nu exista cipuri in noile carnete de conducere. Am fost manipulati… BLOG - DANION VASILE: „Să bei bere e uşor. Să faci mizerie în camera de hotel e uşor. Dar să fii creştin, asta e o provocare dură. Asta e adevărată răzvrătire

 5. Pingback: Nu exista cipuri in noile carnete de conducere. Am fost manipulati… « † Apologeticum

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s