ANUNŢ UMANITAR

Facem din nou apel la oamenii cu suflet bun şi evlavioşi. Ca şi în cazul părintelui Mina, un alt seamăn de-al nostru se află în suferinţă. Un nou test de unitate ne este dat de către Iubitorul de oameni, ce nu ne vrea suferinţa în zadar. Vă rog citiţi următorul apel :

Rugăminte:

Ma numesc Dan Gheorghe si sunt preot la Biserica “Sfintii Arhangheli Gavriil si Mihail”, Marcuta – Pantelimon, str. Marcuta nr. 8, sector 2, Bucuresti.

Sotia mea, Daniela Estrella, profesor de religie la Scoala nr. 89 este grav bolnava.

Sotia avea ameteli din ce in ce mai dese in cursul anului 2007. A facut RMN in ianuarie 2008 si i s-a depistat o tumora gigant, prost pozitionata pe centrul corpului calos. In plus are si talasemie minora. Un neurochirug roman stabilit in Paris nu si-a asumat riscul unei interventii chirurgicale. Dupa parerea lui, pacienta ar fi ramas cu severe urme, inclusiv paralizie. Nefiind in situatia de a suporta financiar costul unei interventii in Paris dar, si primind incurajarile de rigoare din partea doctorilor romani, sotia si eu am fost de acord sa suporte efectuarea biopsiei si eventuala operatie in Spitalul “Bagdasar Arsenie” (fost nr. 9). Am internat-o miercuri 27 februarie 2008 la Spitalul “Bagdasar Arsenie” (fost nr. 9) la Clinica de Neurochirurgie, SNC etaj 6. Pe data de 28 februarie 2008 a facut biopsie. La cateva ore dupa efectuarea biopsiei a inceput hemoragia interna. In noaptea de 28 / 29 februarie s-a facut interventia de stopare a hemoragiei, de inlaturare a hematomului, ramanand cu o parte din creier denudat (fara os). Pacienta a ramas in coma 14 zile, cu o evolutie extrem de inceata. Practic era paralizata si nici nu putea vorbi la inceput. Abia la postoperator recunostea persoanele vizitatoare, auzea si dadea din cap afirmativ sau negativ, in functie de intrebarile care i se puneau. A fost trasferata la finele lunii martie la Spitalul Fundeni, la Sectia de Oncologie. Aici a urmat 20 de sedinte de radioterapie intensiva, un program de recuperare fizica si o prima cura de chimioterapie (temodal). Dupa externare, a efectuat acasa alte sapte cure de chimioterapie si alte sedinte de recuperare fizica.

Mi s-a recomandat sa iau legatura fie cu colectivul de specialisti de la Clinica de Neurochirurgie din München, pentru interventie prin cyberknife, fie la Clinica de Neurochirurgie de la Hanovra, prin procedeul clasic, intrucat in tara tratamentul a ajuns la punctul de varf. La sugestia medicilor, deoarece tumora nu a ajuns sub 3 cm, pentru a benefica de procedeul cyberknife, am luat legatura cu Dr. Samii de la Hanovra la sfarsitul lunii septembrie 2008 pentru o interventie clasica. Acesta ne asteapta oricand, dar operatia ar fi oportuna, deoarece o ultima cura de chimioterapie nu mai poate reduce dimensiunile tumorii.

Costuri: RMN-ul se cifreaza la 10.000 de euro iar spitalizarea de pana la 21 zile va urca la 40.000 de euro.

In acest scop am deschis urmatoarele conturi bancare la Banca Comerciala Romana, Sucursala Pantelimon:

RON: RO42 RNCB 0087 0081 1478 0001

EURO: RO42 RNCB 0087 0081 1478 0003

Mentionez ca adresa domiciliului nostru este aceasta: Bucuresti, str. Burdujeni nr. 5, bloc A-14, scara 3, etaj 2, apart. 30, sector 3.

Telefoane: 0745 04 58 68, 0740 345 940.

Am dori ca sa ajungem la Hanovra, cu ajutorul lui Dumnezeu si al posibilelor contributii banesti ale dumneavoastra, in cursul lunii noiembrie 2008.

Nu am gasit pana acum nici un sponsor.

Va rog frumos si pe aceasta cale, sa ajutati prin donarea unei sume dupa posibilitati.

Dumnezeu sa va ajute tuturor celor care veti contribui crestineste cu sume dupa posibilitati !

Mai multe găsiţi pe blogul doamnei profesor Dan Daniela Estrella, care are doar 45 de ani:

http://dangheorghepreot.wordpress.com

Apel către bloguri (Război întru Cuvânt, Ramura înflorită, Jurnal de mulţumire, Savatie, Apologeticum, Cidadedeus, ProOrtodoxia, Sceptik, Hristofor, Theologhia, Preot Gabriel Ţuţuianu, Preot Eugen, Laurentiu Dumitru, Danion Vasile, Memento Mori) ca să ne ajutaţi să facem cazul cunoscut cât mai repede, pentru că este o urgenţă pentru luna noiembrie. Vă mulţumesc.
Acest articol a fost publicat în Stiri și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la ANUNŢ UMANITAR

 1. Pingback: Ajutor pentru preoteasa Daniela Estrella « BLOG DE SUFLET

 2. Pingback: blogul lui laurentiu dumitru » Blog Archive » Linkurile zilei, 6.11.08

 3. Pingback: Impulsuri duhovnicesti « Memento mori!

 4. aurelia ionescu zice:

  Manastirea CHIAJNA trebuie salvata de la ruina
  Solicit oamenilor cu suflet mare o sponsorizare pentru a construi un corp de chilii pentru calugari si o biserica in stil maramuresan.
  Va multumesc si Dumnezeu sa ne ajute.
  Tel.fix: 0214510145
  Mobil: 0764444650
  aurionescu@gmail.com

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s