Implanturile cu microcipuri cauzează tumori canceroase

Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miliueste-ma pe mine pacatosul/pacatoasa si pe toata lumea Ta !

rfid-insideAgenţia de presă Associated Press a dat publicităţii o ştire uluitoare :  implanturile cu microcipuri testate pe animale de laborator au produs cancer – conform dr. Katherine Albrecht, expert în probleme de securitate personală – privacy expert şi vechi oponent al implementării cipurilor.

Studii medicale necunoscute publicului

Potrivit Associated Press, o serie de studii care se întind pe o perioadă de 10 ani au arătat că şoarecii şi şobolanii injectaţi cu celule transmiţătoare au dezvoltat tumori maligne cu creştere rapidă, care s-au dovedit letale în 1 din 10 cazuri. Tumorile au apărut în ţesuturile din jurul microcipurilor şi deseori au crescut până la acoperirea completă a sistemului, susţin cercetătorii.

Albrecht a aflat despre legătura dintre microcipuri şi cancer când proprietarul unui câine care murise din cauza unei tumori cauzate de un cip le-a contactat pe ea şi pe Liz McIntyre, împreună cu care a semnat cartea “Cipuri-spioni”. Apoi Albrecht a găsit studii  medicale dovedind legătura dintre implantul cu microcipuri şi cancer şi în cazul altor animale. Înainte ca ea să le aducă în atenţia Associated Press, studiile au fost necunoscute atenţiei publice.

Implanturi pentru oameni, aprobate de FDA

După o investigaţie de patru luni, jurnaliştii Associated Press au descoperit mai multe documente care arătau legătura dintre cancer şi implantul cu microcipuri. O parte dintre aceste documente au fost publicate înainte ca Applied Digital Solutions – compania mamă a VeriChip – să ceară acordul FDA (Food and Drug Administration – o agenţie din domeniul medical din SUA) pentru a pune pe piaţă implanturile pentru oameni. Compania VeriChip a obţinut aprobarea FDA în anul 2004, sub supravegherea secretarului de stat al Departamentului Sănătăţii din SUA, pe atunci Tommy Thompson, care ulterior a primit un post de conducere în companie.

Potrivit politicii FDA, era responsabilitatea firmei VeriChip să aducă în atenţia FDA cercetările medicale care au semnalat efectele nocive ale acestei tehnologii, dar directorul VeriChip, Scott Silverman, pretinde că nu au ştiut despre astfel de cercetări.

Cine îşi doreşte un implant canceros în mână?implant-induced-tumor-in-rat-from-elcock-study

Albrecht şi-a arătat scepticismul că o companie ca VeriChip, având drept preocupare majoră implantul cu microcipuri, nu ar fi fost informată despre studiile relevante din domeniu. “Ar fi o neglijentă din partea domnului Silverman să nu ştie despre aceste cercetări. Iar dacă ştia despre astfel de studii, cu siguranţă a avut un motiv să nu le divulge”, spune Albrecht. “Dacă FDA ar fi ştiut de legătura dintre microcipuri şi cancer, poate nu ar fi aprobat niciodată produsele companiei lui Silverman”.

De când a obţinut aprobarea FDA, compania VeriChip a desfăşurat o campanie de publicitate agresivă vizând implementarea de cipuri celor suferind de cancer şi de boli mintale. Recent a fost anunţat ca au fost supuşi implantului 90 de pacienţi Alzheimer şi îngrijitorii lor din Florida. De asemenea, 160 de angajaţi ai sediului central al Procuraturii din Mexic, muncitori din sistemul de securitate al SUA, membrii unor cluburi din Europa au suferit de asemenea astfel de implanturi.

Albrecht şi-a exprimat îngrijorarea pentru cei care au suferit implanturi de chip, îndemnându-i să le scoată cât mai repede. “Aceste revelaţii schimbă totul” spune ea. “De ce şi-ar asuma cineva riscul de a avea un implant canceros în mână?”

sursa : http://www.antichips.com

Cititi si : http://www.antichips.com/faq/html/faq-section03.html

Acest articol a fost publicat în anti-cip și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Implanturile cu microcipuri cauzează tumori canceroase

 1. cotoroiu decebal zice:

  trebuie sa luptam impotriva celor care vor ca sa fim injectati cu cipuri

 2. cotoroiu decebal zice:

  trebuie sa luptam sa nu va fie frica frica e de la diavol nu uitati ca diavolul are si el frica de rugaciune curata si de atitudine crestina

 3. cotoroiu decebal zice:

  masonii si toata gloata de necredinciosi care ii urmeaza au si ei teama de puterea maselor unite si de faptul ca dacva vom fi uniti nu vor putea sa na biruie

 4. Pingback: Cipurilor li se potriveste cancerul! « Ionuţ Margin

 5. Marian-Sorin zice:

  APEL IMPORTANT! DOAMNE AJUTA FRATI CRESTINI-ORTODOXI.ESTE FOARTE MULTA LUME CARE NICI NU STIU CA NI-SE PEGATESTE PECETLUIREA CU SEMNUL FIAREI ADICA IMPLANTARE MICRO-CIPULI(RFID). VA PROPUN TUTUROR IN NUMELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS DUMNEZEU,1] SA DESCARCAM DE PE NET FILMULETE CU IMPLANTURILE CU MICRO-CIP,APELUL TUTUROR PARINTILOR DUHOVNICI CARE NE AVERTIZEAZA SI NE SPUN SA NU PRIMIM NICI MACAR DOCUMENTELE BIOMETRICE CU CIP,CONFERINTELE SI EMISIUNILE DE LA TV.B1TV,OTV,ANTENA 3…UNDE AU APARUT SI AU DISCUT PROBLEMA CIPURILOR:Pr.FILOTHEU,Pr.IOAN SISMAN,Pr.EFTIMIE,MAICA ECATERINA,DANION VASILE, VICTOR RONCEA ETC. 2] DUPA CE AM DESCARCAT MATERIALELE RESPECTIVE SA LE IMPRIMAM PE MAI MULTE DVD-uri SI SA MERGEM PRIN MAI MULTE BISERICI ORTODOXE SI SA LE DARUIM GRATIS TUTUROR CARE AU MACAR APARATE DVD SA LE POATA VEDEA DACA NU AU CALCULATOARE SAU POATE UNII NE-AVAND NICI UNA NICI ALTA, AU LA CINE SA LE VADA. 3] DUPA CE LE-ATI IMPRIMAT FACAND MAI MULTE COPII,NU UITATI SA SCRIETII PE ELE URMATORUL INDEMN: MULTIPLICA DACA POTI SI DA MAI DEPARTE IAR DACA NU POTI,DA ACEST DVD.SA-L VADA SI ALTII. 4] SPUNETILE CELOR CARE LE DARUITI GRATIS ACESTE DVD-uri SA PROCEDEZE SI EI EXACT LA FEL,ADICA SA MULTIPLICE DVD-UL PRIMIT DE LA NOI SA-L MULTIPLICE DACA POT, SCRIIND SI EI ACELAS INDEMN:MULTIPLICA DACA POTI SI DA MAI DEPARTE,IAR DACA NU POTI DA ACEST DVD. SI ALTORA SA-L VADA. CU DOAR 7 MII CAT COTSTA CEL MAI IEFTIN DVD.AM PUTEA SALVA MACAR UN SUFLET DE LA PECETLUIREA CU CIP SEMNUL FIAREI.BUNUL DUMNEZEU SA BINECUVANTEZE ACEASTA LUCRARE SI SA NE AJUTE,AMIN. VA MULTUMESC SI VA ROG SA MA IERTATI PE MINE PACATOSUL.DOAMNE AJUTA .

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s