ANTI-MASONERIE

APOLOGETICUM_ANTI_MASONERIE

Toate articolele ANTI-MASONERIE le gasiti AICI.

 

54 de răspunsuri la ANTI-MASONERIE

  1. 1. ATAC MILITAR TERORIST INTERNATIONAL IMPOTRIVA ROMANIEI
    International terrorist military attack against Romania
    In decembrie 1989 ROMANIA a fost atacata de SUA, RUSIA, GERMANIA, ITALIA, FRANTA, UNGARIA, AUSTRIA, BELGIA, MAREA BRITANIE, JAPONIA si altele la ORDINUL GRUPULUI BILDERBERG PENTRU DISTRUGEREA ROMANIEI SI INROBIREA FINANCIARA A ROMANIEI.
    Acuzam SUA, ISRAEL, RUSIA, MAREA BRITANIE, OLANDA, BELGIA, JAPONIA, FRANTA, GERMANIA, ITALIA, CANADA, ISLANDA, NORVEGIA, GRECIA, SPANIA, UNGARIA pentru atac militar terorist impotriva ROMANIEI in decembrie 1989 pentru dezmembrarea, jefuirea, distrugerea ROMANIEI si exterminarea poporului roman.
    http://www.disclose.tv/members/viewvideo/31152/International_terrorist_military_attack_Romania_I/
    http://www.disclose.tv/members/viewvideo/31150/International_terrorist_military_attackRomania_II/
    http://www.disclose.tv/members/viewvideo/31148/International_terrorist_military_attackRomania_III/
    http://www.disclose.tv/members/viewvideo/31142/International_terrorist_military_attack_Romania_IV/
    2. TERORISM DE STAT INTERNATIONAL
    State terrorism INTERNATIONAL
    TERORISM DE STAT INTERNATIONAL este planificat, organizat si finantat de GRUPUL MASONIC BILDERBERG SI SUSTINUT MILITAR, MEDIATIC SI FINATAT DE STATELE MEMBRE NATO PENTRU A ATACA STATE SI POPOARE PENTRU JEFUIREA, DISTRUGEREA SI INROBIREA LOR, PENTRU COLONIZARE EVREIASCA PLANETARA
    http://www.disclose.tv/members/viewvideo/31131/State_terrorism_INTERNATIONAL_I/
    http://www.disclose.tv/members/viewvideo/31129/State_terrorism_INTERNATIONAL_II/
    http://www.disclose.tv/members/viewvideo/31128/State_terrorism_INTERNATIONAL_III/
    http://www.disclose.tv/members/viewvideo/31126/State_terrorism_INTERNATIONAL__IV/
    3. RAZBOI IMPOTRIVA FIINTEI UMANE
    WAR AGAINST HUMAN BEINGS
    O SECTA SATANISTA MASONICA EVREIASCA CONDUCE PLANETA ORGANIZEAZA, FINANTEAZA SI INARMEAZA GRUPURI EXTREMISTE SI SEPARATISTE PLANETARE PENTRU ATACURI MILITARE TERORISTE INTERNATIONALE PENTRU COLONIZARE EVREIASCA PLANETARA
    http://www.disclose.tv/action/viewvideo/32598/WAR_AGAINST_HUMAN_BEINGS__I/
    http://www.disclose.tv/action/viewvideo/32597/WAR_AGAINST_HUMAN_BEINGS_II/
    http://www.disclose.tv/action/viewvideo/32596/WAR_AGAINST_HUMAN_BEINGS__III/
    http://www.disclose.tv/action/viewvideo/32595/WAR_AGAINST_HUMAN_BEINGS__IV/

  2. blogcatalin zice:

    Frumos blogul,Doamne Ajuta.

  3. Constantin zice:

    frate stiu de masoni shi de modul in care ei manipuleaza lumea,ceea ce vreau sa te intreb este daca informatiile tale sunt sigure shi daca da,de unde ai facut rost de ele

  4. manoliuval zice:

    Cititi DEZVALUIRI ULUITOARE DESPRE MODUL IN CARE ESTE AFECTATA ROMANIA DE GIGANTICA CONSPIRATIE INTERNATIONALA A NOII ORDINI MONDIALE.
    O sa vedeti ca de ani de zile se aduc la studii gratuite cetateni straini, masa cazare si bursa pe bani romanilor pentru inlocuirea romanilor din institutiile statului roman si exterminarea cetatenilor romani,
    EUGEN TOMAC MINISTERUL AFACERILOR EXTERNE ESTE DOVADA LA CE FAC STUDENTI ROMANI IN ROMANIA SI CUM VOR SA DISTRUGA ROMANIA.
    Manoliu Valentin fost salariat al MAE.

    1.Priviti declaratia de la Budapesta 16 iunie 1989 persoanele care au semnat si participat la eveniment in care vroiau AUTONOMIE MAGHIARA cu sprijinul NATO SI GRU SOVIETIC, declaratie care a fost prezentata regelui MIHAI la GENEVA inainte de LOVITURA DE STAT.
    2.priviti grupul pentru dialog social infintatde SILVIU BRUCAN in ianuarie 1990 membri sai
    3.PRIVITI PROCLAMATIA DE LA tIMISOARA 11 MARTIE 1990 SI CINE A SEMNAT DECLARATIA.
    4.PRIVITI 15 MARTIE 1990 TARGU MURES aceleasi persoane provoaca revolta pentru AUTONOMIE MAGHIARA de fapt pentru ce au semnat la Budapesta in 16 iunie 1989
    5.Priviti 13-15 iunie 1990 au alimentat Piata Universitati cu tot fel de indei propagandistice evreiesti sataniste si au atacat institutiile statului cu sticle incendiare dupa ce au fost alegeri libere, fiind sprijiniti de membri NATO si GRU, vezi sutele de persoane NECUNOSCCUTE INMORMANTATE LA STRAULESTI 2, iar in 20 mai 1990 pentru ca vroiau sa ajunga la puetere cu forta strazi.
    6.Priviti 5 decembrie 2009 la toate posturile de televiziune apar VALIDIMIR TISMANENANU SI MONICA MACOVEI SI INDEAMNA LA PROTESTE DE STRADA IMPOTRIVA COMUNISMULUI, IAR VLADIMIR TISMANEANU ESTE FIUL NEMULUI TISMANEANU CEL MAI MARE TORTIONAR AL POPORULUI ROMAN, ADUS DE AMERICANI SA RACOLEZE DISIDENTI, SA-I ORGANIZEZE SI SA ATACE ROMANIA pentru ca ei sa ajunga in institutiile statului roman si romani sa fie exterminati.
    mai mult din 1990 se aduc cetateni straini la studii gratuite in romania si pe urma sunt angajati in institutiile statului roman, vezi cazul EUGEN TOMAC LA MINISTERUL DE EXTERNE CETATEAN UCRAINIAN ADUS LA STUDII GRATUITE PE BANI ROMANILOR SI CA ANGAJAT AL MAE FACE O ADRESA IN CARE OPRESTE DOCUMENTATIA CU VOTURILE ROMANILOR IN STRAINATATE PANA LA NOI ORDINE, iar in ziua de 5 decembrie 2009 a organizat proteste de strada impreuna cu toti studenti moldoveni si straini (tot ei au participat si la actiunile din Chisinau la ordin extern-BASESCU, PUTIN si alti.)in Timisoara si Bucuresti alaturi de alte asociatyii asa-zise victime,-revolutionare, dar teroriste pentru ca au vrut cu forta strazi sa ajunga in institutiile statului roman.
    De asemenea fac precizarea ca au fost in centrele de votare in tara si strainatate acesti cetateni moldoveni adusi la studiigratuite si pe urma au furat voturile romanilor, dupa ce BASESCU la scoala de vara din 2009 a promis public, vezi presa ca va mari numarul de locuri la studii gratuite pentru cetateni moldoveni in Romania, asta era invatamantul performant, de care vorbea Basescu.
    1.COMPLOT TERORIST INTERNATIONAL

    Comunisti, tortionari, mercenari, teroristi, disidenti si agenti straini organizati si protejati de guvernele SUA-ISRAEL, GERMANIA, RUSIA, ITALIA, MAREA BRITANIE, JAPONIA, OLANDA si altele comploteaza de 20 de ani pentru jefuirea si distrugerea Romaniei.








    2.SIONISMUL MONDIAL ATACA ROMANIA

    In 1989 Romania a fost in atentia organizatiilor sioniste criminale si teroriste internationale Comisia Trilaterala si Grupul Bilderberg conduse de Donald Rumsfeld, George Shultz, Richard Holbrocke, Keith Alexander, David Rockefeller, Albert Rotschild, Henry Kissinger si alti.








  5. RAZBOI TERORIST PE CALEA UNDELOR
    Mercenari teroristi, comunisti, agenti secreti sprijiniti militar de SUA-ISRAEL, RUSIA, FRANTA si altele pentru actiuni teroriste, revolte populare si lovituri de stat.
    RADIO FREE EUROPE
    RADIO LIBERTY
    ARE TERRORIST







  6. Metodios zice:

    Armata NU este de partea poporului.Cum nu este nici biserica.Au tradat neamul romanesc si pe Hristos.Acei teroristi erau militari.Politia si armata sunt cele doua forte represive ale statului si implicit masoneriei.

  7. Metodios zice:

    “Închipuiti-va dobitoacele acelea umane îmbibate de alcool, naucite de vin, carora li se va da dreptul de a bea fara masura, în acelasi timp în care li se va da libertatea. Noi nu putem îngadui ca ai nostri sa decada pâna la o asemenea treapta. Popoarele crestine sunt îndobitocite de bautura. Tineretea le este irosita si înjosita de studiile clasice complet inutile si de desfrânarea precoce la care i-au impus agentii nostri: profesorii, oamenii de serviciu, guvernantele din casele bogate, apoi însasi negustorii nostri si chiar femeile noastre din localurile de petrecere ale crestinilor. În rândul acestora din urma eu numar si pe asa zisele “femei din lumea buna”, care la rândul lor imita de buna voie, ca niste maimute, luxul si desfrânarea celor dintâi.”

    Citat din protocoalele masonice.

  8. Metodios zice:

    “Crestinii nu se orienteaza dupa practica observatiilor impartiale culese din istorie, ci dupa o rutina teoretica, incapabila de a ajunge la vreun rezultat real. De aceea niciodata noi nu ne vom orienta dupa ei; sa-i lasam sa-si mai petreaca înca ceva timp ca sa se mai hraneasca cu noi nadejdi si noi petreceri, sau cu amintirea placerilor trecute. Sa-i lasam sa creada în însemnatatea pe care le-am inspirat-o, relativ la legile stiintei, la teorii. Tocmai de aceea propagam în continuu, prin presa noastra, încrederea lor oarba în aceste legi. Clasa inteligenta a crestinilor va fi mândra de cunostintele sale si, fara a le examina în mod logic, ea va pune în aplicare toate învataturile stintei nascocite de catre agentii nostri pentru a le calauzi mintile în directia care ne este trebuincioasa noua.

    Sa nu credeti nici o clipa ca aceste afirmatii sunt fara o baza serioasa: gânditi-va la succesul pe care l-am stiut fauri cu Darwinismul, Marxismul, Nietzscheismul. Însa numai noua influenta cu adevarat rea a acestor tendinte trebuie sa ne fie cunoscuta.”

    Un alt citat…referitor la creierele smirgheluite.

  9. Metodios zice:

    “Cine ar putea rasturna o putere nevazuta? Caci puterea noastra este una de felul acesta. Francmasoneria exterioara, de la suprafata, nu serveste decât pentru acoperirea planurilor noastre; planul final al actiunii acestei puteri, ba chiar si locul organizatiilor sale, SUPREM CONDUCATOARE, vor ramâne totdeauna necunoscute poporului.

    Libertatea în sine ar putea fi complet nevatamatoare si ar putea exista într-un Stat fara a aduce vreun rau bunastarii popoarelor, daca ea s-ar sprijini pe legile credintei în DUMNEZEU si ale fratiei omenesti, straina de acea egalitate care este dezmintita chiar de legile firii, care a statornicit înfrânarea si supunerea. Având o asemenea credinta, poporul s-ar lasa guvernat de catre autoritatea parohiilor si ar merge înainte, umil si pasnic, sub conducerea pastorului sau sufletesc, împacat cu împartirea facuta de Dumnezeu a bunurilor acestei lumi. Iata de ce trebuie sa darâmam complet credinta în cele divine si trebuie sa smulgem din mintea crestinilor însusi gândul Dumnezeirii si al Sufletului, pentru a le înlocui cu meschine calcule si lipsuri materiale.

    Pentru ca cele mai alese si elevate suflete ale crestinilor sa nu aiba aproape de loc timp sa cugete si sa observe, trebuie sa-i abatem pe crestini de la aceste preocupari, împingându-i numai catre grijile industriei si ale comertului. În acest chip toate natiunile îsi vor urmari doar câstigurile lor si, luptând fiecare cu îndârjire pentru propriile foloase, nu vor baga de seama care este dusmanul lor comun. Însa, pentru ca libertatea sa poata astfel dezbina si nimici în întregime societatea crestinilor, trebuie sa facem din speculatie baza industriei. Procedând astfel, nici una dintre bogatiile pe care industria le va scoate din pamânt nu va ramâne în mâna industriasilor, ci toate se vor spulbera în speculatii, adica, în final, vor cadea în pungile noastre.Lupta tenace si înfierbântata pentru expansiune si loviturile vietii economice a creat si va crea societati dezamagite, reci si fara suflet. Aceste societati vor avea o spontana groaza de politica morala si superioara si de religie. Singura lor calauza va fi calculul meschin, adica aurul pentru care vor avea un adevarat cult din pricina bunurilor materiale pe care le poate procura. Atunci clasele de jos ale popoarelor ne vor urma în lupta noastra împotriva clasei inteligente a crestinilor de la putere, care sunt potrivnicii nostri, si ei vor face aceasta nu de dragul binelui si nici pentru a pune mâna pe bogatii, ci numai din ura ce o poarta celor supusi. “

  10. Metodios zice:

    “Ni se va spune ca despotismul despre care vorbesc nu tine seama de progresele moderne. Vom dovedi contrariul.

    Atunci când popoarele considerau persoanele domnitoare ca o întruchipare a Vointei Dumnezeiesti, ele se supuneau fara murmur absolutismului regilor, dar din ziua în care le-am picurat în suflet gândul propriilor lor drepturi au considerat persoanele domnitoare ca pe niste simpli muritori de rând. Ungerea Sfânta n-a mai împodobit capul regilor, deoarece i-am luat poporului credinta în Dumnezeu; autoritatea a fost târâta în strada, adica într-un loc de proprietate publica, iar noi am pus astfel îndata mâna pe ea.”

  11. Metodios zice:

    “Din toate acestea puteti vedea ca, prefacându-ne uneori ca cerem parerea multimii, noi nu facem altceva decât sa ne usuram înfaptuirea planurilor noastre. De asemenea puteti observa ca noi cautam totdeauna aprobarea nu a faptelor, ci a cuvintelor noastre rostite la cutare prilej. Noi trebuie sa spunem pretutindeni si totdeauna ca, în toate masurile noastre ne ghidam dupa speranta unita cu siguranta de a fi folositori binelui tuturor.

    Pentru a abate cu abilitate atentia oamenilor prea îngrijorati de problemele politice, vom scoate la iveala problemele economice senzationale înainte de asa zisele probleme politice noi. Îi vom lasa atunci pe toti sa-si descarce furiile lor asupra acestui subiect. Gloatele se vor învoi sa ramâna linistite, sa se odihneasca dupa închipuita lor activitate politica (cu care i-am obisnuit noi însine, pentru ca sa putem lupta prin mijlocirea lor cu guvernele crestine), cu conditia de a avea noi distractii si ocupatii. În aceste noi distractii si ocupatii îi vom îndrepta apoi aproape pe aceleasi cai politice. Vom face aceasta pentru ca aceste gloate ale poporului sa nu ajunga la nimic profund prin cugetare. Eventual îi vom opri eficient de la gândire prin petreceri si sport, prin jocuri, prin desfatari vicioase, prin înlantuiri de patimi si prin case de toleranta publice. Îndata vom pune apoi prin presa concursuri banale de arte si tot felul de sporturi. Aceste preocupari de masa vor îndeparta pentru totdeauna spiritele de la chestiunile elevate unde am avea mult de luptat cu ele. Oamenii, dezobisnuindu-se din ce în ce mai mult sa gândeasca spontan si independent numai prin ei însisi vor ajunge sa vorbeasca datorita propagandei noastre tocmai asa cum gândim noi. Datorita superficialitatii si a lenii lor de a gândi noi vom fi singurii care vom da impulsuri si îndrumari cugetarii mai ales prin intermediul anumitor persoane care, bineînteles, nu vor fi deloc banuite de a avea legaturi strânse cu noi.

    Rolul utopistilor liberali va fi pentru totdeauna sfârsit, atunci când va fi recunoscut regimul nostru francmasonic planetar. Pâna atunci vor aduce multe foloase noua. De aceea, adeseori îi vom îndemna mult mai mult pe oameni sa nascoceasca tot felul de teorii complet ireale si fantastice, considerate noi, sau asa zise progresiste, caci astfel vom suci cu o mare usurinta capetele acestor crestini, cu ajutorul cuvântului PROGRES. Nu gasiti aproape nici unul printre ei care sa înteleaga ca sub acest cuvânt se ascunde o greseala, afara de cazurile când este vorba de descoperiri materiale, deoarece adevarul este numai unul singur si neschimbat, si nu poate prin urmare sa progreseze. Progresul, ca o idee gresita, serveste la întunecarea adevarului, pentru ca nimeni sa nu-l cunoasca, în afara de noi alesii care suntem pazitorii lui.

    Când domnia noastra planetara va fi sosit, oratorii nostri vor vorbi cu patos poporului despre marile probleme misterioase care au framântat omenirea pentru a o duce, în sfârsit, la regimul nostru mântuitor. Nimeni nu va banui atunci ca toate aceste probleme au fost nascocite de catre noi, dupa un plan politic pe care nimeni nu l-a ghicit în tot cursul lungilor veacuri. “

  12. Metodios zice:

    “Când va fi sosit domnia noastra planetara, nu vom recunoaste nici o alta religie afara de aceea a noastra, care este unica si de care ne este legat destinul, deoarece noi francmasonii suntem alesii prin care acest destin este unit cu soarta lumii. Din acest motiv va trebui sa nimicim toate credintele. Faptul ca prin aceasta nimicire a credintei se sporeste numarul ateilor din zilele noastre, nu ne va stânjeni straduintele, ci din contra va servi drept pilda generatiilor care vor asculta predicile noastre asupra religiei, al carei sistem stoic conceput de noi va izbuti sa cucereasca toate popoarele. Vom spune atunci tuturor ca în aceasta consta adevarul ei mistic, în care zace toata forta ei educatoare. Atunci vom publica la toate prilejurile articole în care vom asemana regimul nostru mântuitor cu cele ale trecutului.”

  13. Metodios zice:

    “În tarile zise înaintate, am dat deja nastere unei literaturi nebune, murdare, mârsave. Aceasta o vom raspândi câtva timp, chiar si dupa ce am ajuns la putere, pentru a scoate mai mult la iveala deosebirea dintre discursurile, dintre programele noastre si aceste nemernicii ale crestinilor. Initiatii nostri francmasoni, crescuti pentru a conduce pe crestini, vor alcatui discursuri, planuri, memorii, articole care ne vor da înrâurirea deplina asupra acestor oameni si ne vor îngadui sa-i îndreptam catre ideile si cunostintele pe care vom voi atunci ca ei sa le însuseasca. “

  14. Metodios zice:

    “Este absolut firesc ca noi, cei putini care facem parte din Ierarhia Francmasonica Secreta, si nimeni altcineva, sa fim cei care coordoneaza, nebanuiti de nimeni – din umbra – actiunea Francmasoneriei exterioare, pentru ca numai noi stim cu adevarat unde vrem sa ajungem; noi, numai noi cei ce facem parte din elita trebuie sa cunoastem scopul final al fiecarei actiuni, în timp ce toti ceilalti membri ai lojilor nu trebuie sa stie mai nimic. Pentru membrii Francmasoneriei exterioare, scopul respectivei actiuni va fi prezentat ca fiind altul si astfel ei nici macar nu vor banui ceea ce urmarim noi atunci. Ei se multumesc de obicei cu un succes momentan, care le satisface amorul propriu în înfaptuirea planurilor lor, fara a observa ca acest plan nu porneste totdeauna din initiativa lor ci le este sugerat de catre noi.”

  15. Metodios zice:

    “În masura în care marii nostri Maestri Francmasoni dispretuiesc gloria, numai spre a face sa reuseasca pe deplin si cât mai repede proiectele lor, în aceeasi masura oamenii obisnuiti care au mintea unor copii sunt în stare sa-si jertfeasca toate telurile lor numai si numai pentru a obtine cât mai multa glorie. Acest fel tipic de a vedea al lor ne usureaza foarte mult sarcina de a-i influenta si de a-i conduce. Acesti tigri la înfatisare au în realitate sufletul unei turme de oi, iar capetele lor, cu rare exceptii, sunt cu desavârsire goale si tocmai aceasta explica de ce ei pot fi influentati si manipulati atât de usor. Le-am dat acum drept cal de bataie, asa cum dai unui copil o jucarile, visul absorbirii complete a individualitatii omenesti de catre unitatea simbolica a colectivismului. Înca n-au ajuns sa înteleaga si nici nu vor întelege curând ca aceasta jucarie le-a absorbit deocamdata cu totul atentia. Este aici o încalcare fatisa a celei mai importante legi a naturii care, din prima zi a Creatiei, a facut pe fiecare fiinta deosebita de cealalta, tocmai pentru a-si afirma în mod creator individualitatea.”

  16. Metodios zice:

    “Pentru ca popoarele sa se obisnuiasca cu supunerea, atunci când noi vom avea puterea deplina asupra întregului pamânt, trebuie sa fie obisnuite la un moment dat cu modestia si tocmai pentru aceasta trebuie sa fie micsorata atunci productia de bunuri de consum.

    Noi vom restabili apoi noua industrie, care va da lovitura capitalurilor particulare ale diversilor fabricanti, pentru ca marii fabricanti îndreapta de multe ori, fara sa stie, avântul maselor împotriva guvernului. Noi stim de asemeni ca un popor care se ocupa asa cum trebuie de mica industrie nu cunoaste somajul. Somajul este de altfel lucrul cel mai periculos atât pentru conducere cât si pentru noi.

    Guvernul Mondial al nostru, care va lua atunci locul guvernelor actuale – guverne care deocamdata conduc popoarele deja demoralizate si slabite de noi, care au ajuns sa tagaduiasca chiar si puterea lui Dumnezeu – va fi nevoit sa condamne la moarte astfel de societati muribunde si chiar sa le înnece în propriul lor sânge stricat, pentru a ridica pe ruinele lor viitoare Republica Mondiala Planetara care va fi guvernata numai de noi. “

  17. Metodios zice:

    “Mai multi dintre Maestrii nostri francmasoni îi vor pregati la momentul oportun atât pe conducatorii Republicii cât si pe succesorii acestora, alegându-i nu dupa criteriul ereditatii, ci dupa aptitudinile lor, pe care noi le consideram esentiale si îi vor initia în tainele ezoterice ale politicii. Urmasii directi ai conducatorilor vor fi îndepartati prompt daca în timpul studiilor vor da dovada fie de usurinta fie de alte însusiri care în viziunea noastra nu le sunt folositoare pentru a conduce.

    Numai cei care sunt totdeauna capabili de a conduce cu o mare viclenie si fermitate fiind neînduplecati pâna la cruzime, vor primi în final dupa unele verificari dure frânele puterii din mâinile Marilor maestri francmasoni. În caz ca vreo boala – sau orice altceva – îi va slabi vointa si inteligenta, acel conducator va trebui sa cedeze în scurt timp locul altuia care este mai capabil.

    Singur Conducatorul Suprem si cei trei Mari Maestri Francmasoni care vor fi initiatorii sai vor cunoaste cu adevarat ce se urmareste sa se finalizeze în viitor. Nimeni altcineva nu va sti unde doreste de fapt sa ajunga Conducatorul si tocmai de aceea nimeni printre ceilalti nu va îndrazni sa se împotriveasca la tot ceea ce el cunoaste.

    Conducatorul Suprem al Guvernului Mondial nu trebuie sa fie dominat de pasiuni ci el trebuie totdeauna sa-si domine pasiunile. Stâlpul de atunci al umanitatii, în persoana Conducatorului Suprem ales de noi numai dintre ai nostri, trebuie sa ne sacrifice doar noua toate dorintele sale personale.”

  18. Metodios zice:

    “Din pricina slabiciunii de astazi a tuturor puterilor, stapânirea noastra va fi mai trainica decât oricare alta, pentru ca ea nu va putea fi înfrânta. Pentru aceasta este însa necesar ca ea sa se fi înradacinat atât de bine, încât nici un siretlic sa nu o mai poata darâma.

    Din raul trecator pe care suntem siliti sa-l facem acum, se va naste ulterior binele unui guvern neclintit care va restabili mersul regulat al mecanismului existentei nationale, tulburat de liberalism. Rezultatul îndreptateste mijloacele. Sa ne orientam cu luare aminte în planurile noastre, mai putin asupra celor bune si morale si cel mai mult asupra celor trebuincioase si folositoare.”

  19. Metodios zice:

    “Popoarele sunt înlantuite prin munca grea, cu mai multa eficienta si tarie decât au fost înlantuite de sclavie si robie. Din sclavia antica ori din robia Evului Mediu se mai putea scapa uneori, într-un fel sau altul. Sclavii puteau fi rascumparati, dar astazi noi urmarim ca majoritatea oamenilor sa nu poata scapa de mizerie. Drepturile pe care noi le-am înscris în constitutii sunt himerice închipuiri pentru multime deoarece ele sunt neadevarate. Toate aceste asa-zise “drepturi ale poporului” nu pot exista decât în închipuire, fiindca în realitate ele nu pot fi înfaptuite niciodata. Pentru muncitorul proletar, încovoiat si epuizat de munca lui grea, zdrobit de o cruda soarta, ce pret are dreptul dat vorbaretilor de a flecari, dreptul dat ziaristilor de a scrie tot soiul de nerozii alaturi de lucruri serioase, din moment ce proletariatul nu trage alt folos din constitutie decât nenorocitele farâmituri pe care i le aruncam de la masa noastra îmbelsugata, în schimbul unui vot favorabil planurilor complicilor si agentilor nostri? Drepturile republicane sunt o amagire pentru bietul om: nevoia unei munci aproape zilnice nu-i îngaduie sa se foloseasca de ele; în schimb, aceste drepturi îi iau si garantia unui câstig statornic si sigur, punându-l la bunul plac al grevelor patronilor sau camarazilor.”

  20. Metodios zice:

    “Sub conducerea noastra, poporul a distrus aristocratia (nobilimea), care-i era ocrotitoarea si mama hranitoare naturala, de a carei înflorire depindea si bunastarea poporului. Acum când aristocratia este distrusa, poporul a cazut sub stapânirea hraparetilor, a speculantilor îmbogatiti, care îl apasa într-un chip nemilos.

    Noi vom aparea mai târziu muncitorului ca niste eliberatori de acest jug, când îi vom propune sa intre în rândurile acestei armate de socialisti, de anarhisti de comunisti pe care, sub pretext de solidaritate, o sustinem totdeauna înfruntând printre ei membrii francmasoneriei noastre sociale. Aristocratia, care se bucura de dreptul asupra muncii lucratorilor, avea interes ca muncitorii sa fie satui, sanatosi si puternici. Interesul nostru este, dimpotriva, ca toti crestinii sa degenereze cât mai repede. Puterea noastra izvoraste din lipsuri, din foame cronica, din slabiciunea muncitorului, deoarece toate acestea îl supun vointei noastre si îl fac sa-si piarda si puterea si hotarârea de a se împotrivi acestei vointe. Foamea da capitalului mai multe drepturi asupra muncitorului decât capatase aristocratia de la puterea regilor si a legilor. Prin mizerie si prin ura pe care o produce ea, noi îndrumam multimile, ne folosim de mâinile lor pentru a zdrobi pe cei ce se împotrivesc planurilor noastre.

    Atunci când va veni vremea ca regele nostru universal, al întregii planete, sa fie încoronat, toate aceste mâini vor matura din calea noastra tot ceea ce ar putea fi o piedica.”

  21. Metodios zice:

    “Am înselat, demoralizat, naucit si corupt tineretul crestin printr-o educatie greoaie si inutila bazata pe învataminte si teorii pe care noi demult le stim ca sunt false, fiind nascocite si raspândite chiar de catre noi.

    Ramânând deasupra legilor existente, fara a le schimba în esenta lor, dar desfigurându-le numai, prin interpretari contradictorii, am obtinut repede rezultate minunate pentru noi. Aceste rezultate au constat mai întâi prin faptul ca aceste comentarii naucitoare au mascat legile si, mai târziu, le-au ascuns în întregime dinaintea ochilor guvernelor incapabile sa se mai orienteze într-o legislatie atât de încurcata.

    De aici s-a nascut teoria tribunalului constiintei. Unii spun ca lumea se va rascula împotriva noastra cu armele în mâini, daca va descoperi prea repede despre ce este vorba. Pentru acest caz noi avem, în tarile din Occident, o arma atât de îngrozitoare, încât chiar si cele mai îndraznete suflete vor tremura înaintea ei: metrourile, care vor fi introduse pâna atunci în toate capitalele, care împreuna cu tunelele lor vor fi folosite de noi pentru a azvârli astfel în aer toate organizatiile si toate sediile dusmanilor nostri din toate tarile lumii. “

  22. Metodios zice:

    “Când în sfârsit vom începe a domni peste tot globul – cu ajutorul loviturilor de Stat (pregatite în aceeasi zi) – si dupa ce vom fi hotarât desfiintarea tuturor guvernelor în fiinta (chiar daca pâna atunci va mai trece o oarecare vreme), vom cauta sa împiedicam uneltirile si comploturile împotriva noastra. În acest scop, vom osândi la moarte pe toti aceia care vor întâmpina venirea noastra la putere cu armele în mâini. De asemenea orice înfiintare de noi societati secrete, ce nu va servi scopurile noastre, va fi atunci pedepsita cu moartea. Atât societatile secrete care exista în zilele noastre si care ne sunt cunoscute, ori care ne-au servit si ne servesc înca, cât si cele care nu ne sunt cunoscute, vor fi dupa aceea desfiintate, iar membrii lor vor fi trimisi în continente departate, în afara Europei. La fel vom proceda cu toti cei care stiu prea multe despre noi (chiar din rândurile noastre, din Francmasoneria exterioara, care au ajuns sa stie prea multe lucruri secrete). Aceia pe care îi vom cruta pentru un motiv oarecare, vor trai sub o vesnica amenintare a surghiunului.

    De îndata ce vom avea puterea vom publica legi aspre prin care vom sili pe toti fostii membri ai societatilor secrete, care ne sunt sau care ne-au fost rivale, sa paraseasca Europa, care va deveni centrul stapânirii noastre. (Aici apare destul de clar ca, în final, Europa va fi centrul sau, cu alte cuvinte, Comandamentul Francmasoneriei Mondiale).”

  23. ady099@yahoo.com zice:

    fratilor am citit cu oroare toate blasfemile aduse de evrei lui HRISTOS…as vrea sa-i intreb pe acesti fii ai SATANEI pe acesti dusmani ai neamului omenesc cum cred ei ca vor scapa de pedeapsa lui DUMNEZEU…pe proroci ia-ti omorit pe HRISTOS MESIA nu la-ti recunoscut si la-ti ucis facindu-va vinovati de deicid dar in schimb pregatiti intens prin SINAGOGA SATANEI care este MASONERIA venirea lui ANTIHRIST fiul satanei pe care voi supusii lui o sa-l incoronati in templul din IERUSALIM declarind-ul MESIA…O neam preacurvar si pornit la rau inca o data va intreb cum credeti ca veti scapa de pedeapsa lui DUMNEZEU…plosnite nenorocite in toate tarile unde va-ti aciuat ati adus numai distrugeri…camatari nenorociti pe voi va fugarit HRISTOS fiindca ati deschis taraba in templul sfint…voi spurcatilor ati facut numai rau lumii incepind de la revolutia franceza pina astazi…voi ati distrus monarhia care este orinduirea naturala a lui DUMNEZEU pe pamint si ati instituit ca instrument de conducere REPUBLICA SATANISTA cu toate partidele aferente ca LIBERALISMUL SOCIALISMUL BOLSEVISMUL care nu sunt decit niste doctrine jidanesti un fel de bici cu care voi jidanii asupriti toata lumea…cum drepturile cetatenesti care le-ati cistigat in tarile unde vati aciuat blestematilor nu a erau de ajuns voi ati inventat niste sisteme politico-economiceprin care ati facut ca toate natiile sa lucreze la propria ruina si la propria nimicire…1.Prin LIBERALISM voi ati pus mina pe o buna parte a surselor de bogatie din tarile crestine mai ales pe industrie si pe comert.Apoi ati adus populatiile in stare de proletariat adica intr-un fel de sclavie,in care omul nu mai munceste decit in profitul lui israel…2.Prin SOCIALISM voivoi ai rasculati pe oameninu in contra voastra,care iati jefuit si nenorocit ci in contra orcarui om muncitor si cumpatat,careprin instinctsi-a agonisito proprietate.Si in plusvoi vreti sa socializati toate proprietetile omenirii,adica sa le dati plocon conducatorilor statului socialist,care mai toti sunt jidani…3.In sfirsit prin BOLSEVISM,dupa ce ati pus muncitorimii botnita foamei,v-ati repezit ca niste turbati sa luati puterea si ati reusit sa detronati monarhiain toata EUROPA chiar si in RUSIA prabusind imensul sau imperiu…Toate aceste sisteme LIBERALISMUL SOCIALISMUL BOLSEVISMUL cauta sa suprime CRESTINISMUL,ceea ce se explica prin originea lor TALMUDICA.Deastfel astazi se stie ca i doctrina este sau nu jidaneasca dupa cum ea este sau nu indreptata impotriva lui HRISTOS…Acestea sunt armele infernale,cu care vreti sa cuceriti tot pamintul si sa instalati pe tronul omenirii imparatia viciilor adica imparatia lui ANTIHRIST fiul SATANEI REGELE VOSTRU…Dar acum mai nou o tineti sus si tare cu antisemitismul,cum spune cineva ceva de voi sau de mirsaviile voastre imediat il etichetati ca antisemit…Dar eu vin si va intreb de ce noi ROMANII cind zicem ceva de voi jidanii suntem antisemiti iar cind ziceti ceva voi de noi ROMANII e libera exprimare…O neam vicios care clocoteste in voi toate patimile rele voi care atingeti gradul superlativ al viciilor si le intreceti astfel cu mult pe toate celelalte neamuri…Pretutindeni unde voi jidovii vati stabilit s-a dezvoltat antisemitismul…Ma intreb de ce oare jidovul a fost rand pe rand si egal maltratat sau urat de egipteni si de romani,persi,si de arabi,de turci si de natiile crestine?DE CE pentru ca pretutindeni si pina in zilele noastre,el a fost o fiinta insociabila un exclusiv,carea tinut la cultul sau politico religios,la legea sa…In realitate jidanul este urit de toate neamurile numai si numai pentru ca este vivios pentru ca este sclavul desfraului al hotiei si al trufiei…Ura lumii intregi nu poate fi decit rezultatul unui sentiment natural…Prin urmare antisemitismul este manifestarea unui instinct de aparare si este echvalent cu antihotia,antidesfraul antitrufia, sau cu antidespotismul…Intradevar voi nu sunteti numai patimasi din nastere ceea ce este efectul blestemului dumnezeisc dar sunteti impinsi si mentinuti in mocirla patimilor prin organizatia voastra nationala…TALMUDUL,sau legislatia voastra politico- religioasa este un fel de extract concentrat al tuturor patimilor,ridicate la paroxism.El va impune sa credeti ca sunteti un neam ales ce este chemat sa posede tot pamantul si sa stapaneasca intreaga omenire.Dar probabil rabinii satanisti care l-au scris au fost chiori,caci nu au vazut ca mutra voastra, in acelasi timp vicleana si tampita,nu este de asa ceva…Ar mai fi multe de spus dar ma limitez la atat,personal nu am nimic cu jidanii care isi vad de treaba lor si isi castiga exsistenta din munca cinstita nu din camata si specula…In final fac un apel la toti jidanii sa-l lase in pace pe HRISTOS si sa nu-l mai blasfemieze cum o fac de 2009 ani incoace fiindca HRISTOS a fost singurul care va pus oglinda in fata si va aratat cine sunteti.Iar eu o sa ma rog la bunul DUMNEZEU sa va lumineze cu adevarul sau si sa va intoarca la credinta lui HRISTOS cu speranta ca veti face parte din acea ramasita dintre jidani care se va mantui…

  24. diogene67 zice:

    NU MAI AM CUVINTE….SUNT PREA MIC PENTRU UN RAZBOI ATAT DE MARE…
    DEACEEA SA NE RUGAM SI SA LASAM TOTUL IN GRIJA ATOTPUTERNICULUI NOSTRU DUMNEZEU!

  25. Ady zice:

    Masoneria este o organizaţie secretă, o perfidă conspiraţie mondială cu scopuri malefice ascunse (singura organizaţie politică ce foloseşte în rău energiile naturii, prin ritualuri de magie neagră şi prin invocarea forţei Satanei), care urmăreşte să stăpânească într-un mod tiranic oamenii acestei planete (consideraţi simple animale cu faţă umană), prin instaurarea până la sfârşitul secolului a unei aşa zise Noi Ordini Mondiale, în realitate noul haos al Satanei. Francmasoneria este de fapt condusă din umbră de mişcarea Sionistă prin intermediul aşa-zisului Guvern ultrasecret „invizibil” al Terrei numit şi Majestic 12 şi prin Marea Lojă Mamă şi Consiliul Suprem (formate numai din membri sionişti) B’NAI B’RITH. Mişcarea sionistă este formată din magnaţi evrei, adevăraţii bogătaşi ai Pământului, care controlează la ora actuală într-un mod diabolic finanţele şi aurul lumii. Membrii mişcării Sioniste utilizează tehnici subtile de magie neagră, se închină Satanei şi cu o inteligenţă diabolică stabilesc ierarhii ale răului între state şi puteri militare, organizează blocade economice şi de orice alt tip asupra ţărilor care îşi apără independenţa ameninţată, adesea ocupă teritorii şi ţări, creează conflicte interetnice în urma cărora fărâmiţează ţări (vezi tragedia din Iugoslavia pe care vor să o realizeze şi în România prin conflicte interetnice şi interreligioase în Transilvania, să nu uităm evenimentele din martie 1990 de la Târgu-Mureş); francmasonii folosesc metode foarte perverse: şantaj economic, politic, militar, informaţional, manipularea unor întregi naţiuni prin metode clasice (propagandă deschisă, corupţie, şantaj şi prin tehnici de război psihologic: intoxicarea cu informaţii false, pervertirea conştiinţelor omeneşti, dirijarea intereselor unor naţiuni şi popoare în direcţii contrare intereselor proprii, semănarea urii şi dezbinării între cetăţenii aceleiaşi naţiuni sau între popoare diferite). Pentru a realiza acest plan diabolic, mişcarea Sionistă a elaborat în 1897 la Congresul masonic mondial din Elveţia, 24 de procese verbale cunoscute sub numele de „Protocoalele înţelepţilor Sionului”. Deşi francmasonii susţin în mod pervers că aceste protocoale sunt false şi au fost făcute de cei care vor să denigreze francmasoneria, totuşi este evident pentru orice om inteligent că ele sunt reale pentru simplul motiv că tot haosul actual al omenirii confirmă în mod izbitor în cele mai mici amănunte ideile Protocoalelor, care constituie chiar planul fundamental de acţiune al Francmasoneriei, elaborat cu o inteligenţă diabolică de „înţelepţii Sionului” în aceste 24 de protocoale încă din 1897. Este evident că nu este vorba de o simplă coincidenţă şi că aceste protocoale stau la baza acţiunilor mişcării Sioniste care conduce şi coordonează în realitate toate lojile masonice şi reprezintă de fapt ce vrea să spună sloganul masonic „Prin haos la ordine

  26. Ady zice:

    Francmasonii noştri naivi gândesc, spun şi scriu că francmasonii cred în Dumnezeu. Aceasta este fals. Francmasonul Bernardin, gradul 33, a declarat formal: „Dumnezeu nu trebuie niciodată să se confunde cu marele „Arhitect al Universului” („Prejis historique du Grand Orient de France”, 1909 pag. 25). Afirmaţia aceasta e clară şi netă pentru toţi francmasonii.

    Fr. Sergent spunea la fel în anul 1904: „Acei care au primit o iniţiere superioară ştiu că această formulă: Marele Arhitect al Universului, n-are, nici o valoare religioasă. Marele Arhitect al Universului, nu este deloc Dumnezeu ci în realitate este Francmasoneria Universală.”

    „Constituţia şi Codul Organic” al lojei Marelui Orient al României, care are imprimată dată calendarului iudaic 5927, contine la pag. 8 această minciună grosolană: „Francmasoneria onorează pe Dumnezeu, Puterea Supremă; sub numele de: Marele Arhitect al Universului.

    Formula „Marele Arhitect al Universului”, după mărturisirea unanimă a fruntaşilor masoni din supremele consilii, se recunoaşte că n-are nici o valoare religioasă, aşa cum este propagată de ei, sau cu alte cuvinte ei nu cred deloc în Dumnezeu.

    Ca să spulberăm orice urmă de îndoială, cităm aceste rânduri categorice dintr-o lucrare a lui Oswald Wirth, „Le Livre de L’Aprenti”, pag. 22: „Să avem curajul să ne mărturisim religioşi, să ne afirmăm apostolii unei noi religii, mai sfântă decât toate celelalte. Sa propagăm Religia Republicii.”

    „Francmasoneria este „Biserica lui Satan”, şeful ei Suprem işi avea sediul la Roma: Lemni (francmasonul condamnat în anul 1844 ca escroc, de tribunalul din Marsilia), Nathan.” (Tilloy: „Le peril judeo-masconique”, Paris pag. 55).

    Francmasonul Minat a scris despre acest ex-Papă din urmă masonic: „Nathan e evreu, urmaş al unei familii olandeze: Nathan la Roma este continuarea revoluţiei… Asemanarea numelor este fatidică. Nathan este Satan, este puterea infernală”. (Revue masconnique). „În imensa sa majoritate poporul iudaic a trecut de la adorarea lui Dumnezeu la adorarea lui Satana”.

    „Cabala jidovească este tradiţia orala a lui Moise falsificată, păgânizată şi, se poate spune, diabolizată”. (E. Barbier: „Infiltrations masonniques dans I’Eglise”).

    „În gândul lui Satan, sinagoga are o putere imensă, preponderentă. El contează pe evrei pentru a guverna masoneria, dupa cum conteaza pe masonerie pentru a distruge Biserica lui Iisus Hristos”. (Doinel, francmason, grad mare, convertit, în lucrarea: „Satan demasqu‚”.)

    Iată o magistrală calificare dată francmasoneriei de către un episcop creştin: „Minciuna: este religia ei; Satan: Dumnezeul ei; Turpitudinea: sacrificiul ei”.

    La gradul 25, Venerabilul zice Iniţiatului: „Marele Arhitect al Universului, în onoarea căruia arde tămâia Lojilor şi a Atelierelor nu este Dumnezeu, este Îngerul Luminii Luciferice, Geniul Muncii, Spiritul Focului Gheenei”.

    Doctrina secretă a Ordinului francmasonic Odd Fellovs şi a Paladiştilor (a francmasonilor luciferieni), consta dintr-un sistem manechinist al dublei divinităţi.

    „Dumnezeul creştinilor este rău şi trebuie să-l combatem. Domnia lui se va sfârşi la venirea lui Anti-Crist”. Venirea Anti-Cristului, profetizată de Sfântul loan Evanghelistul în Apocalipsa, a fost realizată undeva în Eurasia şi în marşul ei de acţiune satanică ar fi cuprins toata Europa daca nu s-ar fi lovit de rezistenţa viguroasă a marelui spirit european.

    Voltaire şi d’Alembert, francmasoni cu grade mari, se salutau întru Belzebut (Regele Demonilor) şi întru Lucifer: „Voi iubi, scria Voltaire înainte de reconvertirea la creştinism, o bună carte de filosofie care va zdrobi pentru totdeauna Infamul. Îmi pun toate sperantele în Enciclopedie”.

    D’Alembert răspundea lui Voltaire: „Este evident cum spui tu, că lucrarea (Enciclopedia) este ieşită din mâini diferite; eu am recunoscut patru, acelea ale lui Belzebut, Astaroth; Asmodeu şi Lucifer”.

    La iniţierea în gradul 20, venerabilul rosteşte: „Fiţi ca steaua de dimineaţă (Luceafarul), care anunţă venirea zilei, mergeţi de duceţi lumii lumina, în numele sfânt a lui Lucifer, dezrădăcinaţi întunericul.”

    La gradul 21: „Oamenii care au intreprins construcţia clădirii Turnului Babel, erau toţi din urmaşii lui Cain din Canaan. Acest turn era un monument ridicat în gloria „Îngerului Luminii” şi pentru salvarea umanităţii viitoare în cazul unui nou potop…”

    În gradul 30 Kados (Sfânt), iniţiatul înjunghie trei capete care reprezintă: Armata, Regele şi¸ şeful Bisericii.

    N-ar trebui să mai reamintim că s-au gasit francmasoni într-un aşa grad de imbecilitate, ca au ridicat statui lui Satan. Cazul francmasonului Herman Menz, din America, care a ridicat o statuie lui Satan, aproape de New-York, împărţind cu acest prilej broşuri gratuite prin care proclama credinţa lui într-un diavol unic.

    Acesta nu este un caz izolat de satanism. Sunt de asemeni multe rugăciuni şi imnuri închinate lui Satan şi ele nu au fost create de un francmason oarecare, ci chiar de anumiţi conducători, ca francmasonul Canducci, gr. 33, din Italia.

    În realitate, războiul feroce al francmasoneriei contra religiei nu vizează decât adevarata religie, creştinismul.

    Iată câteva dovezi despre cele afirmate: „Organizată aşa cum este ea, francmasoneria poate, dacă vrea, să înlocuiască Biserica Creştina” (Fr. Felix Pyat).

    „Noi suntem sectari” (Fr. Bourgueil).

    „Noi trebuie sa săpăm credinţa în supranatural” (fr. Beauguir).

    „Trebuie ca religia să fie distrusă sistematic în popor” (Fr. Most).

    „Noi trebuie să eliminam din societate influenţa religioasă sub orice formă se prezintă ea”. (Journal Officiel de la francmaconnerie Francaise, 1885 pag. 707).

    „În nici un caz un punct de echivoc! Sa nu mai spunem: Noi nu vrem să distrugem religia. Să spunem din contra: Noi voim să distrugem religia”. (Fr. Aulard; Analles de la Jeunesse laique, August 1904).

    „Noi nu putem şi nu voim să avem nici un respect pentru practicile religioase”. (Bulletin du. Grand Orient de France, 1895, pag. 308).

    „Rolul francmasoneriei este de a distruge complet religia”. (Congresul

    masonic din 1899).

    „Clericalismul; iată inamicul” – urla evreul francmason Gambeta.

    „Clericalismul, acesta este duşmanul lumii moderne, pe care noi trebuie să-l doborâm, şi să-l distrugem”. (Fr. Salva).

    Iar alt francmason, Colfavru, spunea în 1887: „Inamicul umanităţii este clericalismul; inamicul este preotul; inamicul este acel care îndrăzneşte sa se pretindă că este intermediarul între Necunoscut şi oameni. Religia este un organism despotic destinat să apere conştiinţa umană… trebuie, deci, ca lumea să fie debaranşată cât mai repede de preoţi”.

    În timpul revolutiei franceze, s-a dat drept cuvânt de ordine acea instrucţiune de o ferocitate într-adevăr canibalică elaborată în lojile masonice şi care i-au costat viaţa pe episcopii şi preoţii care au avut imprudenţa să intre în templul Satanei, conspirând astfel contra lor inşile. Atunci a răsunat lozinca francmasonului Adam Weishaupt, şeful ordinului francmasonic al „Iluminaţilor”, care a condamnat la moarte într-o conferinţă secretă la Franckfurt pe Main, pe regele Ludovic al XVI-lea: „Avec les boyaux des derniers des pretres; ‚tranglons le dernier des Rois”! (Cu intestinele ultimului preot saă strangulăm pe ultimul dintre regi).

    Autorul „Cursului de Masonerie practică” (un mason de grad foarte înalt)

    scrie (Tom. I. pag. 5, si b): „Scopul real al masoneriei este dublu: ea işi propune să răstoarne pretutindeni de o manieră definitivă şi fără posibilitate de revenire regimul monarhic, care este negatia odioasă a Libertăţii, Egalităţii şi Fraterniţătii. Ea işi propune de asemeni să zdrobească şi să nimicească pretutindeni creştinismul, singurul sprijin adevărat şi singura raţiune de a fi a regalităţii…”

    Francmasoneria spune: „Scopul scuza mijloacele”.

    „Descreştinarea Lumii prin toate mijloacele, mai ales strangulând creştinismul, câte puţin, prin noi legi contra clerului, acesta este scopul nostru; în felul acesta se ajunge la lichidarea Bisericilor. Graţie instrucţiei laice fără Dumnezeu, se va avea o generaţie atee. Vom face atunci o armată şi o vom lansa asupra întregii omeniri creştine, armata care va fi ajutată de către toţi fraţii şi amicii ţărilor în care va năvăli armata”. (Convenţia secretă din anul 1879).

    „Trebuie nu numai să descreştinăm cât mai repede omenirea ci să o şi facem să devină atee.” (Fr. Beauguier).

    „Război de moarte Creştinismului.” (Fr. Viviani)

    „Trebuie să extirpăm lepra devorantă a creştinismului.” (Gambetta).

    Se pot înmulţi aceste perle de ura ce provin din convenţiile şi atelierele lojilor francmasonice, din care reiese că francmasoneria, departe de a practica adevărul, îşi impune ca dogmă minciuna. Francmasonii sunt atei. Ei nutresc şi duc o luptă înverşunată contra bisericii, religiei şi clerului creştin. Suntem siguri că francmasonii noştri – cei mari – vor căuta să le spună francmasonilor mai mici, dar naivi, că toate astea se întamplă auirea, în lojile străine, sau la „cei de la Marele Orient”, dar „la noi”, la Loja naţională, aici este cu totul altceva…

    Răspundem acestor mistificatori ordinari precizând că „Marele Orient Francez” s-a adresat către toate Lojile din Franţa şi străinătate (Francmasoneria se ştie că e universală, internaţională şi solidară, iar „Marele Orient al Romaniei” şi „Marea Lojă” zisă „Naţională” sunt recunoscute de „Marele Orient Francez”), o instrucţiune secreta în care se scrie : „…Scopul nostru final este acela al lui Voltaire şi al revoluţiei franceze: Nimicirea pentru totdeauna a ideii creştine.”[2]

    Să vedem acum ce scria Voltaire? „Religia creştină este o religie infamă, o hidră mârşavă, un monstru pe care trebuie ca o sută de mâini invizibile să-l striveasca… Să zdrobim, zdrobiţi infamul!” Ori este clar că Infamul, în concepţia francmasonică, este Dumnezeu.

    „Templul masonic, trebuie să înlocuiasca Biserica” (Fr. Charbonier la Congresul Masonic din 1885)

    „Să sperăm că într-o zi bisericile vor fi transformate în săli de concert, de teatru sau în săli de adunare, în magazii de grâne şi în grajduri de cai” a îngânat francmasonul Most (pag. 24 in „La Peste religieuse”).

    Lucrarea masonului Most: „La Peste religieuse”, a fost tradusă în româneşte de un oarecare Neagu (Neghel) şi publicată în biblioteca revistei „Idei”, a socialistului Petre Musoiu. Citez o parte din finalul lucrarii „Ciuma religioasă” a francmasonului Most, în traducere de Neagu: „Va veni vremea când crucile şi icoanele vor fi aruncate în foc, iar potirele şi vasele sfinte vor fi schimbate în unelte folositoare, bisericile vor fi atunci prefăcute în săli de concert, de teatru sau în săli de adunare şi, când nu vor putea sluji unui asemenea scop, ele vor deveni hambare de grâne şi grajduri de cai. Să nădăjduim că va veni o zi când mulţimea luminată de asta dată, se va minuna cum de nu s-a săvârşit încă de mult o asemenea prefacere. Se va face atunci Tabula Rasa din tovarăşii popimii… Statul, ca şi Biserica, vor fi atunci complet şterse de pe faţa pământului”.

    Observând fenomenele sociale şi revoluţionare care au avut loc în Spania în care au avut loc incendieri de biserici, iar preoţii au fost jupuiţi de vii şi puşi în panoplii, în măcelariile din Madrid, vedem o stranie identitate care este aproape perfectă între ideologia masonică şi ideologia pragmatică comunistă.

    Telegramele de presă din vremea războiului civil din Spania au relatat multe cazuri de incendieri care ilustrează cu prisosinţă directivele masonice de mai sus: „În Alcada de Henares, aproape de Madrid, comuniştii au incendiat biserica şi au făcut în piaţă un foc în care au aruncat statuile, icoanele şi sfintele odoare. Apoi au încercat să incendieze mănăstirea Madeleines şi biserica Sf. Jacques.”

    „La Torrevieja (aproape de Alicante), doua biserici au fost incendiate, apoi au fost incendiate teatrul municipal, două hoteluri şi patru case particulare. La Centa, au fost incendiate biserica Remadias.” (Tel. Rador, ziarul „Universul” Nr. 70, 18 Martie 1936). Mai citim de asemeni într-unul din numerele ziarului „Bezbojnik” că, tribunalul U.R.S.S.. a condamnat la moarte pe preoţii Prjuchin şi Shurawiljoff, pentru crima gravă de a fi slujit biserica şi de a fi propovăduit moralitatea şi smerenia. Ei au vorbit în favoarea celui mai mare inamic al comunismului, care se numeşte Dumnezeu şi au trebuit să-şi răscumpere curajul de a susţine aceste idei cu viaţa. De altfel, însuşi Lenin a spus: „Conceptia oricărui Dumnezeu este o mare infamie”.

    Iată în continuare ce spune ziarul „Bezbojnik” (Ateul): „Vom da foc tuturor bisericilor din lume”; şi astfel trista soarta a Catedralei „Sfânta Camera” din Oviedo au mai avut-o şi alte locaşuri sfinte din Spania”. („Tara Noastra”, 20 Martie 1936).

    Acţiunea mizerabilă de distrugere a unor biserici din Spania a fost condusă de creştinii Marani (evrei botezaţi înca de pe timpul lui Ferdinand Catolicul care, deşi creştinaţi, au ţinut permanent legătura cu Sinagoga şi au păstrat religia lui Moise în inimă).

    În lumina acestor evenimente ne putem imagina perspectiva eventualelor prefaceri sociale pe care ni le preparau masonii din Romania. Declaraţiile martorilor pentru comunistul Constantinescu-Iaşi, a fostului senator Leancă, şi alţii, au trădat o mentalitate sectară, faţă de Stat şi Biserică, periclitând viaţa noastră religioasă de stat şi naţională.

    Găsim că nu-i lipsit de interes a mai reda încă câteva texte provenite din lagarul inamicilor bisericii creştine, necesare pentru explicaţia atitudinii unor politicieni, foşti guvernanţi, faţă de biserica ortodoxă, în Parlament.

    Francmasonul M. Guyat, într-o cuvantare ţinută în cadrul unei conferinţe masonice la Paris, în finalul discursului sau se întreabă: „Mult va mai trebui oare, să întreţinem bisericile care propovăduiesc nebunia şi să plătim pe popi, a căror treabă nu-i decât să stârnească şi să exploateze sminteala?”

    Comparăm aici abţinându-ne de la orice alt comentariu, răspunsul dat de fostul Ministru Argeţoianu, unul din marii pontifi ai masoneriei româneşti, într-o şedinţă a Camerei, unei delegaţii de preoţi parlamentari, pentru achitarea salariului clerului ortodox: „Mai lăsaţi-mă în pace, nu am bani şi mai ales să ştiţi că nu am bani pentru preoţi, care nu au alt merit decât că urmăresc să cultive superstiţia în popor.

  27. Cristian zice:

    Ar trebui sa gandim ca si ei, luptand de la egal la egal si prin asta sa ne intrebam daca intradevar a fost atat de rau, atat de crud si de imoral ceea ce a facut Hitler???? De ce nu a avut nimeni idea si indrazneala de a pune probleme astfel?
    De ce nu?
    Evrei buni si evrei rai…..cum veti face vreodata aceasta diferenta??? Ei ne vad maimute, un virus, o boala care trebuie starpita, oare nu ar trebui sa gandim si noi la fel, uitand o clipa ca suntem atat de buni crestini( fapt pe care se bazeaza cu siguranta ei atunci cand gandesc ca nu le vom putea face nicicand un rau imoral?!).
    Cu riscul de a fi un mare pacatos gandind asa consider ca ar trebui toata aceasta planeta sa asi asume pacatul eradicarii acestui virus numit JIDANI.
    Cu stima si respect, cineva care ar risca pierderea sufletului in favoarea generatiilor viitoare.

  28. Cristian zice:

    Revin pentru a repeta ceea ce din pacate stiu doar cei care au minte sa gandeasca si urechi sa auda, omul nu este altceva decat o fiinta atat de sociala incat uita sa gandeasca singura, o mare parte din vina o au cei BUNI care se plang in soapta, liderii religiosi care plang, se roaga pentru noi toti dar uita sa ne roage si pe noi sa vedem realitatea, nu in soapta, nu doar pe paginile unui sait ci acolo unde ne adunam toti, in biserici, in pietele publice, aducand dovezi pentru ochii celor nestiutori, folosind toate mijloacele posibile impotriva celor care doresc sa ne elimine.
    Sa dea ei insisi exemplu, dovada adevaratei credinte asumandu-si toate riscurile posibile.
    Numai atunci omul de rand va intelege ca toate astea nu sunt doar speculatii fanteziste, numai atunci se va trezi constiinta din somnul in care treptat se afunda…..
    Nu uitati ca nu este suficienta observarea unui cataclism, confirmarea existentei lui daca nu se iau si masurile de rigoare combaterii acestuia.
    Ei au banii, banii inseamna control, implicit putere, zi de zi situatia economica a fiecaruia dintre noi se deteriorizeaza si se va deterioriza vazand cu ochii incercand sa ne inversuneze impotriva oricui, a oricarei forme de guvernare posibile. Cunoastem deci ceva, stim foarte bine starea in care suntem fiecare dintre noi datorita acestui plan diabolic insa uitam o vorba din batrani care spune ca acel ce sapa groapa altuia va cadea in ea…. Haideti deci sa folosim aceasta ura benefic, stiti cum???
    Ghiciti singuri

  29. admin zice:

    @Cristian
    Tu gandesti acum exact ca un jidan rau. Cei care L-au rastignit pe Mantuitorul cum era? Ce-a facut Mantuitorul?
    Apoi, se stie proorocia ca o parte din poporul evreu se va converti la Ortodoxie, vazand inselarile aduse de credinta lor falsa.
    Stii ce trebuie sa facem?
    Ghiceste sigur

  30. Ady zice:

    Fratilor de sute de ani organizatii oculte, secrete, vîndute
    Satanei pun la cale o rãzvrãtire împotriva lui Dumnezeu
    în care sã fie atrasã omenirea întreagã. Aceastã
    minoritate ocultã odatã cu ridicarea omului împotriva
    lui Dumnzeu activeazã si gena supunerii neconditionate
    fatã de o autoritate.
    De-a lungul timpului dictaturile nu au reprezentat
    altceva decît niste experiente de activare a genei
    supunerii neconditionate. La început s-a uzat de practici
    magice, de vrãjitorie, alchimie, astrologie s.a., cu
    timpul, însã, s-au folosit din plin toate cercetãrile si
    descoperirile stiintifice, care, în treacãt fie spus sînt
    rodul geniului faustic.
    Acum pe lîngã vechile metode de manipulare ale
    maselor se utilizeazã si parapsihologia,(de care mai nou se foloseste si Basescu) care nu este
    altceva decît ridicarea la rang de stiintã a vechilor
    practici magice.
    Atît de intensã este aceastã manipulare, începutã încã
    de la nasterea omului, încît noi fãrã sã ne dãm seama
    devenim sclavii acelei minoritãti care conduce din
    umbrã.
    Sclavia ajunge sã devinã parte integrantã din viata
    noastrã, începem sã nu ne simtim bine decît dacã sîntem
    sclavi. De multe ori s-a afirmat dupã revolutia din
    decembrie 1989 cã nu stim ce sã facem cu libertatea
    noastrã. Acest lucru se descoperã ca o dovadã a celor
    afirmate mai sus. Ni s-a inhibat, prin mijloace oculte,
    magice si parapsihologice gena gîndirii, actiunile
    noastre scãzînd spre limita reflexelor conditionate. Se
    lucreazã consecvent la îndobitocirea omenirii. Nimic
    exagerat! Cititi Protocoalele înteleptilor Sionului si vã
    veti convinge! Priviti la sclavii care ne conduc tara! Ei
    se numesc politicieni. I-am ales ca sa ne reprezinte
    interesele si ei s-au vîndut altora. Mirajul banului, pe de
    o parte, si frica de a pierde micul privilegiu ce le-a fost
    fãcut, pe de altã parte, îi face sã se poarte ca niste sclavi,
    care nu au nici un Dumnezeu. Dacã totusi insistã cã sînt
    crestini, atunci sînt niste dedublati, atei în societate,
    credinciosi doar în mintea lor. Dar nu conteazã ce ai în
    minte, ci ceea ce faci în raport cu semenii.
    Cum altfel pot fi calificati cei care în Parlament iau
    hotãrîri anticrestine, ca de pildã: legea pentru
    liberalizarea avortului, libertatea acordata asa-ziselor
    minoritãti sexuale (homosexuali si lesbiene), acceptarea
    buletinelor electronice cu semnul 666, a cãrtilor de
    credit VISA, tolerarea prozelitismului sectar si a
    organizatiilor satanice, a pornografiei în cinematografe,
    teatre, presã, a spectacolelor indecente (tip concursuri
    de frumusete s.a.), a continuãrii educatiei materialiste
    atee în scoli s.a.?
    Toate dau pe fata sclavul din om. Liber cu adevãrat este
    doar cel care are curajul sã mãrturiseascã adevãrul
    chiar cu pretul de a fi socotit nebun sau chiar cu pretul
    vietii. „Veti cunoaste adevãrul si adevãrul vã va face
    liberi”, spune Mîntuitorul. Ce crestini sînt aceia care se
    supun ordinelor masonice si sionismului international?
    Nu sînt crestini; ei sînt sclavii slugilor lui Antihrist.Fratilor ca sa fii cu adevarat liber trebuie sa te despatimesti adica sa te eliberezi de sub robia patimilor si sa traiesti dupa legile naturale ale lui DUMNEZEU.

  31. manoliuval zice:

    HITLERISM, COMUNISM SI PRIN TERORISM LA SIONISM

    Atacurile militare si atentatele de pe suprafata globului sunt provocate de sionismul mondial, prin NATO, GRU, CIA, MOSSAD, SAS, FSB-KGB, DST, MAD, CESIS si altele, pentru destabilizare economica si politica pentru COLONIZARE EVREIASCA PLANETARA.










  32. Metodios zice:

    V-ati intrebat cand si de ce chipurile Inchizitia a fost desfiintata?Ea a aparut in 1231 infiintata de papa pentru a pedepsi cei pe care ei ii considerau “eretici”.Era o institutie temuta,datorita torturilor la care erau supusi cei considerati “eretici”,de multe ori fiind arsi pe rug.Mai importanta este data in care se zice ca s-a desfiintat Inchizitia,mai exact 1908.O data aparent neimportanta,daca nu am fi aflat ca tot in 1908 are loc celebrarea “Octavei de rugăciune pentru unitatea Bisericii” la iniţiativa reverendului Paul Francisc Wattson, pastor şi fiu de pastor anglican din America, care mai apoi a intrat în comuniune deplină cu Biserica Romei.Deci,Inchizitia s-a desfiintat cand a inceput ecumenismul.Ce coincidenta,nu-i asa?Nici un papa nu a condamnat Inchizitia si nici nu si-a cerut macar iertare pentru atrocitatile comise.De ce?Simplu.Pentru ca de fapt nu o considera o greseala,nu le pare rau,ba din contra,iar ecumenismul promovat cu papa ca varf de lance este practic “inchizitia” actuala.Atunci se impuneau cu forta,acum cu “dragoste” masonica,deocamdata.Acest sinod talharesc practic va consfinti unirea cu Roma,legitimarea ecumenismului,si acordarea papei functia mult-dorita aceea de primul intre primi,adica revenirea la situatia de inainte de schisma din 1054.Practic,astfel se va constitui noua “inchizitie”,iar papa va deveni dictator cu legea in mana.Deci se va da liber la prigoana celor ce i se opun.Semnele se vad de acum.Asta a facut dracul,el a divizat Biserica si acum tot el vrea s-o uneasca.

  33. Metodios zice:

    Cand un iezuit de rang inferior trebuie sa fie avansat la conducere,el e condus in Capela Manastirii Ordinului,unde mai sunt inca alti 3,superiorul stand in fata altarului.In ambele parti sta cate un calugar,unul tine un steag galben/alb,care sunt culorile papale,si celalalt tine un steag negru cu un pumnal si o cruce rosie deasupra unui craniu si oase incrucisate,cu inscriptia INRI,si dedesubtul lor cuvintele IUSTUM,NECAR,REGES,IMPIOUS.Sensul lor este:Trebuie exterminate sau anihilate regii,guvernele sau conducatorii eretici sau neascultatori.Pe podea e o cruce rosie pe care aspirantul ingenuncheaza.Superiorul ii inmaneaza un mic crucifix negru,pe care el il ia in mana stanga si il strange la inima,si superiorul in acelasi timp ii arata un pumnal,pe care el il apuca de lama si ii tine taisul inspre inima sa,superiorul inca tinandu-l de maner,si astfel se adreseaza aspirantului:”Fiule,inainte ai fost invatat sa te comporti ipocrit:printre romano-catolici sa fii romano-catolic,si sa fii un spion chiar si intre confratii tai;sa nu crezi pe nimeni,sa nu ai incredere in nimeni.Printre reformatori sa fii un reformator;printre hughenoti,sa fii un hughenot;printre calvinisti,sa fii un calvinist;printre alti protestanti,in general sa fii un protestant,sa le castigi increderea,sa cauti chiar sa predici de la amvoanele lor,si sa denunti cu toata vehementa religia noastra sfanta si Papa;si chiar sa te injosesti atat de mult ca sa devii un evreu printre evrei,astfel incat sa poti aduna toate informatiile pentru binele ordinului tau ca un soldat credincios al Papei.Ai fost invatat sa semeni pe ascuns germenii invidiei si urii intre comunitati,provincii,state care erau pasnice,si sa le inciti la acte sangeroase,implicandu-le in razboi unele cu altele,si sa creezi revolutii si razboaie civile in tari care erau independente si prospere,raspandind artele si stiintele si savurand binefacerile pacii.Sa iei partea combatantilor si sa actionezi in secret cu fratele tau iezuit care ar putea fi in tabara rivala,dar pe fata impotriva grupului tau,astfel incat doar biserica sa fie castigatoare in final,in conditiile fixate in tratatele de pace si scopul sa justifice mijloacele.Ai fost invatat datoria ta ca spion,sa aduni toate statisticile,faptele si informatiile posibile din fiecare sursa;sa intri in gratiile cercului de familii ale protestantilor si ereticilor din fiecare categorie si caracter,la fel de bine in cea de comerciant,bancher,avocat,printre scoli si universitati,in parlamente si legislaturi,si in judecatoriile si consiliile de stat,sa fii de folos tuturor,in numele Papei,ai carui servitori suntem pana la moarte.Ai primit toate instructiunile inainte ca novice,si ai servit ca un conjurat,duhovnic si preot,dar inca n-ai fost investit cu tot ce e necesar sa comanzi in Armata lui Loyola in serviciul Papei.La timpul potrivit trebuie sa fii unealta si executantul asa cum ti se comanda de catre superiori;pentru ca nimeni nu poate conduce aici daca nu si-a confirmat misiunea cu sangele ereticilor;deoarece fara varsare de sange nici un om nu poate fi mantuit.Prin urmare,ca sa te adaptezi misiunii tale si sa certifici mantuirea ta,pe langa fostul juramant de supunere fata de ordinul tau si credinta fata de papa,vei repeta dupa mine:Eu,…..,acum,in prezenta Atotputernicului Dumnezeu,a Binecuvantatei Fecioarei Maria,a Binecuvantatului Arhanghel Mihail,a Binecuvantatului Sf.Ioan Botezatorul,a sfintilor Apostoli Petru si Pavel si a tuturor sfintilor si sfintele cete ale raiului,si a ta,a parintelui meu spiritual,Superiorul General al societatii lui Iisus,fondata de Sf.Ignatiu Loyola in pontificatul lui Paul al 3-lea,si continuata pana azi,declar si jur,pe pantecul virginei,pe matricea lui Dumnezeu,si pe sceptrul lui Iisus Hristos,ca sanctitatea sa Papa este vice-regentul lui Hristos si este adevaratul si singurul cap al bisericii catolice sau universale peste tot pamantul;si prin virtutea cheilor de a lega si dezlega,date sanctitatii sale de catre Mantuitorul meu,Iisus Hristos,are putere de a schimba regi eretici,printi,state,comunitati si guverne,toate fiind ilegale fara confirmarea sa sacra si pot fi distrusi in siguranta.Prin urmare,cu toata puterea mea trebuie si voi apara aceasta doctrina a sanctitatii sale drept si uzual impotriva tuturor uzurpatorilor ale autoritatii eretice sau protestante oricare,in special lutherana din Germania,Olanda,Danemarca,Suedia,Norvegia,si acum pretinsele autoritati si biserici ale Angliei si Scotiei,si ramuri asemenea acum stabilite in Irlanda si pe continentul Americii si in alta parte;si toti adeptii care sunt uzurpatori si eretici,opunandu-se sacrei biserici mama a Romei.Acum renunt si ma lepad de orice credinta datorata oricarui rege eretic,print sau stat protestant sau liberal,sau supunere oricaror legi,magistrati sau ofiteri.Mai departe declar ca doctrina bisericilor Angliei si Scotiei,a calvinistilor,hughenotilor,si alti protestanti si liberali sa fie condamnabili si ei insisi blestemati daca nu se vor dezice de acestea.Mai departe declar ca voi ajuta,asista,si sfatui toti sau oricare din agentii sanctitatii sale oriunde voi fi vreodata,in Elvetia,Germania,Olanda,Danemarca,Suedia,Norvegia,Anglia,Irlanda sau America,sau in oricare regat sau teritoriu in care voi veni,si sa fac tot posibilul sa eradichez toate doctrinele eretice protestante sau liberale si sa distrug toate pretinsele lor puteri,legi sau asemenea.Mai departe promit si declar,ca totusi sunt pregatit sa-mi declar religia eretica,pentru propaganda interesului mamei biserici,sa tin secreti si privati toti consilierii agentilor ei periodic,incat ei imi pot incredinta si sa nu divulg,direct sau indirect,prin vorba,scris sau alt mod;ci sa execut tot ce va fi propus,incredintat sau descoperit mie,de tine,parintele meu spiritual,sau oricine din acest sacru pact.Mai departe promit si declar,ca nu noi avea nici o opinie sau vointa proprie,sau vreo prejudecata,chiar si ca un cadavru,ci voi urma fara ezitare orice ordin pe care l-as primi de la superiorii mei din Militia Papei si a lui Iisus Hristos.Voi merge in orice parte a lumii oriunde as fi trimis,in regiunile inghetate din nord,nisipurile arzatoare din desertul Africii,sau junglele din India,in centrele civilizatiei din Europa,sau in vitregele refugii ale salbaticilor barbari din America,fara obiectii sau plangeri,si voi fi ascultator in orice lucru mi se va comunica.Mai departe promit si declar ca atunci cand se va ivi sansa,sa provoc razboi groaznic,in secret sau pe fata,impotriva tuturor ereticilor,protestanti si liberali,asa cum mi se ordona,sa-i eradichez si sa-i extermin de pe fata pamantului;si ca nu voi cruta pe nimeni in functie de varsta,sex,conditie;si ca voi spanzura,distruge,fierbe,jupui,strangula si ingropa de vii acesti eretici infami,voi spinteca stomacele si pantecele femeilor lor si voi zdrobi capetele copiilor lor de pereti,pentru a anihila vesnic rasa lor execrabila.Cand acestea nu se vor putea face deschis,voi folosi in secret ceasca otravita,funia de strangulare,otelul pumnalului sau glontul de plumb,indiferent de pozitie,rang,demnitate,sau autoritate a persoanei sau persoanelor,de orice statut social,public sau privat,asa cum mi se va ordona sa fac de orice agent al Papei sau superior al Fratiei Sfintei Credinte,a Societatii lui Iisus.Drept pentru care,prin asta imi dedic viata,sufletul si puterile trupesti,si cu acest pumnal pe care il primesc acum,imi voi semna numele scris cu propriul sange,ca marturie;si daca voi fi tradator sau slab in misiunea mea,fie ca fratii si soldatii tovarasi din Militia Papala sa imi taie mainile si picioarele,si gatul de la ureche la ureche,stomacul deschis si ars cu sulfura,cu toata pedeapsa care mi se poate aplica pe pamant si sufletul meu sa fie chinuit de diavoli in iadul vesnic.Prin toate acestea,eu…,jur pe Sfanta Treime si sfintele Taine,pe care le voi primi acum,sa le indeplinesc si sa le tin secrete;si chem divinele si maretele cete ingeresti sa confirme sfinta Taina a Impartasaniei,si sa confirme aceasta in continuare cu numele meu scris si cu varful acestui pumnal inmuiat in sangele meu si pecetluit in fata acestui sfant pact.(El primeste azima de la superior si isi scrie numele cu varful pumnalului inmuiat in sangele luat din inima sa.)Acum te vei ridica in picioare si te voi initia in morala necesara sa te faci cunoscut oricarui membru al Societatii lui Iisus apartinand acestui rang.In primul rand,tu,ca un frate iezuit,vei face cu altul reciproc semnul crucii ca oricare alt romano-catolic;apoi unul isi incruciseaza incheieturile,palmele mainilor lui se deschid,si celalalt ca raspuns isi incruciseaza picioarele,unul peste altul;primul indica cu aratatorul mainii drepte spre centrul palmei stangi,celalalt cu aratatorul mainii stangi indica spre centrul palmei drepte;apoi primul cu mana dreapta face un cerc deasupra capului,atingandu-l;apoi celalalt cu aratatorul mainii stangi isi atinge partea stanga a corpului sub inima;apoi primul cu mana dreapta il prinde pe dupa gat pe celalalt,si apoi acesta din urma cu un pumnal spre stomacul si abdomenul primului.Primul spune apoi IUSTUM;si celalalt raspunde NECAR;primul REGES.Celalalt raspunde IMPIOUS.Apoi primul va arata o hartiuta impaturita special,de patru ori,pe care celalalt o va taia longitudinal si la deschidere numele JESU va fi gasit scris pe varful si bratele unei cruci de trei ori.Apoi vei dialoga cu el cu urmatoarele intrebari si raspunsuri:

    -In numele cui vii?

    -Sfintei credinte.

    -Pe cine slujesti?

    -Pe sfantul parinte de la Roma,Papa,si biserica romano-catolica universala din intreaga lume.

    -Cine te comanda?

    -Urmasul sfantului Ignatius Loyola,fondatorul Societatii lui Iisus sau Soldatii lui Iisus Hristos.

    -Cine te-a initiat?

    -Un om venerabil cu parul alb.

    -Cum?

    -Cu un pumnal,eu ingenunchind pe crucea de sub steagurile Papei si ale ordinului nostru sacru.

    -Ai depus un juramant?

    -Da,sa distrug ereticii si guvernele cu conducatorii lor,si sa nu crut pe nimeni indiferent de varsta,sex sau conditie.Sa fiu ca un cadavru fara vreo opinie sau voie proprie,ci sa ma supun superiorilor mei in toate fara ezitare sau comentarii.

    -Vei face asta?

    -Da.

    -Cum calatoresti?

    -Sub comanda pescarului Petru.

    -Unde calatoresti?

    -In cele patru zari ale globului.

    -In ce scop?

    -Sa ascult ordinele generalului si superiorului meu si sa fac voia Papei si sa indeplinesc constiincios conditiile juramantului meu.

    -Du-te deci in toata lumea si cucereste toate tinuturile in numele Papei.Cel ce nu il va accepta ca vicar al lui Iisus si vice-regent pe pamant,sa fie blestemat si exterminat.

  34. Metodios zice:

    Superiorul Iezuitilor este numit Papa Negru si il comanda din umbra pe Papa Alb,cel public.Iezuitii se afla in spatele organizatiilor oculte care conduc lumea prin structurile politice,economice,religioase si militare.Ei sunt cu adevarat ascunsi,deoarece nimeni nu ii baga in seama,ci sunt scosi in fata servitorii lor,care par ca se lupta unii cu altii,sau chiar cu papalitatea,infierand-o cu vehementa,pentru ca cea mai buna cale sa nu te atace nimeni e sa te ataci chiar singur.

  35. Metodios zice:

    Steagul statului Vatican

    Blazonul papei Ioan Paul al doilea

    Blazonul papei Benedict al XVI-lea

  36. Metodios zice:

    Sigiliul papal contine doua chei,deoarece papa se considera urmasul Sfantului Petru si crede ca el are puterea dumnezeiasca de a lega si dezlega pe pamant.Tiara papala simbolizeaza ca el se crede loctiitorul lui Hristos pe pamant.Actualul blazon papal are in loc de tiara o mitra patriarhala.In protocoalele masonice se spune ca imparatul lor va fi si patriarh si papa.

  37. ultrasgazu zice:

    trebuie sa ne unim, noi astia mici care suntem si SA NU NE LASAM PE MANA LOR, SA NU ACEPTAM NIMIK CARE NI SE PARE SUSPECT, DE EX: CIPURI, PASAPOARTE BIOMETRICE,ETC… parintii mei si buncii, strabunicii mei au trait fericiti si fara pasaport biometric poate ca nu stiau nici sa tina pixul in mana , puneau degetul in tus si se semnau, au trait si fara cip, si asa ar trebui sa facem si noi, sa nu ne avantam la toate prostiile pe care NENOROCITII DE MASONI ni le pragatesc…

  38. OPERATIUNEA MATRIX

    SALVATI-VA VIATA, FAMILIA SI INDENTITATEA

    1. AFARA FMI DIN ROMANIA, BANI DE LA FMI SE DUC LA FIRME PARTICULARE ALE CLASEI POLITICE, DAR NU SUNT BANI PENTRU CETATENII ROMANIEI, PENTRU SALARII, MEDICAMENTE, PENSII SI ALTELE, IAR ROMANI TREBUIE SA PLATEASCA ACESTE DATORII LA FMI.
    2. INDUSTRIE, CERCETARE, INVATAMANT, AGRICULTURA SI ECONOMIE DE STAT SI NU MAFIOTA SI TERORISTA
    3. STOP STUDIILOR GRATUITE PENTRU CETATENI STRAINI CARE DUPA CE TERMINA STUDIILE GRATUITE SUNT ANGAJATI IN INSTITUTIILE STATULUI SI LUPTA IMPOTRIVA STATULUI SI CETATEANULUI ROMAN, VEZI CAZUL EUGEN TOMAC CETATEAN UCRAINIAN CARE A REFUZAT SA TRIMITA DOCUMENTELE DE VOTARE DIN STRAINATATE.
    4. TINERII CETATENI AI ROMANIEI SA AIBA DREPTUL SA DEA EXAMEN ORI DE CATE ORI ESTE NEVOIE PENTRU ADMITERE LA LICEU SI PENTRU A OBTINE DIPLOMA DE BACALAUREAT SI STATUL SA ASIGURE SERVICIU SI SALARIU PENTRU TOTI CETATENI ROMANIEI.
    5. RESURSELE ENERGETICE NATURALE ALE ROMANIEI SA TREACA DE URGENTA IN PROPRIETATEA STATULUI.
    6. TOATE PERSOANELE VINOVATE DE PARTICIPARE LA DISTRUGEREA SI JEFUIREA ROMANIEI SI EXTERMINAREA POPORULUI ROMAN SA PLATEASCA.
    7. ROMANIA DUPA 1990 NU MAI ARE INDUSTRIE SI ECONOMIE, DAR SUNT FUNDATII, ASOCIATII SI ONG-URI PARTICULARE,(VEZI, MASONERIA CONSIDERATA DE UTILITATE PUBLICA) CARE SUNT FINANTATE DIN BANII POPORULUI ROMAN SI NU PRODUC NIMIC, SA FIE FINANTATE DE PERSOANELE INTERESATE SI NU DE POPORUL ROMAN SARACIT SI INFOMETAT.
    8. STOP REGIONALIZARII ROMANIEI, DESMEMBRAREA ROMANIA LA ORDIN EXTERN: SUA-ISRAEL RUSIA, FRANTA, UNGARIA SI ALTELE.
    9. AFARA NATO DIN ROMANIA PENTRU CA AU VENIT SA APERE CE FURA SI JEFUIESC EVREII IN ROMANIA DUPA 1989 SI NU NE APARA DE RUSIA, DEOARECE SUNT IMPREUNA LA FURAT SI JEFUIT IN ROMANIA.
    10. STOP CIP-URILOR SI VACCINARILOR CRIMINALE EVREIESTI-SIONISTE PENTRU EXTERMINAREA POPORULUI ROMAN.

    TINERI CETATENI ROMANI TREBUIE SA INTELEGETI CA SCHIMBARILE DUPA 1989 AU FOST FACUTE IN URMA UNEI LOVITURI DE STAT, ORGANIZATA DE SUA- ISRAEL SI RUSIA SI LA CARE AU PARTICIPAT TOATE TARILE MEMBRE NATO SI NIMENI DIN CLASA POLITICA NU A FACUT REFERENDUM SA INTREBE POPORUL ROMAN DACA ESTE DE ACORD SA INSTRAINEZE RESURSELE NATURALE ENERGETICE ALE ROMANIEI, SA DISTRUGA INDUSTRIA SI ECONOMIA ROMANIEI, AU DISTRUS SI VANDUT INTEREPRINDERI PE DOI LEI, LA FIARE VECHI SI AU ARUNCAT ROMANI IN STRADA FARA SERVICIU, SALARIU SI PENSIE.

    TINERI CETATENI ROMANI NU IESITI ACUM IN STRADA, DUPA TERMINAREA STUDIILOR SUNTETI SOMERI, PUTREZITI DE VII PE STRADA, FARA SERVICIU, SALARIU SI PENSIE SI ALTI IN ACEASTA PERIOADA VA FURA SI JEFUIESC IN NUMELE VOSTRU.

    ROMANI IN STRADA ESTE SOLUTIA.
    ACTIUNI DE PROTEST ZILNICE IN STRADA LA TOATE INSTITUTIILE STATULUI.
    ROMANI IN INSTITUTIILE STATULUI SI STRAINI AFARA DIN ROMANIA.

    SINGURA LUPTA ADEVARATA ESTE STRADA, ASA CUM FAC MERCENARII SI TERORISTII STRAINI IN ROMANIA DE 20 DE ANI, CEI DE LA EUROPA LIBERA, PRIN GRUPUL PENTRU DIALOG SOCIAL SI ALTE ASOCIATII, (VEZI, 16 DECEMBRIE 1989, TIMISOARA, 21 DECEMBRIE 1989 BUCURESTI, 15 MARTIE 1990 LA TARGU MURES PENTRU AUTONOMIE MAGHIARA, 13-15 IUNIE 1990 INCERCARE DE LOVITURA DE STAT) AU IESIT IN STRADA IMPOTRIVA NOASTRA SI STRIGAU:

    LIBERTATE
    JOS COMUNISMUL
    FARA COMUNISTI, CAND EI SUNT COMUNISTI SAU FII DE TORTIONARI COMUNISTI, VEZI VLADIMIR TISMANEANU, CETATEAN DE ORIGINE SOVIETICA SI AGENT CIA.

    SI IN SPATE ATACAU INSTITUTIILE STATULUI ROMAN CU STICLE INCENDIARE, PRIVATIZAU-VINDEAU INTREPRINDERI, ARUNCAU IN STRADA CETATENI ROMANI, PRIN RESTRUCTURARI SI DISPONIBILIZARI ILEGALE SI ABUZIVE.

    ALEGERI ANTICIPATE, NU POLITICA MERCENARILOR – TRASEISTI

    STOP DISTRUGERII ROMANIEI
    STOP EXTERMINARII POPORULUI ROMAN

    CEI CARE CITESC ACEST MESAJ SI DORESC SA-SI SALVEZE VIATA, CASA, FAMILIA, COPII SI INDENTITATEA SUNT RUGATI SA TRIMITA MAI DEPARTE ACEST MESAJ CARE TREBUIE SA AJUNGA LA TOTI CETATENII ROMANIEI.

    A inceput lupta priviti, il gasiti pe forum Antena 3.

  39. ady zice:

    frate cu iesi-tul in srada nu le dai decat apa la moara de fapt masoneria asta doreste sa creeze miscari de strada adica anarhie, haos ca dupa aia sa instaureze starea de urgenta in tara si sa vezi atunci prigoana pe capul nostru al crestinilor..

  40. Metodios zice:

    Vad ca oamenii nu inteleg ce inseamna de fapt acest motto fundamental al ocultei mondiale ce conduce lumea.Ei vor sa instaureze Noua Ordine Mondiala,dar cum puteau face asta cand lumea traia in veche ordine,cea a credintei adevarate?Evident,printr-o mare dezordine mondiala,un haos total,in toate domeniile,dar mai ales religios,deoarece totul are legatura,direct sau indirect cu credinta.Vedem ca au reusit sa distruga credinta adevarata,legea lui Dumnezeu,si legifereaza ei impotriva lui Dumnezeu,prin cele doua arme ale satanei,stiinta si desfranarea.Astfel oamenii vor fi impartiti in doua tabere:cei care fac ascultare neconditionata de sistem,si cei care fac razmerite anti-sistem.Astfel oamenii vor fi invrajbiti si se vor uri uni pe altii,pana cand va veni antihristul si va face pace.De aceea se vorbeste acum de revenirea la valori,la credinta,la viata simpla,nu ca acestea nu sunt bune,dar ele vor fi pervertite si folosite ca momeala ca lumea sa asculte de ei,iar lumea va veni de bunavoie,pentru ca va crede ca totul va reveni la normal,la ortodoxie si pace.Cand lumea va crede ca totul e pierdut si nu mai e nimic de facut,deznadajduita ,va crede in acesti lupi in piele de oaie,care vor face numai lucruri bune.Lumea va fi pur si simplu smintita cand va vedea ca totul va fi bine,nu va putea sa creada ce se intampla,i se va parea ireal si se va inchina de bunavoie antihristului,considerandu-l Dumnezeu pe pamant.Nu intamplator iezuitii sunt imbracati in sutane negre,ca la ortodocsi,pentru a se putea infiltra imediat in biserica,cum au si facut pentru a propavadui minciuna sub masca ortodoxiei.Sunt infiltrati peste tot,inclusiv,sau mai ales la Muntele Athos.Pe buna dreptate un cardinal catolic a spus mai demult ca daca ar reusi sa stapaneasca Muntele Athos,considerat centrul ortodoxiei mondiale,atunci automat ar stapani si pe ceilalti ortodocsi.Ortodoxia adevarata nu mai exista azi,dar lumea nu va crede asta si va asculta de acesti falsi pastori care o va duce la pierzanie.Ei ne-au facut rau si acum tot ei ne vor binele.Sa nu-i credeti oricate fapte bune ar face,sunt niste ipocriti.De fapt ei nu fac decat ce face si stapanul lor diavolul.Apar din ce in ce mai multe inselari pe zi ce trece.Nu uitati ca antihristul va veni in numele lui Hristos.Diavolul a atins nivelul maxim de viclenie in zilele noastre.Face numai fapte bune.A ajuns sa faca tot felul de minuni,in cer si pe pamant,toate in numele lui Dumnezeu,al crestinismului si ortodoxiei.Vedem oameni vindecati de boli,de pacate,fericiti,care au avut viziuni,cu ingeri sau mai nou cu diavoli,au puteri supranaturale,vad viitorul,s-au convertit la ortodoxie,chiar au murit si au inviat.Asta face diavolul,el te coboara,apoi el te ridica,el te omoara si apoi el te invie,toate facute numai sa insele omul sa asculte de el.Pentru ca oamenii de azi iubesc mai mult creatia decat Creatorul,ei nici nu vor sa mai auda de Dumnezeu,fiindca ei insisi se cred niste Dumnezei pe pamant,ei cred ca se mantuiesc prin ei insisi.Nu exista nici o lupta anti-sistem,diavolul se lupta cu el insusi ca sa nu se mai lupte nimeni cu el si sa insele oamenii.Asa ca asteptati-va sa se intample numai lucruri bune…

  41. ady zice:

    Masoni!…Desi vati nascut crestini sau evrei,temeti-va pentru lepadarea voastra de credinta si sminteala altora,ca Dumnezeu este judecator drept.Dar indrazniti si schimbat-iva hotararea ca El a pus la indemana pocainta si este mult milostiv.Nu mai incercati sa-i convingeti pe crestini ca ‘Arhitectul’ vostru exista iar Dumnezeul lor nu.Chiar daca nu vreti sa intrati in sanul ei biserica se roaga pentru toti oamenii,deci si pentru voi, si aceasta inseamna mult.In concluzie nu va pot da decat sfatul acesta.. INAPOI LA HRISTOS, MASON PACATOS CE ESTI…Am zis.

  42. Ady te rog urmareste cum au ajuns evreii sa conduca romania.
    Cu actiuni teroriste si proteste de strada cu refugiati romani pregatiti de generali NATO in Ungaria si cu membri de la EUROPA LIBERA pregatiti militari de agenti CIA care au semnat declaratia de la BUDAPESTA DIN UNGARIA din 16 iunie 1989 pentru atacarea romaniei si asa ESTE atacata romania de 20 de ani.
    Priviti si invatati:
    16 decembrie 1989 Timisoara Inceperea Loviturii de stat
    21 decembrie 1989 Bucuresti LOVITURA DE STAT
    15 MARTIE 1990 revolta maghiara pentru autonomie maghiara sustinuti de NATO-GRU si altele
    13-15 iunie 1990 incercare de lovitura de stat dupa alegerile libere din 20 mai 1990, iar daca nu veneau minerii era RAZBOI CIVIL in romania pentru ca jidanii americani si de pretutindeni sa ajunga la putere in romania.
    7 APRILIE 2009 ACTIUNI TERORISTE SI PROTESTE DE STRADA LA CHISINAU in frunte cu VITALIE CIOBANU, VLADIMIR TISMANEANU, si alti, membri GDS -EUROPA LIBERA CONDUSI DE BASESCU sprijiniti de NATO_GRU, LEGIUNEA STRAINA FRANCEZA pentru ca FMi si M-ue sa conduca R Moldova.
    1-5 DECEMBRIE 2009 actiuni de protest si demonstratii in toata romania, inclusiv PIATA UNIVERSIATII pentru sustinerea lui Basescu.
    Si daca priviti in ianuarie 1990 GRUPUL EUROPA LIBERA CARE SEMNA DECLARATIA DE LA BUDAPESTA 1989 au format grupul GDS care a participat la toate aceste actiuni teroriste militare DE STRADA fiind sprijiniti de toate tarile membre NATO, Ambasade si servicii secrete ( daca priviti agenti mossad pe video „echipa mortii” care l-a asasinat pe Mahmoud al-Mabhouh, in Dubai, asa au venit la Timisoara, si Bucuresti in 1989, Iran 2009 INGERUL IRANIAN si au tras in militari si civili crime care aveau rolul sa cresca revolta populatiei si pe urma au disparut) si altele aletele, inclusiv MITTERRAND care a venit personal la Bucuresti.
    Membri GDS si europa libera sunt aceleasi persoane care semneaza proclamatia de la Timisoara si apelul pentru condamnarea comunismului.
    Persoanele de care vorbesc se afla in preajma lui Basescu VLADIMIR TISMANEANU, TEODOR BACONSKY, Cristian preda, Catalin Avramescu, Monica mcoavei-kakavei si alti si daca urmaresti in continuare sunt in spatele unor asociatii si fundatii CONDUSE DE SOROS SI JIDANIMEA AMERICANA care conduc romania cu actiuni si proteste de strada, fiind societatea civila, CRISTIAN PARVULESCU, DORU MARIES si alti, vor ANI pentru a creea locuri de munca pentru studenti rusi moldoveni adusi la studii gratuite SI ALTE CHESTII JIDANESTI pentru denigrarea si inrobirea romaniei, DAR NU INDUSTRIE SI ECONOMIE DE STAT pentru ca romania sa nu mai fie distrusa si jefuita.
    Cine a venit cu credite la FMI?
    BASESCU SI GRUPUL GDS-EUROPA LIBERA
    Cine doreste din 16 iunie 1989 DE LA BUDAPESTA, UNGARIA infiintarea statului TRANSILVANIA grupul EUROPA LIBERA SI GDS IN FRUNTE CU BASESCU care acum pe ascuns fac REGIONALIZAREA ROMANIEI IMPREUNA CU UDMR SI INFIINTEAZA STATUL TRANSILVANIA.
    Si romania este pe veci datoare la FMi pentru ca nu are o clasa politica sa puna tara pe picioarele ei si sa salveze romania, si daca nu stiti ce trebuie sa facem, va spun eu, proteste de strada sa obtinem drepturile ca fiinte umane si ca cetateni ai romaniei, pentru ca aceasta clasa politica nu va reda inapoi drepturile furate romanilor in acesti 20 de ani de DICTATURA SIONISTA.
    Asta fac evreii de sute de ani impreuna cu PAPA-VATICAN, respectiv revolte de strada, manipularea maselor pentru ca sa ajunga ei la putere si au dibacia jidaneasca internationala sprijiniti de mass media si propaganda sionista internationala:
    ACTIUNILE MERCENARE SI TERORISTE MILITARE DE STRADA SUNT NUMITE REVOLUTII SAU MINERIADE SI EVERII-JIDANII SUNT REVOLUTIONARI SI VICTIME.
    Ce scriu aici, este rodul cercetarii a mii de romania care au scris articole, carti pentru salvarea romaniei.

  43. ady zice:

    Fratilor deschida acest capitol gândindu-mă îngrijorat la ceea ce ar putea urma! Au trecut 20 de ani de la Revoluţia Română, momentul în care Poporul, răsculându-se, a învins Statul totalitar în stradă!

    Două decenii mai târziu, poporul e pus în faţa unei noi încercări. Statul autoritar a acaparat puterea cu mijloace ascunse. Iar poporul va trebui să găsească forme noi pentru a-şi apăra libertatea! Aceasta este dilema. Dar cum? Cu cine? Câţi români se vor împotrivi faptului? Cu ce mijloace? Mai e nevoie de sacrificiu?Mai este nevoie de martiri? Câţi vor avea curajul să-şi părăsească pasivitatea pentru a veni în ajutorul cauzei tuturor? Să aşteptăm ca dramele României să se agraveze sau să ne împotrivim imediat, sprijiniţi în drepturile consfinţite în Constituţie, spolierii ţări şi manipulărilor Regimului actual? Românii nu mai au mult timp să decidă.

    Curând vor fi daţi afară cu miile din locurile unde îşi câştigau pâinea. Împotriva pensionarilor statul a declarat un război exterminator, pe faţă. Tineretul studios e izgonit din ţară. Intelectualii sunt îndemnaţi să intre în concediu de conştiinţă, fără plată. Regimul ciuruieşte, dă afară, dezbină, elimină, cu dezinvoltura unei dictaturi disimulate şi acceptate. Şi în vremea asta, numărul oamenilor fără nimic sfânt în ei creşte nemăsurat,si toti sunt in functii inalte in sta cu ajutorul masoneriei care-i ‘consiliaza’.

    Cred nestrămutat că victoria oricărui autoritarism este eşecul celor ce îl acceptă şi al celor ce nu i se împotrivesc! Cu 20 de ani în urmă, zeci de mii de timişoreni scandau: “Există Dumnezeu!” Revoluţia din Decembrie 1989 şi-a făcut datoria. E rândul actualei generaţii să nu o uite, să nu se ascundă, să nu întoarcă spatele naufragiului tuturor şi să spună: Nu! Dictaturii.

    A putea spune astăzi: Nu! dictaturii perverse ce se prefigurează înseamnă a fi, cu adevărat, liber!

    Fratilor situatia politico-economica dezastruaosa a Romaniei impune o solidaritate puternica a tuturor fortelor national-crestine,care sa preia puterea si sa deparaziteze tot aparatul de stat de toti bulgaroii cu ceava groasa de toti grecoteii cu nas subtire,tiganoi hoti si ciorditori,si cel mai important,de fii satanei si dusmanii neamului omenesc jidanii…TREZITI-VA FRATILOR sa luptam pentru HRISTOS si neamul nostru ,sa ne gandim cu totii ce Romanie lasam copiilor nostri.

  44. ady zice:

    MAREA ADUNARE A SATANEI DIN ROMANIA

    1)Adamescu Constantin; 2) Adrian Băicuşi; 3) Adrian Androne; 4) Adrian Dragomirescu; 5) Adrian Mihai; 6) Adrian Rădescu; 7) Adrian Pascu; 8) Adrian Daminescu; 9) Adrian Chiţu; 10) Adrian Mihăilescu; 11) Adrian Severin; 12) Adrian Năstase; 13) Adnagi Slavoliub; 14) Alexandru Homotescu (gr. 33); 15) Alexandru Diaconu; 16) Alexandru Lăpuşan; 17) Alexandru Bogdan; 18) Alexandru Valentin Tomescu; 19) Alexandru Darie; 20) Alexandru Tiberiu Dekany; 21) Alexandru Pascu; 22) Alecsandru Hociotă (gr. 33); 23) Alexandru Tocilescu; 24) Alexandru Poleucă; 25) Alexandru Petre; 26) Aurel Stoica; 27) Aurel Ciumberică; 28) Aurel Bârzan; 29) Aurel Caraiman; 30) Aurel Rogojan; 31) Aurelian Mihalache; 32) Al. Racoviceanu; 33) Andrei Vernescu; 34) Alberto Matei; 35) Aristide Butunoiu; 36) Ammar Aoun; 37) Attila Verestoy; 38) Barcan Mişu; 39) B.I. Ducu; 40) Barbu Cioculescu (gr. 33); 41) Bogdan Dimitrie Niculae; 42) Bogdan Popescu (gr. 33); 43) Bogdan Mirodotescu; 44) Bogdan Mihai Manolache (gr. 33); 45) Bogdan Dumitrache (gr.33); 46) Bocioc Gabriel (gr. 33); 47) Bujor Prelipceanu; 48) Cătălin Grigorescu; 49) Cătălin Hanu; 50) Cătălin M. Flutur; 51) Cătălin Neagu; 52) Cătălin Turliuc; 53) Cătălin Ionescu Arbore (gr. 33); 54) Cătălin Garganciuc (gr. 33); 55) Constantin Roco; 56) Constantin Florin; 57) Constantin Vlăduţu; 58) Constantin Nicolaescu; 59) Costel Iancu (gr. 33); 60) Constantin Roman Tămăduianu; 61) Constantin Popeci; 62) Constantin Liviu Panaite (gr. 33); 63) Constantin Niţă; 64) Corneliu Simion; 65) Corneliu Bristan; 66) Corneliu Zeană; 67) Corneliu Tăbîrcă; 68) Corneliu Ruse; 69) Cornel Lăceanu; 70) Cornel Kameninszki; 71) Cornel Visu (gr. 33); 72) Cristian Burci; 73) Cristian Dumitrescu; 74) Cristian Unteanu; 75) Cristian Crişan; 76) Cristian Panciu (gr. 33); 77) Cristian Becheanu (gr. 33); 78) Cristian Duduleanu; 79) Cristian Berilă; 80) Cristian Boureanu; 81) Cristian Ghiby; 82) Cristian Radan; 83) Costin Cuneşteanu; 84) Claudiu Ionescu (gr. 33); 85) Costică Lapteş; 86) Colţ Nicolae; 87) Cezar Caluschi; 88) Cosmin Alexandrescu; 89) Codrin Stoicescu; 90) Dan Anghelescu (gr. 33); 91) Dan Tănăsie (gr. 33); 92) Dan Cristescu (gr. 33); 93) Dan Făgărăşeanu; 94) Dan Berindei; 95) Dan Vardie; 96) Dan Dobreanu; 97) Dan Stuparu; 98) Dan Neagu; 99) Dan Morar; 100) Dan Ciochină; 101) Dan Popescu; 102) Dan Poenaru; 103) Dan Grigore; 104) Dan Şanta; 105) Dan Georgescu; 106) Dan Delegeanu; 107) Dan Mircea Popescu; 108) Dorin Stanciu; 109) Dorin Băleanu; 110) Dorin Voinea; 111) Dorin Ţigănuş; 112) Dragoş Cîrnici; 113) Dragoş Bîlteanu; 114) Dragoş Dragomirescu; 115) Dragoş Stănescu; 116) Dedu Nicuşor Veronel; 117) Dafin Mureşan; 118) Denis Diaconescu; 119) Daniel Hotăranu; 120) Dinu Săraru (gr. 33); 121) Dacian Pallady; 122) Dănuţ Cacianov; 123) Daniel Cristian Gherasim; 124) Dorel Ţărmureanu; 125) Doru Tărăcilă; 126) Doru Surducan; 127) Dănuţ Prisecariu; 128) Dorel Gheorghiu; 129) Dănuţ Boghiu; 130) Daniel Moldoveanu; 131) Dudu Ştefan; 132) Dumitru Radu; 133) Dumitru Dorin Prunariu (gr. 33); 134) Dumitru Iliescu; 135) Dumitru Creştin; 136) Dumitru Baltă; 137) Dumitru Cioflină; 138) Eugen Gheorghe; 139) Eugen Florescu; 140) Eugen Ovidiu Chirovici; 141) Eugen Negruş; 142) Eugen Mihăiescu; 143) Eugen Coifan; 144) Eugen Pascal; 145) Eugen Brătucu; 146) Emanuel Florea; 147) Emilian M. Dobrescu; 148) Emanuel Bârcă; 149) Emanoil Săvoiu; 150) Emanuel Bădescu; 151) Emil Nedelea Cărămizaru; 152) Eduard Togoreanu; 153) Florin C. Vasile; 154) Florin M. Ghiulbenchian; 155) Florian Pittiş (gr. 33); 156) Florea Chiriac; 157) Florin Stoenescu; 158) Florin Simion; 159) Florian Dima; 160) Florica Drăjneanu; 161) Florentin Calapod; 162) Florin Sandu; 163) Florin Mihalache; 164) Filip Popa; 165) Francisc Aaron; 166) Francisc Tobă; 167) Gabriel Homotescu (gr. 33); 168) Gabriel Tocu; 169) Gabriel Giurgiu; 170) Gabriel Oltean; 171) Gabriel Corin; 172) Gabriel Cojocaru; 173) Gabriel Naghi; 174) Gabriel Oprea; 175) Gabriel G. Stănescu; 176) Gheorghe Florea (gr. 33); 177) Gheorghe Dudescu (gr. 33); 178) Gheorghe Neagu; 179) Gheorghe Naghiu; 180) Gheorghe Rusu; 181) Gheorghe Stanciu; 182) Gheorghe Niculescu; 183) Gheorghe Grigoraş; 184) Gheorghe Turda; 185) Gheorghe Carp; 186) Gheorghe Tinca; 187) Grigore Mîntescu (gr. 33); 188) Grigore Ioan Popa; 189) Giuseppe Rossi; 190) Gherase Sabin; 191) Gelu Kelmer; 192) Gelu Voican Voiculescu; 193) George Cristian Maior; 194) George Mircea Botescu; 195) Gileru Mircea; 196) Gavril Iosif Chiuzbaian; 197) George Preda; 198) George Popa; 199) Horia Gligor; 200) Horia Furtună; 201) Horia Pintea; 202) Helios Melencu; 203) Ion Biriş; 204) Ion Bazgan (gr. 33); 205) Ion Şandru; 206) Ion Turlacu; 207) Ion Vulpe; 208) Ion Bordeianu; 209) Ion Deaconescu; 210) Ion Stan; 211) Ion Iliescu; 212) Ioan Gîlcă; 213) Ioan Talpeş; 214) Ioan Rus; 215) Ioan Codruţ Sereş; 216) Ioan G. Puiu Iordăchescu; 217) Ioan Grigore Popa; 218) Ioan Giurescu; 219) Ioan Oprişan; 220) Ioan Mînzatu 221) Ioan Sbîrciu; 222) Ioan David; 223) Ionica Marin; 224) Iulian Bianu; 225) Ionel Marcu (gr. 33); 226) Ionuţ Dogaru; 227) Ionel Dumitru (gr. 33); 228) Ionel Udrescu; 229) Ionel Bara; 230) Ionel Crăciun; 231) Iulian Moisescu; 232) Iulian Corbu; 233) Iosif Constantin Drăgan; 234) Irinel Popescu (gr. 33); 235) Ilie Sîrbu; 236) Laurenţiu Ganea; 237) Laurenţiu C. Bohîltea; 238) Laurenţiu Mircea Popescu; 239) Liviu Adrian Manta (gr. 33); 240) Liviu Preja; 241) Liviu Toader; 242) Liviu Pătru; 243) Lazăr Popescu; 244) Leon Zăgreanu; 245) Lucian Pahonţu; 246) Manole Iosiper (gr. 33); 247) Manole Florin Gabriel; 248) Marian Ştefan (gr. 33); 249) Marian Mihăilă; 250) Marian Nasty Vlădoiu; 251) Marian Drăguşin; 252) Marian Covlea; 253) Marian Slav; 254) Marcel H. Şerban; 255) Marcel Mihoc; 256) Marcel Ivan; 257) Matei Gaşpar; 258) Marius Velicu; 259) Matei Vintilă; 260) Marius Macovei; 261) Miron Dorin; 262) Mora Akos; 263) Mugur Caracaş; 264) Mugur Isărescu; 265) Mihai Dragoş Marinciu; 266) Mihai Prisecariu; 267) Mihai Sîrbu; 268) Mihai Stoenescu; 269) Mihai Pelin; 270) Mihai Coculescu; 271) Mihai Dogaru; 272) Mihai Nane; 273) Mihai Iliescu; 274 ) Mihai J. Bugaru; 275) Mihai Stan; 276) Mihai Necolaiciuc; 277) Mihai Tănăsescu; 278) Mihail Popescu; 279) Mircea Ciocian; 280) Mihail Montanu; 281) Mircea Chelaru; 282) Mircea Pascu; 283) Mircea Mocanu (gr. 33); 284) Mircea A. Birt (gr. 33); 285) Mircea Bobora; 286) Mircea Vaida-Voievod (gr. 33); 287) Mircea Perpelea; 288) Mircea O. Constantinescu; 289) Narcis Zărnescu (gr. 33); 290) Negru Adrian; 291) Nicu Pop; 292) Nicu Văleanu; 293) Nicolae Cristescu; 294) Nicolae Botică-Rădulescu; 295) Nicolae Jidovu; 296) Nicolae Cernăianu (gr. 33); 297) Nicolae Gligor; 298) Nicolae Bătănoiu; 299) Nicolae Anghel; 300) Nicolae Spiroiu; 301) Nicolae Alexandru; 302) Octavian Paler; 303) Octavian Creţu; 304) Octavian Pop; 305) Octavian Tocu; 306) Octavian Apahideanu; 307) Olimpian Ungherea (gr. 33); 308) Ovidiu Gabriel Galeş; 309) Ovidiu Marian; 310) Ovidiu Petru Popescu; 311) Ovidiu Dăianu; 312) Ovidiu Tender; 313) Ovidiu Băjenaru; 314) Ovidiu Soare; 315) Pavel Anghelescu; 316) Pavel Abraham (gr. 33); 317) Paul Pop; 318) Paul Adrian Ilieş; 319) Petru Calistru; 320) Petre Mihuţ; 321) Petre Roman; 322) Palladi Dacian Salvator; 323) Pierre Joseph de Hillerin (gr. 33); 324) Radu George Serafim; 325) Radu Bălănescu; 326) Radu Bălănean; 327) Radu Comănescu; 328) Radu Mihailov; 329) Radu Boroianu (gr. 33); 330) Radu Iliescu; 331) Radu Georgescu; 332) Răzvan Purdilă; 333) Răzvan Socolov; 334) Răzvan Teodorescu; 335) Romeo Vîlcu; 336) Romeo Avram; 337) Romeo Marinof; 338) Remus Opriş; 339) Remus Capotă; 340) Roberto Constantinescu; 341) Sorin Moisescu; 342) Sorin Ionescu; 343) Sorin Teşu; 344) Sorin Ovidiu Bălan; 345) Sorin Ungureanu; 346) Sorin Sîrbu; 347) Sorin Calafus; 348) Sorin Naghiu; 349) Sorin A. Robu; 350) Sorin Simion; 351) Sorin Grigorescu (gr. 33); 352) Sorin Crivăţ; 353) Sorin Nicula; 354) Sandu Marian; 355) Sandu Popescu; 356) Sandu Gabriel; 357) Sergiu Ionescu; 358) Sergiu Protopopescu; 359) Sergiu Constantin; 360) Silviu Manghiurea; 361) Silviu Dopan (gr. 33); 362) Silviu Marius Ştefan (gr. 33); 363) Ştefan Ionescu; 364) Ştefan S. Sobotka; 365) Ştefan Mîşu; 366) Ştefan Uzunov; 367) Ştefan Mureşan; 368) Ştefan Ene; 369) Ştefan Topor; 370) Ştefan Mitroi; 371) Şerban Mihăilescu; 372) Şerban Stănescu; 373) Şerban Gavrilescu; 374) Traian Caramanian; 375) Traian Petrescu; 376) Tiberiu Popescu; 377) Tiberiu Boiţan; 378) Teodor Robu; 379) Toma Zaharia; 380) Vasile Săvoiu (gr. 33); 381) Vasile Taloş; 382) Vasile Toader; 383) Vasile Iancu; 384) Vasile Mihalcea; 385) Vasilescu Ghe. Teodor; 386) Valentin Creaţă; 387) Valentin Năstase; 388) Valentin Talapanescu; 389) Vladimir Botnariuc; 390) Vasile Butulescu; 391) Vlad Savciuc; 392) Vrînceanu Decebal; 393) Volosciuc Dumitru; 394) Valeriu Arbore (gr. 33); 395) Virgil Mureşan; 396) Virgil Stoenescu (gr. 33); 397) Virgil S. Niţulescu (gr. 33); 398) Virgil Oprea; 399) Virgiliu Nicolescu; 400) Virgil Ardelean; 401) Victor Marcu; 402) Victor Rădescu; 403) Victor Răchită (gr. 33); 404) Viorel Stelian Popa; 405) Viorel Cosma; 406) Viorel Rus; 407) Viorel Hrebenciuc; 408) Visarion Marinescu; 409) Zmeu Veceslav.

    Fratilor aceste satani sau facut stapani si pe tara si pe noi…indragi-ear ciorile si spanzuratorile…AMIN

  45. ady zice:

    Fratilor din lista prezentata mai sus majoritatea masonilor sunt jidani care sau aciuat confortabil in functii inalte in stat si ne conduc tara…stau si ma intreb ce avem noi romanii in comun cu jidanii?…Nimic…atunci ce legatura stransa de suflet poate exista intre noi romanii si jidanii,cand ne diferentiem atat prin rasa,prin limba,prin credinta,prin trecutul istoric si aspiratiile noastre,de asemenea prin moravuri,inclinatii etc..Oare nu avem noi romanii specificul nostru iar jidovii pe al lor?..Ce sa mai vorbim in plus de aportul social,cand crestinul, se stie este exclusiv producator si jidanul exclusiv speculant si parazitar…Aceia dintre noi care ne dam seama mai cu usurinta de marea primejdie ce ne paste,trebuie sa ne transformam in adevarati apostoli si sa deschidem ochii fratilor nostri mai putin intelegatori si mai indaratnici spre ai readuce la viata…Fiecare trebuie sa ne zbatem dupa puterea pe care o avem,dintr-un adanc sentiment instinctiv al datoriei,in mod permanent,fara odihna si cu perseverenta…Puterea Satanei: jidanii :sunt in lupta incordata cu Dumnezeu,prin noi crestinii…Este o lupta pe viata si pe moarte,inceputa cu mult timp in urma si al carei MARE CARTIER GENERAL este in AMERICA complet subjugata si ingenunchiata in ultimul timp unde viata crestina a fost complet inmormantata…Singura tactica de bataie care ne mai poate salva,nu poate fi alta decat stransa legatura crestina,cea mai deplina fratie,solidaritate si unitate de lupta crestina contra jidovilor,aceasta avangarda si executanta a lui Satan,si a Antihristului…Se impune izolarea imediata a jidanilor,prin ruperea oricaror legaturi cu ei…Se impuneun boicot general,permanent si cu incapatanare…trebuie sa-i tratam ca pe niste ciumati,sa le aratam tot dispretul si hotararea noastra de a trai,de a nu ne da invinsi ca niste lasi si nemernici,ci,dupa cum de doua mii de ani am ramas neclintiti pe aceste meleaguri romanesti si de astazi inainte vom sti sa ne afirmam fiinta noastra national-crestina.Cine sovaie in inima,daca un pic din sangele sau mai este crestin,citind aceste randuri isi va recapata increderea in viitor,si in deplina izbanda…Mai ales in chestiunea politica, de care depinde mai mult salvarea si exsistenta noastra fiecare dintre noi trebuie sa-si deschida bine ochii…Se impune o revizuire a constiintei fiecaruia si o cercetare obiectiva a situatiei…Pana la 1923,cand s-a suprimat articolul 7 din Constitutie ,jidanii nu aveau drepturi civile si politice,erau straini…Iar toate partidele politice existente in Romania erau crestine si prima grija care o aveau ele era sa aiba grija de crestini…Dar prin abrogarea articolului 7 si primirea jidovilor in randul romanilor,se produce un fenomen de o importanta extraordinara pentru viitorul nostru:jidovii posedau avutii mari stranse pe spinarea romanilor si mai veneau si cu un aport de cateva sute de mii de voturi care din punct de vedere electoral nu puteau fi neglijate…Atunci partidele politice au inceput o intrecere intre ele,care mai de care sa atraga in randurile lor pe jidanii cu pungile pline…In acest mod fata partidelor politice crestine se transforma in partide jidano-crestine…Opinia publica nu si-a dat seama de exceptionala importanta a acestei schimbari,si in buna lor credinta,ei isi continuau fiecare activitatile lor…Dar contrar tuturor asteptarilor,incet,incet se observa o schimbare in atitudinea moravurilor si noilor directive ale partidelor politice..Era si natural jidanii,puneau la bataie importante sume de bani,care dupa obiceiul lor al cametei,trebuiau sa aiba cele mai mari avantaje…Si cum banul este”ochiul dracului”fiindca romanii desi formau majoritatea erau saraci,se intelege ca influienta si puterea politica trecea in mana jidanilor,iar gruparile politice si guvernul devin niste papusi in mainile fiilor satanei…Treptat,treptat cinstea traditionala a romanului incepe sa se clatine:falimente,contrabanda,lovituri in stil mare se succed unele dupa altele,fara nici o sanctiune,fara nici o masura de stavilire…Afaceri de miliarde se pun la cale si se executa,dand nastere la scandaluri publice,dar totul se musamalizeaza…Traficul de influienta,cointeresari si comisioane,devin ceva la ordinea zilei,si chiar se banalizeaza…Intr-un cuvant,demoralizarea si nerusinarea se latesc si se inradacineaza in toate ramurile de activitate,fie publica sau sociala,cu atata repeziciune incat ramai naucit…Dar toata aceasta calamitate si zdruncinare morala nu a format decat o adevarata psihoza iudaica,absolut incurabila si distrugatoare a vietii crestine…Este de fapt actiunea satanei celui nimicitor de suflete,incarnat in poporul jidanesc,este lupta care se da pentru suprematia jidoveasca,prin distrugerea si inlocuirea lumii crestine…Politicienii oricarei grupari politice sunt redusi la rolul de simple manechine politice,nu au nici o putere si lupta care o duc este o lupta cu morile de vant,fiindca ori nu observa adevaratul dusman ori se fac ca nu il vad, si lasa sa mearga lucrurile pe calea ce duce la prapastie…Dar ce mai poate face un politician cand bratele lui sunt legate si prezenta lui se bazeaza pe forta jidoveasca din presa,din finante,din strainatate…Cum sau suit jidanii in varful piramidei sociale,imediat comertul crestin este gata de inmormantare,industria crestina aproape nu mai exsista,toate profesiile se jidovesc vazand cu ochii,si pe zi ce trece,iar crestinii nostri bat in retragere cu o viteza catastrofala!…Nu mai vorbesc de aparatul de stat care este impanat pe zi ce trece cu aceste elemente dizolvante ale satanei…Aceasta este realitatea cruda realitate!!!
    Si cand se mai dovedeste in plus cu documente,ca jidanii merg pana acolo cu ratacirile lor satanice.incat uciderea crestinilor,sangele de crestin torturat,este intrebuintat de ei la indeplinirea ritualului dracestii lor credinte talmudice,un sentiment de scarba si dezgust ti se naste in suflet,ca fiiecare cugeta ca asa ceva nu mai practica decat unii salbatici antropofagi,cum sunt prin insulele Malaieziei sau Africa Centrala…Iata insa ca avem si noi canibalii nostri ‘bautori de sange’crestin,de care ne lovim zilnic:sunt “scumpii”nostri jidovi…
    Sange de crestin muncit la taierea imprejur;sange de crestin sub forma de cenusa la cununie;sange la moarte;sange la plangerea Ierusalimului,la purim,la paste,sange pentru farmece!…in sfarsit ceea ce este pentru ritualul crestin painea si vinul aceea este sangele de crestin muncit pentru ritualul talmudic jidovesc…Iar toate victimele ucise nu au facut decat sa serveasca la saturarea molohului jidovesc talmudic…Fratilor noi romanii care suntem asa de necajiti si descurajati,sa facem un efort sa ne recapatam directia pierduta,pentru a iesi la liman,si pentru a pasi mai departe in viitor,pe calea cea dreapta,cu incredere si forte noi…Iar HRISTOS domnul nostru din sferele ceresti,sa fie pastorul si indrumatorul sufletelor noastre…AMIN.

    Răspunde

  46. uilonam zice:

    Forumul Civic al Românilor din Covasna, Harghita si Mures
    str. Miko Imre, nr. 2, mun. SF. GHEORGHE, jud. COVASNA,

    tel./fax: 0267.313534 email: cohara_ro@yahoo. com

    http://www.forumharghitaco vasna.ro

    A P E L
    FRATI ROMÂNI din judetele Covasna, Harghita si Mures!

    Forumul Civic al Românilor din Covasna, Harghita si Mures, vă cheamă să lăsaţi pentru o zi grijile voastre acasă si să veniţi la Topliţa, sâmbătă, 20 martie 2010! Veniţi să ne alăturăm glasurile spre a le spune diriguitorilor ţării că în judeţele Covasna, Harghita si Mures, trăim peste 400.000 de români! Suntem urmasii celor care secole de-a rândul au înfruntat ,,cele mai crâncene mijloace cu scopul de a ne desfiinţa si maghiariza”, cum a afirmat cel ce a fost întâiul patriarh al României, Miron Cristea, fiu al Topliţei Române.

    Asemenea mijloace, sub o altă formă, sunt folosite si astăzi împotriva identităţii si dăinuirii noastre. Iar acestea se petrec după mai bine de nouă decenii de la Marea Unire de la Alba Iulia, din 1 decembrie 1918, când Transilvana noastră străbună s-a unit cu România! Asa cum a hotărât Adunarea reprezentanţilor românilor din judeţele Covasna, Harghita si Mures, din 28 octombrie 2006 de la Izvorul Muresului, si de această dată, dorim să ne exprimăm îngrijorarea pentru continuarea acţiunilor anticonstituţionale ale unor lideri politici si civici maghiari, ce urmăresc enclavizarea acestei zone, prin înfăptuirea autonomiei teritoriale pe criterii etnice a asa-zisului „ţinut secuiesc”, si să solicităm autorităţilor statului: Parlamentului României, Presedinţiei, Guvernului, precum si întregii societăţi românesti, Patriarhiei, Academiei, mass-media, societăţii civile – să ia atitudine si să-si exprime, public si neechivoc, o poziţie transantă referitor la acţiunile iredentiste, revizioniste si separatiste, care atentează făţis la unitatea si suveranitatea statului si naţiunii române.

    Prin glasul autorizat al reprezentanţilor românilor din cele trei judeţe, dorim să tragem un nou semnal izvorât din îngrijorarea românilor aici trăitori si direct afectaţi, faţă de recenta adoptare tacită, în Senatul României, a legii promovate de UDMR cu privire la regionalizarea României, lege prin care se doreste refacerea formulei staliniste, de tristă amintire, a Regiunii Autonome Maghiare, si a regiunii de nord-est a Transilvaniei ruptă din trupul ţării, prin Dictatul de la Viena, de repunerea pe tapet a adoptării în Camera Deputaţilor a proiectului de Lege privind statutul minorităţilor naţionale, prin care se urmăreste legiferarea bazei autonomiei teritoriale pe criterii etnice si sforţarea proclamării limbii maghiare ca limbă oficială în asa – zisul „ţinut secuiesc” si apoi în toată Transilvania, si nu în ultimul rând, de continuarea acţiunilor de discriminare si deznaţionalizare a românilor din Arcul Intracarpatic.

    Vom cere ca în perspectiva reorganizării regiunilor de dezvoltare social-economică a ţării, în concordanţă cu cerinţele Uniunii Europene, în configurarea acestora să nu prevaleze criteriuletnic, care s-a dovedit generator de disfuncţionalităţi, discriminări si subdezvoltare si nicidecum dezvoltarea armonioasă si echilibrată a României. Vom cere răspicat să fie respectat statutului limbii române ca limbă oficială în activitatea instituţiilor administraţiei publice locale. Vom reînnoi propunerile noastre de stabilire prin lege a unor garanţii în procesul de descentralizare, care să evite abuzurile si discriminările românilor numeric minoritari de către autorităţile locale, precum si cele privind asigurarea cadrului legal de reprezentare a populaţiei românesti din zonă, în structurile decizionale legislative si administrative locale si centrale. Îi vom chema din nou pe concetăţenii de etnie maghiară la conlucrare, considerând că singura soluţie de convieţuire este buna înţelegere, bazată pe respectul reciproc, în spiritul valorilor crestine si europene, si nu separatismul si enclavizarea. România a dovedit că este si rămâne patria comună a tuturor fiilor ei, pe care îi ocroteste deopotrivă, indiferent de etnia, naţionalitatea ori confesiunea lor, modelul interetnic românesc fiind apreciat pe plan internaţional.

    Le vom reaminti tuturor românilor că toate aceste probleme cu care ne confruntăm aici, nu sunt doar ale românilor din aceste judeţe, ci ele vizează fiinţa naţională si reprezintă o problemă vitală a întregii ţări, a cărei rezolvare presupune exprimarea solidarităţii tuturor românilor, din ţară si din străinătate.

    De aceea vă chemăm, fraţi români din Covasna, Harghita si Mures, să veniţi sâmbătă, 20 martie 2010 la Topliţa Română, să vă exercitaţi drepturile constituţionale si să ne unim glasurile pentru apărarea drepturilor noastre, dar si pentru apărarea unităţii si integrităţii României, pentru ca pruncii nostri să aibă un viitor, aici, în vatra strămosească.

    Sf. Gheorghe – Miercurea-Ciuc – Tg. Mures,

    6 martie 2010

  47. cami zice:

    NU VREAU SA DISCREDITEZ PUTEREA RAULUI.
    Dar eu cred ca noi o supraestimam prin acetse anunturi si postari si de aici apar tot felul de scenarii de groaza. Un post de gura de canal prin care ies toate naparcile si invataturile iadului este de exemplu PROTV-ul unde crainice cu zambete pe buze si cu accente din luna anunta stiri apocaliptice sexuale, de divertisment…intr-un talmes-balmes. Ce ne opreste pe noi sa discreditam sa boicotam aceasta lucrare finantata de oameni grei (de cap), iar apoi s-o lasam in parasire ca pe o casa demolata de bombardament. Aceasta lucrare satanica se hraneste prin participarea omului la lucrarea ei, prin hipnoza naparcii. Ce ne opreste pe noi sa o lasam sa cada prin propria ei nemernicie? Stiri d-astea alarmiste sunt de fapt mintea si gandirea porcului. Sfintii ortodocsi din secolul trecut au prevazut ca oamenii spre sfarsit vor primi in casele lor minciunile si smintelile satanei prin aceste „cutii negre” cum le-au numit unii. Sa nu uitam ca zvonistica si minciuna au avut un rol de baza in dezlantirea bezmetica de forte care au dus la lovitura de stat din 89. Acelasi lucru se face si acum, iar in spate sunt duhurile intunericului care lucreaza prin robii lor oamenii „grei” care nu stiu decit legea urii, a razbunarii, a dezordinei „aducatoare de ordine”, a minciunii si a dezinformarii. Ei TREBUIE BOICOTATI< NUMITI CA ATARE SI MARGINALIZATI PRIN IGNORARE SI TRAIRE IN VIATA REALA NU IN MINCIUNA SI ELUCUBRATIA VIRTUALA. Daca s-ar investi macar o a suta parte in efortul de informare reala cum se investeste in minciuna, cred ca oamenii nu ar mai crede toate naparcile bezmetice care zboara prin aer.
    Diavolul isi face reclama desantata inainte de a actiona. Multe din planurile lui PICA din fasa sau in plina desfasurare atunci cind oamenii nu se lasa angrenati in ele. Nu prea s-a mai auzit de "N-AVEM…CINTATI LA ALTA MASA?????"
    Piatra de temelie este credinta in Hristos. Ea a sfaramat capul tuturor naparcilor care s-au ridicat si se vor mai ridica.

  48. faneo zice:

    am stat ceva timp si am citit tot,deci habar nu aveam de nimic ce scrie aici ,se cunoaste ca scoala mai mult ne prosteste decat sa ne invete de tot ce a fost,mi sa facut pielea gaina si imi tremura mainile,nu crede-am ca atatea tari ne vor raul ,chiar asa de importanti suntem sau periculosi de vor sa ne elimine.UNIRE FRATIILOR ,ROMAN PANA LA MOARTE,RESPECT PT CINE A FACUT ACEST SITE .AI GRIJA CA IN ZIUA DE AZI DACA STI PREA MULTE E CAM PERICULOS .

  49. faneo zice:

    IO TOT MA GANDESC DACA AR FI IESIT VLADIMIR TUDOR PRESEDINTE AR FACE CEVA??DE ACEEA NU IESE PENTRU CA MULTA LUME STYE CA DACA IESE PRESEDINTE ORI INTRA IN PUSCARIE ORI II ESTE LUATA AVEREA ,VOI CE ZICETI DE TUDOR VLADIMIR??NU SUNT RASIST NU AM NICI O PROBLEMA CU STRAINI IN ROMANIA CA SI NOI SUNTEM DESTUI IN AFARA DAR SA NU FIE EI TRATATY MAI BN CA NOI IN PROPRIA NOASTRA TARA PENTRU CA NOI SUNTEM TRATATY CA NISTE CAINI IN AFARA.SUNT ROMAN SI MA DOARE INIMA CAND VAD ROMANIA CUM E IN ZIUA DE AZI PE LANGA CUM ERA PE TIMPU LUI CEAUSESCU DECI NU LAM PRINS TOTUSI AM AUZIT VORBE.BAFTA

  50. claudiu zice:

    Aveam indoieli despre aceasta lista pana am regasit pe ea nume despre care stiam ca facparte din masonerie.Este stupefianta pentru ca este adevarata.Mai ingrojitor este ca biserica ordodoxa este impanzita de masoni .Pe lista dv apare popa Emil Nedelea Cărămizaru in prezent la parohia Sfantu Gheorghe din Bucuresti.Acesta a slujit multi ani in Giurgiu a fost chiar director de seminar teologic in tot acest timp distrugant multi tineri.Este un apropiat in ale masoneriei dar si coleg de practici homosexuale ale IPS Teodosie Snagoveanu .In tot timpul slujbelor il avea alaturi pe un alt mason si homosexual aflat pe lista dv Aurel Ciuberica .Colonel de militie Aurel Ciuberica a fost mult timp sef al Inpectoratului judetean de politie Giurgiu.Din loja lor pacatoasa mai fac parte nume cunoscute in giurgiu Dan Nitulescu,Ficleanu(de fapt intalnitrile se tin in fiecare joi la sediul firmei acestuia promond) bealcu Victor Boiangiu etc.Totul este o coalca despre care romanii ar trebui sa stie.

  51. ady zice:

    „Fratilor printr-un program bine pus la punct, românul este ţinut la limita supravieţuirii, pentru ca toată atenţia şi preocuparea sa să se îndrepte spre rezolvarea zilei de mâine, cu preţuri mari, salarii şi pensii mici; tineretului i se oferă fotbal, ca o supapă de refulare a mizeriilor şi neîmplinirilor, stadionul – şi nu numai –
    devenind locul de descărcare dirijată a furiei şi a excesului de energie.
    Cine se mai gândeşte în ziua de azi la viitorul apropiat sau mediu al României, cine pune cap la cap toate manevrele aparent fără legătură din viaţa politică a ţării? Românilor li s-a dat o coajă de pâine şi circ cât cuprinde! Presa scrisă, dar mai cu seamă televiziunea, îţi serveşte zi şi noapte diversiune şi nu pentru audienţă, cum se pretinde, ci în baza unei campanii de lungă durată, dar de evidentă intensitate, pentru a te dirija pe un anumit drum.
    Totuşi, chiar şi în condiţiile acestea paralizante, mai apare câte o voce care nu se teme să vorbească public despre „dezmăţul şi setea de sânge şi de răzbunare dezlănţuită de iudeo-comunism după pierderea războiului de către români şi câştigarea puterii(;) de către evreii travestiţi în ruşi, comunişti, eliberatori, educatori, conducători politici, conducători militari, asigurători ai siguranţei naţionale, asigurători ai ordinii publice, travestiţi în scriitori, în artişti, în justiţiari, în şefi de orice, în conducători de orice, în specialişti de orice, şi mai presus de toate hotărâţi să acopere «cu vârf şi îndesat» «datoriile» (de cele mai multe ori imaginare) faţă de oricine îndrăznise până atunci să îi supere oricât de puţin”.„Cei implicaţi în conspiraţia iudaică mondială au adus lumea în starea de confuzie de astăzi. Jidanii nu sunt proşti şi ştiu ce fac.
    Singurii care nu înţeleg ce se întâmplă sunt ne-jidanii. Câteva milioane de jidani organizaţi şi lucrând pe ascuns sunt pe punctul de a distruge viaţa şi fericirea tuturor popoarelor lumii. Marele ideal al iudaismului este ca întreaga lume să fie îmbibată cu învăţătura iudaică, şi apoi, într-o Fraternitate universală, a naţiunilor – de fapt într-un mare iudaism – toate rasele şi religiile individuale să dispară”.
    Jidănimea e comunistă, dar nu pentru «iubirea de oameni», ci numai din ură pentru Statul român, pe care numai prin triumful comunismului l-a putut vedea doborat.
    Triumful comunismului coincide cu visul iudaismului de a stăpâni şi exploata popoarele creştine în virtutea teoriei «poporului ales», care stă la baza religiei jidăneşti”.
    „Triumful mişcării comuniste în România, a însemnat desfiinţarea Bisericii, desfiinţarea Familiei, desfiinţarea proprietăţii individuale şi desfiinţarea libertăţii. Înseamnă,
    într-un cuvânt deposedarea noastră de ceea ce formează patrimoniul moral al omenirii şi în acelaşi timp deposedarea de orice bunuri materiale, în favoarea profitorilor din umbră ai comunismului, care sunt Jidanii”.
    Iudaismul a ajuns la stăpânire în lume prin masonerie şi in Rusia prin comunism.Acestor politicieni, a căror trădare faţă de neam este aşa de îngrozitoare, dacă sunt vii, neamul va trebui să le scoată ochii; dacă sunt morţi, va trebui să-i scoată din morminte şi să le dea foc ciolanelor, în pieţele publice.După aprecierea istoricului şi cercetătorului de specialitate Gh. Boldur-Lăţescu, numărul victimelor asasinate în închisori, şantiere ale morţii, la interogatorii etc., se ridică la 500.000: tot ce a avut ţara mai bun în acei ani, elitele intelectuale, politice, militare, şi, în plus, 4.000 de preoţi şi ierarhi – cei mai mulţi sub acuzaţia de «legionari». Din această cifră uriaşă, 300.000 au fost legionari, simpatizanţi legionari sau pur şi simplu cei care îi dăduseră nu-ştiu-când un şut în spate vecinului la o ceartă ca între vecini, dar vecinul nu era numai vecin, era jidan

  52. lacramioara zice:

    Din pacate si Biserica Ortodoxa e destul plina de masoni.

  53. valentinmanoliu zice:

    REVOLUTIA 1989 PROVOCATA de LOJA B’nai B’rith

    http://revolutia1989provocatadelojabnaibrith.putblog.com/

    Acest material este facut in mod special pentru tinerii romaniei virusati cu virusi cacealmale sioniste criminale si teroriste REVOLUTIE, MINERIADE, JOS COMUNISMUL, FARA COMUNISTI si pentru aceia care au participat la evenimentele din 15 – 25 DECEMBRIE 1989 de la Timisoara si Bucuresti, 15 martie 1990 Targu Mures, AUTONOMIE MAGHIARA si 13 – 15 iunie 1990 incercare de LOVITURA DE STAT organizata de GDS- RADIO EUROPA LIBERA membri ai lojei B’nai B’rith, dupa alegerile libere si democratice din 20 mai 1990 din Romania, pentru ca masoneria internationala condusa de loja B’nai B’rith sa ajunga in institutiile statului Roman.

    Tineri cetateni romani sa stiti ca de 20 de ani se aduc la studii gratuite cetateni rusi-moldoveni -ucrainieni pentru a inlocui cetateni romani din institutiile statului Roman si constituie MASA DE MANEVRA a lojei B’nai B’rith in Romania, iar EUGEN TOMAC este un element etalon cu privire la faptul ca autentifica cele mentionate si ca este cetatean ucrainian adus la studii gratuite in Romania care dupa terminarea studiilor in Romania este angajat ministru secretar de stat in MINISTERUL AFACERILOR EXTERNE, iar la alegerile din 2009 a trimis comunicate catre toate ambasadele romane acreditate in strainatate sa nu trimita documentele de votare pana la noi ordine si dupa realegerea lui Basescu participa impreuna cu alt membru al postului de RADIO EUROPA LIBERA Teodor Baconsky membru al lojei B’nai B’rith, semnatarul Declaratiei din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria, la negocierea si cumpararea de AVIOANE F16 si a scutului AMERICAN ANTIRACHETA in numele statului Roman.

    Fac precizarea ca toti cetatenii straini RUSI-MOLDOVENI-UCRAINIENI sunt angajati in institutiile statului Roman sau se infiinteaza institutii pentru a le creea locuri de munca, cum este ANI, IICCR, AVOCATUL POPORULUI si altele, iar tinerii cetateni romani care reprezinta VIITORUL ROMANIEI, dau examene in prezenta politei si jandarmeriei si numai doua examene pentru admitere la liceu ori pentru a obtine diploma de bacalaureat si chiar daca termina toate etapele de studii in Romania pentru tinerii cetateni ai ROMANIEI nu sunt locuri de munca.

    Discursul “The president and the press“ din 1961, al presedintelui SUA John F. Kennedy:

    “Doamnelor si domnilor

    Cuvantul “secret“ este inadmisibil intr-o societate libera si deschisa iar noi ca popor, intrinsec cat si din punct de vedere istoric suntem impotriva societatilor secrete, a juramintelor secrete si a procedurilor secrete. Pentru ca exista impotriva noastra o conspiratie monolitica si crunta care se bazeaza in principal pe modalitati ascunse pentru a-si extinde sfera de influenta se bazeaza pe infiltrare in loc de invadare, pe subversiune in loc de alegeri, pe intimidare in loc de libera alegere. Este un sistem care a comasat vaste resurse umane si materiale pentru cladirea unei masinarii strans unite si foarte eficienta ce uneste operatiuni militare, diplomatice, de informatii, economice, stiintifice si politice. Operatiunile sale sunt ascunse, nu publicate, greselile sale sunt ingropate, nu puse pe prima pagina, criticii sai sunt redusi la tacere, nu laudati. Nici o cheltuiala nu este pusa sub semnul intrebarii, nici un secret nu este dezvaluit. De aceea judecatorul atenian Solon, a decretat ca fiind ilegal pentru orice cetatean sa se sustraga unei controverse. Va cer ajutorul pentru sarcina foarte grea de a informa si alerta poporul american, increzator ca impreuna cu ajutorul vostru, omul va fi ce a fost destinat sa fie, liber si independent.“

    In 1963 este asasinat de soferul sau agent CIA si membru al lojei B’nai B’rith care se intoarce si trage, si-l umpusca in fata pe Kennedy.

    Kennedy Assassination – ASASINAREA LUI KENNEDY de catre LOJA B’nai B’rith.

    http://video.google.com/videoplay?docid=-6772585564431596301#

    Anna Lindh, ministrul suedez de externe, a fost înjunghiată, la 10 septembrie 2003, într-un magazin din Stockholm, în timp ce se afla la cumpărături şi a murit după câteva ore. SAPO, pentru ca s-a opus ca moneda EURO sa devina moneda NATIONALA SUEDEZA.
    Serviciul suedez de protecţie, a refuzat, în mai multe rânduri, să îi ofere protecţie Annei Lindh, în pofida numeroaselor ameninţări şi scrisori ostile primite de aceasta. Oficialii Ministerului suedez de Externe au cerut SAPO să trimită câteva gărzi de corp pentru a o proteja pe Anna Lindh, în timpul campaniei care a precedat referendumul pentru adoptarea euro. Conducerea SAPO a refuzat cererea ministerului, motivând că nu dispune de informaţii potrivit cărora viaţa demnitarului ar fi fost în pericol. Bo Holmberg, soţul acesteia, a declarat că ea nu a refuzat niciodată ideea de a fi înconjurată de gărzi de corp. Poliţia l-a arestat spre sfârşitul lunii septembrie 2003 pe Mijailo Mijailovici, iar la data de 2 decembrie 2004, Mijailović a fost condamnat de către Curtea Supremă a Suediei, la închisoare pe viaţă pentru uciderea Anna Lindh.

    Asa, lucreaza loja B’nai B’rith angajeaza crimiali din diferite tari pentru a comite asasinate INTERNATIONALE la comanda si ei conduc ONU, NATO, GRU, CEDO, TRIBUNALUL DE LA HAGA, M-UE, FMI si altele.

    Cei mai reputati istorici ai activitatii masoneriei din Romania, Radu Comanescu si Emilian M. Dobrescu, considera ca in perioada 1945 -1948 a fost epoca intensei colaborari dintre masoneria romana si regimul comunist in frunte cu SILVIU BRUCAN care era mason si comunist si conducatoarea comunista evreica Ana Paucker scretar general al CC al PMR in 1944 – 1948 si din 1948 – 1952 ministru de externe si vice prim ministru al RPR si din aceasta calitate a semnat actul prin care Romania ceda UNIUNII SOVIETICE Insula Serpilor, ulterior s-a dovedit a fi spion sovietic, fiind si una din putinele femei masonice care a fost arestata si judecata.

    Intrebata de procurorul militar: Ce vreti voi comunisti cu Romania asta? Ce vreti sa-i faceti?

    Ana Paucker raspunde: Vrem sa o impartim, sa o transformam in trei republici sovietice.

    Lucru care se face in 2010 din COMISIILE PREZIDENTIALE BASESCU conduse de GRUPUL GDS – EUROPA LIBERA in frunte cu VLADIMIR TISMANEANU membru al lojei B’nai B’rith, fiul celui mai important tortionar comunist LEONTE TISMANEANU cetatean evreu rus care a vanat si ucis numerosi cetateni romani in PERIOADA 1944- 1964, respectiv REGIONALIZAREA ROMANIEI SI INFIINTAREA REPUBLICII TRANSILVANIA.

    Comnisii cu care se asculta telefoanele cetatenilor Romani si pe baza convorbirilor telefonice inregistrate de STS, SRI, CSAT, se fabrica dosare penale pentru toti cetatenii Romaniei si se trimit in judecata cu un aviz de la CSM si DNA alcatuite din membri GDS – EUROPA LIBERA fara ca invinuitul sa poata vedea dosarul si nici judecatorul de caz si nici avocatul sau.

    VLADIMIR TISMANEANU membru al lojei B’nai B’rith, este trimis in martie 1989 in Ungaria, de CONGRESUL SUA, la sugestia lojei B’nai B’rith si a actionarilor de la FMI sa participe la pregatirea militara pentru atacarea militara terorista a Romaniei in decembrie 1989.

    Luptatorii din razboiul civil de gherila din SPANIA din 1936-1940, LEONTE TISMANEANU, tatal lui Vladimir Tismaneanu, WALTER NEULANDER, tatal lui Petre Roman si alti, au fost cei mai agreati de masoni si au fost cei mai activi EVREI COMUNISTI care au vant si ucis cetateni romani, mai ales in muntii si in perioada 1944 – 1952 LEGIONARI si militari romani care luptase impotriva Rusiei, perioada in care se impuscau romani care se impotriveau implantarii COMUNISMULUI in Romania, fara a fi judecati de vreo instanta, iar in perioada 1952 -1964 arestau, judecau si ucideau romani in inchisorile evreiesti, bolsevice comuniste.

Spuneţi-vă părerea, respectând conţinutul articolului! (Mesajele ce nu corespund vor fi şterse!)