Bucuria antihristilor : Instanta a respins suspendarea ordonantei privind introducerea pasapoartelor biometrice

Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miliueste-ma pe mine pacatosul/pacatoasa si pe toata lumea Ta !

Stire partial reala pornita de la Pro TV: „Instanta a decis: Vom avea pasapoarte cu Cip Biometric”

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au respins, miercuri, cererea mai multor ONG-uri pentru suspendarea ordonantei privind introducerea pasapoartelor biometrice, anunta ProTv. Coalitia Impotriva Statului Politienesc, prin reprezentantii sai, Asociatia Adevar si Dreptate, Asociatia Civic Media si Cabinetul de Avocatura Mihai Rapcea au sustinut, in urma cu o saptamana, in fata judecatorilor, ca ordonanta privind introducerea pasapoartelor biometrice incalca drepturi din Constitutia Romaniei, precum cel la viata privata si dreptul la religie.

60220923

Coalitia Impotriva Statului Politienesc ca si federatia de organizatii reunite in Actiunea Pentru Educatie si Libertate (APEL) vor continua procesul pe fond contra Statului Roman in chestiunea introducerii obligatorii a pasapoartelor biometrice fara nici o dezbatere publica, dupa cum este prevazut de altfel atat in Legea romana cat si in recomandarile Uniunii Europene in acest caz.
Instanta a respins astazi doar cererea de suspendare a emiterii acestor pasapoarte cu cip biometric. Asociatiile care au declansat demersul in Justitie si cei peste 5000 de intervenienti in nume personal vor face Recurs in termen de cinci zile, conform legii, urmand sa chemam Statul in judecata pe fond.
Reprezentanti ai societatii civile care contesta aceasta masura dictatoriala organizeaza astazi o Conferinta de Presa urmata de o Conferinta Publica, la Brasov, la Universitatea Transilvania, incepand cu ora 18.00.
Amintim ca Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane va dezbate aceasta situatie la urmatoarea sedinta, pe 25-26 februarie a.c., ocazie cu care vor avea loc alte conferinte pentru informare si actiuni de constientizare, atat in Bucuresti cat si in tara, inclusiv la Parlamentul Romaniei.
Observam ca si Asociatiile Laicatului Ortodox iau de asemenea atitudine impotriva documentelor electronice prin organizarea unei Conferinta de Presa si a unei Conferinte Publice, intitulate „Zoii unei noi dictaturi?”, joi, 19 februarie, orele 17.3o, la Aula Magna a Facultăţii de Drept din Bucuresti.
Constatam ca in lipsa necesarei dezbateri publice care trebuia organizata de Guvernul PNL-UDMR, se contureaza o pozitie publica din ce in ce mai aprofundata a societatii civile responsabile, cele peste 50.000 de semnaturi impotriva documentelor biometrice vorbind de la sine.
Speram ca actualul Cabinet PDL-PSD sa nu preia si erorile Guvernului precedent si sa tina cont de opinia publica constienta de pericolele indosarierii electronice a natiunii urmand sa-si faca datoria in a informa marea majoritate a populatiei, complet ignorata in acest caz.
Va rugam sa luati in considerare ca stirea Pro Tv „Instanta a respins cererea ONG-urilor: vom avea pasapoarte biometrice!” se bazeaza numai pe respingerea cererii de suspendare, care este doar prima faza a unei indelungate actiuni in Justitie, conform Legii si statului de drept.
Secretariat Coalitia
George Roncea
0722-361-410
Secretariat APEL
av Dragos Tacaluta
0741-677-761

Acest articol a fost publicat în anti-cip și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Bucuria antihristilor : Instanta a respins suspendarea ordonantei privind introducerea pasapoartelor biometrice

 1. GEORGETA zice:

  Este inceputul luptei pentru credinta noastra stramoseasca. Nu vom accepta cipuri de nici un fel. Eu deja am semnat contra lor pe lista de la biserica. Trebuie sa fim uniti in credinta. Doamne ajute-ne!

 2. CRISTIAN TUDOSE zice:

  Astazi se implinesc 57 de ani de la trecerea la Domnul a celui numit ,,Sfantul inchisorilor” – Valeriu Gafencu. Jertfa celor care s-au jertfit in temnitele staliniste, de altfel, toata istoria Crestinismului, ne obliga pe toti la o atitudine de marturisire a Adevarului.,,Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine.”(Ioan14:6 ). „Şi ea(fiara) îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei”(Apoc. 13:16-17). „Oricine va mărturisi pentru Mine înaintea oamenilor, mărturisi-voi şi Eu pentru el înaintea Tatălui Meu, Care este în ceruri. Iar de cel ce se va lepăda de Mine înaintea oamenilor şi Eu Mă voi lepăda de el înaintea Tatălui Meu, Care este în ceruri.” (Matei 11: 32-33). Iubiti frati ai mei intru Domnul, loc de interpretari nu mai exista. Fericiti vor fi aceia dintre noi care vor alege calea Muceniciei! Pentru rugãciunile Nãscãtoarei de Dumnezeu, Milostive curãteste multimea gresalelor noastre.Stãpânã, primeste rugãciunile robilor tãi si ne izbãveste pre noi din toatã nevoia si necazul.
  Toatã nãdejdea noastra spre tine o înaltam. Maica lui Dumnezeu pãzeste-ne sub acoperãmântul tãu.Pentru rugãciunile tuturor Sfintilor Tãi si ale Maicii Tale, Doamne Iisuse Hristoase milueste-ne pe noi!

 3. Liana zice:

  Intre mucenicie si pecetluire nu avem de ales! Calea este numai una : MUCENICIA. Dar cei care inca nu stiu ce inseamna sa vietuiesti modest, sa ai nevoie de putin, dar totusi vor sa traiasca cu Dumnezeu, trebuie sa invete trairea aceasta; si daca noi nu vrem sa primim aceste acte, nu ne pot obliga sa le primim, si mai departe ne lasam in grija Domnului, care n-a lasat niciodata pe nimeni care a facut aceasta; iar la care Domnul a dat putere din plin, pe aceia i-a pregatit pentru mucenicie, si le da si puterea de-a o duce, asa cum i-a dat-o Sfantului Mucenic Valeriu, a carui pomenire tocmai s-a facut. Si curaj celor care merg mai departe si sustin cauza in justitie, ca acelora le stam alaturi cu rugaciuni, si lumanari aprinse, in zilele in care o fac.Domnul sa le rasplateasca cu mantuire, aceasta fapta salvatoare de credinta si neam. Doamne ajuta!

 4. pantera zice:

  Referendumul e o solutie???
  Nu cunosc chichitele juridice, dar la urma urmei vad solutia asta ca pe una de ultima instanta, chiar daca imbraca forma unei revizuiri a constitutiei la initiativa cetateneasca… Cred ca oameni devotati care sa intreprinda munca de strangere a semnaturilor se vor gasi.
  Mi-e teama insa de nenorocirea aia de tratat de la Lisabona – daca ii „conving” pe irlandezi sau daca trece de Curtea Constitutionala germana, ceea ce e destul e probabil – va fi vai de suveranitatea noastra si UE va impune TOT…

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s