O emisiune conspirativă despre conspiraţii

Masonii sunt prezenţi pe toate mijloacele de informare şi nu e de mirare, întrucât ei deţin pachetul majoritar de acţiuni din cadrul acestor societăţi. De ceva timp, tânărul Oreste ne uimeşte cu propagandă pe faţă a masonilor şi defăimarea Bisericii, deşi se declară a fi creştin.  Aceasta arata că este clar tot duşman al Bisericii, celei Uneia Sobornicească şi Apostolescă, fiind un adept al gândirii rătăcite că toate religiile sunt bune, suferind de febra nihilistă şi de sindromul ecumenist, baza noi religii a lui antihrist, şi anume NEW-AGE. Vă propunem spre vizionare un extras din emisiune „Codul lui Oreste”, al cărei realizator este Oreste, difuzată de B1TV, în care îl are ca invitat de Pavel Coruţ, un personaj mult mai versat în ale masoneriei şi al conceptelor de NOUĂ ORDINE MONDIALĂ şi GLOBALIZARE. Ei încearcă o demascare a PĂPUŞARILOR şi o delimitare a masoneriei de clanul Bildeberg, a ELITEI ce conduce lumea la ora actuală, dând impresia că masoneria este salvarea pentru pacea si bunăstarea în lume. Deosebiţi duhurile acestor propovăduitori ai antihristului şi luaţi aminte de cine trebuie să vă păziţi pe viitor, dar mai ales să nu lăsaţi copii să urmărească astfel de aberaţii.

news_img_37_86

Codul lui ORESTE

realizator : Oreste

Invitaţi : Pavel Coruţ şi Marian Cernat (jurnalist de investigaţii)

O analiza mai larga o puteti citi aici: ORESTE si PAVEL CORUT: elogiu masoneriei, new age si Noii Ordini Mondiale

Acest articol a fost publicat în anti-masonerie și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la O emisiune conspirativă despre conspiraţii

 1. Doamne ajuta !

  Bine ai facut cu postarea acestui fragment din eminsiunea “ Codul lui Oreste “ . Apropo , observati OCHIUL din stanga jos , ce inchipuie un soi de sigla ? Nimic nu e intamplator :

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-08-24/493620/Simbolurile-MASONICE-si-SATANISTE-ce-ne-i–.html

  Observam ca Oreste se declara pro mason “ explicandu-ne “ ca la inceput membrii lojei erau cuprinsi de o doctrina de lumina , dar acum s-a umplut de oameni care au parasit spiritualitatea ei si au transformat-o intr-o mafie .

  Si se bazeaza pe lipsa de informare a publicului . Sa facem insa o incursiune in istorie :

  Albert Pike ( 1809 – 1891 ) , mason , gradul 33 ritul scotian ( rit pe care de fapt el l-a transformat dintr-o societate minuscula , la influenta enorma pe care o stim astazi ) a formulat dogma divinităţii lui lucifer în „Morals and Dogma” :
  ” Lucifer, Zeul Luminii, lupta împotriva lui Adonai, Zeul Bibliei; da, Lucifer e Dumnezeu ”
  „ Lucifer este purtătorul luminii. Nume straniu şi misterios al celui ce este Spiritul întunericului! Lucifer, fiul dimineţii! Este cel care aduce lumina şi în toată splendoarea sa intolerabilă orbeşte pe cei slabi sau sufletele egoiste. „
  Despre francmasonerie Albert Pike sustinea in lucrarea sa „DOGMĂ ŞI RITUAL” ca: „ Francmasoneria are două doctrine, dintre care una este ascunsă, cunoaşterea sa fiind rezervată doar Maeştrilor…, iar cealaltă este publică… „
  In 1869 a fost unul din liderii de seama ai Cavalerilor Ku Klux Klan (KKK). În octombrie 1901 a fost ridicat în Washington D.C. un monument in cinstea sa .

  Manly Palmer Hall ( 1901 – 1990 ) , gradul 33 , mason , ritul scotian . In 1934 , Hall fondeaza Philosophical Research Society .
  In cartea „ The Lost Keys of Freemasonry „ , pag. 48 , a scris :
  „ Masonul descopera ca energiile vazute ale lui lucifer sunt in mainile sale „
  Lucrarea “ The Secret Teachings of All Ages: An Encyclopedic Outline of Masonic, Hermetic, Qabbalistic and Rosicrucian Symbolical Philosophy “a fost una din sursele de inspiratie pentru partea 1 a documentarului anticrestin Zeitgeist .

  Karl Marx
  Karl Heinrich Marx ( 1818 – 1883 ) , Germania , celebrul filosof , sociolog , teoretician politic , revolutionar , idol al comunismului . S-a casatorit cu o ruda a lui Nathan Mayer ( 1777 – 1836 ) – fondatorul Rothschild banking family of England .
  Karl Marx a fost mason , s-a tras dintr-o familie de rabini , dar nici el si nici Engels n-au inventat comunismul . Ei au fost influentati direct de Moses (Moshe) Hess ( 1812 – 1875 ) care a fost si unul din fondatorii socialismului . Este unul din creatorii anti-semitismului de tip modern , cititi va rog lucrarea sa On the Jewish Question.

  Citat Karl Marx :
  „ Aburi infernali se ridica si umplu creierul,
  Pana cand innebunesc si inima mi se schimba cu desavarsire.
  Vezi aceasta sabie?
  Printul intunericului mi-a vandut-o.
  Pentru mine el este cel care masoara timpul si da semnalul,
  Cu tot mai multa indrazneala interpretez dansul mortii „

  Tot el mai scria ca instrumentele de tortura sunt bune deoarece asigura locuri de munca , atat fierarilor cat si calailor …

  „Război de moarte creştinismului” răcnea Fr. Viviani.

  „Trebuie sa extirpăm lepra devorantă a creştinismului”, ţipa Gambeta

  In 1881, francmasonul belgian Flerie scria: „Jos Răstignitul!… Împărăţia lui s-a sfârşit! Nu este nevoie de Dumnezeu!”

  In 1913 francmasonul Sicar de Plauson spunea: „Este un război pe care trebuie să-l continuăm până la victorie sau până la moarte – e războiul împotriva duşmanilor de totdeauna ai francmasoneriei: toate dogmele, toate bisericile”.

  Mai stim din alte emisiuni ca Oreste este un adept al „ invataturilor „ teosofiei lui Madame Blavatsky

  H. P. Blavatsky , ( 1831 – 1891 ) , legaturi apropiate cu Scottish Rite ( Albert Pike )
  Lucrarea sa „ The Secret Doctrine „ a fost sursa de inspiratie pentru partea 1 a documentarului anticrestin Zeitgeist .
  Nascuta in imperiul rus , emigreaza in 1873 in New York si incepe o “ cariera “ in spiritism si mai mult agita teorii decat face demonstratii de extracorporalitate , levitatie , telepatie si altele din zona paranormalului .
  In 1875 fondeaza Theosophical Society .
  Ulterior incepe sa viziteze India .
  In 1886 se stabileste in Germania unde scrie o mare parte din Secret Doctrine , o lucrare plina de teorii rasiste , ce spunea ca i-a fost inspirata de maestrii non umani din zona Tibetului .
  Dupa deces a fost INCINERATA .
  Jackson Spielvogel si David Redles de la Simon Wiesenthal Center , au fost nevoiti sa accepte ca lucrarile maleficei femei l-au influentat decisiv pe Adolf Hitler .
  Aceasta scria in „ The Secret Doctrine „ , vol. 1 , pag 319 – 320 :
  „ In antichitate si realitate , lucifer sau luciferus , este numele unei entitati angelice ce stapaneste absolut peste lumina adevarului si peste lumina zilei . „
  „ lucifer este lumina divina si terestra , „ spirit sfant „ si „ satan „ in acelasi timp „
  DOAMNE IARTA-MA CA AM CITAT ASEMENEA BLASFEMII .

  Ajunsi aici , putem continua vorbind despre NEW AGE si religia UFO . Pe ai caror initiati iarasi ii admira acest Oreste .

  Initiatoarea amplei miscari New Age este Alice Bailey ( 1880 – 1949 ) . Intre 1919 si 1949 a scris multe lucrari dictate de catre “ maestri ai intelepciunii “ , non oameni din zona Tibetului . A considerat ca lucifer este un zeu al intelepciunii considerat pe nedrept de catre crestinism ca inger cazut
  In 1921 s-a maritat cu Foster Bailey ( 1888 – 1977 ) , grad 32 mason .
  Este intemeietoarea Lucifer Publishing Company redenumita mai apoi Lucis Trust .

  Lucis Trust este Non-Governmental Organization in cadrul United Nations !!! La indicatia ei , in cladirea UN se afla o camera de rugaciune cu insemnele acesteia , unde greii se aduna inaintea fiecarei sedinte generale .

  Prea multe descrieri ale acestor “ maestrii “ nu avem . Totusi , in 1947 , inainte de a muri , Aleister Crowley ( 1875 – 1947 , maestru mason si bisexual ) a lasat o schita a infatisarii unui astfel de “ sef secret “ . Arata aidoma unui asa zis extraterestru . Si ne amintim ca odata cu aparitia si raspandirea organizatiilor Theosophical Society a inceput o explozie de literatura SF despre alien . De asemenea UFO . Analistii fenomenului sunt de acord ca lucrarile lui Bailey, Rudolf Steiner si ale Theosophy-ei in general au influentat crearea “ religiilor “ UFO , inclusiv Order of the Solar Temple . Azi s-a ajuns ca Vaticanul sa declare ca extraterestrii sunt fratii nostrii …

  Cititi va rog si articolul :

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-11-23/601086/NEW-AGE-%2C-religia-viitorului-GUVERN-MONDI–.html

  Sa comentam in continuare ce zice invitatul emisiunii , Pavel Corut . Cica masoneria afirma ca odata la 2000 de ani omenirea asteapta cate un Mantuitor . Mantuitoarul n-a venit , deci trebuie sa fie printre noi , un iluminat ceva . Iata deci cum lucreaza inainte mergatorii antihristului . Se cuvine acum sa facem referire la unul mai celebru dintre ei :

  Benjamin Creme ( 1922 – ) , seful Share International . A fost de asemenea membru Aetherius Society ( o miscare a noii “ religii “ UFO ) . Ca si Helena Blavatsky sau Alice A. Bailey a fost contactat de “ maestrii intelepciunii “ non umani din Shambhala . In 1959 declara ca acestia i-au spus ca dupa aproximativ 20 de ani va apare pe pamant “ maestrul maestrilor “ … Iar lui Benjamin Crème i se va da un rol important .

  In 1982 declara : “ Cristul este printre noi “ …

  Daca este vorba despre antihrist , s-a nascut prin 1979 , deci are aproximativ 30 de ani .
  Este vorba despre un asa zis Maitreya , despre care “ initiatii “ New Age spun ca nu este antihristul deoarece antihristul nu este o persoana ci o energie ce i-a influentat ultima data pe Hiltler , pe fascistii italieni si pe conducatorii militari japonezi din timpul celui de al doilea razboi mondial , dar actualmente este de domeniul trecutului , disipandu-se . Acum se pregateste venirea acelui Maitreya , ce era numit Mesia sau altfel de diferite religii …

  Sa nu uitam insa ce spunea Domnul Iisus in Matei 24 :

  „ Vedeţi să nu vă amăgească cineva
  Căci mulţi vor veni în numele Meu, zicând: Eu sunt Hristos, şi pe mulţi îi vor amăgi.
  Atunci, de vă va zice cineva: Iată, Mesia este aici sau dincolo, să nu-l credeţi.
  Căci se vor ridica hristoşi mincinoşi şi prooroci mincinoşi şi vor da semne mari şi chiar minuni, ca să amăgească, de va fi cu putinţă, şi pe cei aleşi.
  Deci, de vă vor zice vouă: Iată este în pustie, să nu ieşiţi; iată este în cămări, să nu credeţi.
  Căci precum fulgerul iese de la răsărit şi se arată până la apus, aşa va fi şi venirea Fiului Omului.

  Mai zice Pavel Corut ( si el pro masonerie ) ca Noua Ordine Mondiala este solutia unica pentru pacea mondiala si cica lupta impotriva Rockefeller si a celor ca ei pe care ii numesc oculta regresiva . INCREDIBIL cat tupeu , bazat din nou pe lipsa de informare a publicului . Sa facem din nou o incursiune in istorie :

  William Howard Taft
  William Howard Taft ( 1857 – 1930 ) , fost presedinte SUA ( 1909 – 1913 ) , fiul lui Alphonso Taft , mason , membru Bohemian Grove , Skull and Bones , Psi Upsilon , Acacia Fraternity , Theta Nu Epsilon .
  In 1905 se intalneste cu prim ministrul japonez Katsura Tarō semnand memorandumul diplomatic secret Taft-Katsura Agreement . Prieten cu Nelson W. Aldrich ( mason ) . Suporter al celebrului sistem de taxare sub acoperirea 16th Amendment care la finalul mandatului sau intra in vigoare ( 1913 ) . Este foarte important , caci in acelasi an se recunoaste si existenta Federal Reserve .

  Nelson W. Aldrich
  Nelson Wilmarth Aldrich ( 1841 – 1915 ) , politician si bancher . Relatii stranse de afaceri cu J. P. Morgan si Paul Warburg .
  Vizionarul Federal Reserve Act . Dupa criza artificiala din 1907 , “ rezolvata “ de J. P. Morgan , in 1908 congresul il insarcineaza pe Nelson W. Aldrich cu descoperirea cauzelor si cu cautarea solutiilor pentru prevenirea crizelor …
  Acesta , dupa o vizita la greii din finante banci europeni ( Rothschilds si prietenii ) , in noiembrie 1910 la Jekyll Island Club , se intalneste cu Paul Warburg ( Kuhn, Loeb & Co. ) , Frank A. Vanderlip ( din partea National City Bank of New York ) , Henry P. Davison ( din partea companiilor J. P. Morgan ), Charles D. Norton ( din partea First National Bank of New York), Benjamin Strong ( reprezentant J. P. Morgan) , in cel mai mare secret posibil , si pun bazele Federal Reserve , in conformitate cu intelegerea prealabila Aldrich , Warburg , JP Morgan , Rockefeller . Secretul era necesar deoarece opinia publica nu ar fi acceptat o “ banca nationala “ creata de banci private . De abia in 1913 este recunoscuta oficial de catre Woodrow Wilson , influentat fiind de Bernard Mannes Baruch .
  Foarte activ mason . Fiica sa , Abby Aldrich , este mama lui David Rockefeller .
  Cine sunt ceilalti actori , cititi va rog in articolul :

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-10-30/570097/FEDERAL-RESERVE-%3D–Rothschild-%2C-Rockefeller-%2C-Lazard-%2C-Warburg-%2C-Lehman-%2C-Kuhn-Loeb-%2C-Goldman-Sachs-%3F.html

  Foarte important pentru intelegerea de ansambul a problematicii este si mentionarea lui :

  Alphonso Taft
  Alphonso Taft ( 1810 – 1891 ) , mason , procuror general si secretar de razboi sub presedintele Ulysses S. Grant , fondatorul dinastiei politicie .
  In 1832 , impreuna cu William Huntington Russell fondeaza societatea secreta Skull and Bones , dupa o vizita in Germania .
  Tatal lui William Howard Taft , de care aminteam mai sus .

  Lucrurile se leaga prieteni si cine spune ca masoneria este o gluma se inseala amarnic . Iar cine stie ca nu-i o gluma dar ii minimalizeaza importanta este cel putin un TICALOS . Fantastica sa structura piramidala are desigur grupurile ei de actiune . Intre ele , Skull and Bones este cea mai dura , nemiloasa si fara scrupule . Membrii ei nu apar in prima linie a scenei decat in cele mai cumplite momente ale istoriei . Asa se face ca au infiintat COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ) ( NOTA 1 ) dar tot ei au finantat si nazismul ( NOTA 4 ) … Moment macabru al istoriei . Au mai aparut din haul maleficitatii lor in timpul administratiei Bush , de la evenimentele din 11.09.2001 ( NOTA 5 ) si pana in prezent .
  Reamintim , ca numarul 322 de pe sigla lor , face referire la 3 , 22 din capitolul Facerea :
  Şi a zis Domnul Dumnezeu: „Iată Adam s-a făcut ca unul dintre Noi, cunoscând binele şi răul. Şi acum nu cumva să-şi întindă mâna şi să ia roade din pomul vieţii, să mănânce şi să trăiască în veci!…”
  Aceasta societate secreta a fost fondata in 1832 de masonii William Huntington Russell si Alphonso Taft dupa o vizita in Germania .
  Ramura “ initiata “ din Germania n-a stat nici ea degeaba , iesind la rampa odata cu nazismul . Karl Maria Wiligut (Weisthor) , initiat de “ maestrii intelepciunii “ ( creaturi non umane din zona Tibetului ) l-a influentat pe seful SS Heinrich Himmler iar Haushofer , initiat si el de aceeasi diavoli , l-a influentat pe Rudolf Hess . Astfel incat Heinrich Himmler si Rudolf Hess au trimis expeditii in Tibet , nu doar sa caute stramosi comuni cu rasa germana ci si … teritoriul de sub pamant Shambhala , de unde vin acesti maestrii ( conform sfintilor parinti si marilor duhovnici , universul tridimensional material si o parte din lumea nevazuta este stapanit de ingerii cazuti si de multe ori ne avertizeaza asupra maleficitatii Shambhala si a religiei tibetane ) . Karl Maria Wiligut (Weisthor ) este „ desenatorul „ insemnelor SS . Ca si in cazul Skull and Bones , reprezinta un cap de mort asezat pe doua oase …

  DECI CUM ESTE D-NULE PAVEL CORUT ? CUM ESTE D-NULE ORESTE , ca ziceai ca masoneria nu primea pe vremea aceea afaceristi ?

  Si ca sa nu mai fie nici un dubiu referitor la cultul paladin pe care-l practica , Pavel Corut se declara oripilat ca statul roman n-ar mai fi laic , deoarece “ popa ia copilul de la gradinita sa se spovedeasca , cu sau fara stirea parintilor “ .

  Nu degeaba a aparut acest documentar anti crestin caruia i se face atata publicitate ( la noi de catre mass-media „ curajoasa „ : B1tv , Gardianul , OTV )

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-10-30/568024/Pericolul-ZEITGEIST.html

  Nu degeaba „ a fost ales „ Obama , cel cu discurs new age :

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-11-05/575192/Am-avut-dreptate-%3A-Barack-Obama-presedint–.html

  Nu degeaba politicienii cauta „ solutii „ de tip Guvern Mondial impotriva relelor banci …

  Varfurile masonerie conduc :
  1) bancile
  2) politicul
  3) miscarea new age

  1) creaza criza , 2) si 3) vine cu solutia … Iar vinovati vor fi aratati CRESTINII .

  NOTE :

  ( NOTA 1 )

  COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS a fost creat in 1921 , primul ei director fiind Paul Warburg . Cei care au stapanit consiliul inca de la inceput sunt Rockefeller family , la infiintarea lui prin John D. Rockefeller, Jr. care l-a si finantat enorm . Finantarile au continuat prin Rockefeller Brothers Fund . In 1949 David Rockefeller devine cel mai tanar director al Council on Foreign Relations , pe care de atunci il stapaneste . A initiat si pregatit figuri importante ale politicii internationale americane , TOTI obligatoriu membri ai consiliului . Printre ultimii : Condoleezza Rice si vice presidintele Dick Cheney . In crearea sa au avut interes si cei de la Morgan .
  Consiliul publica bilunarul Foreign Affairs . Elihu Root , cel ce fusese primul presedinte al Council on Foreign Relations spunea despre publicatie ca este un ghid pentru opinia publica .
  Consiliul este strans legat de David Rockefeller Studies Program .
  Joseph Kraft fost membru CFR si Trilateral Commission spune despre consiliu ca este Power Elite , condus de oameni cu interese si viziuni similare ce creaza evenimente de pe pozitii invulnerabile aflate in spatele “ scenei “ .
  Chester Ward, Amiral si fost judecator în Marina Militara SUA, membru în CFR timp de 15 ani spunea :
  “ Scopul principal al CFR este slabirea suveranitatii SUA si a independentei nationale si supunerea ei unui guvern unic mondial. “
  Detalii despre membrii marcanti gasiti in articolul :

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-10-23/560895/COUNCIL-ON-FOREIGN-RELATIONS-%E2%80%93-istoric-si-detalii-despre-membri.html

  ( NOTA 2 )

  Va propun in cele ce urmeaza un istoric al activitatilor celebrei familii , al carui singur scop faptic si declarat a fost , este si va fi construirea unui GUVERN MONDIAL unic , a unei societati umane planetare ghidata de doctrina iluminatilor formulata acum peste 200 de ani , un imperiu global pregatit pentru a fi inchinat antihristului ce va sa vina . Evident , nu sunt singurii si nici nu puteau realiza de capul lor totul . In cuprinsul acestui blog am facut referire si la ceilalti lucratori ai maleficului si am demonstrat stransa legatura dintre toti acestia .
  Actiunile lor nu s-au limitat la o uriasa acumulare de capital din industria petroliera si banci . Nu exista domeniu de activitate fundamental de natura sa strice valorile reale ale umanitatii in care sa nu fie implicati ( homosexualitate , eugenie , avorturi ) si nu au ratat , incepand din secolul 19 , nici una din etapele edificarii NOII ORDINI MONDIALE la ca sa nu-si aduca contributia in mod major si uneori determinant ( Liga Natiunilor , finantarea industriei naziste , ONU , Banca Mondiala , FMI , UE ) . Au fondat si/sau finantat organisme financiare si politice interne si internationale aflate in varful piramidei decizionale ce sforaresc conducatorii natiunilor si sistemul economic mondial ( Federal Reserve , Council on Foreign Relations , Asia Society , Bilderberg , Population Council , Comisia Trilaterala , North American Free Trade Agreement – NAFTA , Group of Thirty ) . Au fondat universitati si au finantat centre de invatamant , adevarate fabrici de pregatit marionete ascultatoare fidele sistemului .

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-10-13/550819/Familia-ROCKEFELLER-si-NOUA-ORDINE-MONDIALA.html

  ( NOTA 3 )

  Sub impulsul lui David Rockefeller , Grupul Bilderberg se intruneste pentru prima data la Hotel de Bilderberg , de unde si denumirea , langa Arnhem , intre 29 si 31 mai 1954 . Cititi va rog amanunte despre istoricul sau si despre membrii participanti in articolul :

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-11-01/571684/Grupul-BILDERBERG-%2C-istoric-si-detalii-lista-participanti.html

  ( NOTA 4 )

  Cititi va rog si articolul :

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-11-21/598863/Aaron-Russo-%3A-%E2%80%9E-AMERICA-%3A-FROM-FREEDOM–-.html

  ( NOTA 5 )

  Henry Kissinger , la conferinta Bilderberg Group din Evian, Franta, 1991 , spunea :
  “ Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial. “
  Intr-un raport al PROJECT FOR THE NEW AMERICAN CENTURY din septembrie 2000 , intitulat
  Rebuilding America’s Defenses: Strategy, Forces and Resources For a New Century
  la pagina 51 se putea gasi :
  „ … procesul de transformari , chiar daca aduce schimbari revolutionare , va fi unul lung , in absenta unor evenimente catastrofice si catalizatoare , precum un nou Pearl Harbor . „
  Iar membrii fondatori sunt numai unu si unu : Elliot Abrams , Dick Cheney , Richard Perle , Donald Rumsfeld , Robert Zoellick , Vin Weber , Paul Wolfowitz .
  Sa vedem in cele ce urmeaza ce au realizat dupa tragicele evenimente :

  War on Terrorism

  USA PATRIOT Act

  In traducere , este cam ce declara Henry Kissinger , in citatul de la inceputul articolului . Au avut MOTIVUL pentru legi care le permite sa-si faca de cap . Acest “ anti terorism “ a inceput sa le rezolve multe probleme : invazia altor state si transformarea tarilor “ civilizate “ in state politienesti .
  Cine sunt personajele , legatura lor cu SRL-ul celor de la Federal Reserve , alte detalii importante precum si multe documentare referitoare la acest subiect , puteti gasi la :

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-08-13/471515/11-09-2001––si-lumea-s-a-schimbat.html

 2. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Mai traim in democratie? (Noutati 25 nov. 2008)

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s