Exterminarea românilor

Vă prezentăm o colecţie de reportaje, care într-o oarecare măsura, adeveresc faptul că se vrea o exterminare a neamului românesc, voită de UE şi cu complicitatea politicienilor noştri.

 

EXTERMINAREA Romanilor – IN 2050 vom fi DOAR 16 MILIOANE, majoritatea batrani !

 

EXTERMINAREA Romanilor – SIDEX Galati DISTRUS!

EXTERMINAREA Romanilor- DISTRUGEREA INVATAMINTULUI

 

EXTERMINAREA Romanilor- GRIPA AVIARA inventata de OMS 

 

EXTERMINAREA Romanilor – ROMANII NU MAI FAC COPII

EXTERMINAREA Romanilor – IZVOARELE de APA VANDUTE

EXTERMINAREA Romanilor- TINERII NU MAI FAC COPII

EXTERMINAREA Romanilor- LICHIDAREA ANTIBIOTICE IASI

EXTERMINAREA Romanilor – LOCUINTE SCUMPE SI AVORT 

EXTERMINAREA Romanilor – STERILIZAREA FETITELOR si FEMEILOR 

EXTERMINAREA Romanilor – SINUCIDEREA COPIILOR

EXTERMINAREA Romanilor- CANCER COPII 10.000 NOI CAZURI anul asta

EXTERMINAREA Romanilor – HIPERMARKET TAXA DE RAFT 

EXTERMINAREA Romanilor- MUNCITORII DACIA Pitesti MOR DE FOAME

EXTERMINAREA Romanilor- ORGANISME MODIFICATE GENETIC

EXTERMINAREA Romanilor – PARADA HOMOSEXUALI

EXTERMINAREA Romanilor – PROSTITUTIA LEGALIZATA

Soc! EXTERMINAREA Romanilor- SCLAVIA MUNCII IN EUROPA

EXTERMINAREA Romanilor- VIILE VOR FI ARSE

 EXTERMINAREA Romanilor – CERCETAREA DISTRUSA SISTEMATIC

EXTERMINAREA Romanilor- IMPORTAM GUNOIUL DIN VEST

EXTERMINAREA Romanilor – CANCER GSM,IRADIATI CU MICROUNDE 

EXTERMINAREA Romanilor – FLOTA STRATEGICA DISTRUSA

EXTERMINAREA Romanilor – FALIMENTAREA IAR-GHIMBAV

EXTERMINAREA Romanilor – FABRICA AVIOANE CRAIOVA VANDUTA

EXTERMINAREA Romanilor – Lovitura de stat din 1989

SURSA : youtube

Acest articol a fost publicat în Pentru neam si tara și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Exterminarea românilor

 1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » CREDINTA FAST FOOD (News 26-27 oct.)

 2. daniel zice:

  Doamne ajuta!

  As vrea sa stiu cum pot intra in posesia materialelor de mai sus pentru a le prezenta si altor persoane care nu au acces la internet.

  Multumesc!

 3. admin zice:

  le puteti salva prin intermediul acestui site : http://keepvid.com/

 4. geomarz zice:

  Adevaruri dure.
  Ma intreb de 20 de ani: de ce nu se aduna romanii sa se lupte pentu viata lor si pentru viitorul acestui popor ?!
  Actualii politicieni NU reprezinta interesele poporului roman. Este limpede.
  Unde sunt politicienii acestui popor ? ACeia care sa reprezinte poporul?
  De ce generatia mea (55 de ani) nu a facut nimic, iar generatiile mai tinerea acepta teroarera si talharia ?!
  ” Sculati, voi oropsiti ai sortii !!!”
  „Desteapta-te, romane!!!”
  „Aparati-va, romani !!!”

 5. suchafrozenfire zice:

  Nu am apucat sa ma uit la tot ce ati postat in acest articol, dar dupa titluri…mi se face pielea gaina.groaznic!

 6. Pericolul ZEITGEIST

  Iertare pentru off-topic . Va solicit ajutorul intr-o chestiune de o maxima importanta .

  Desigur ati observat deja , legat de discutiile din mass-media pe tema mega crizei in care a intrat omenirea , ca dupa modelul Zeitgeist , a inceput o blamare a bancilor … si atat . Si sunt aratate cu degetul ca fiind singurele vinovate de starea grava in care ne aflam , de parca ar fi entitati fara legatura cu politicul . Si aceasta doar pentru a putea veni politicienii ( in fapt marionetele ELITELOR ) cu “ solutia “ salvatoare : GUVERN MONDIAL de STANGA … In fapt , se doreste instaurarea unui Big Brother totalitar , super formatiunea statala multinationala politieneasca formata din strict doua clase sociale : ELITELE si plebea de consumatori unelte , albine intr-un urias stup .
  Si mai grav este insa ca tot dupa modelul Zeitgeist , va incepe o blamare a crestinismului , ca fiind sursa tuturor relelor .

  Nu degeaba acest documentar a fost super promovat de un an de zile pe internet si nu degeaba a ajuns sa fie promovat si in mass-media romaneasca in aceste zile . De ce din multele dar si mai bine documentatele filme pe tema ELITELOR din umbra a fost ales tocmai acesta ? Deoarece serveste planului de mai sus , el insusi facand parte din acest plan . Este creat de PAPUSARI iar la ei totul este planificat din timp . A avut si are rolul de a manipula opinia publica intr-o directie dorita de ei . Iar faptul ca a aparut cu un an inaintea crizei , din nefericire ii da o aura de credibilitate .
  Productia lui Peter Joseph cuprinde trei parti :
  1 ) Un atac ateu acerb impotriva crestinismului . Se incadreaza in politic corect .
  2 ) 09.11.2001 . Non politic corect .
  3 ) PAPUSARII din finante – banci : Federal Reserve sau Rockefeller , JP Morgan . Si aceasta parte este non politic corecta .
  Subiectele de la 2) si 3) erau catalogate de catre politicul corect ca fiind „ teorii ale conspiratiei „ si erau de obicei dezbatute de catre non-atei de diferite religii . Voi arata de ce de aceasta data acest Joseph „ ataca „ PAPUSARII „ de pe pozitii atee ( preponderent anti crestine ) .
  O analiza din punct de vedere teologic a primei parti , in care arat gravele dar voitele greseli ale „ demonstratiei „ ce o foloste ca atac impotriva crestinismului , dar si documentarul integral , subtitrat in limba romana , gasiti la :

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-03-29/328423/Zeitgeist-subtitrare-in-limba-romana.html

  Specific ca la finalul primei parti , citeaza el un „ specialist „ , Thomas Paine . Individul asta a fost un soi de revolutionar de profesie , participand si la cea americana si la cea franceza . Deşi nu cunoştea bine limba , a fost ales membru al Adunării Naţionale Franceze în 1792 . De ce ? Deoarece era o marioneta de prim rang a iluminatilor . Asadar vorbim despre NOUA ORDINE MONDIALA si malefica ei doctrina , abolirea religiilor , a patriotismului si a familiei traditionale . ( cititi va rog si articolul PAPUSARII – inceputuri ) Si intelegem astfel de ce individul este atat de pornit impotriva crestinismului . Deoarece religia iluminatilor ( si a gradelor superioare ale masoneriei , dupa unirea acestora cu iluminatii la congresul de la Wilhelmsbaden ) era ritul paladin , adică închinarea la lucifer ( NOTA 1 ) .

  PARTEA 2 )
  Despre 11.09.2001 s-a tot vorbit , nu intru in detalii acum , merita vazuta . Pentru o imagine mai completa insa , va invit sa cititi un articol cuprinzand mai multe documentare , fotografii , detalii despre sforari , ce a urmat si mai ales ce vor sa urmeze dupa acele evenimente :

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-08-13/471515/11-09-2001––si-lumea-s-a-schimbat.html

  PARTEA 3 )
  E corecta dar are mari omisiuni . Cronologic , face o scurta si insuficienta referire la inceputurile greilor din finante-banci , trecand apoi direct la prima parte a secolului 20 . Ca institutii si personaje , vorbeste preponderent despre Federal Reserve , Rockefeller , JP Morgan . De parca acestia ar fi aparut din neant , peste noapte si nesustinuti de nimeni ar fi pus mana pe fraiele SUA si apoi ale planetei . Dar daca luam in considerare atacul crancen asupra crestinismului si amiratia fata de Thomas Paine intelegem de ce nu vorbeste acest Joseph despre secolul 19 si inceputurile PAPUSARIEI din secolul 18 . Anume , protejarea iluminatilor . De aceea nici despre familia Rothschild ( in traducere , SCUTUL ROSU ) nu vorbeste , caci precum stim , sub conducerea familiei Rothschild, cu sprijinul altor familii de EVREI bogati – Wessely, Moses, Mendelsson – si a unor bancheri (Itzig, Friedlander) -, Weishaupt fondeaza in secret societatea „Vechii cautatori de lumina din Bavaria”, care va deveni mai cunoscuta sub denumirea „Ordinul Iluminatilor” in sec. 18 . Ba mai mult , familia Rothschild a finantat si inscaunat dinastii financiare ca Rockefeller (monopolul petrolului) , Carnegie (monopolul otelului), Harriman (caile ferate). Casatorinduse intre ei, acestia formeaza de acum o unitate atat biologica, cat si financiara ( NOTA 2 ) .
  Mai zic ei in film despre relatiile de afaceri dintre Standard Oil ( Rockefeller ) si IG Farben ( german ) din timpul celui de-al doilea razboi mondial . Corect , dar omit a spune ceva despre cel ce l-a influentat cel mai mult pe Hitler , Albrecht Georg Haushofer , pe jumatate evreu ! Mai mult , tatal acestuia , Karl Haushofer, prin intermediul lui Rudolf Hess sau direct , l-a influentat si el pe Hitler si nazismul … ( NOTA 3 ) Acest Haushofer a fost initiat de lama tibetani in ratacirile lor , inclusiv malefica Shambala . Si astfel ne amintim ca cercetatori nazisti faceau studii in Tibet si-si cautau originile arienilor acolo . Astfel , influenta malefica a Shambalei a dus la dezastrul pe care-l stim cu totii . Dar sa nu ne miram . Iluminatii se inchina lui lucifer si au planuit inca din sec. 18 necesitatea producerii a trei razboaie mondiale pentru a pune lucrurile pe fagasul dorit de ei . Doua deja au fost … Indiferent de tipul de criza mondiala generata de PAPUSARI ( razboi sau economica ) , ei s-au superimbogatit ( asta se spune si in film ) si de fiecare data au mai facut un pas major spre Noua Ordine Mondiala ( dar asta nu se mai spune in film ) .

  In concluzie , partile 2 ) si 3 ) merita vazute , dar trebuie atras atentia asupra a ceea ce doreste producatorul Joseph cu el : atacul impotriva crestinismului . In film se vorbeste spre final de cipurile pentru controlul populatiei fara de care nu vei putea nici vinde si nici cumpara ceva pentru nevoile zilnice . ( NOTA 4 ) Unul din planurile lui Rockefeller si prietenii . Dar asta a profetit si Sfantul Ioan in Apocalipsa . Si multi alti prooroci de-a lungul timpului . Cititi va rog si articolul

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-03-27/325940/APOCALIPSA.html

  Deci ce observam ?
  Pe de o parte cei ce urasc crestinismul ( si o dovedesc din plin in tot ceea ce fac ) si care conduc real lumea doresc sa ne implanteze cipuri .
  Pe de alta parte , crestinismul spune de 2000 de ani de NOUL BABILON ( structuri megastatale de tipul celor enumerate in film , uniunea europeana si cea nord americana ) pe care il mai numeste si DESFRANATA ( si vedem bine explozia de sexualitate si cel mai grav , promovarea homosexualitatii ce o practica ele precum si incurajarea uciderii de prunci nenascuti ) ( NOTA 5 ) . Si tot crestinismul spune de semnul fiarei de pe frunte sau mana dreapta , fara de care nici nu poti cumpara si nici nu poti vinde … Cititi va rog si articolul

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-01-23/268830/PAPUSARII–Uniunea-Europeana.html

  Sursele folosite de producatorii documentarului Zeitgeist pentru partea 1 ) :

  Lucrarea
  “ The Secret Teachings of All Ages: An Encyclopedic Outline of Masonic, Hermetic, Qabbalistic and Rosicrucian Symbolical Philosophy “
  Scrisa de Manly Palmer Hall ( 1901 – 1990 ) , gradul 33 , mason , ritul scotian . In 1934 , Hall fondeaza Philosophical Research Society ,
  In cartea „ The Lost Keys of Freemasonry „ , pag. 48 , a scris :
  „ Masonul descopera ca energiile vazute ale lui lucifer sunt in mainile sale „

  Lucrarea
  „ Origin and Evolution of the Human Race „
  Scrisa de Albert Churchward ( 1852 – 1925 ) , mason .

  Lucrarea
  “ The Jesus Mysteries : Was the „Original Jesus” a Pagan God? “
  Scrisa in 1999 de Timothy Freke & Peter Gandy , considerata de The Daily Telegraph ca fiind cartea anului .
  Cei doi au mai scris “ Jesus and the Lost Goddess “ , despre care Dan Brown spune ca l-a inspirat in scrierea The Da Vinci Code .

  Lucrarea
  „ Pagan and Christian Creeds: Their Origin and Meaning „
  Scrisa de Edward Carpenter ( 1844 – 1929 ), socialist , poet , filosof . Scrierile sale i-au influentat pe D. H. Lawrence si E M Forster.
  In 1880 dezvolta o pasiune pentru misticismul hindus si filosofia indiana .
  A scris mult despre o viitoare era socialista a tovarasiei si a libertatilor sexuale . Membru Fabian Society .
  In 1892 il sprijina pe Fred Charles ( Walsall Anarchists ) .
  In 1893 fondeaza , impreuna cu George Bernard Shaw , Independent Labour Party .
  Printre primii activisti pro homosexualitate . Cartea sa din 1908 , The Intermediate Sex, va deveni text fundamental pentru LGBT movements in secolul 20 . Activistul pro homosexualitate si in acelasi timp comunistul Harry Hay a fost inspirat de munca lui Carpenter in fondarea Mattachine Society din SUA .
  In aprilie 1914, Carpenter si prietenul sau Laurence Houseman fondeaza British Society for the Study of Sex Psychology care se ocupa cu controlul nasterilor , avorturi , sterilizari , aspecte legate de prostitutie . Cititi va rog si articolul

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-07-22/447549/EUGENIA.html

  Lucrarea
  “ Anacalypsis “
  Scrisa de Godfrey Higgins ( 1772 – 1833 ) , mason . Unul din conducatorii Order of Druids, fondat de John Toland in 1717 .

  Lucrarea
  “ Ancient Egypt: The Light of the World “
  Scrisa de Gerald Massey ( 1828 – 1907 ) , unul din sefii Ancient Order of Druids .

  Lucrarea
  „ The Secret Doctrine „
  Scrisa de H. P. Blavatsky , ( 1831 – 1891 ) , masoana , legaturi apropiate cu Scottish Rite
  Nascuta in imperiul rus , emigreaza in 1873 in New York si incepe o “ cariera “ in spiritism si mai mult agita teorii decat face demonstratii de extracorporalitate , levitatie , telepatie si altele din zona paranormalului .
  In 1875 fondeaza Theosophical Society .
  Multe din teoriile sale au fost preluate de New Age si Thule Society ( NOTA 6 ) .
  Ulterior incepe sa viziteze India .
  In 1886 se stabileste in Germania unde scrie o mare parte din Secret Doctrine , o lucrare plina de teorii rasiste , ce spunea ca i-a fost inspirata .
  Dupa deces a fost INCINERATA .
  Inclusiv Jackson Spielvogel si David Redles de la Simon Wiesenthal Center , au fost nevoiti sa accepte ca lucrarile lui Helena Petrova Blavatsky l-au influentat decisiv pe Adolf Hitler .
  Aceasta scria in „ The Secret Doctrine „ , vol. 1 , pag 319 – 320 :
  „ In antichitate si realitate , lucifer sau luciferus , este numele unei entitati angelice ce stapaneste absolut peste lumina adevarului si peste lumina zilei . „
  „ lucifer este lumina divina si terestra , „ spirit sfant „ si „ satan „ in acelasi timp „
  DOAMNE IARTA-MA CA AM CITAT ASEMENEA BLASFEMII .

  Iata deci motivul pentru care se promoveaza acest documentar si nu Endgame (http://saccsiv.weblog.ro/2008-07-16/440991/ENDGAME-%E2%80%93-ALEX-JONES-%2C-subtitrare-in-li–.html ) de exemplu : manipularea si ascunderea realitatii . Unul din cei ce promoveaza Zeitgeist in mass-media ( OTV , B1tv ) sau pe blogul sau , este Silviu Prigoana . Prestatia sa denota insa faptul ca n-a studiat fenomenul PAPUSARESC sau si mai grav , il stie dar il ascunde cu buna stiinta . Iar tot ce spune se incadreaza perfect in cele enuntate la inceputul articolului . Desigur , el nu promoveaza partea 1 , ci pe celelate doua , dar facand reclama acestui film , publicul va dori sa-l urmareasca integral si atunci intra in capcana . Ca nu intamplator l-a ales , o dovedeste si faptul ca din toate comentariile pe care le-am postat pe blogul sau ( si care aduc multe amanunte referitoare la activitatea ELITELOR ) , a sters doar cel in care critic partea 1 din Zeitgeist . Si nu este singurul ce mi-a sters un astfel de comentariu . Importanti ziaristi au facut la fel .

  Revenind la prima fraza din acest text , in cazul in care considerati corecte cele enumerate mai sus , va rog sa promovati pe blogul dv. ( sau altcumva ) aceasta idée , in speranta ca ii vom feri pe cat mai multi de teribila capcana ce li se intinde .

  Doamne ajuta !

  NOTE :

  ( NOTA 1 )
  Cititi va rog si articolele :
  http://saccsiv.weblog.ro/2008-09-21/528565/Dr–Nicolae-Paulescu-%3A-%E2%80%9E-SPITALUL%2C-CORANUL%2C-TALMUDUL%2C-KAHALUL-%C5%9EI-FRANCMASONERIA-%E2%80%9E.html

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-09-13/519523/Ierom–Serafim-Rose-%3A-%E2%80%9C-Ortodoxia-si-religia-viitorului-%E2%80%9C.html

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-10-26/563872/LISTA-MASONI.html

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-08-18/478417/New-Age-si-NOUA-ORDINE-MONDIALA.html

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-04-22/350117/Religie-%2C–masonerie.html

  ( NOTA 2 )
  Cititi va rog si articolele :
  http://saccsiv.weblog.ro/2008-09-27/534502/Criza-financiara-din-SUA-%2C-etapa-principa–.html

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-10-13/550819/Familia-ROCKEFELLER-si-NOUA-ORDINE-MONDIA–.html

  ( NOTA 3 )

  Au fost mult mai multe ELITE implicate in finantarea nazismului . Cititi va rog si articolul :

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-07-09/432016/NATIONAL-SOCIALISMUL-%2C-cea-mai-mare-cacea–.html

  ( NOTA 4 )
  Chestiunea cu microcipurile este o realitate cat se poate de terifianta . Detalii , link-uri spre site-urile producatorilor , filme , gasiti la
  http://saccsiv.weblog.ro/2008-08-13/471668/CIPURI-%2C-IMPLANTURI-%2C-666-%2C-SEMNUL-FIAREI–.html

  ( NOTA 5 )

  In spatele miscarilor pro sodomie , pro avort si tot ce mai strica societate stau aceleasi ELITE finantatoare . Cititi va rog si articolul :

  http://saccsiv.weblog.ro/2007-11-11/210736/Homosexualitatea-%2C-avorturile-%2C-ateismul.html

 7. Pericolul ZEITGEIST

  Iertare pentru off-topic . Va solicit ajutorul intr-o chestiune de o maxima importanta .

  Desigur ati observat deja , legat de discutiile din mass-media pe tema mega crizei in care a intrat omenirea , ca dupa modelul Zeitgeist , a inceput o blamare a bancilor … si atat . Si sunt aratate cu degetul ca fiind singurele vinovate de starea grava in care ne aflam , de parca ar fi entitati fara legatura cu politicul . Si aceasta doar pentru a putea veni politicienii ( in fapt marionetele ELITELOR ) cu “ solutia “ salvatoare : GUVERN MONDIAL de STANGA … In fapt , se doreste instaurarea unui Big Brother totalitar , super formatiunea statala multinationala politieneasca formata din strict doua clase sociale : ELITELE si plebea de consumatori unelte , albine intr-un urias stup .

  Si mai grav este insa ca tot dupa modelul Zeitgeist , va incepe o blamare a crestinismului , ca fiind sursa tuturor relelor .

  Nu degeaba acest documentar a fost super promovat de un an de zile pe internet si nu degeaba a ajuns sa fie promovat si in mass-media romaneasca in aceste zile . De ce din multele dar si mai bine documentatele filme pe tema ELITELOR din umbra a fost ales tocmai acesta ? Deoarece serveste planului de mai sus , el insusi facand parte din acest plan . Este creat de PAPUSARI iar la ei totul este planificat din timp . A avut si are rolul de a manipula opinia publica intr-o directie dorita de ei . Iar faptul ca a aparut cu un an inaintea crizei , din nefericire ii da o aura de credibilitate .

  Productia lui Peter Joseph cuprinde trei parti :

  1 ) Un atac ateu acerb impotriva crestinismului . Se incadreaza in politic corect .

  2 ) 09.11.2001 . Non politic corect .

  3 ) PAPUSARII din finante – banci : Federal Reserve sau Rockefeller , JP Morgan . Si aceasta parte este non politic corecta .

  Subiectele de la 2) si 3) erau catalogate de catre politicul corect ca fiind „ teorii ale conspiratiei „ si erau de obicei dezbatute de catre non-atei de diferite religii . Voi arata de ce de aceasta data acest Joseph „ ataca „ PAPUSARII „ de pe pozitii atee ( preponderent anti crestine ) cititi va rog articolul :

  http://saccsiv.weblog.ro/2008-10-30/568024/Pericolul-ZEITGEIST.html

  Iata deci motivul pentru care se promoveaza acest documentar si nu Endgame de exemplu : manipularea si ascunderea realitatii . Unul din cei ce promoveaza Zeitgeist in mass-media ( OTV , B1tv ) sau pe blogul sau , este Silviu Prigoana . Prestatia sa denota insa faptul ca n-a studiat fenomenul PAPUSARESC sau si mai grav , il stie dar il ascunde cu buna stiinta . Iar tot ce spune se incadreaza perfect in cele enuntate la inceputul articolului . Desigur , el nu promoveaza partea 1 , ci pe celelate doua , dar facand reclama acestui film , publicul va dori sa-l urmareasca integral si atunci intra in capcana . Ca nu intamplator l-a ales , o dovedeste si faptul ca din toate comentariile pe care le-am postat pe blogul sau ( si care aduc multe amanunte referitoare la activitatea ELITELOR ) , a sters doar cel in care critic partea 1 din Zeitgeist . Si nu este singurul ce mi-a sters un astfel de comentariu . Importanti ziaristi au facut la fel .

  Revenind la prima fraza din acest text , in cazul in care considerati corecte cele enumerate in articol , va rog sa promovati pe blogul dv. ( sau altcumva ) aceasta idée , in speranta ca ii vom feri pe cat mai multi de teribila capcana ce li se intinde .

  Doamne ajuta !

 8. Pingback: Deschide-ti ochii : Conspiratia masonica nu e o gluma. Slujeste antihristului « † Apologeticum

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s